![]() |
#4081 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() moje standardowe to jest "hola, hola księżniczko.." resztę sobie już dopowiadam, zależnie od sytuacji ![]() ![]() a no i trochę się wkurzyłam, napisałam mu tylko krótkiego smsa że tak się bawić nie będziemy, dzwooni teraz a ja nie odbieram, ale ze mnie wredna baba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4083 |
BAN stały
|
a powiem Ci szczerze, że w takich sytuacjach wcale trudno mi to nie przychodzi. Współczuję, że dzwoni tak rzadko.. może jeszcze do Ciebie zadzwoni, a jeśli nie to napewno jutro się odezwie. Jeśli chcesz się uspokoić to może melisa Ci pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4084 |
Zadomowienie
|
ech dziewczyny co to się znowu dzieje... Booombelku ja Cię podziwiam za silną wolę..
![]() |
#4085 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() https://www.youtube.com/watch?v=bGM11F1yhHs ta piosenka mi pomaga dzisiaj przeżyć dzień! ![]() Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-30 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Piłam melisę i dalej się denerwuję. Tylko w zasadzie czym? Przecież chcę żeby zadzwonił więc chyba nie powinnam się tego bać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4087 |
Zadomowienie
|
Chyba tak.. mój się nie odezwał...idę spać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4088 | |
BAN stały
|
odezwie się napewno jutro!
![]() dobranoc kochana! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() Chcesz żeby zadzwonił, ale się boisz usłyszeć to co Ci powie.. wiem jak to jest, czekasz na rozmowę, ale jak przyjdzie co do czego to ogarnia Cię strach. Musisz podjąć bardzo ważną decyzję i się przełamać, przez telefon o wiele łatwiej, a opcji w cztery oczy niestety tutaj nie ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4089 |
Zadomowienie
|
dobranoc
![]()
![]() |
#4090 |
Zadomowienie
|
Nerla - zdystansuj się na trochę do jaśnie pana. zorganizuj sobie czas, nie informuj go co robisz. może to go trochę otrzeźwi? na mojego działa
![]() ![]() dziewczyny, ja piję kawę bo zaraz zasnę a tu praca do skończenia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4091 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Bardziej boję się tego co ja mam mu do powiedzenia. Myślę, że na żywo lepiej by mi poszło bo można normalnie porozmawiać, zastanowić się nad słowami a tak to czas jest dość ograniczony i najmądrzejsze zdania przyjdą pewnie jak już skończymy rozmawiać ![]() nerla Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
Nigdy, przenigdy nie możesz brać wszystkiego na siebie, bo długo tego nie wytrzymasz, uwierz. Ja też tak miałam kiedyś, później była deprecha, ogólnie toksyczny to był związek. Właśnie dlatego, bo brałam winę na siebie, za KAŻDYM razem ![]() Co do rozmowy, to normalne, że boisz się tego co masz mu do powiedzenia, też bym się bała. Ułóż sobie najpierw w głowie wszystko co chcesz mu powiedzieć, spróbuj przynajmniej. Jeśli faktycznie tak będzie, że najmądrzejsze zdania przyjdą później to wydziargaj je sobie gdzieś. Ja wierzę, że dasz sobie radę! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4093 |
BAN stały
|
co prawda, nie jestem rozłąkowa (chociaż może trochę też, bo mam faceta Tirowca) ale podczytuję was trochę dzisiaj..
muszę Ci powiedzieć booombelku że jesteś bardzo mądrą dziewczyną i bardzo mądrze i rozsądnie tutaj piszesz i doradzasz! Naprawdę brawo. ![]() PS: i widziałam też, że Twój facet też kierowca.. jak coś pisz do mnie na pw, chętnie z Tobą porozmawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4094 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-30 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4095 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie raz już sobie układałam wszystko wcześniej ale jak przyszło co do czego to nigdy nie mówiłam tego co sobie przygotowałam tylko to co mi akurat przychodziło do głowy. Dzięki, że we mnie wierzysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a ktoś mi kiedyś powiedział, że to co po alkoholu i to co pierwsze przyjdzie do głowy jest najszczersze.. więc może powiedz to co przyjdzie do tej głowy, może to właśnie jest to co chcesz powiedzieć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Po prostu jak go słyszę to nie potrafię go złamać takimi słowami, które chciałam wcześniej powiedzieć. Może jest mi go szkoda, może to ja jestem za słaba ale nie umiem.. Wiem, że głupio się zachowuję ale chyba zależy mi na nim bardziej niż jemu na mnie i nie potrafię tego zmienić. Jak się na chwilę odsunę od niego to nie dość że on nawet tego nie zauważy bo i tak mamy ze sobą bardzo słaby kontakt, to w dodatku obawiam się, że on też uniesie się dumą i skoro ja nie chcę z nim rozmawiać to on się narzucać nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
Mój się odezwał!
![]() ![]() ![]() Tylko były jeszcze dodał od siebie, że mój M. ''dobry jest'' bo mi kłamie i prawdy nie powie, a ja głupia jestem bo i tak mu wszystko wybacze. WTF? ![]() Mój tak się wkurzył, że napisał do niego. Nie wiedziałam o tym, dopiero później mi rozmowę pokazał. I troche mu nawciskał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4099 | ||
BAN stały
|
Cytat:
- właśnie, honor.. przecież honor jest ważniejszy od związku, i przecież honorowy facet nie może wyciągnąć pierwszy ręki. - może tak faktycznie jest, ale tak jak mówiłam nie możesz dać sobie wejść na głowe. Owszem jest Ci go szkoda, ale nie możesz go traktować jak księcia, któremu trzeba nadskakiwać tylko i wyłącznie bo jest Ci go szkoda. Zastanów się, jesteś w stanie długo to znosić? to że cały czas to TY walczysz o wasz związek a nie WY razem. I co to znaczy, że to bardziej TOBIE zależy na tym związku i na nim niż jemu na Tobie? o związek trzeba starać się RAZEM, a nie tylko jedna ze stron. Niestety, ale związki w których to tylko jedna strona się stara, nie mają sensu. - skoro Ty się odsuniesz i nie będziesz odzywać to i on się odzywał nie będzie? honor.. a przepraszam to tylko tobie ma zależeć na tym związku i kontakcie? Tylko ty masz to ciągnąć? sama bez niego? czyli co, jeśli ty nie zrobiłabyś pierwszego kroku to chłop by olał sprawę i już nawet nie zawalczył o to, a przynajmniej o kontakt, bo pierwszy by się nie odezwał? ![]() ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
![]() były, były, były... zablokuj go dziewczyno i nie zwracaj uwagi na to co pisze! a i powiedz obecnemu tż, niech się już w gadki z nim nie wciąga, niech i on go zablokuje. Może dobrze zrobił, że mu nawciskał, ale niech teraz już nic nie robi. To powinno mu wystarczyc! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() booombelek Wiem, że masz całkowitą rację. Za bardzo się chyba od niego uzależniłam i dlatego to tak wygląda. On uważa, że jeśli ja nie chcę z nim rozmawiać to po co on ma się odzywać i na siłę ciągnąć kontakt i robić mi na złość.. ![]() ![]() Edytowane przez ewasza14 Czas edycji: 2013-01-30 o 23:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4101 | |
BAN stały
|
a mój cały czas pisze i dzwoni, a ja się nie daję
![]() jutro mu wszystko wygarnę rano jak się spotkamy ![]() ---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
a może być też zupełnie odwrotnie.. może akuratnie zatęskni? może zmądrzeje jak się odsuniesz? cieszę się, że Ci mogłam pomóc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4102 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, napiszę coś w klubie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zablokuje go, koniec tej zabawy ![]() Powiedziałam mojemu, że może i dobrze, że napisał do niego, bo tak to by spokoju nie dał, a teraz to może się ogarnie. Mój się nie wdaje w dyskusje, bo powiedział że z takimi nie gada ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4104 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4105 |
Rozeznanie
|
Przez te wiatry codziennie mamy awarie prądu :/
Macie rację dziewczyny. Chyba muszę w końcu pomyśleć też o sobie i nie odpuszczać tak łatwo tylko dlatego, żeby uniknąć kłótni. Jest mi teraz całkowicie obojętne co on zrobi, w każdym razie ja nie mam zamiaru się do niego teraz odzywać, jeśli zadzwoni to powiem co o tym myślę i dam mu się chwilę zastanowić. Jeśli nie wykaże chęci na zaangażowanie się w ten związek to podziękuję i odejdę. Tak naprawdę chyba nigdy nie dałam mu nawet szansy się wykazać bo zanim mógł cokolwiek zrobić to ja już łagodziłam sprawę. Ale od dziś będzie inaczej i przeprowadzam rewolucję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ahhh, żebym ja taka mądra była w swoim przypadku ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Cytat:
![]() Mój już napisał do mnie z samego rana. Wystarczy jego ''miłego dnia kochanie'' i już pięknie dzień rozpoczęty ![]() Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-31 o 06:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chciałam wreszcie pójść spać ale skoro nie udało mi się zasnąć do 7 to już teraz nawet nie będę próbować.. Tak mnie nerwy zżerają, że oka nie zmrużyłam przez całą noc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4108 | |
BAN stały
|
przepięknie, wczoraj dostałam 8 długich pięknych smsów, ale niee.. nie zmiękłam, wredna baba ze mnie, ale nie zmiękłam
![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
![]() kochana ale Ty nerwów przez niego zjesz.. tak czy inaczej trzymam kciuki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4109 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4110 | |
BAN stały
|
Cytat:
może i dobrze zrobiłaś, łatwiej w sumie jest napisać niż powiedzieć, zobaczysz co zrobi jak przeczyta. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.