Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 15:34   #3691
201604250941
Konto usunięte

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
A to gdzie ona mieszkała wcześniej?
Tennessee. Ma country akcent, którego z kolei nie ma Elle, bo mieszkali w jeszcze innym stanie jak Blair była maleńka.

Groshka- a co to jest dla Ciebie normalny obiad? Ciągle to słyszę od ludzi a potem widzę, że liść sałaty to jest ten ich normalny obiad.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:40   #3692
MirellamKoko
Rozeznanie

widziałyście tag 40 min?? Moze przeoczylam i ktos podawal linka

http://www.youtube.com/watch?v=K7F7878us2w
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:45   #3693
Groshka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Groshka- a co to jest dla Ciebie normalny obiad? Ciągle to słyszę od ludzi a potem widzę, że liść sałaty to jest ten ich normalny obiad.
Nie, ja nie z tych co liściem sałaty się pożywią Choć wiem o czym mówisz, bo też się z tym spotkałam

Dzisiaj np. jadłam kotlet mielony, ziemniaki i mizeria.
Groshka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:45   #3694
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FigGa05 Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć?
Mój kanał na YT to https://www.youtube.com/user/FigGa05?feature=mhee
oj nie.

To jest właśnie ta ciemna strona yt.

Lepiej nie nagrywaj.
Dziewczyny ja Was proszę... spójrzcie czasem w lustro to filmiki o tematyce urodowej

No proszę

Nie chcę być wredna, ale jak czerpać rady od dziewczyny która z włosami ma zrobione - NIC, upięte z boku jak moja babcia i nagrywa filmiki na yt... gdzie widzi ją cały świat...
Gdzie podkład ja się pytam?
Róż?
Bronzer?
Cokolwiek???????
ok jest niebieski cień i tyle

same siebie ośmieszacie.

Stary 2013-01-29, 15:49   #3695
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Taaa. Moja ciocia opowiadała mi kiedyś, jak to jej znajoma mówiła, że musi jakoś obiad dla rodziny wykombinować, bo zostało jej w lodówce tylko 5 gołąbków, a tyle to ona sama zje. Na to druga stwierdziła, że ona i jej rodzina mieliby te gołąbki na 3 obiady

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
widziałyście tag 40 min?? Moze przeoczylam i ktos podawal linka

http://www.youtube.com/watch?v=K7F7878us2w
O, takie tam wygłupy przed kamerą. Po tytule myślałam, że ten tag będzie trwał 40 minut

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:52   #3696
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Groshka1 Pokaż wiadomość
Nie, ja nie z tych co liściem sałaty się pożywią Choć wiem o czym mówisz, bo też się z tym spotkałam

Dzisiaj np. jadłam kotlet mielony, ziemniaki i mizeria.
Aha, no to wierzę, że po prostu rano nie możesz XD a te poranne nudności są spowodowane jedzeniem na wieczór. Trzeba nie jeść tak 2h przed snem minimum, nie po żadnej 18stej bo to przegięcie jak się chodzi spać o północy. Jak się tak o 21 zje kolację to rano można normalnie zjeść śniadanie.

Mirella ma sporo racji w tym co pisze. Ogólnie nie bardzo (przynajmniej mnie) obchodzi czyjeś życie, co sobie kupił, co dzisiaj zjadł. Kanał urodowy ma być urodowy. Aczkolwiek to fakt, że teraz większość sie ogranicza jednak do hauli, ootd, vlogow mnie to męczy i takiego czegoś nie oglądam.
Stary 2013-01-29, 16:10   #3697
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no to wierzę, że po prostu rano nie możesz XD a te poranne nudności są spowodowane jedzeniem na wieczór. Trzeba nie jeść tak 2h przed snem minimum, nie po żadnej 18stej bo to przegięcie jak się chodzi spać o północy. Jak się tak o 21 zje kolację to rano można normalnie zjeść śniadanie.
Zapewniam Cię, że nie są spowodowane jedzeniem na wieczór Jedni tak już prostu mają.

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-01-29 o 16:12
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:14   #3698
Groshka1
Raczkowanie

Cytat:
O jakich Ty porannych nudnościach piszesz? Ja jem normalne śniadanie, bez niego nie wychodzę z domu. Wypowiedziałam się tylko, że miksy z bananem są dla mnie bardzo sycące i wiem, że są osoby, które rano nic nie mogą przełknąć i tyle.

Edytowane przez Groshka1
Czas edycji: 2013-01-29 o 16:16
Groshka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:42   #3699
bubus900
Zakorzenienie

hello
moje najnowsze spostrzeżenie - zmalowana wypiękniała )
Stary 2013-01-29, 17:02   #3700
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Zapewniam Cię, że nie są spowodowane jedzeniem na wieczór Jedni tak już prostu mają.
Cytat:
Napisane przez Groshka1 Pokaż wiadomość
O jakich Ty porannych nudnościach piszesz? Ja jem normalne śniadanie, bez niego nie wychodzę z domu. Wypowiedziałam się tylko, że miksy z bananem są dla mnie bardzo sycące i wiem, że są osoby, które rano nic nie mogą przełknąć i tyle.
No o to mi chodzi, że niektórym rano się chce wymiotować na sam widok jedzenia. Też myślałam, że tak po prostu mam. Ale serio, jak się kończy wcześnie jeść to to mija.
Stary 2013-01-29, 17:37   #3701
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
No o to mi chodzi, że niektórym rano się chce wymiotować na sam widok jedzenia. Też myślałam, że tak po prostu mam. Ale serio, jak się kończy wcześnie jeść to to mija.
Bzdury. Ostatni posiłek od zawsze zjadałam o 18-19 i na bank nie jestem przejedzona, a rano nie jestem w stanie nic wcisnąć, mdli mnie na widok jedzenia.
Mój facet dokładnie to samo, choć ten jest chudziutki.
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:59   #3702
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Bzdury. Ostatni posiłek od zawsze zjadałam o 18-19 i na bank nie jestem przejedzona, a rano nie jestem w stanie nic wcisnąć, mdli mnie na widok jedzenia.
Mój facet dokładnie to samo, choć ten jest chudziutki.
ja też nie jem śniadania o normalnej porannej godzinie, zwyczajnie nie chce mi się jeść, a na siłę nie będę w siebie wciskać, żeby później chodzić ociężała
Stary 2013-01-29, 18:00   #3703
agniesikk
Zakorzenienie

Poranne nudności xD
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:13   #3704
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
ja też nie jem śniadania o normalnej porannej godzinie, zwyczajnie nie chce mi się jeść, a na siłę nie będę w siebie wciskać, żeby później chodzić ociężała
ja też nie jestem w stanie zjeść śniadania o 6 albo 7 rano swego czasu tak jadałam, bo inaczej chodziłabym głodna do obiadu, a to jeszcze gorzej..
ale za każdym razem o tak wczesnej porze jedzenie mi nie smakuje po prostu i jem na siłe normalnie moge zjeść po 9 i to jestem przyzwyczajona do bardzo lekkich sniadań
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 18:18   #3705
201604250941
Konto usunięte

Mi to wszystko przeszlo jak zaczelam jesc regularnie. Bo tak to serio nawet jak cos w siebie wcisnelam rano to moglam zwymiotowac. Przeszlo ale z kolei to ma inne konsekwencje, jak nie zjesz o okreslonej godzinie to taki glod chwyta, ze czlowiek nie wie co sie dzieje.
Stary 2013-01-29, 19:00   #3706
CATUS
Rozeznanie

Cytat:
Bułek nie jadam wcale, a z obiadem w rozsądnej ilości nie mam problemu. Też kiedyś miałam manie miksowania, ale więcej niż jogurt i jeden owoc były nie do przejścia.

Edit: Może to kwestia tego, że rano u niektórych po prostu" nie wchodzi jedzenie".
Ja mam tak ze śniadaniami właśnie, że mi "nie wchodzą" , a juz szczególnie wszelkie nabiały. Szklanka kakao, choć bardzo je lubię, zwykle kończy się lekkimi mdłościami.
CATUS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 19:20   #3707
vogue1987
Raczkowanie

Cytat:
oj nie.

To jest właśnie ta ciemna strona yt.

Lepiej nie nagrywaj.
Dziewczyny ja Was proszę... spójrzcie czasem w lustro to filmiki o tematyce urodowej

No proszę

Nie chcę być wredna, ale jak czerpać rady od dziewczyny która z włosami ma zrobione - NIC, upięte z boku jak moja babcia i nagrywa filmiki na yt... gdzie widzi ją cały świat...
Gdzie podkład ja się pytam?
Róż?
Bronzer?
Cokolwiek???????
ok jest niebieski cień i tyle

same siebie ośmieszacie.

Ona ma 21 lat
odpowwiedz: pod tagiem: moje sekrety

porazka
vogue1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 20:15   #3708
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez vogue1987 Pokaż wiadomość
Ona ma 21 lat
odpowwiedz: pod tagiem: moje sekrety

porazka
i widzisz jak to jest. Młodsza dziewczyna ode mnie a wygląda gorzej jak moja mama która codziennie rano modeluje włosy, używa kosmetyków kolorowych itp... cóż.
Ja mam chęć wziąć taką osobę, pomalować jej włosy, zapisać do fryzjera, zrobić makijaż...
Nie ma brzydkich kobiet, ale jest sporo niezadbanych.

Nie mówię, że każdy ma być wypas extra Pamela ale przynajmniej minimalnie można o sibie zadbać.
Stary 2013-01-29, 20:38   #3709
PoisonQueen
Raczkowanie

Cytat:
i widzisz jak to jest. Młodsza dziewczyna ode mnie a wygląda gorzej jak moja mama która codziennie rano modeluje włosy, używa kosmetyków kolorowych itp... cóż.
Ja mam chęć wziąć taką osobę, pomalować jej włosy, zapisać do fryzjera, zrobić makijaż...

Nie mówię, że każdy ma być wypas extra Pamela ale przynajmniej minimalnie można o sibie zadbać.
Masakra.
https://www.youtube.com/watch?v=TB4Zv03glKE a ten filmik nawet smutny, jak krzyczy po tym bogu ducha winnym dziecku.

Straszna zenada.

'lakier do paznokci z chinskiego marketu za 3,50 zl'
Stary 2013-01-29, 20:43   #3710
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Ale z drugiej strony każdy może nagrać filmik i wrzucić go do internetu. Nie tylko idealnie "zrobione" dziewczyny mają prawo nagrywania.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 20:44   #3711
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Mi to wszystko przeszlo jak zaczelam jesc regularnie. Bo tak to serio nawet jak cos w siebie wcisnelam rano to moglam zwymiotowac. Przeszlo ale z kolei to ma inne konsekwencje, jak nie zjesz o okreslonej godzinie to taki glod chwyta, ze czlowiek nie wie co sie dzieje.
Cytat:
Napisane przez CATUS Pokaż wiadomość
Ja mam tak ze śniadaniami właśnie, że mi "nie wchodzą" , a juz szczególnie wszelkie nabiały. Szklanka kakao, choć bardzo je lubię, zwykle kończy się lekkimi mdłościami.
Ja jem regularnie, ale mimo to nie chce mi się w ogóle jeść o 6.00 czy 7.00.

Powiem Ci, że też to niedawno u siebie zauważyłam, cokolwiek mleko do owsianki czy serek, a potem jest mi niedobrze.
Stary 2013-01-29, 21:13   #3712
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ale z drugiej strony każdy może nagrać filmik i wrzucić go do internetu. Nie tylko idealnie "zrobione" dziewczyny mają prawo nagrywania.
Dokładnie, każdy może wybrać co mu pasuje, poziom estetyki itd. Ta dziewczyna nie nagrywa przecież dla dziewczyn w stylu DulceCandy tylko dla młodych tych w podobnej sytuacji, o podobnym budżecie czy upodobaniach i nie mówię tego, by kogoś obrazić. Jestem przekonana,że są osoby, które oglądają ją z przyjemnością, utożsamiają się.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 21:33   #3713
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Ta dziewczyna nie nagrywa przecież dla dziewczyn w stylu DulceCandy tylko dla młodych tych w podobnej sytuacji, o podobnym budżecie czy upodobaniach i nie mówię tego, by kogoś obrazić.
Ale przecież ona nie jest nieświadomą 12latką (jakich pełno na yt) tylko dorosłą kobietą, 21letnią , z tego co widzę na filmikach ma dziecko.
Jest przecież świadoma, widzi co robi, jak to wygląda...

ale z drugiej strony masz trochę racji.

Może faktycznie ktoś ją ogląda... tylko kto??? Zapatrzone w yt, zwariowane 11latki?? Kobieta dorosła i chce trafiać do takich odbiorców? Powinna celować w dziewczyny w swoim wieku chyba... nie dzieci.
No nie wiem.

Mnie to mimo wszystko dziwi. Ne mówię teraz o tym przypadku, ale wybieram tematykę urodową, odpalam filmik a tam siedzi osoba z tłuszczem na włosach, otyła, z pryszczami, bez makijażu i mówi "przedstawiam Wam moich ulubieńców pażdziernika. Zacznijmy od mydła rumiankwego ''

Edytowane przez MirellamKoko
Czas edycji: 2013-01-29 o 21:36
Stary 2013-01-29, 21:33   #3714
201604250941
Konto usunięte

Ja myślę, że ktoś gdzieś kiedyś sprowadził filmiki urodowe na manowce. Kanał urodowy posiada balans makijażu, pielęgnacji i recenzji produktów. Kanał vlogowy posiada wszelkie tagi, haule, ootd, co dzisiaj robiłam, co jadłam, jak tańczę na lodzie.
Ludzie teraz kręcą vlogi i nazywają to kanałami urodowymi. Haul to nie recenzja wbrew pozorom. Codzienny nude zwyklak w 5 minut to nie osiągnięcie makijażowe, bo jest wałkowany w kółko wszędzie.

Btw, Blair wrzuciała właśnie taki zwyklak setny w kolei u niej, niby na walentynki, ale więcej tam znowu reklamy. Raczej nikt się niczego nie nauczy z niego. Zwłaszcza wytrzymujac pierwsze 10 sekund XDD
Stary 2013-01-29, 21:45   #3715
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Kanał vlogowy posiada wszelkie tagi, haule, ootd, co dzisiaj robiłam, co jadłam, jak tańczę na lodzie.

jak zobaczę wśród subów taki filmik to padnę ze śmiechu
Stary 2013-01-29, 22:12   #3716
monicar
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=MIA6O9Y8pEE

Panna Joanna nareszcie ma delikatny, ładny makijaż.
Stary 2013-01-29, 22:27   #3717
201604250941
Konto usunięte

Cytat:

jak zobaczę wśród subów taki filmik to padnę ze śmiechu
A nie padasz na 'jak biorę prysznic, jak pochłaniam śniadanie, jak myję głowę, co mi stoi na wannie'? Czekam tylko na jak *** na kiblu.
Stary 2013-01-29, 22:41   #3718
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Btw, Blair wrzuciała właśnie taki zwyklak setny w kolei u niej, niby na walentynki, ale więcej tam znowu reklamy. Raczej nikt się niczego nie nauczy z niego. Zwłaszcza wytrzymujac pierwsze 10 sekund XDD
oglądałam to u TŻta bo on zajmował się akurat wykańczaniem sprawozdania na studia i na głos mu narzekałam na Blair że dlaczego zrobiła brąz na walentynki. I w dodatku najpierw nałożyła podkład a dopiero potem cienie i jakby się jej osypały to by się miała z pyszna liczyłam na jakiś akcent różu czy czerwonego a ona zrobiła zwykły nude
aha i podkład miała we wstrętnym żółtym odcieniu, w ogóle jej nie pasował do szyi no ale Laura Mercier to kaskę daje :P

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2013-01-29 o 22:44
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 22:55   #3719
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
no ale Laura Mercier to kaskę daje :P
Oj daje daje, że tez jeszcze sie nie znudzila i tak dlugo sponsoruje. Zwykle to raz czy dwa a to juz rok ponad bedzie.

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
O to napewno, 13 i od razu obiad

Poczucie poczuciem ale ile można wałkować ten sam makijaż? Już każda z nas zwykły nude umie, zwłaszcza jak ma napisane na cieniach na odwrocie instrukcję gdzie który położyć

To ja już wolę Sarunię.
Stary 2013-01-29, 23:01   #3720
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=MIA6O9Y8pEE

Panna Joanna nareszcie ma delikatny, ładny makijaż.
Mina pt. "Sen na jawie" mnie zniszczyła Świetnie im wyszedł ten TAG, uśmiałam się szczerze
A makijaż faktycznie fajny, w takim jej do twarzy. Mam nadzieję, że tak już zostanie
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości