|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Chodzi o to, ze powinnas je malowac na swoich brwiach a nie nad nimi. wtedy by bylo normalne ze je widac, a ty sobie malujesz te rude kreski nad swoimi brwiami, masz je ladnie narysowane a pod spodem Twoje brwi wystaja. Poogladaj sobie swoje zdjecia bo chyba udajesz, ze nie wiesz o co chodzi.
|
|
|
|
#3752 |
|
Rozeznanie
|
Tak wiem HEROS to była ironia
![]() Co nie zmienia faktu ze co to ten horus ? Ma ja torebkę mam oznakowania river island tylko
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3755 |
|
Wtajemniczenie
|
dajcie jej juz spokoj:d kazdy sie maluje ubiera jak mu sie podoba, bedziesz szczesliwsza jesli zrobi brwi po Twojemu?
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wymagam odp na tego posta |
|
|
|
|
#3757 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale racja, noś jakie Ci się podobają, mi nic do tego. Tylko zauważyłam, że mnie to dziwi. Temat jest o filmikach urodowych, nie o brwiach Patalus(a?), więc skończmy. Wybacz, że zaczęłam, ale domalowywanie brwi z takimi ostrymi kątami NAD swoimi włoskami zszokowało mnie jak nic dawno. :P
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miał być koniec, a posypało się kolejne 5 odpowiedzi, czy co niektórych tak strasznie kole w oczy, czy nie wiadomo co jeszcze, że mam takie, a nie inne brwi i odczuwa potrzebie pisania o tym nadal, przecież to ja w nich chodzę, nikt inny, jednym się podoba, drugim nie, normalne przecież, jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3760 |
|
Life is a drink ...
|
Jennifer - nie walcz z nimi
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale robisz jak chcesz i jak Ci się podoba, po tym co napisze tu zgraja dziewczyn Ty nagle nie zmienisz swoich przyzwyczajeń. druga sprawa, że chyba aparat i sztuczne światło, zbliżenie dośc mocno poteguje ten efekt 'dorysowania' nie? czasem jak przedobrze z brwiami, nieświadomie, i zobacze się w sztucznym świetle w łazience to mam zdziwko
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
wiesz jaka jestem
![]() Cytat:
ale racja, sztuczne światło potęguje efekt i jeszcze zależy jak się ustawie różnie to tam na zdjęciach wychodzi pewnie, że nie raz przedobrzyłam i się przyznaje, ale akurat lubię takie przerysowanie, nie tylko u siebie, żeby nie było a co do brwi Susz, ona nie ma ich przerysowanych, więc nie ma co porównywać, ona ma co wyrywać, co układać, ja nie mam
|
|
#3764 |
|
Klientka w krawacie
|
Słowo daję, brwi Patalus doczekają się kiedyś rozprawy naukowej
![]() .Co do jakości filmików - jesteśmy wzrokowcami, lubimy ładne obrazki, dobrej jakości obraz i oświetlenie. Dziewczyny, które dbają o te szczegóły, zwykle szybko zjednują sobie fanów. Vlogerek urodowych/lifestylowych jest w tej chwili tyle, że ciężko się przebić bez zadbania o każdy detal filmu.
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
chodzi o inny level "problemu"
przeciez jest milion lasek które mają grube, fajne brwi pasujące do nich, Szusz ma brwi które do niej nie pasują i wołają o wizyte u kosmetyczki by ta dopasowała je do rysów Szusz, Patalus te kwestie nie dotyczą, chodzi tylko o kwestie przerysowania, która jednym sie podoba innym nie, ale kształt do niej pasuje i nie sprawia wrażenia, że potrzebuje wyrwania połowy wlosków.
|
|
|
|
#3767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodzi o niechlujność, nie przerysowanie. http://2.bp.blogspot.com/-mMGJr_frHl...a%C5%BC439.jpg |
|
|
|
|
#3768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale Twoja sprawa, ja i tak uwielbiam Twojego bloga, jestes przesliczna!
|
|
#3769 | ||
|
Zakorzenienie
|
tego nie napisałam
przecież wyjaśniłam o co chodzi, więc przeczytaj raz jeszcze Cytat:
mówiłam już, że robiłam różnie swoje brwi szukając złotego środka, a Ty czepiłaś się jednych a nie mówiłam, że tłumaczę się ze swoich brwi, co najmniej jakbym kogoś zabiła Zoila może ja zacznę na tym zarabiać ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3770 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Dziewczyny,
W kazdym "live" na YT pojawia sie slowo wizaz wiec sama zrobilam konto i postanowilam tutaj zajrzec....kurcze nastawilam sie na jakies sensacje 10000lecia a tutaj calkiem spokojnie. hihihihihih
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
O nie, nieeee...
Nie uczepiłam się tych jednych. Ja się czepiam tych wszystkich, skoro już tak ciągniemy temat na 3 strony. ![]() http://2.bp.blogspot.com/-eMC0aeufbC...a%C5%BC441.jpg http://3.bp.blogspot.com/-taqP18lcVp...a%C5%BC437.jpg http://2.bp.blogspot.com/-kTGDskDNyP...a%C5%BC435.jpg ... Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-01-30 o 13:14 |
|
|
|
#3772 |
|
Zadomowienie
|
zmiana tematu :P
TAG 40 min najgłupszym i najbardziej drażniącym tagiem jak dotąd
|
#3773 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3774 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niektórzy lubią wyraziste brwi. Mnie się wydaje, że problem ( nie wiem czy mogę to tak ująć) wynika w kolorze tych brwi, a nie samym kształcie. Być może to wychodzi tak na zdjęciach, a w rzeczywistości wygląda inaczej. Wiem, że masz rude włosy, ale może lepiej wyglądałabyś w innym odcieniu. Moja koleżanka miała naturalnie kasztanowe włosy, a kolor jej brwi był w szarawym odcieniu. Jak podkreśliła w tym kolorze brwi to wyglądało to bardzo ładnie - ale to zależy od typu urody. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
![]() Przyznam szczerze, że ja nawet nie widziałam tego tagu, bo już sam tytuł mnie nie zachęca
|
||
|
|
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
"sebampk 17 godz. temu
Ten komentarz otrzymał zbyt wiele negatywnych głosów Może nam powiesz ile wypiłaś podczas robienia filmu "jak chronić skórę przed mrozem" oraz przy innych filmach bo widać że nie stronisz od alkoholu? · w odpowiedzi do: szuszgotuje
sebampk 3 godz. temu To sobie załącz ostatni filmik szusz "Jak chronić skórę przed mrozem" i ustaw sobie na 15 37 i nie ☠☠☠☠☠☠☠ mi że ona nie jest wypita" ahahahaha, dawno się tak nie uśmiałam
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ktoś jeszcze coś ma o nich do powiedzenia? żeby później nikt nie musiał do tego wracać, bo znów się zrobi offtop na 10 stron?
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny znacie jakiś dobry krem złuszczający na noc?
|
|
|
|
#3779 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby się czepiać to jest to wątek o filmikach urodowych nie oblogerkach więc nie nie można ![]() Cytat:
|
|
|
#3780 |
|
Rozeznanie
|
dopiero zobaczyłam , że na wcześniejszych stronach odezwała się ta dziewczyna, która wklejała linka do sowjego kanału. Było coś pisane do mnie, ale nie będę cytować wszytkiego.
Zdania nie zmienię. To jest na równi z 11 letnimi dziewczynkami które nie są świadome tego co czynią dodając filmiki ![]() Tlumaczenie, ze nie ma się kasy jest bez sensu... Ja sama nie pracuję ale na podkład chyba stać większość (AA matujący placę około 15 zł) . Jak ktoś ogląda filmiki, nie ma kasy no wiadomo.... jestesmy ludźmi... patrzę na filmiki dziewczny zachwalają podkład Revlonu... sporo kasy. Ale nazbieram, kosztem czegoś kupię ten podkład. Nie w tym miesiącu to w następnym. 2 lata zastanawiałam się nad zamowieniem paletek sleeka bo po prostu nie mam kasy. Ale zamówiłam. Zbierałam kasę na pędzle Maestro, Hakuro itp Ok nie kupiłam 10 szt ale po 2 , 3 szt jak jakiś kosztował 6dych to pozwoliłam sobie na jeden. Po prostu. Nagrywając filmiki podstawa musi być. Podstawą są pewne rzeczy kosmetyczne. Ja np zacznę nagwyać filmiki wędkarskie nie mając węki, łódki, podbieraka, zanęty, spławików ale będę nagwać bo to lubię mim że nie mam pojęcia. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:17.

wtedy dopiero wyglądam komicznie, bez brwi
Wybacz, że zaczęłam, ale domalowywanie brwi z takimi ostrymi kątami NAD swoimi włoskami zszokowało mnie jak nic dawno. :P

10000lecia a tutaj calkiem spokojnie. hihihihihih