Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 18:39   #3841
Takajakaya
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez Groshka1 Pokaż wiadomość
Zgadza się - każdy szuka czegoś innego. Ale oglądanie sto pięćdziesiąty raz tego samego jest dla mnie nudne i to dla mnie strata czasu.
Choć są osoby, które mogłyby mówić o byle czym a i tak z przyjemnością ich słucham, bo mają to "coś" - jakąś taką pozytywną energię. Ale takich osób jest bardzo mało.
Piszę to z mojego punktu widzenia, ale jak ktoś czerpie radość z kręcenia filmików to niech kręci - ja nie muszę tego oglądać
Jasne, tylko co..kupiłam sobie paletę Sleeka i ją uwielbiam, ale nie nagram o niej filmiku bo ktoś taki nagrał? Nie każdy ogląda dwadzieścia osób, które nagrywają.. Jeśli coś jest nudne to sama tego nie oglądam, więc nie wiem w czym problem u innych. Tu chyba chodzi o kwestię tego, że niewiele rzeczy już nam się chce oglądać, bo wiele kosmetyków było przewałkowanych przez te kilka lat od kiedy istnieją kanały urodowe. Zauważ, że jeśli firma wprowadza jakąś nowość, to też 10 dziewczyn po nią sięgnie myśląc, że będą pierwsze ze swoimi opiniami, a po miesiącu okazuje się, że połowa wpadła na ten sam pomysł

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:40   #3842
MirellamKoko
Rozeznanie

Mam przyjemność ogłosić Paniom, że po podliczeniu głosów (uff jak było ich dużo) perwszą złotą kupę otrzymuje tag "40 Min"

HYMN PIERWSZEJ ZŁOTEJ KUPY:

http://www.youtube.com/watch?v=HbNHgqMlOsk

GRATULUJĘ!!

Następy filmik który będzie nominowany w tej kategorii musi otrzymać o jeden głos więcej czyli 6 (na zasadzie pobicia poprzednika)

w ten sposób tworzy się historia, gratuluję głosującym i wszystkim którzy nakręcili ten tag

Edytowane przez MirellamKoko
Czas edycji: 2013-01-30 o 18:42
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:42   #3843
Rossonera
Rozeznanie

Dżizys, zaś się wygłupiacie tak jak z tym kanałem Pusi...
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:50   #3844
Groshka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jasne, tylko co..kupiłam sobie paletę Sleeka i ją uwielbiam, ale nie nagram o niej filmiku bo ktoś taki nagrał? Nie każdy ogląda dwadzieścia osób, które nagrywają.. Jeśli coś jest nudne to sama tego nie oglądam, więc nie wiem w czym problem u innych. Tu chyba chodzi o kwestię tego, że niewiele rzeczy już nam się chce oglądać, bo wiele kosmetyków było przewałkowanych przez te kilka lat od kiedy istnieją kanały urodowe. Zauważ, że jeśli firma wprowadza jakąś nowość, to też 10 dziewczyn po nią sięgnie myśląc, że będą pierwsze ze swoimi opiniami, a po miesiącu okazuje się, że połowa wpadła na ten sam pomysł
Zgadza się. Jeśli chodzi o ten przykład z paletą Sleeka to pewnie też znajdą się tacy co to obejrzą. Mi osobiście nie będzie się chciało oglądać któryś raz z rzędu recenzji. Tylko mnie bardziej chodzi o to, że jak ktoś chce się bardziej wybić - to będzie mu trudno jak ma tylko takie filmiki, bo jest ich całe mnóstwo. Na pewno taka np. Niesia ma łatwiej, bo jak zaczynała to było mało dziewczyn kręcących filmiki i teraz ma rzeszę stałych fanek, które będą oglądać wszystko co nakręci.
Groshka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:50   #3845
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Ja bym chętnie obejrzała TAG w stylu moja szafa - serio Dla mnie to fascynujące. Tzn. samo to jak kto ma ją zorganizowaną. A pewnie dla połowy z Was byłaby to nuda.

