|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nd-peel-5.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...#review-733888 ja używałam ten 5% i był ekstra Cytat:
![]() Jakby się czepiać to nie powinnyśmy rozmawiać tu o połowie rzeczy skoro nie można o niczym innym napisać .
|
||
|
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czemu nie pracujesz?
|
|
#3785 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Później znowu kasę nazbierałam obejrzlam kilka filmikow i myślę sobie "może cienie kobo lepsze", kupiłam.Później znowu kasa ale myslę nieee zamówiłam oleje do włosów. i tak schodziło.Chyba ponad dziesięc miałam podejść do tej paletki i zawsze coś innego. A co do pytania. Ja na aż taki brak kasy nie cierpię. Raczej normalne mi się widzie, biedy nie ma , ale jak chce się coś drogiego, lepszego to tak wychodzi. Normalne życie studenta.
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Po twoim popzednim poście odniosłam wrazenie, ze wlasnie jest bieda i musisz poswieczac cos kosztem czegoś. np. nie zjem dzis i jutro obiadu to kupię cośtam
![]() Skoro nie ma to super, ja i tak polecam pracę na studiach
|
#3788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przecież tu co druga strona to off. Dlatego się zastanawiam skąd tyle tu czytelników nas śledzi w ogóle sobie tego nie wyobrażam śledzić wątek i się w nim nie udzielać dziwne toDzięki za linka zaspokoilas moja ciekawość ![]() Edit. Mialyscie może effaclar duo ? Jak go używacie? Nadaje się pod makijaż? Właśnie listonosz przyniósł mi list,a w nim dwie próbki po 5ml odkąd stosuje świadoma pielegnacje najpierw testuje pózniej kupuje (jakby ktoś pytał czemu) i tak się zastanawiam .. Można najpierw go odczekać as się wchlonie a pózniej nałożyć krem nawilzajacy? Wybaczcie ze tak dziwnie pisze,ale nie ogarniam urządzeń tego typu :/
Edytowane przez urodzona3maja Czas edycji: 2013-01-30 o 14:19 |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No po prostu jakiś tam budżet mam i nim dysponuję na swój sposób. A odniosłam się do postu dziewczyny gdzie pisze, że nie stać jej na kosmetyki, na maca itp. |
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w sumie czekałam na odpowiedni moment, ale nie pamiętam już kiedy to było
|
|
#3791 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama tez w sumie 'nowa' jestem chociaż czasami wracam czasami znikam tak tez się udzielalam w poprzednich wątkach od czasu,do czasuChodziło mi o to,ze czasami jest tutaj 100osob obserwujacych
|
|
|
#3792 |
|
w krainie snu i marzeń
|
dajta spokój dziewczyny
każdy ma takie brwi, jakie lubi
Edytowane przez moniak85 Czas edycji: 2013-01-30 o 14:29 |
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czyli rozumiem że jak ktoś nie używa podkładu i nie ma pędzli Hakuro filmów o tematyce urodowej nagrywać nie może? ![]() Bo w taki sposób odbieram twoją wypowiedź. |
|
|
|
|
#3795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jasne ze może jaka osoba nagrywajaca jest takich tez ma odbiorców i widzów. Jak Tobie to pasuje to ogladaj. Jak będę potrzebować skonsultować się z lekarzem to poszukam adwokata. Jak będę chciała zgłosić kradzież to pójdę do stomatologa a jak będę chciała wyrwać zęba to do górnika. Ja tak to widzę.
|
|
|
#3796 | |
|
Zadomowienie
|
wlaściwie to nie wiem czy aż takiego, ale skutecznego
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Rozeznanie
|
nie dosłownie.
Ale na yt teraz dużo ludzi ubranych jak moja babcia, tłusty wlos, zero makijażu, tło:ciuchy z szafy wywalone na łóżko, panokcie obgyzione z koloru + pryszcz i pokazują żel pod prysznic ![]() jak ktoś chce niech nagrywa. Nie zabronię im. ośmieszają się. finito. ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
dobrze powiedziane |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/user/mirellabellebeauty ta dziewczyna nie używa podkładu tylko sam róż i bronzer, cienie często nakłada palcami zamiast pędzlami (które też posiada) bo tak ! A popularna jest przez rzęsy i włosy, robi dużo tutoriali na makijaże |
|
|
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Ja uważam, że nie trzeba drogich pędzli czy paletek do kręcenia filmików urodowych. Najważniejsze, żeby ktoś miał talent do robienia makijażu, pasję oraz żeby była to osoba, która potrafi zaproponować coś nowego.
Zdarza, że ktoś pokupuje sobie produkty z wyższej półki, myśli że jest guru w kwestii makijaży i zaczyna kręcić filmiki. Zgodzę się jednak z tym, że jakoś filmików jest dosyć istotna ( zarówno obraz jak i dźwięk), bo ja również nie przepadam oglądać filmików kiepskich jakościowo. Jest po prostu za duży wybór. |
|
|
|
#3800 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3801 |
|
Konto usunięte
|
Haha yeah jest net
serio mobilny wizaz jest nie do zniesienia ;/ nie wiem nawet gdzie to zglosic.Moge Was podczytywac ale nie moge nic napisac za bardzo bo edytor tekstu skacze po calym ekranie. I jak sie cos zle napisze to nie bardzo mozna to wyedytowac. W każdym razie- no wybaczcie, makijażu bez kosmetyków nie zrobisz. Tyle to chyba wie każdy i nie ma co dyskutować. Jaki to będzie pędzel to mnie nie obchodzi, pędzel i tak mam swój. Obchodza mnie kolory i techniki. Ktoś sobie zrobi sleekiem czy bebeauty a ja i tak zrobię inglotem, bo inglota akurat mam. Ktoś ma akurat gładką cerę bez wyprysków to sobie podkładu nie da i tyle sztuki mega ciężkiej w tym wszystkim. I to jest tak durnowato oczywiste, ze nie wiem po co ludzie to kwestionują i podnoszą temat. Ja mam takie wrażenie, że pewne osoby sobie myślą - o, mam webcama. Nakręcę parę filmików i zacznę dostawać prezenty od sponsorów Przecież wszyscy tak robią, kręcą o niczym a tylko dostają kasę i kosmetyki, też tak chcę!I to nic w sumie dziwnego bo taka jest prawda. 100 ootd, vlogow, co zjadlam, co kupiłam, jak wzięłam prysznic, jak wstałam w z łóżka, jeden nudziak i tyle, a biznes się kreci. To wina tych popularnych, które w kulki poleciały, dały innym zły przykład. |
|
|
|
#3802 |
|
Life is a drink ...
|
Tak samo jak posiadanie najdroższych kosmetyków, gadżetów nie jest jednoznaczne z wielkimi umiejętnościami.
|
#3803 |
|
Rozeznanie
|
makijaże , kosemtyki ja widzę że to już wyższy poziom
walnąc sobie plamę na czole cieniami to już jest poziom bardzo wysoki teraz będziemy oglądać :jak zmywam makijaż, jak zachowuję się rano w łazience eeeee tamniech każdy ogląda co lubi |
|
|
|
#3804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie było jeszcze tagu moi rodzice, mój zwierzak, moja szafka z butami, mój balkon i piwnica a co jak jem sniadanie, robie ku... jak sprzatam, jak zmywan naczynia, jak idę do szkoły - moja droga do szkoły, jak mój TZ zareagował ma moje filmiki na YT jeszcze wiele jest nieodkrytych tagów na kanałach "urodowych" |
|
|
|
|
#3806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Rozeznanie
|
tagu robię kupę nie widziałam
ale tag 40 min jest bardzo podobny więc można się pocieszyć jak komuś takiego tagu brakuje ![]() ok już przestaję |
|
|
|
#3808 |
|
Konto usunięte
|
nie kus diabla
|
|
|
|
#3809 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.

13.03.2008