|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
Dobrze wiedzieć. Tez biorę, ale wzrost mojego cellulitu bardziej zwalam na amerykanskie żarcie :/.
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie pisałaś na wątku o tym? jak długo tam mieszkasz? pracujesz, uczysz się? z kim tam jesteś? i w ogóle pisz wszyyyystko ![]() strasznie fascynuje mnie życie na emigracji
|
|
#303 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja muszę ujędrnić skórę na brzuchu i udach
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Chińskie gumowe bańki. Takie niebieskie. Na allegro można je kupić za około 17zł.
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Tylko nie mogą je używać osoby z pękającymi naczyńkami.
|
#305 | |||||
|
Raczkowanie
|
Ale dużo piszecie!
![]() Cytat:
I witamy ![]() Cytat:
A Ewie zawdzięczam zmobilizowanie mnie do ruszenia tyłka i umiejętność napinania mięśni brzucha przy każdym wydechu podczas ćwiczeń Cytat:
![]() Też mi tu nie przeszkadzają, są jakoś dobrze wplecione w cały trening. Cytat:
Cytat:
Ja na udach cellulitu nie mam, za to na pośladkach mam coś takiego, że jak je zacisnę to są całe baaardzo nierówne, takie góry i doliny , ale nie wygląda to jak taka typowa skórka pomarańczowa. To też cellulit? Czy jakaś inna nieładna wersja tkanki tłuszczowej? ![]() Dzisiaj zrobiłam po raz pierwszy level 1 30 day shred Jillian. Fajne to, szybko leci i trochę się nawet spociłam, ale od skakania w cardio bolą mnie kolana. :/
|
|
#306 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zaraz zamawiam
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Rozleniwiłam się
![]() Dziś robię sobie też wolne.Po całonocnym wywijaniu na parkiecie, nie mam siły podnieść nóg do góry, a ni podnieść się z pozycji "krzesełko"
|
|
|
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie takie mam, a raczej praktycznie miałam Lepiej już taki zwalczać żeby się bardziej widoczny nie zrobił.---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Te, które chcą nabyć bańki niech wiedzą, że trzeba je też odpowiednio używać na YT można znaleźć filmiki instruktażowe. Mam dylemat. Robić brzuszki czy nie ![]() Tż kupił mi piwo i jak je wypije to pewnie brzuch dostanie rewolucji po takich turbulencjach.
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
Melduję 3-ci skalpel zakończony sukcesem.. Nawet wytrwać do końca się udało..
A ile jeszcze do zmierzenia zdąże się narobić.. ;p |
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wrażenie dziewczyny, że za dużo dziś zjadłam:/ Przed chwilą jajecznica z 2 jaje na szynce, bo głodna byłam już bardzo.
A ćwiczeń też niewiele Plus o jedną łyżkę za dużo masła orzechowego rano (To wszystko przez ten stres sesyjny, ale też w życiu osobistym... Mam nadzieje że stres spala kalorie
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś zamierzam się skatować turbo, czekam aż zielona herbata w brzuchu mi się uleży (
) i zaczynam
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Po mojej wczorajszej składance Tiffany jestem dzisiaj okropnie obolała i uaktywniły mi się siniaki po sobotniej imprezie
|
#313 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dopiero na któryś zajęcach z lekkiej atletyki mój trener mi to zasugerował. I od tego czasu waga się utrzymuje. ;p |
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przed ślubem starałam się zgubić 2 kg, ale udzielając się na wątku ślubnym dziewczyny zapewniały, że i tak się zgubi cm ze stresu tuż przed. No to uwierzyłam w to, ale byłam chyba wyjątkowym typem człowieka, którego cała ta sytuacja nie ruszała
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie chyba przed ślubem tez nie ubędzie a mam we wrzesniu nastepnego roku
Tż sie bardziej przejmuje ![]() W ogole to zmierzylam sie dzis.... talia - 75 udo - 53 ramie 27,5 i meirzylam jeszcze brzuch... 87 cm masakra :krzywy:
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i bardzo fajnie wszystko, tylko jak efektów nie było to to rzuciłam w cholerę i kupiłam inny "cud"Czytałam o tych bańkach i na allegro są już nawet za 20 zł, nie to co u mnie w aptece za 40 zł..myślałam żeby je zakupić, bo dziewczyny bardzo pochlebnie się o nich wypowiadały, podobno na początku bolało i wgl, ale dla efektów warto się pomęczyć..ale jakoś tak czas leciał a ja ich nie kupowałam i w końcu zapomniałam, może faktycznie czas spróbować ? a cellulit moja droga zależy w jakim świetle, na prawdę..jak jest oświetlenie sztuczne czyli w pokoju świeci lampa na suficie to nic a nic nie widać, dopiero zepnę pośladki i są takie wgłębienia gdzieniegdzie, natomiast w słońcu to jest straszne,, kiedyś zobaczyłam filmik z wakacji i moje nogi mnie przeraziły strasznie widać go własnie na nogach, nie mam tam żadnych wypukłości jak na tyłku przy spięciu, a takie nierówności.."wgłębienia pojawią się jak mocno złapię udo. Nieźle widać moją zmorę np w przebieralni w sklepach-> szok ..a tabletek nawet nie biorę pod uwagę bo nie dość, że te kosztują coś koło 100 zł, to już faszeruję się antykoncepcyjnymi
walczę o wymarzoną figurę ![]() 05.01.15 63,3 kg ![]() 05.02.15 61,1 kg ![]() 05.04.15 57,1 kg celem jest osiągnąć 55 kg (waga sprzed roku) Edytowane przez ewuuuuu Czas edycji: 2013-01-30 o 22:09 |
|
|
|
|
#317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze w dniu ślubu pomiędzy fryzjerem a kosmetyczką pojechałam na salę dokończyć pewną dekorację, bo sama robiłam. Kuzyni, którzy sami byli po ślubach i przyjechali kilka dni wcześniej strasznie się dziwili, że ja taka wyluzowana i np. piję z nimi piwo do późna w piątek przed grając w karty
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
NATIV
Ja jestem dopiero przed ślubem, a dokładniej latem 2014 ![]() I mam nadzieje już nic nie tracić, oprócz małej warstewki tłuszczyku na pępku.. ;p Już się nie moge doczekać przymierzania sukien ślubnych, to musi być coś! |
|
|
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś znowu tylko skalpel. Jakoś nie mam sił na nic innego. Jak miałam urlop to 2 razy bez problemu. Dziś ogólnie mam chyba kiepską kondycję, bo się lekko zmachałam podczas gdy wczoraj bez problemu. To chyba ta pogoda Zmierzyłam się dziś. Z uda spadło z 56 na 54 |
|
|
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po 3 treningu
skalpel II i szok trening ![]() a Wy jak tam?
|
#324 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje drogie odpalilam nowa plytke i zrobilam rozgrzewke i myslalam ze rzuce tym w cholere bo tak mi sie spac chcialo ale zrobilam szok trening 1/2
i lepiej sie go cwiczy niz wyglada teraz to ja juz nie wiem co cwiczyc czy TzG czy ta plytke najlepiej przeplatac i chyba tak zrobie a weekend wolne ale .. sie zobaczy w styczniu cwiczylam w kratke wiec efektow brak ale jutro sie zmierze i pod koniec lutego mam nadzieje ze bede widziec pierwsze efekty i bede miala sie czym wam pochwalic
|
#325 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy mały sukces - pierwszy skalpel za mną
![]() nie wiem czy to dobrze, choć w sumie ja to bez kondycji jestem i zastana straszliwie - ale uda mnie bolały podczas ćwiczeń i telegrafa dostawałam a w dodatku mam wrażenie że odcinek lędźwiowo-krzyżowy nie zawsze leżał na podłodze wtedy gdy powinnien no nic... jutro też jest dzień
|
#326 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mieszkam od ponad pol roku w USA, dokladnie pod Nowym Jorkiem, w stanie New Jersey, przeprowadzilam sie tu ze wzgledu na chlopaka (Polaka ), ktorego poznalam 1,5 roku temu tutaj na wakacjach u mojej kuzynki pracuje i sie ucze jednoczesnie, mimo ze skonczylam w Polsce filologie germanska z jezykiem angielskim (amerykanski to zupelnie inny jezyk, poza tym studia kompletnie nie przygotowuja do zycia w panstwie anglojezycznym...), lubie ten kraj, ludzie sa bardzo otwarci i mili na kazdym kroku (w porownaniu do Brytyjczykow), pogoda jest niesamowita, blisko jest plaza i gory mysle, ze tu zostane na dluzej, ale znajac moje pomysly, za 2 lata moze wyladuja w Afryce ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
|
|
#327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skalpel, killer/turbo, ścianka wspinaczkowa, callanetics/a6w. Konkretnej sekwencji nie mam, to zależy na co mam konkretnie ochote. A i mój narzeczony chętnie ze mną ćwiczy. |
|
|
|
|
#328 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za spadki!Cytat:
|
||
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu sama stwierdziłam, że muszę wypróbować ćwiczenia Ewki, bo widziałam zdjęcia na jej funpage na fb i aż mnie zamurowało Moim celem jest zrzucenie kilku kg, ale tak jak piszecie głównie chodzi mi o wizualne efekty, a nie o wagę. Moim największym problemem są moje nogi.... mam wielkie, nieproporcjonalne uda z cellulitem no i 2 miesiące temu rzuciłam palenie i przybyło mi kilka kg, bo dostałam tzw "odkurzacza" czyli jadłam wszystko co mi w ręce wpadło w tym fast foody i ucierpiał na tym mój brzuch. Chciałam się Was zapytać jako, że jesteście bardziej obeznane w temacie jakie jeszcze ćwiczenia polecacie na zrzucenie tłuszczyku z nóg i brzucha? Wymieniacie tu dużo trenerek i programów o których nigdy nie słyszałam i troszkę się już pogubiłam..
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
melduję 13 turbo!
wcale nie pechowa ta 13stka, udało się bez żadnej przerwy i leje się ze mnie strumieniami pot ![]() jeszcze pomacham hantelkami za jakis czas i zrobię swoje kombo na brzuch
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

(

mieszkam od ponad pol roku w USA, dokladnie pod Nowym Jorkiem, w stanie New Jersey, przeprowadzilam sie tu ze wzgledu na chlopaka (Polaka