Co do nagrywania...fakt, każdy oczekuje czegoś odkrywczego i niebanalnego w filmikach, ale nie jest to takie proste. No i nie znaczy to, że teraz "normalne" dziewczyny nie mogą nagrywać, bo oczekujemy gwiazd. Każdy szuka czegoś innego na YT Młodych mam też ktoś na pewno szuka. Szkoda tylko, że zawsze trafi się ktoś kto taki filmik wyśmieje, no, ale z tym właśnie wiąże się ich wrzucanie do sieci i niestety nie każdy jest tego świadomy.
Polecam zasubskrybowanie kanału BabskiegoTV - tam mają cykl moja szafa, w którym różne dziewczyny (bardzo często szafiarki) pokazują zawartość swojej szafy. Zwykle są to bardzo długie filmiki, czasami trwają nawet godzinę

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:52   #3846
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
Mialyscie może effaclar duo ? Jak go używacie? Nadaje się pod makijaż? Właśnie listonosz przyniósł mi list,a w nim dwie próbki po 5ml odkąd stosuje świadoma pielegnacje najpierw testuje pózniej kupuje (jakby ktoś pytał czemu) i tak się zastanawiam .. Można najpierw go odczekać as się wchlonie a pózniej nałożyć krem nawilzajacy?
Wybaczcie ze tak dziwnie pisze,ale nie ogarniam urządzeń tego typu :/
Mam i używam akurat na noc, ale punktowo, tam gdzie trzeba
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:59   #3847
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BabyJaneHudson Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny,

W kazdym "live" na YT pojawia sie slowo wizaz wiec sama zrobilam konto i postanowilam tutaj zajrzec....kurcze nastawilam sie na jakies sensacje 10000lecia a tutaj calkiem spokojnie. hihihihihih

o cześć lubię Cię oglądać
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 18:59   #3848
Groshka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
Mam przyjemność ogłosić Paniom, że po podliczeniu głosów (uff jak było ich dużo) perwszą złotą kupę otrzymuje tag "40 Min"

GRATULUJĘ!!

Następy filmik który będzie nominowany w tej kategorii musi otrzymać o jeden głos więcej czyli 6 (na zasadzie pobicia poprzednika)

w ten sposób tworzy się historia, gratuluję głosującym i wszystkim którzy nakręcili ten tag
klask i:
Groshka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 19:07   #3849
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Groshka1 Pokaż wiadomość
Zgadza się. Jeśli chodzi o ten przykład z paletą Sleeka to pewnie też znajdą się tacy co to obejrzą. Mi osobiście nie będzie się chciało oglądać któryś raz z rzędu recenzji. Tylko mnie bardziej chodzi o to, że jak ktoś chce się bardziej wybić - to będzie mu trudno jak ma tylko takie filmiki, bo jest ich całe mnóstwo. Na pewno taka np. Niesia ma łatwiej, bo jak zaczynała to było mało dziewczyn kręcących filmiki i teraz ma rzeszę stałych fanek, które będą oglądać wszystko co nakręci.
Nie każdy chce zostać od razu guru No i teraz właściwie i z blogiem i tego typu kanałem ciężko się wybić, bo jest ich pełno-> co druga dziewczyna ma kanał lub bloga? Trzeba mieć to coś co sprawia,że ludzie lubią Cię oglądać, ale też chyba nie każdy kto nagrywa chce mieć tysiące fanów, myślę, że niektóre dziewczyny chcą się po prostu wygadać, bo np. siedzą całe dnie w domu?

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Polecam zasubskrybowanie kanału BabskiegoTV - tam mają cykl moja szafa, w którym różne dziewczyny (bardzo często szafiarki) pokazują zawartość swojej szafy. Zwykle są to bardzo długie filmiki, czasami trwają nawet godzinę
Oglądam i mało mi A tak serio wolałabym nieco bardziej przyziemne szafy, bo pół pokoju to dla mnie za dużo Nie spotkałam tam jeszcze dziewczyny ze stylem podobnym do mojego... A chciałabym.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 19:57   #3850
Atenya
summer vibes;)

Cytat:

GRATULUJĘ!!

Nie zdążyłam zagłosować. Ale i tak zagłosowałabym na 40 min.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:05   #3851
MirellamKoko
Rozeznanie

Tag 40 min jest najbardziej bezsensownym filmikiem jaki powstał na yt. Poważnie.

