Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 14:15   #2941
mala_menda
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

hehe no to chyba podejmę to wyzwanie
dzieki za odpowiedzi
mala_menda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:27   #2942
Hejnarka
Rozeznanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Dzięki za opinie To lubię

Ja chyba popełnię jeszcze Krok1 i jedno zamówionko z NEWSYR
Tylko zastanawia mnie jedna rzecz- wiadomo, że prezent niespodzianka się w lutym zmienia a jak jest z prezentem dodawanym od 79 zł - MLECZKO ODBUDOWUJĄCE Z MASŁEM KARITE.

Też zmienia czy całkiem nie dadzą ???
Zmienia się . Wszystkie prezenty będą inne.

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
A zauważyliście, że ich polityka gratisów jest w gruncie rzeczy bardzo korzystna dla nich :
1. przeciwzmarszczkowe kremy na noc i pod oczy - pozbywają się zalegających zapasów, bo jest to chyba ich najmniej rozchwytywany towar (przecież magazynowanie też kosztuje i zabiera miejsce bardziej chodliwym towarom, poza tym rozdając generują większe obroty i łatwiej im o status lidera pod względem sprzedaży ilościowej np. we Francji, którym się potem chwalą);
2. wody toaletowe - stosunkowo najtańsze w produkcji, ponieważ główny składnik ceny sklepowej stanowi idea zapachu, a nie woda, alkohol i kilka kropli esencji zapachowej;
3. tusze do rzęs i błyszczyki - a tutaj to przyznaję nie mam uzasadnienia ;
4. chińszczyzna - bo... tanio, a czasem nawet dość się prezentuje i może ktoś się skusi i uda się zaoszczędzić na gratisie kosmetycznym
Dodatkowo dochodzi jeszcze kwestia daty ważności, wiadomo produkty jeżeli będą im długo zalegać to się przeterminują. A także kwestia swego rodzaju prestiżu bo która firma jest tak "oddana" klientowi, że za nawet najmniejsze zamówienie daje krem o wartości 120zł

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Kobietki powiedzcie mi proszę, miał ktoś ten zapach?
Potrzebuje opinii

http://www.yves-rocher.com.pl/un_mat...aletowa_100_ml
Ten zapach jest bardzo ładny, cytrusowy, lekko gorzki. Używam jej często i napewno kupię kolejną butelkę.
Natomiast żel pod prysznic z tej serii jest beznadziejny, wcale nie ma zapachu perfum, nie nawilża i jest mało wydajny.
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:44   #2943
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
oferta extra,ale w życiu bym nie zmieniła tych zapachów za miss dior
od tygodnia moje myśli bardzo intensywnie krążą wokół tego perfumu nawet wody toaletoowej....to już jakaś obsesja;p
dzastinaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:49   #2944
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
od tygodnia moje myśli bardzo intensywnie krążą wokół tego perfumu nawet wody toaletoowej....to już jakaś obsesja;p

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67734

mam edt całą seteczkę a niedawno kupiłam odleweczkę edp zapach przecudny

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 14:57   #2945
asiunia89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
Ja też dostałam ofertę na dzień kobiet i cała rodzina.....raz 50ml Moment de.... 2 razy 50ml so elixir edp i 4 razy 50ml voile d ambre ale extra ide zamawiać;D chciałam odkładac na miss diora cherie ale chyba jednak sie skuszę ;p oh mój portefl....a masakra jakaś;p

Dzastinaaaa, jeżeli nie zamawiałabyś tych wszystkich perfum, czy mogłabyś podać mi kod na PW, np na Voile de Ambre ? Byłabym bardzo wdzięczna, bo jestem zakochana w tym zapachu
Stary 2013-01-30, 15:20   #2946
Anna1987
Zakorzenienie

GG do Anna1987

Umbra dostałam właśnie sms od YR że mogę odebrać pieczątki za polecenie przyjaciółki czekałam miesiąc
A żeby było śmieszniej, to pieczątki mogę odebrać ale jak coś kupię stało by się im co jakby dali za darmo, się pytam
Stary 2013-01-30, 15:28   #2947
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez simone2010 Pokaż wiadomość

Da radę Tylko jeśli masz na którejś ulotce prezent od jakiejś kwoty, to żeby go dostać musisz przekroczyć tę kwotę kupując kosmetyki na tę ulotkę (ew. dobrać coś w cenach sklepowych). Mam nadzieję, że jasno tłumaczę

No i zapytaj/zobacz czy mają już gratisy do ulotek z lutego. Ale powinni mieć
Dzięki Co do kwot, tak też myślałam

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Mój tata tak kupuje nam prezenty bez karty i to zawsze perfumy 3x nie myśląc o tym, że ja mam kartę i zniżki
O jejku! Z kartą mógłby Wam kupić 2x więcej prezentów nieraz...

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 15:48   #2948
alehcar
Rozeznanie

Taką ulotkę dzisiaj wzięłam sobie w stacjonarnym, ważna od 15tego lutego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_9310.jpg (83,0 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_9317.jpg (112,2 KB, 119 załadowań)
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:32   #2949
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Umbra dostałam właśnie sms od YR że mogę odebrać pieczątki za polecenie przyjaciółki czekałam miesiąc
A żeby było śmieszniej, to pieczątki mogę odebrać ale jak coś kupię stało by się im co jakby dali za darmo, się pytam
Jejku... powariowali już całkiem.
Muszę się poważnie zastanowić, czy nie rzucić sklepów na rzecz wysyłki

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:35   #2950
basia296
Zadomowienie

Póki co nie dostałam oferty wysyłkowej z okazji Dnia Kobiet. Dostał ją natomiast syn. W ofercie spersonalizowanej ma wodę po goleniu Hoggar, której nigdy nie zamawiał. Ba nawet niczego z tej serii nie zamawiał, bo akurat jemu ten zapach kompletnie nie podpasował. Czyli wydaje mi się , jak ktoś już wspominał tutaj, że kosmetyk spersonalizowany jest często , gęsto dodawany na zasadzie: A może teraz to weźnie skoro nie miał. Czekam dalej na swoją ofertę , bardzo jestem ciekawa , oj bardzo......
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:41   #2951
martyna3275
Zakorzenienie

uwaga uwaga - moja oferta spersonalizowana --> woda bzowa jako gratis... a zamówiłam ją raz, ale w sumie lepsze to niż krem przeciwzmarszczkowy poczekam co bedzie gratisem jak oferta bedzie wchodzic przez neta i wybiore wtedy
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:42   #2952
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
A jak używasz tej płukanki? Bo ja sobie ją przelałam do buteleczki z atomizerem i robię tak, że wchodząc pod prysznic najpierw myję głowę, później maseczka na mordkę i na włosy, w między czasie jakaś depilacja zmywam twarz i włosy, spryskuję włosy płukanką, w miarę oszczędnie, w między czasie się myję i na koniec spłukuję płukankę Taki sposób sprawdza się idealnie, bo jak lałam płukankę bezpośrednio z buteleczki to włosy partiami miałam przesuszone, teraz się to nie zdarza
Potwierdzam, tez używam atomizera. Sprawdza się patent.

[
Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
odebralam swoje dwa ostatnie zamowienia z krok1
lacznie za 89,00zl

to lubie
Jejku, ale cedrowe zapasyyyy!

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
A zauważyliście, że ich polityka gratisów jest w gruncie rzeczy bardzo korzystna dla nich :
1. przeciwzmarszczkowe kremy na noc i pod oczy - pozbywają się zalegających zapasów, bo jest to chyba ich najmniej rozchwytywany towar (przecież magazynowanie też kosztuje i zabiera miejsce bardziej chodliwym towarom, poza tym rozdając generują większe obroty i łatwiej im o status lidera pod względem sprzedaży ilościowej np. we Francji, którym się potem chwalą);
2. wody toaletowe - stosunkowo najtańsze w produkcji, ponieważ główny składnik ceny sklepowej stanowi idea zapachu, a nie woda, alkohol i kilka kropli esencji zapachowej;
3. tusze do rzęs i błyszczyki - a tutaj to przyznaję nie mam uzasadnienia ;
4. chińszczyzna - bo... tanio, a czasem nawet dość się prezentuje i może ktoś się skusi i uda się zaoszczędzić na gratisie kosmetycznym

czarnaowca5 - Ja na wiosnę polecam Evidence Green: rześki i cytrusowo-ziołowy

aaaale dużo piszecie, nie nadązam nadrabiać czytania
Ad.2 Nie do końca najtańsza w produkcji. Projektowanie, a także opatentowanie wzoru butelki jest drogie. Butelka musi być niepowtarzalna i wyróżniająca się
(ok, w przypadku YR nie są to jakieś rozpustne projekty)

Ja też nie ogarniam tej ilości, szalejecie!
To dlatego, że śnieg stopniał?

Dostałam ofertę wysyłkową na Dzień Kobiet.
Zdziwiłam się, od 3 miesięcy prosiłam ich.
Mój prezent to MdB 50 ml, to jestem rada.
Jeśli chodzi o historię, to zamówiłam ich 3 butelki, Cocconów chyba 5.
Nie ma to się ni jak do najczęściej zamawianych.

Edytowane przez marleen
Czas edycji: 2013-01-30 o 16:44
marleen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:46   #2953
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnaowca5 Pokaż wiadomość
Dostałam ofertę
taka była radość do czasu zajrzenia do koperty....
ming shu....
nawet nie wiem jak to pachnie ale chyba nie byłabym zadowolona
A ja ubóstwiam Ming Shu Jakbyś nie korzystała to chętnie przygarnę kodzik na PW

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:47   #2954
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
Coś w tym jest. Czyli mnie też czeka kolorówka pewnie. Chociaz swoja drogą nikt do tej pory - z osób ujawnionych na forum - tego nie dostał.
Ale teraz mi się przypomniało że ja kiedys miałam spersonalizowana oferte i był ...tusz.... Moglby nawet byc, ale gdzie wartość tuszu a gdzie perfumy. Tusz to sobie sama kupię.
właśnie przytargałam swoją ofertę ze skrzynki i moim prezentem jest podkład wygładzający(jest to mój obecnie najlepszy podkład) więc pewnie się skuszę ale mam 3 m-ce na zamówienie więc pewnie nieprędko. Mój mąż dostał męskie comme une evidenve homme na dzień kobiet
przynajmniej mnie w tym roku nie pominęli
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:56   #2955
201604131205
Konto usunięte

A ja po tym jak się upomniałam o ofertę, dostałam dziś.... ofertę powitalną z naturelle, którą mi już notabene wysłali w zeszłym roku, i która była wklejana dawno temu na forum.
Jak we wrześniu pisałyście o spersonalizowanych prezentach to też poprosiłam w bok, żeby mi wysłano, i dostałam wtedy starą ofertę z miskami. Nawet tego nie komentuję. Miałam im coś napisać w temacie, ale coś czuję, że szkoda energii.

Co do kodu NESWYR i strony nk- znowu przez przypadek poprawiali system gdy ktoś złożył zamówienia i pochwalił się na forum. A ten kod na nk działał od piątku (sprawdzałam, nawet miałam zamawiać). Ja właściwie wszystkie kody sprawdzam na nk bo tam jest niższy próg darmowej wysyłki, i tylko NEWSYR wchodził.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 16:59   #2956
ada ada
Raczkowanie

Cytat:
Kobietki powiedzcie mi proszę, miał ktoś ten zapach?
Potrzebuje opinii

http://www.yves-rocher.com.pl/un_mat...aletowa_100_ml

ja swój puściłam w świat, pomimo że lubię nuty cytrusowe to jak dla mnie zapach nie powala i kompletnie nietrwały
ada ada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:11   #2957
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ada ada Pokaż wiadomość
nie trać nadziei, mój mąż w zeszłym roku dostał a ja nie
No i przyszła
Nawet dwie na mnie ( bo mam dwa konta) i jedna na mamę
Zgadnijcie co dostałem

DANE ORGANIZACJI:
FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ
UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA

ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:16   #2958
stenka30
Zadomowienie

Wreszcie dostałam ofertę na dzień kobiet, Bez 100 ml gratis a wcale się go nie spodziewałam, zamawiałam Vanilie Noire i Cocona 2 razy a bez tylko raz jak wyprzedawali w starych opakowaniach, nawet się ostatnio zastanawiałam czy go nie wybrać za pieczątki bo co to za wiosna bez bzu a tu taka niespodzianka

A co do kolegi wyżej to ja obstawiam damskie perfumy może Elixir bo z tego co pamiętam to go zamawiałeś dla kogoś w dużych ilościach albo mi się coś pomieszało

Edytowane przez stenka30
Czas edycji: 2013-01-30 o 17:19
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:26   #2959
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
A ja po tym jak się upomniałam o ofertę, dostałam dziś.... ofertę powitalną z naturelle, którą mi już notabene wysłali w zeszłym roku, i która była wklejana dawno temu na forum.
Jak we wrześniu pisałyście o spersonalizowanych prezentach to też poprosiłam w bok, żeby mi wysłano, i dostałam wtedy starą ofertę z miskami. Nawet tego nie komentuję. Miałam im coś napisać w temacie, ale coś czuję, że szkoda energii.

Co do kodu NESWYR i strony nk- znowu przez przypadek poprawiali system gdy ktoś złożył zamówienia i pochwalił się na forum. A ten kod na nk działał od piątku (sprawdzałam, nawet miałam zamawiać). Ja właściwie wszystkie kody sprawdzam na nk bo tam jest niższy próg darmowej wysyłki, i tylko NEWSYR wchodził.
No tak, jak kod zadziałał i się im nie opłaci to nagle awarie systemu

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
No i przyszła
Zgadnijcie co dostałem
Pewnie krem CS Albo coś babskiego

Stary 2013-01-30, 17:27   #2960
ankaw192
Raczkowanie

ja tez dostałam dzisiaj spersonalizowaną i załamałam się moj prezent: http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...y_blask_na_noc w moim przypadku jest niby spersonalizowane, bo brałam dla mamy na kod -50%, no i oczywiście super wisior . Znowu nie zamówię z wysyłkowej. Miejmy nadzieję, że będzie jakiś kod na -50 albo grupon bo jak nie to słabo to widzę, a chciałam jeszcze zapaszek jakiś
ankaw192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:28   #2961
Tereskaa
Zakorzenienie

A swoją drogą trochę nie rozumiem... jak jest imię męskie to po co wysyłają ofertę na dzień kobiet Taka trochę bezmyślność albo feminizacja na siłę

Stary 2013-01-30, 17:39   #2962
ankaw192
Raczkowanie

Cytat:
No i przyszła
Zgadnijcie co dostałem

strzelam....krem przeciwzmarszczkowy
ankaw192 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:42   #2963
Rixa
Raczkowanie

Cytat:
Zgadnijcie co dostałem
Obstawiam krem przeciwzmarszczkowy

Cytat:
Napisane przez ankaw192 Pokaż wiadomość
ja tez dostałam dzisiaj spersonalizowaną i załamałam się moj prezent: http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...y_blask_na_noc
I tak zazdroszczę, bo ja krem 55+ Może to jakiś znak, że powinnam zacząć się nim smarować. Dziś znalazłam pierwszego siwego włosa
Rixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:47   #2964
wolanin1
Raczkowanie

Myslicie, ze NEWSYR bedzie obowiazywal do walentynek?? Czy rzuca cos nowego??
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:54   #2965
seledine
Zakorzenienie

kurdeee u mnie krem CS na dzien kobiet co za dramat!

Każdy ma inny kod, czy jest jeden i ten sam na te oferty?

Cytat:
Dostałam ofertę
taka była radość do czasu zajrzenia do koperty....
ming shu....
nawet nie wiem jak to pachnie ale chyba nie byłabym zadowolona
łał ming shu ja lubię chętnie przygarnę Twoj kod
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:55   #2966
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Myslicie, ze NEWSYR bedzie obowiazywal do walentynek?? Czy rzuca cos nowego??
Wydaje mi się, że jeszcze w styczniu jest nowy rok, ale w lutym juz chyba niekoniecznie Ale czy kod będzie to trudno zgadnąć Mam nadzieję, że dadzą do Walentynek coś konkretnego, minimum -50%

Stary 2013-01-30, 17:56   #2967
gorillaz
Raczkowanie

No to już się chwalę:
do mnie do domu na mnie przyszła propozycja zakupu z Naturelle jako gratisem
Zgadza się, że SE Purple na -50% brałem jak szalony Jeszcze mam w domu dwie plus 6 małych 15ml

na mamę przyszedł krem CS

A na mnie do firmy przyszedł o dziwo Evidence Green

Ale wszystko wysyłki powyżej 100zł za darmo, także nie wiem czy wykorzystam cokolwiek

DANE ORGANIZACJI:
FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ
UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA

ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:56   #2968
calineczka99
Rozeznanie

wiecie co !!! Jestem tak wściekła kurier PP paczke otrzymał dla mnie 0 10:28 . Praktycznie siedziałam w oknie bo domofon nie działa . Zeby nie odjechał z paczka rozwożą z tego co wiem do 18:00 a tu juz która paczki ni widu ni słychu
calineczka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 17:57   #2969
Denticoo
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.

Chyba i ja się wkręcam w YR Ostatnio jak zakładałam kartę to wzięłam tylko coś do kąpania i balsam malinowy. Wczoraj skusiłam się na mydło z olejkiem arganowym ( u mnie po 12zł) , żel-krem nawilżający do skóry mieszanej i kremik na noc na pierwsze oznaki starzenia. Bardzo ciekawa jestem tych produktów. Szkoda tylko , że dziś dostałam ofertę pocztą z kodami -30 i -50% oraz dodatek w formie kosmetyczki którą widziałam i mi się podobała. Oferta spóźniła się jeden dzień ...

Chcę jeszcze wypróbować jakiś ich podkład. Możecie coś polecić do skóry mieszanej, najlepiej średnio lub dość mocno kryjący

http://denticoo.blogspot.com/
Denticoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:08   #2970
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Denticoo Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Chyba i ja się wkręcam w YR Ostatnio jak zakładałam kartę to wzięłam tylko coś do kąpania i balsam malinowy. Wczoraj skusiłam się na mydło z olejkiem arganowym ( u mnie po 12zł) , żel-krem nawilżający do skóry mieszanej i kremik na noc na pierwsze oznaki starzenia. Bardzo ciekawa jestem tych produktów. Szkoda tylko , że dziś dostałam ofertę pocztą z kodami -30 i -50% oraz dodatek w formie kosmetyczki którą widziałam i mi się podobała. Oferta spóźniła się jeden dzień ...

Chcę jeszcze wypróbować jakiś ich podkład. Możecie coś polecić do skóry mieszanej, najlepiej średnio lub dość mocno kryjący
z dwóch jakie próbowałam (niebrudzący i matujacy) ten pierwszy zdecydowanie lepszy, też mam mieszaną, niestety bez matującego pudru u mnie się nie obyło.

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
No to już się chwalę:
do mnie do domu na mnie przyszła propozycja zakupu z Naturelle jako gratisem
Zgadza się, że SE Purple na -50% brałem jak szalony Jeszcze mam w domu dwie plus 6 małych 15ml

na mamę przyszedł krem CS

A na mnie do firmy przyszedł o dziwo Evidence Green

Ale wszystko wysyłki powyżej 100zł za darmo, także nie wiem czy wykorzystam cokolwiek

Evidence Green łaaał CS też dostałam, masakra, chyba nikt im tego nie kupuje i rozdają na prawo i lewo..
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości