|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
Cytat:
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie w domu " wojna o kompa"
![]() Tez macie "taki problem" |
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam . Bo jak oboje chcemy przy lapku siedzieć to odpalamy drugiego
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam małego i ciężko się w nim ogląda![]() ale pytanie "co ty tam stale ogladasz" MAM ![]() Mam jakieś cmienie w lewym jajniku, coś sobie wkręcam ale to inaczej odczuwam niż na @.
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam laptopa a mój mąż swojego kompa w tzw. pokoju komputerowym. A jak chce sobie coś obejrzeć wygodnie na kanapie albo pograć to ze mną w salonie siedzi i ja przy stoliku okupuję lapka a on ma ps3 i wszyscy są zadowoleni
|
|
#1537 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
A więc prawie wszystkie macie dwa laptopy w domu fajnie
Jk tak dalej będzie to ja też musze kupić jeszcze jeden Tylko kto się zajmie dzieckiem...hehe ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Jutro do pracy ![]() Ale będę miała wieczorem nadrabiania Jakieś powtórki testów jutro będą? Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-01-30 o 20:18 |
|
|
|
#1539 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
o matko ale mam od kilku dni sajgon w pracy ![]() a Wy piszecie jak szalone, i to mi się podoba ![]() właśnie wróciłam z mężem z Krakowa, mieliśmy rundkę po szpitalach, rutynowa kontrola po przebytej białaczce w dzieciństwie, ale zawsze mam stres czy coś nie wyjdzie w badaniach ![]() na szczęście wszystko gra, następna wizyta we wrześniu
|
#1540 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż w sumie mamy trzy komputery każdy po swoim lapku plus stacjonarny ale nie chce mi się nigdy mojego wyciągać bo już trochę muli to serfujemy na mężowym on obejrzy swoje strony typu sport, sport i jeszcze sport, potem jakaś gierka pozbiera tam jakieś kamyki złoto wybuduje jakieś nowe chałupy i mi oddaje kompa ![]() p.s. to o tych ciążach z zaskoczenia na tlc to chyba w ameryce było kręcone.....a jak same pewnie wiecie tam jest wszyyyyyystko możliwe
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
|
#1541 |
|
Rozeznanie
|
ciąże z zaskoczenia oglądałam zawsze z zapartym tchem
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- wiecznie_pod_wiatr Twój TŻ strasznie mi przypomina kumpla z klasy na pierwszy rzut oka byłam pewna że to on ale jednak nie
|
|
|
|
|
#1543 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie oglądam ciąż z zaskoczenia ale oglądam Porodówkę na TLC
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
kolejny mój hit
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- i jeszcze pierwszy krzyk, pamiętacie?
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1546 |
|
Rozeznanie
|
ja małolatą byłam jak to leciało,
mama mi zakazywała oglądać jak była pokazana ostatnia faza porodu
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
Porodówki widziałam tylko kilka odcinków i to niekompletnych bo akurat jak mąż był pokoju to mi kazał przełączyć bo on tego oglądać nie chce, wrażliwy taki
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Moja fotka w klubie ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Widzę, że same ślubne fotki wrzucacie może i ja póżniej coś załaduję "ślubnego"
Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-01-30 o 21:45 |
|
|
|
#1549 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nas czeka remont generalny calutkiego mieszkania od lipca lub sierpnia już się cieszę Oj wspolczuje my jednoczesnie remontowalismy I mieszkalismy . Straszne przezycie , wszystko zakurzone, brud, masakra. Przestawianie mebli .polecam przeprowadzke na czas remontu jesli masz mozlliwosc.Madziu I Rokitko trzymam mocno kciuki ;-) a ja mam dzisiaj dola dowiedzialm sie, ze od marca chyba bede musiala szukac pracy ach:-( I jak tu planowac dzidziusia I zyc bezstresu. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Przepraszam za bledy, ale pisze z tel bo mi moj jedyny laptop siadl, jak pech to na calego Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2013-01-30 o 22:02 |
|
|
|
|
#1550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
wrzuciłam się do albumu
![]() położyłam męża spac coś go rozkłada dlatego dostał tabletki i już godzinę temu się położył- niech odpoczywa.
|
#1552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miałaś czerwone buty, ale fajnie a ten piesek na jednym ze zdjęć to wasz?Fiona bardzo moim zdaniem jesteś podobna do aktorki Patrycji Szczepanowskiej
Edytowane przez e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 Czas edycji: 2013-01-30 o 22:32 |
|
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki ja uciekam spać ,bo jutro już do pracy wracam ...
Odezwę się jutro wieczorkiem ![]() Kolorowych snów Wam życzę ![]()
|
#1554 |
|
Zadomowienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;38953838]Przynajmniej nie będzie marudził
Miałaś czerwone buty, ale fajnie a ten piesek na jednym ze zdjęć to wasz?Fiona bardzo moim zdaniem jesteś podobna do aktorki Patrycji Szczepanowskiej [/QUOTE]nie będzie marudziła ale wiecie mężczyzna z katarem to prawie umiera tak miałam czerwone dodatki, pieska spotkaliśmy przypadkiem, dziewczyna miała na smyczy i ich zaczepiliśmy, to szczeniaczek jak go wzięłam na ręce to chciał mi kolczyka odgyźc ![]() od tamtej pory chcemy mopsa ale jakoś narazie nie możemy się zdecydowac.zaraz zobaczę co to za aktorka bo nie kojarzę takiej
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
OOOOOOOOOO rany!!!!!! Ile Wy ty piszecie?? Nie było mnie dwa dni, a tu tyle do nadrobienia.
Dziś byłam na badaniach i mam wspaniały humor ![]() Gin kazał powtórzyć mi badanie hormonalne estradiolu. Po pierwszym badaniu miałam zaniżony poziom. Miałam 64,7 a norma 85,8-498, a dzisiejszy wynik: 222 przy normie 85,8-498 ciekawe czemu taka różnica? Ale jutro idę do lekarza i będę wszystko wiedziała ![]() A po za tym dziś miałam rundę po wszystkich optykach:/ coś stało mi się ze szkłem, zakładam rano okulary, a tam rozmazany obraz, myślałam, że je ubrudziłam, wyczyściłam, a tam coś szkło rozmazane, okazało się że popękała warstwa anty refleksu:/ no i babsko do mnie, że pewnie naraziłam szkła na wysokie albo niskie temperatury. Idiotka skończona. Okulary noszę od 20 lat i pierwszy raz takie coś mi się stało. Wychodzi na to, że przy mrozach - 10 już powinnam bez okularów chodzić, więc muszę teraz zakupić nowe szkła, a że mam dość sporą wadę na jednym oku to szkła mam na zamówienie z dodatkowymi powłokami no i koszt to 500-700 zł :/ plus do tego oprawki bo czas na zmiany ![]() Dzięki za zaproszenie do klubu. Ja uważam tak jak Malgoś, że zaproszenie do klubu po miesięcznej gadatliwości na forum ![]() Gratuluję II kreseczek i powtarzajcie testy, żeby jutro było wszystko pewne na 100%
|
|
|
|
#1556 |
|
Raczkowanie
|
Cześć i czołem kluski z rosołem :P
wy jeszcze pewnie smacznie chrapiecie, a ja już walczę w robocie ![]() Aldrin mój mężuś gra w jakieś gry strategiczne, jedna na fb a druga w sieci (chyba the settlers) ale nie wiem dokładnie bo nie lubię takich gier (poza Heroes ) więc zaglądam mu przez ramię jak trzeba coś przetłumaczyć a Wy też w coś gracie?Papryczka - ja mam taką sytuację, że nasz obecny styl mieszkania to "wczesny gierek" więc na czas remontu wszystko zostanie wywalone, stare meble, stare rzeczy wszystko won! a zostawimy sobie tylko materac do spania i tv także remont będzie mega a w razie czego pojedziemy mieszkać do teściowej (5km od nas)Dziewczyny, a co lubicie jeszcze oglądać? Bo ja właśnie te babskie programy uwielbiam TLC, Polsat Cafe i TVN Style jak oglądam Porodówkę to nie wiem czemu ale zawsze w scenie narodzin płaczę haha lubię też oglądać Wstydliwe choroby, widziałyście kiedyś? ![]() Miłego dzionka ![]() idę do klubu pooglądać Wasze fotki
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;38953838] Fiona bardzo moim zdaniem jesteś podobna do aktorki Patrycji Szczepanowskiej [/QUOTE]Samej o sobie ciężko powiedzieć czy podobna , ale pierwszy raz się z tym spotkałam, osobiście nie widzę podobieństwa![]() Reszta dziewczyn wrzucajcie fotki Kurcze zbieram sie do pracy, ale mi sie niechce miłego dniaP.S madziusia222 fajny pomysł te czerwone buty Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2013-01-31 o 07:04 |
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja jak zwykle na chwilk. Podczytuję Was cały czas, ale nie mam za dużo czasu na pisanie. W pracy coraz bardziej mnie wszystko denerwuje, a najbardziej osoba z którą pracuję. Tata w szpitalu. Zamawialiśmy teraz okna i drzwi do naszego domku. Widzę, że kolejne z nas testują Trzymam za Was kciuki Mnie też to czeka, ale w tym cyklu wcale mi się do tego nie spieszy, okropnie się boje tym razem.W pracy od 6 rano siedzę. Nie chce mi się, ale pociesza mnie fakt, że jeszcze jutro i weekend ![]() Czytam, że któraś z Was miała czerwone buty na ślubie, fajnie ja miałam fioletowe
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2013-01-31 o 08:05 |
|
|
|
#1559 |
|
Rozeznanie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;38953435]Minimini ty chorowałaś czy twój tż? to musi być straszne przeżycie dla rodziców i dziecka. Dobrze, że wszystko ok. Ja kiedyś miałam praktyki w Centrum Zdrowia Dziecka i odział onkologiczny był dla mnie strasznie dołujący, bardzo często musiałam powstrzymywać łzy gdy rozmawiałam z tymi dzieciakami.[/QUOTE]
mąż chorował ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- zostałam sama w domku, czeka mnie piękny dzień lenienia się ![]() a wieczorem do pracy na na nocny dyżur , ale za to potem wolne do poniedziałkumieliśmy skorzystać z wolnego i wybrać się na narty ale u nas totalna odwilż a do wyciągów narciarskich mamy rzut beretem
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Lubiłam oglądać, ale bałam się że mogłoby mi coś takiego się przytrafić bo by becikowe przepadło

25.08.2012r.