Edytowane przez MirellamKoko
Czas edycji: 2013-01-30 o 20:08
Stary 2013-01-30, 20:23   #3852
201604250941
Konto usunięte

Złote G to ja wystawiam telewizji kablowej, nic w niej nie ma.

http://www.youtube.com/watch?v=jFBYF__UhMw jakbym miała taką cerę to bym nic na nią nie kładła, mam wrazenie, zę ona wygląda tak samo przed i po tapecie. Czasem jak na nią patrzę to mam ochotę się opalić, ale myślę o zmarszczkach XD Poza tym opalić się to dla mnie 5 minut na słońcu latem, dosłownie. A zblednąć z powrotem jakieś dwa lata ;/
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:36   #3853
dacn
Zakorzenienie

Nigdzie jak na wizazu można zostac uświadomionym
na serio nie sądziłam że takie filmiki w takiej ilości sa na YT. Z kazdym dniem człowiek uczy się czegoś nowego.

A co do mlodych mam, to z jednym dwójka czy nawet trójka dzieci DA SIĘ ogarnąć na tyle zeby raz na jakiś czas, a filmiki nagrywa sie od czasu do czasu a nie codziennie, wygladać po prostu ładnie. Zwłaszcza jak ma sie ambicje prowadzic kanał urodowy.

I wiem co mówie bo z dzieciakami w domu, nudziaka robi sie przez godzine bo ciągle ktos przerywa. Tak to jest jak się ma dzieci.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:52   #3854
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ten 5% mocno podrażnia skórę?
Nie, mnie wcale nie podrażnił.

Cytat:
No proszę Państwa czekam na dalsze głosy. Brakuje jeszcze 2

a teraz poważnie.
Bardzo fajny, pozytywny , nowy filmik u PaniNorge
http://www.youtube.com/watch?v=j_pNCaJ_u98

Przybyły mi dwie nowe subskrybcje:
1. Młoda dziewczyna, prowadzi swojego bloga z makijażami polecam bo są bardzo piękne:
http://www.youtube.com/watch?v=8ylCZwKxbHY

2. Po obejrzeniu "Lajfa" u Pchełki złowiłam tę dziewczynę. Troszkę nieśmiała widać, ale sympatyczna i rozkręca się. Polecam.

http://www.youtube.com/watch?v=6PFYOVVImKM
to jedna z niewielu osób, której naprawdę nie mogę słuchać

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:52   #3855
201705250955
Konto usunięte

O mamo Dopiero to odkryłam... ale PaniNorge jest fantastyczna! Piona, siostro Uwielbiam tak pozytywnych ludzi i chyba sama taka jestem
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:52   #3856
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Dżizys, zaś się wygłupiacie tak jak z tym kanałem Pusi...
dokładnie tak, tylko ja poczułam zażenowanie czytając o nagrodzie złotych odchodów?
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:54   #3857
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
dokładnie tak, tylko ja poczułam zażenowanie czytając o nagrodzie złotych odchodów?
Ja też. Nie martw się nie jesteś sama
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 20:56   #3858
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Napisane przez urodzona3maja Pokaż wiadomość
O czepieniu się to był żart przecież tu co druga strona to off. Dlatego się zastanawiam skąd tyle tu czytelników nas śledzi w ogóle sobie tego nie wyobrażam śledzić wątek i się w nim nie udzielać dziwne to

Dzięki za linka zaspokoilas moja ciekawość bo od dawna się zastanawialam o co chodzi. Torebka wyglada identycznie tylko struktura skory nie jest taka sztywna. Ciekawa strona
Edit.
Mialyscie może effaclar duo ? Jak go używacie? Nadaje się pod makijaż? Właśnie listonosz przyniósł mi list,a w nim dwie próbki po 5ml odkąd stosuje świadoma pielegnacje najpierw testuje pózniej kupuje (jakby ktoś pytał czemu) i tak się zastanawiam .. Można najpierw go odczekać as się wchlonie a pózniej nałożyć krem nawilzajacy?
Wybaczcie ze tak dziwnie pisze,ale nie ogarniam urządzeń tego typu :/
Nie ma za co
Ja tak mam, że bardzo lubię czytać co tu piszecie, ale udzielam się bardzo rzadko

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
nie, nie tylko Ty

muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:01   #3859
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Nie .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-01-30, 21:01   #3860
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Ja również. Sama żałość.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:03   #3861
Qloui
Rozeznanie

eeemmm yyyy eeeee emmmm ( mlask mlask ) ulubieńcy u Szusz
http://www.youtube.com/watch?v=xt57pFhHGeA

Zaczyna mi już działać na nerwy zdanie u vogerek ".. jestem nim mega zachwycona .."

Gratulacje dla TAGu 40min

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-01-30 o 21:11
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:08   #3862
evvelinek
Zakorzenienie

strasznie tu niektórzy sztywni a do tego wyrażają dezaprobatę dopiero wtedy gry ktoś inny odważy się zwrócić uwagę

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez muchahahaha Pokaż wiadomość

to jedna z niewielu osób, której naprawdę nie mogę słuchać
też tak myślałam, posłuchałam kiedyś może minute i do widzenia, nie dam rady, ale akurat ten filmik jest zabawny no ale jak już pisałam wyżej...
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:09   #3863
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
strasznie tu niektórzy sztywni a do tego wyrażają dezaprobatę dopiero wtedy gry ktoś inny odważy się zwrócić uwagę
Bywa, teraz już wiesz kto połyka kije od szczotek .
Pomysł na laur za najgorszy typ filmiku nie jest głupim pomysłem (od razu przypomina mi się Magiel Towarzyski i Ibisze roku), ale nazwa "nagrody" mogła być trochę inna; określenie czegoś kupą jest mało śmieszne, bo wyświechtane

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Stary 2013-01-30, 21:15   #3864
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
wyrażają dezaprobatę dopiero wtedy gry ktoś inny odważy się zwrócić uwagę
o tym samym pomyślałam

a puszczę tym osobom którym podoba się tag Waszego ulubieńca na poprawę humoru:

http://www.youtube.com/watch?v=XrAJFOYmj-0

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
nazwa "nagrody" mogła być trochę inna; określenie czegoś kupą jest mało śmieszne, bo wyświechtane
nazwijcie nagrodę za pozytywny filmik, nie wiem jaki jeszcze (debiut roku, najelpszy filmik miesiaca, najlepszy kanał makijażowy czy coś) Jakiś pozytywny oddźwięk. Po prostu nazwijcie nagrodę pozytywną w ramach pocieszenia.

Niestety złota kupa zostala już przyznana
Stary 2013-01-30, 21:18   #3865
basia989
Raczkowanie

szusz właśnie poleciała z moich subskrypcji, nie potrafię więcej zdzierżyć tego yyyyyyyyymmmmmm emmmm, mlaaskk yyeee.
chociaż mam wrażenie że było tego mniej niż w poprzednim filmiku ale tak czy siak zgroza:D
Stary 2013-01-30, 21:24   #3866
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Sztywni? Nie sądzę Po prostu Wy uważacie Tag 40 min za żenujący, a ja za taką uważam Waszą nagrodę. Tyle.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:24   #3867
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basia989 Pokaż wiadomość
szusz właśnie poleciała z moich subskrypcji, nie potrafię więcej zdzierżyć tego yyyyyyyyymmmmmm emmmm, mlaaskk yyeee.
chociaż mam wrażenie że było tego mniej niż w poprzednim filmiku ale tak czy siak zgroza
mi poleciała po slynnym live... tylko pojawia mi sie w polecanych i nie moge tego zdzierżyć

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:30   #3868
MirellamKoko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia989 Pokaż wiadomość
chociaż mam wrażenie że było tego mniej niż w poprzednim filmiku ale tak czy siak zgroza
nie oglądam jej już kilka miesiecy w subach tez jej nie mam.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Sztywni? Nie sądzę Po prostu Wy uważacie Tag 40 min za żenujący, a ja za taką uważam Waszą nagrodę. Tyle.
jaki tag taka nagroda
Stary 2013-01-30, 21:31   #3869
201604250941
Konto usunięte

Weźcie poprawkę na to, że złote fekalia to odpowiedź na tagi co mam w toalecie, co mam pod prysznicem, jak jem sniadanie, jak myje zeby. Troche jakby znizamy sie do ich poziomu po prostu bo juz nie wiemy co robic.

Dobra, to może Złote YYYYYYYY
i Diamentowy Liner
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-30, 21:33   #3870
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Weźcie poprawkę na to, że złote fekalia to odpowiedź na tagi co mam w toalecie, co mam pod prysznicem, jak jem sniadanie, jak myje zeby. Troche jakby znizamy sie do ich poziomu po prostu bo juz nie wiemy co robic.

Dobra, to może Złote YYYYYYYY
i Diamentowy Liner
Złote yyyyyyyy mnie rozwaliło . Podoba mi się Diamentowy Liner

WYMIANA KSIĄŻKOWA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości