|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie nie tak jak powinna wyglądać
![]() Lila je śniadanie, mówię do niej: Spróbuj jaki dobry chlebek; L: oooo nieeee. W ogóle powtarza od kilku dni to swoje ooo nieeee, coś jej upadnie jest ooo nieee, mówię coś do niej a ta znowu swoje
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-01-30 o 08:34 |
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Samba, zanim odpisałaś to fakt było 8 stopni dziś 11 ale pada- siąpi od rana, a wczoraj to u nas tez padało ale krótko i jednorazowo, fajnie, ptaszki śpiewają jak na wiosnę ![]() Magda i jak z oczkiem córci??
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
India na razie bierzemy tę pod uwagę https://www.google.pl/search?q=lod%C...12%3B600%3B600 i chyba właśńie w tym kolorze. Będzie się wyróżniać, będzie pasować do blatów i do tych kilku płytek w kuchni, mąż będzie miał kostkarkę na której zaczęło mu zależeć... ale jest za droga więc mąż ma poszukać czy gdzieś jest tańsza.
przekonałyście mnie do no frosta! ![]() czyli moje myślenie głupie nie jest! ![]() Martucha aj low ju!!! Gratuluję Pani dyrektor i mam nadzieje, że coś znajdzie, albo że Pani v-ce dyrektor Katunia coś ma niezły pomysł ![]() ![]() ![]() witajcie! Witam się z Wami naładowana strasznie pozytywnie po wczorajszym spotkaniu z Trójcą ![]() Jak mi ich brakowało!![]() Ale też dzisiaj jestem tak wściekła, że awaria! Idąc do pracy, przeszłam przez pasy i oczywiście wywinęłam orła! Jeszcze się podnieść nie mogłam, bo mi się nogi rozjeżdżały, czapka na oczach, torebka gdzieś tam po bokach latała! KOSZMARRR! ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- genialna jest!!!:d
|
#1055 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie od rana pada deszcz, po śniegu zaraz nie będzie nawet śladu ![]() Bzyczko dobre to Lilkowe "o nie" Marcela gada "łoooooj tam, nieeee tam"
|
|
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
u nas już nie ma ani grama śniegu
wczoraj padało trochę a przez noc stopniało, jak wstałam po 7 to było 8 stopni na plusie.
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda jak kilkudniowa wymięta, zwiędnięta przeceniona w markecie sałata
![]() cała nocka przespana coraz częściej nam się to zdarza ![]() dziewczyny, którym wypadają włosy, ciężko jest je rozczesać i generalnie sa osłabione i super rozczesują dzieciom włoski, bez ciągnięcia i wyrywania ich polecam szczotkę TANGLE TEEZER rewelacja |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
na allegro kupowałaś Aguś?? czaje się na nią juz od jakiegoś czasu
Identyczne widziałam w sklepiku u nas ale nei oryginalna więc nie wiem czy tak samo dobra.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-01-30 o 10:02 |
|
|
|
#1059 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TUTAJ w niedziele kupiłam, dzisiaj dostałam
|
|
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dzięki
za Ciebie też kciuki ![]() Gucia to samo pomyślałam o dyrektor Katuni ![]() Hej, dzisiaj w końcu mogłam chwilkę dłużej pospać, jedyny dzień w tygodniu
|
|
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2013-01-30 o 10:24 |
|
|
|
#1063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasz dowod rejestracyjny rozni sie troche od tego w polsce, ale nie jest wiekszy, tylko poprostu inny.... mam wrazenie ze ten polski to jest "dokument" bo taki "twardy" i rozkladany... a tutaj to kartka papieru w ogole mnie zdziwilo bo w polsce oc nosi sie przy sobie no nie? i moj tz pytal sie znajomych w pracy jakie ubezpieczenia polecaja i jedna kolezanka mowi ze ona nawet nie wie z czego ma i ze zaraz sprawdzi... szuka w dokumentach i mowi... aaaa zapomnialam...mam to w domu a teraz jak mialam ta stluczke to tez mowie babce ze musi mi dac numer swojej polisy, a ona mi mowi, ale to auto meza...nie mam od niego dokumentow no ale dala mi adres, telefon i wszystko i powiedziala ze wieczor zadzwoni i poda mi wszystkie potrzebne numery...w ogole sie nie wymigiwala od odpowiedzialnosci jak to nieraz bywa w polsce....no a co do dokumentu dla maluszka to fakt moge wyrobic w ambasadzie, ale z tego co wiem to u nas ambasady niet... najblizszy konsulat (bo chyba tez tam to zalatwie?) chyba w Hamburgu wiec jak cos to czeka nas wycieczka...co nie jest na reke.... niemniej jednak ja tez nie uwazam, zeby obywatelstwo polskie bylo jakas "ujma" ze tak to nazwe i wcale nie mam potrzeby ani nawet jakiejs wielkiej checi na niemieckie... mowie tylko z perspektywy jesli bysmy chcieli tu zostac na stale to bedzie to wygodniejsze niz z kazda zmiana dokumentu jechac albo do polski albo do ambasady... Cytat:
oj dobrze, ze nic Ci sie nie stalo!!! a lodowka fajna, podoba mi sie ![]() dzisiaj troche lepiej sie czuje ohhhh nareszcie
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2013-01-30 o 12:41 |
||
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() raczej nic, pewnie będę miała sińca na udzie - ale jest ok ![]() Cytat:
![]() Lodówka na razie nie osiągalna finansowo - zobaczymy czy gdzieś znajdziemy tańszą No i z tym kolorem mam wątpliwości spore...cieszę się, że dzisiaj lepiej się czujesz! Przed chwilą rozmawiałam z mężem i 3 razy próbowałam mu opowiedzieć co mi się przydarzyło i 3 razy się rozłączałam, bo ze śmiechu aż płakałam Nienormalna jestem pod tym względem ![]() TŻ stwierdził, że pogadamy w domu, ale chyba za wiele mi się nie mogło stać
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze nic nie boli i humor dopisuje ![]() a lodowka to mi sie otworzyla taka stalowa matowa (nie wiem jak poprawnie okreslic ten kolor) z czarnym paskiem po srodku nio nie? bo ogolnie duzo lodowek w tym linku ale mysle ze na dobra patrze? kolor bardzo ladny wg mnie, ale cena rzeczywiscie zabojcza (prawie 4000 dopiero teraz zauwazylam... masakra...faktycznie duzo jak za lodowke)
|
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Samba ja się zawsze śmieje jak muszę komuś opowiedzieć jaką krzywdę sobie zrobiłam
Ale i tak najbardziej mnie bawi jak mąż sobie zrobi krzywdę i mój tato Wtedy opanować się nie mogę ![]() Moja babcia za to śmieje się strasznie podczas całego zdarzenia. Np się przewróci, ktoś jej pomaga wstać, a ona nie może się opanować i tak się śmieje - rodzinne to mamy ![]() Lodówka ta https://www.google.pl/search?q=sj-wp...ml%3B640%3B479 myślałam o beżowej, ale nie jestem przekonana. Coś nie dobrego linka dałam. I ona teraz jest ponad o połowę tańsza Już Wam nie zawracam głowy tą lodówką Po prostu nie mogę się zdecydować a teraz mi głupio że ja tylko o jednym Koniec tematu
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-01-30 o 13:39 |
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to fajna macie ceche rodzina... lepsze to niz mielibyscie ryczec na srodku ulicy nad waszym losem ![]() a lodowke ta sama ogladalam, w zyciu bym nie powiedziala, ze bezowa, ale skoro tak to niech im bedzie i tak mi sie podoba!!
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zadomowienie
|
Hello
![]() Łuśka śpi, a ja muszę zabrać się w końcu za prasowanie i obiad, buuuu jak mi się nie chce.... Martucha trzymam kciuki, oby się udało gdzieś wskoczyć i dokończyć ten awans ![]() Gucia lodówka ekstra, ten kolor nieziemki, strasznie mi się podoba No i dobrze, że sobie czegoś nie zrobiłaś poważniejszego przy tym wywijaniu orła.Katunia ulala no to będzie sajgon w pracy. Wiem, że tam jedna z nowych mam (przesyłałam Ci dane na maila (E.F.)wraz z zdjęciami z 17stycznia) składala do Was papiery i stąd właśnie wie o grupie zabawowej. No ale pewnie jako pani v-ce masz stos podań A ja w szoku bo Łusi pokazała się ciemieniucha i to w wieku prawie 2lat. Najpierw myślałam, że ją koleżanka wysmarowała ciastkiem z marmoladą, bo tak to wyglądało i się tak bawiły. Więc to zdrapałam, a tu patrzę znów jest i wczoraj oliwka i wyczesywanie. Na szczęście zostało niewiele, bo wczesnie zauwazyłam. A to dzięki temu, że zaczęłam ją czesać w kucyki i na przedziałku się zrobiło. Gdyby do tej pory była czesana na bok to ni chu chu nie zobaczyłabym. Na szczęście jest iwelkości 5-groszówki i schodzi więc mam nadzieję, że się jej pozbędziemy, bo nie miała się kiedy przyplątać. Jak byłą niemowlakiem to nie miała.
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, SSR kolor jest fajny, tylko chyba nie koniecznie pasuej do mojej czerwonej kuchni
Ale już Was nie męczę, kończę temat bo mi głupio że ja tylko o tym ![]() SSR mam nadzieje, że Łucji szybko to zejdzie ![]() Samba jak tam? Decyzja podjęta? Co pieczesz dla męża? Rossi zapomniałam się Ciebie zapytać, jakie książki wypożyczyłaś?
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze nie wiem na pewno sernik tylko nie wiem ktory i do tego jablecznik, tez jeszcze nie wiem jaki jest czas hahaha a jak bede sie zle czula to gotowca ze sklepu i juz albo upieke muffinki, bo to sie szybko robi i nie bede sie przejmowac jeszcze torta chce upiec ale zobaczymy czy starczy mi energii i ochoty
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia bardzo fajna lodowka
tez mam nadzieję że cos uda mi się znaleźć dziś dostalam maila od mojego doradcy w sprawie zakładania dzialalnosci programow europejskich etc musze poczytać a po poludniu ide na spotkanie z pania dyrektor centurm zabaw w tychach (ja uczylam jej syna w zerowce i wiem ze do niej ide a ona nie wie ze to ja ) na rozmowe w sprawie pracy tzn ona szuka kogos do pomocy przy urodzinach etc.. wprawdzie nie jest to szczyt moich marzen ale jakas fajna kasa w wekendy moze wpadnie zreszta zobaczymy co mi zaoferuje.. ![]() Rosi Ana ![]() dziękuję zalatwilam opiekunce prace... buuu musze sie z nia pożegnac.. bo u mnie było nie pewnie a nie chcialam zeby zostala na lodzie i jeszcze tylko przyszly tydzien... ciekawe jak Pat to zniesie... obiecala ze bedzie go odwiedzac... ehsss.. przyszly tydzien bedzie potem ja mam 2 tygodnie ferii a potem.. przez ten miesiac i tydzien moja mama z nim zostanie.. a potem juz ja.. mam nadzieje ze uda mi siego wkrecic do przedszkola juz teraz.. pocieszam sie ze to tylko miesiac ale nie jest mi to na reke..
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i super! ![]() ![]() Powodzenia z tortem jeśli faktycznie się podejmiesz
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to w przedszkolu te urodziny w weekendy?? to ci chyba nie daje awansu nio nie? ale zawsze jakas kasa by byla... na pewno pani bedzie toba oczarowana i wierze, ze ten awans tez sie uda jakos dokonczyc... szkoda ze musicie sie rozstac z opiekunka, ale jak Pat pojdzie do przedszkola to mysle ze tez bedzie szczesliwy...a jak tam Twoja Iwi? |
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzymam kciuki!!!! I koniecznie daj znać jak się czegoś dowiesz!!! ![]() szkoda, że opiekunka odchodzi, tym bardziej, że byłaś z niej taka zadowolona! Mam nadzieje, że Patrykowi nie będzie jakoś bardzo smutno... Przedszkole? Jaki on już duży! Jakoś do mnie nie dociera, że on za chwilę będzie miał 3 latka
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ta pani prowadzi ta salezabaw znamy sie nie wiem czy ja oczaruje bo nie palala do mnie miloscia (uczac jej syna nie dalam sobie wejsc na glowe i odradzalam jej wyslanie go do 1 klasy ona widzlaa w nim mega potencjal - a on byl nie wychowany no i poszedl i co i go zostawili bo se nie radzil..) wiec nie spodziewam sie wiele na bank sie zdziwi jak sie dowie ze to ja ![]() i nie moge przy tym robic awnasu etc to jako "fucha" pewnie ze bedzie szczesliwy ale ja bym byla szczesliwa gdyby sedl juz teraz a nie we wrzesniu bo nie usmiecha mi sie go zostawiac z mamą choć ciesze sie ze opiekunce wypalilo bo nie chcialam zeby zostala na lodzie a zIwi? nie rozumiem pytania? przeniesmy sie do klubu i tam je zadaj ![]() Cytat:
![]() jak mnie pani zobaczy ![]() odchodzi i ciesze sie niech ma "stabilna" prace no 3 latek juz!
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Marta to faktycznie spotkanie będzie ciekawe!
![]()
|
#1077 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahah no to pani na pewno sie zdziwi jak Cie ujrzy... no ale jedno jest pewne... przewidzialas to, czego ona nie dostrzegala, albo, jak to mama, nie chciala dostrzec... takze mysle, ze jesli jest dobrym pedagogiem to powinna docenic w tobie ta umiejetnosc, no ale z punktu widzenia mamuski i biorac pod uwage emocje byc moze masz u niej minus trzymam kciuki a pytanie zadalam w k
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
oj bedzie
![]() ![]() ![]() ja tez kochana tez!!! a z twoich ksiazek znam tylko cien wiatru ![]() Cytat:
zobaczymy
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-01-30 o 14:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

dopiero teraz zauwazylam... masakra...faktycznie duzo jak za lodowke)