Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 06:34   #451
lady_malgo
Rozeznanie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby

Witam się z rana z herbatką i materiaąłmi do nauki. Na 10 mam egzamin i stresuję się jakbym co najmniej na ścięcie szła... Niby wiem że się uczyłąm i w sumie nawet chyba to umiem, ale stresu powstrzymać nie umiem.

Witam vanessę i margot!!!

Dastina0-cieszą mnie te dobre wyniczki i czekam na następne wieści w piątek- naturalnie na te dobre

Ale miałąm dziś sen... że od jakiejś dziewczyny brałam komórki jajowe i to wyglądało jak smalec ze skwarkami a ja musiałam to zjeść ! Już mi się pi.ep.rzy w głowie

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

A ja przed tą betą zamówiłam właśnie 7 testów o czułości 10 ale w końcu jakoś nie poszłam na pocztę, zeby zapłacić. Myślicie że sami anulują transakcję, czy ja muszę to zrobić na all? a może je wezmę w końcu...

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Linka- no nie otwiera mi linku, ale zobaczyłam że chodzi o ombre... ciekawa opcja, u mnie osobiście nie wyglądałaby najlepiej. W ogóle to wygląda jakby się miało mega odrost do połowy dł włosów. Ale niektórym jest w tym ładnie- jak dobrze fryzjer zrobi. Bo jak zrobi źle to włosy popalone i zniszczone bardzo są.

26.06.2010-
lady_malgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:45   #452
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość

Dziś jestem strasznie ospała i zmęczona...chyba to ciśnienie...
Przyszłam z pracy i od razu buch do łóżka.
Odebrałam wyniki: TSH, FT4,FT3 i prolaktyna- wszystko w normie
Tż dziś był też na badaniu- przeżył Wyniki w piątek, więc czekam...

Zmykam z powrotem do łóżka
Super, że wyniki w normie, jeszcze trzymam kciuki, za wyniki Tż

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Wrócił TŻ na przerwę, żeby obiad zjeść i zapytałam wprost o co chodzi, a on dalej uparcie, że nic. Więc zagroziłam, że jeśli mi zaraz nie powie, to nie będę gotować przez tydzień (hahah, jakbym umiała z tego zrezygnować), więc w końcu mi powiedział, że uświadamia sobie każdego dnia jak dla niego jestem ważna, że bardzo mnie kocha, ale, że on troche zaczyna się bać całego tego zamieszania wokół ślubu i nie chciał mi mówić, żeby mi przykro nie było. Więc mu powiedziałam, że ja też jestem przerażona jak nigdy dotad, a jednocześnie w 100 % szczęśliwa.

Boże faceci to jednak mają czasem problemy.
Dobrze, że Tż powiedział co mu leży na sercu. Jeśli chodzi o zamieszanie wokół ślubu, to chyba każdemu się udziela

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

Witam się i ja.
Nie dzieje się u nas za wiele. czekamy na wizytę. Tylko brzuch mnie dziś znowu bolał, musiałam wziąć nospę....Cały czas schizuję i latam do łazienki zobaczyć czy nic się nie dzieje. już bym chciała, żeby było po wizycie, to wiedzielibyśmy co i jak. A i wczoraj wieczorem robiłam test, bo mi został, więc pomyślałam, że sobie machnę. Na moje wyliczenia to 7 tc, i dopiero teraz wyszły dwie piękne czerwone krechy.
Pracy dużo, ale wiadomo, jak w każdej pracy. Są okresy, że nie wiadomo w co ręce włożyć, a jest też czas, że można pozwolić sobie na luz.
Będzie wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki..melduje ze zaczyna się @
Zauwazylam jedną dość ciekawą zależność..jak owu jest rano czy w nocy to @ też zaczyna się rano albo w nocy .. to ma sens?? idealnie 14 dni fl .. co do godziny nic..jutro dzwonię do szpitala zapisać się

Cały dzien byłam na szkoleniu w Gryficach..zarobiłam na prezent na mężowe urodziny Choć tyle dobrego...

Iza proszę o wpisanie 6 cykl..
A jednak @, a miałam taką nadzieję, że się uda....

Cytat:
Napisane przez vanessa1781 Pokaż wiadomość
Fajnie było się wyżalić komuś, kto mnie rozumie, a teraz widzę, już nie mam komu
Vanessa dziewczyny, już wszytsko wyjaśniły Witaj

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Dziewczyny dziwne to,bo ten śluz z krwią miałam tylko rano.W pracy cisza,przy szyjce sprawdzałam-czystoBrzuch wogóle nie boli.Wiec pozostają dwie opcje że to owulka albo implantacja.
No to Iza trzymamy kciuki, żeby to było to

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość
Witam się z rana z herbatką i materiaąłmi do nauki. Na 10 mam egzamin i stresuję się jakbym co najmniej na ścięcie szła... Niby wiem że się uczyłąm i w sumie nawet chyba to umiem, ale stresu powstrzymać nie umiem.

za egzamin.

A ja się witam z kawcią i życzę miłego dnia
U Was też tak wieje?
Szejda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:47   #453
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Dziewczyny dziwne to,bo ten śluz z krwią miałam tylko rano.W pracy cisza,przy szyjce sprawdzałam-czystoBrzuch wogóle nie boli.Wiec pozostają dwie opcje że to owulka albo implantacja.
Bardziejmi sie podoba 2 opcja
Cytat:
Napisane przez Szejda Pokaż wiadomość
A ja się witam z kawcią i życzę miłego dnia
U Was też tak wieje?
Też
miłego

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:50   #454
misia332
Zakorzenienie

Hej Wam z kawą. Byliśmy wczoraj na meczu w końcu i było super, emocje nie z tej ziemii. Tż się zawsze ze mnie śmieje i mówi, że wiecej nie idzie ze mną, bo wychodzi, że jego narzeczona to wariatka na punkcie Barcy.

Sophia i Margot trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze mówię Wam.

Iza Iza mam nadzieję, że w końcu Twoje cykle się unormują.

Dżastin trzymam kciuki za wyniki TŻ.

Malgo trzymam kciuki za egzamin, napewno zdasz.

Bajka mi też podoba się imię Liwia.

Wczoraj podziałaliśmy z TŻ, i jutro z rana go dorwę jeszcze.

Szejda zamieszanie wokół ślubu, a my to przeżywamy podwójnie, bo na koniec kwietnia mój brat bierze ślub.

http://onaiich3.blogspot.com.es/

Edytowane przez misia332
Czas edycji: 2013-01-31 o 06:52
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 06:52   #455
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
mialam moment zwatpienia po tescie ze za wczesnie..ale no coż..

ps. a na marginesie zastanawiam się nad poprawą sobie humoru..tym..http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/fryzury/ombre-hair-10835.jpg

co myślicie?
nie otwiera sie link ale poszukałam w necie i wygląda bardzo fajne, tylko czy masz dobrego fryzjera?

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Bajka, mi też się Liwia podoba
A jakie macie propozycje dla chłopca?
Stary 2013-01-31, 07:29   #456
magbes
Zadomowienie

Czesc Dziewczyny... wtyd normalnie,,,wstyd ... mozecie nakrzyczec, ze sie nie odzywam :P codzxiennie podzcytuje ale jakos mi weny brakowalo ...
Margot czuje sie wezwana do porzadku wiec juz bede pisac
nie cytuje, ale z tego co pamietam:
Kwitka - trzymam kciuki za wyniki.... obys dowiedziala sie jak najszybciej co tam sie dzieje
Iza - jejku ale masz sie z tymi plamieniami... doczytalam, ze takie jednodniowe...trzymam zatem kciukasy, zeby to jednak byla implantacja kochana
bajka - ojoj znam juz niestety bol chorobska,,,,, ja stosowalam soki z malin w herbacie, mleko z miodem i czosnkiem, kanapki z czosnkiem, mleko z samym miodem, herbate z miodem.... cytryny duzo i w ogole cytrusow... i tydzien lezenia w lozku... a na katar woda morska albo woda z sola i parowki z majeranku, szalwi, rumianku.... Abys szybko wyszla z tego paskudztwa. moze na zatoki rob wlasnie takie parowki sobie ?
Luna - ale fajniue, że macie zaklepane nowe mieszkanko zycze zeby dali Wam te klucze szybko i zebyscie nie musieli ganiac z meblami i tym wszystkim
misia - fajnie, ze pogadalas z mezem i ze wyznal Ci co mu na sercu siedzi Zapewne od razu atmosfera bedzie lepsza
Co u mnie...hmm.... czuje sie ok Cycki bola, zaparcia miewam, wzdecia... chyba zacyzna mnie troszke mulić ... ale wtedy staram sie cos zjesc i w miare przechodzi Wizyte mam 4 lutego i juz nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc malutkie serduszko. W zasadzie to czekamy do tej wizyty, jak wszytsko okaze sie w porzadku to oficjalnie i bez ukrywania juz przed nikim jestem w ciazy
magbes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 07:33   #457
Szejda
Rozeznanie

Hej Magbes, dobrze, że już wyzdrowiałaś Pracujesz czy jesteś na L4?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 07:43   #458
magbes
Zadomowienie

Szejda, na L4 bylam zeszly tydzien, teraz chodze do pracy Pracuje w biurze, niby praca ciezka nie jest ale po 8 godzinach siedzenia przed kompem czuje, ze moj brzuszek jest lekko zmeczony :/ Zobaczymy co powie gin w poniedzialek
Przeraza mnie ten wiatr
Stary 2013-01-31, 07:51   #459
Szejda
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Szejda, na L4 bylam zeszly tydzien, teraz chodze do pracy Pracuje w biurze, niby praca ciezka nie jest ale po 8 godzinach siedzenia przed kompem czuje, ze moj brzuszek jest lekko zmeczony :/ Zobaczymy co powie gin w poniedzialek
Przeraza mnie ten wiatr
Tak wiem, myślałam tylko, że już sobie odpoczywasz na L4 ale jak się dobrze czujesz to nie ma co w domu siedzieć.
Stary 2013-01-31, 08:02   #460
magbes
Zadomowienie

Cytat:
Tak wiem, myślałam tylko, że już sobie odpoczywasz na L4 ale jak się dobrze czujesz to nie ma co w domu siedzieć.
przez ten tydzien co chora bylam to lezac w lozku tylko meczylam serial po serialu i myslalam, ze kota dostane moze gdybym nie musiala siedziec w domu i lezec to byloby inaczej...ale tak to... łoooo... masakra do ludzi mi sie chcialo :P
Stary 2013-01-31, 08:04   #461
misia332
Zakorzenienie

Szejda u nas wiatr nieraz przekracza 50 km/h, i chodzić się nie da.

Ogarnęlam trochę dom, nie rozumiem jak 3 dorosłe osoby mogą robić taki bu*****. Jak mi dzisiaj gorąco to jest masakra jakaś.

Magbes dobrze, że czujesz się ok. Mam nadzieję, że 4 wszystko będzie dobrze. Dla mnie to bardzo szczęśliwa data akurat.

Stary 2013-01-31, 08:22   #462
kooocur
Zakorzenienie

Dzien dobry

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
No nie mogę się powstrzymać... kooocurku gratulacje!!
Ale się cieszę!
Powiedz, który to tydzień już?

Kochanie to już 16 tydzień Będzie chyba synek

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:24   #463
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady_malgo Pokaż wiadomość

[/COLOR]A ja przed tą betą zamówiłam właśnie 7 testów o czułości 10 ale w końcu jakoś nie poszłam na pocztę, zeby zapłacić. Myślicie że sami anulują transakcję, czy ja muszę to zrobić na all? a może je wezmę w końcu...[COLOR="Silver"]
za egzamin

Testy wez,przydadzą się na potem
Cytat:
Co u mnie...hmm.... czuje sie ok Cycki bola, zaparcia miewam, wzdecia... chyba zacyzna mnie troszke mulić ... ale wtedy staram sie cos zjesc i w miare przechodzi Wizyte mam 4 lutego i juz nie moge sie doczekac, zeby zobaczyc malutkie serduszko. W zasadzie to czekamy do tej wizyty, jak wszytsko okaze sie w porzadku to oficjalnie i bez ukrywania juz przed nikim jestem w ciazy
Na pewno będzie wszystko dobrze

Witam

Dziewczyny dziś tempka znowu odbiła na 36,88....

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 08:52   #464
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
za egzamin

Testy wez,przydadzą się na potem

Na pewno będzie wszystko dobrze

Witam

Dziewczyny dziś tempka znowu odbiła na 36,88....
A plamienie jakieś czy coś ? Izunia ja trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie

Stary 2013-01-31, 09:00   #465
colorblue
Zakorzenienie

Witam!

Nadrobiłam Was kochane,ale u mnie jest naprawde słabo i nie mam sił na nic..

Wczoraj porozmawiałam z mężem i po tym co się dowiedziałam to opadło mi wszystko.
Ja wiem,że wyjścia nie było,że w naszej sytuacji każdy grosz był i jest ważny,dlatego wyjechał, ale tam to jest kołchoz a nie praca!
Pracują od 7 do 18 czyli 11 godzin , ale liczone mają tylko 8 , a płacone tylko za 7! bo ta jedna godzina to zsumowane przerwy , za które nie mają płacone. Praca na godziny,płacone częściowo jak wyszło,a traktują ludzi jakby na akord robili. Nie mają czasu piernąć. Mąż jako nowy nie ma szans dostać się na zapisy do pracy na soboty
A więc praca od pon do piąt. za niecałe 50 euro dniówki to w lutym zarobi w sumie niecały 1000 euro.Z tego firma zabierze mu 240 euro za mieszkanie( 60 e tyg) i on musi sobie zostawić na cały miesiąc też nie wiem 200e? Wyszło na to ,że przesyłać będzie póki co jak dobrze pójdzie 550euro...Na święta też nie zjedzie bo już wie,że nie ma urlopu. Może uda się po świętach.. Ale nie ma uja. szukamy czegoś innego za granicą,ale za godziwe pieniądze i z normalnymi zjazdami bo tam to porażka jakaś,ale wyjścia nie ma to narazie siedzi. Jak się uda coś innego załatwić to zjeżdża 5 kwietnia jak weźmie 2 wypłate i już tam nie wróci.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 09:01   #466
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry, z kawką tym razem

Cytat:
Napisane przez margot_2012 Pokaż wiadomość
Doczytałam na razie troche, Lady Malgo i Maru trzymam kciuki!! Maru, Ja w szczesliwym cyklu miałam tak samo jak zawsze, czyli nie czułam nic . Tylko temeratura została wysoka.
!
Margot nadzieję mi robisz
a powiedz mi, tempkę miałaś wyższą niż zwykle w 2 fazie? Moja jest taka no .. normalna. Jak w każdym cyklu.
Generalnie nic nie jest inaczej, nic nie boli (brzuch już też jakby przestał).

Izuś trzymam kciuki!
Ostatnio nie zaglądałam na Twój wykres, w domku popatrzę co tam się dzieje.
Mój jest taki jak zawsze, czyli nijaki. Niby jest wzrost, niby jako tako wygląda, ale tempka powoli rosla i generalnie nic nie jest inaczej. Żadnej nadziei no

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2013-01-31 o 09:03
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 09:24   #467
magbes
Zadomowienie

Maru, moja tempka nie roznila sie od pozostalych. Choc akurat w cyklu, w ktorym sie udalo mialam bardzo duzo 'dziur' na wykresie, tzn niemierzonych tempek ze wzgledu na urlop, na swieta sylwestra itd. Skoczyla w gore bardziej po pozytywnym tescie. Ale po II krechach na tescie tempke mierzylam tylko 3 dniu i pozniej juz nie mierzylam.
Stary 2013-01-31, 09:27   #468
Kejthx
Zadomowienie

Hej, witam się czwartkowo -czyli już tzw. 4 dzień mi się nie chce
Za tydz. tłusty czwartek w końcu nie będzie wyrzutów sumienia za jedzenie (w moim przypadku "żarcie" nawet ) pączusiów. Od momentu "nie palenia" mój mąż nazywa mnie pączusiem Także, pewnie i tak mi nie przebaczy

Poza tym nic ciekawego, średnio na jeża...
Masę mam pracy wracam przed 21.00 do domu, wychodzę do pracy 7.30
Jestem wykończona
Dziewczyny, trzymam kciuki cały czas za Was, za te nie czekające na @
Stary 2013-01-31, 09:36   #469
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Maru, moja tempka nie roznila sie od pozostalych. Choc akurat w cyklu, w ktorym sie udalo mialam bardzo duzo 'dziur' na wykresie, tzn niemierzonych tempek ze wzgledu na urlop, na swieta sylwestra itd. Skoczyla w gore bardziej po pozytywnym tescie. Ale po II krechach na tescie tempke mierzylam tylko 3 dniu i pozniej juz nie mierzylam.
kurczę, to niby nadzieja jest.
W sumie to czuję ciągle takie baaardzo delikatne napięcie w podbrzuszu, ale ledwo ledwo.
Ale śluzu praktycznie brak, cycki w ogóle nie bolą, no nic. NIC.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 09:41   #470
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
A plamienie jakieś czy coś ? Izunia ja trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie
Nie.Wczoraj rano było troche śluzu z krwią byłam załamana że to @ już.Ale w pracy cisza-czysto.Dziś tempka skoczyła i jak na razie jest czysto -tylko biały śluz...
Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witam!

Nadrobiłam Was kochane,ale u mnie jest naprawde słabo i nie mam sił na nic..

Wczoraj porozmawiałam z mężem i po tym co się dowiedziałam to opadło mi wszystko.
Ja wiem,że wyjścia nie było,że w naszej sytuacji każdy grosz był i jest ważny,dlatego wyjechał, ale tam to jest kołchoz a nie praca!
Pracują od 7 do 18 czyli 11 godzin , ale liczone mają tylko 8 , a płacone tylko za 7! bo ta jedna godzina to zsumowane przerwy , za które nie mają płacone. Praca na godziny,płacone częściowo jak wyszło,a traktują ludzi jakby na akord robili. Nie mają czasu piernąć. Mąż jako nowy nie ma szans dostać się na zapisy do pracy na soboty
A więc praca od pon do piąt. za niecałe 50 euro dniówki to w lutym zarobi w sumie niecały 1000 euro.Z tego firma zabierze mu 240 euro za mieszkanie( 60 e tyg) i on musi sobie zostawić na cały miesiąc też nie wiem 200e? Wyszło na to ,że przesyłać będzie póki co jak dobrze pójdzie 550euro...Na święta też nie zjedzie bo już wie,że nie ma urlopu. Może uda się po świętach.. Ale nie ma uja. szukamy czegoś innego za granicą,ale za godziwe pieniądze i z normalnymi zjazdami bo tam to porażka jakaś,ale wyjścia nie ma to narazie siedzi. Jak się uda coś innego załatwić to zjeżdża 5 kwietnia jak weźmie 2 wypłate i już tam nie wróci.
Jejku że też wam życie tak daje w dupeColor ja wierze że mimo tych cieżkich dni co teraz macie w końcu zaświeci dla was słońce
Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Mój jest taki jak zawsze, czyli nijaki. Niby jest wzrost, niby jako tako wygląda, ale tempka powoli rosla i generalnie nic nie jest inaczej. Żadnej nadziei no
Dziękuje że zerkniesz na wykres

Maru wiesz jak mówi hasło na forum"Póki nie ma @ jest nadzieja"
Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Hej, witam się czwartkowo -czyli już tzw. 4 dzień mi się nie chce
Za tydz. tłusty czwartek w końcu nie będzie wyrzutów sumienia za jedzenie (w moim przypadku "żarcie" nawet ) pączusiów.
Aaa dobrze że mi przypomniałaś

Dziewczyny nie chce się nakręcać ale czuje że ten cykl jest jakiś inny...Nawet to plamienie wyglądało inaczej niż w poprzednich cyklach....

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-01-31 o 09:42
Stary 2013-01-31, 09:49   #471
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:

A jednak @, a miałam taką nadzieję, że się uda....
no i sie nie udało być może nic w tym dziwnego..jak mowilam 4 doby..tyle nawet super plemniki nie dadzą rady

Cytat:
nie otwiera sie link ale poszukałam w necie i wygląda bardzo fajne, tylko czy masz dobrego fryzjera?
do farbowania i cięcią rewelacyjna..gorzej z ukladaniem włosów

Cytat:
W sumie to czuję ciągle takie baaardzo delikatne napięcie w podbrzuszu, ale ledwo ledwo.
te nie szalej .. bo mnie sie śmiać z Ciebie ( rozważna do niedawna ) chce normalnie wytrzymaj spokojnie te kilka dni

No i stało się...za 2 h dzwonię do szpitala , zapisać się..

Dziewczyny @ przyszła wczoraj w godzinach wieczornych..1dc był wczoraj czy dziś? nie wiem jak liczyć. Mowilam Wam ze owu mialam z 13/14dc i @ też tak przyszła..miesiąc wcześniej owu była bardzo rano i @ też przyszła około 7 rano..dziwne nie?
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 09:52   #472
magbes
Zadomowienie

Cytat:
mnie cycki bolaly nieco inaczej bo zawsze z boku a wtedy glownie jakos po srodku.... ale mnie przed @ zawsze bolaly...tyle tylko, ze teraz w innym miejscu....

Cytat:
Nie.Wczoraj rano było troche śluzu z krwią byłam załamana że to @ już.Ale w pracy cisza-czysto.Dziś tempka skoczyła i jak na razie jest czysto -tylko biały śluz...

Jejku że też wam życie tak daje w dupeColor ja wierze że mimo tych cieżkich dni co teraz macie w końcu zaświeci dla was słońce

Dziękuje że zerkniesz na wykres

Maru wiesz jak mówi hasło na forum"Póki nie ma @ jest nadzieja"

Aaa dobrze że mi przypomniałaś

Dziewczyny nie chce się nakręcać ale czuje że ten cykl jest jakiś inny...Nawet to plamienie wyglądało inaczej niż w poprzednich cyklach....
Izus, podeslij linka jeszcze raz do wykresu. Moze to rzeczywiscie implantacja?
Stary 2013-01-31, 09:53   #473
Szejda
Rozeznanie

Cytat:

Dziewczyny @ przyszła wczoraj w godzinach wieczornych..1dc był wczoraj czy dziś? nie wiem jak liczyć. Mowilam Wam ze owu mialam z 13/14dc i @ też tak przyszła..miesiąc wcześniej owu była bardzo rano i @ też przyszła około 7 rano..dziwne nie?
Przeżywam to razem z Tobą
A cykl liczyłabym od wczoraj
Stary 2013-01-31, 09:56   #474
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Cykl liczyłabym od wczoraj.
Cytat:

Izus, podeslij linka jeszcze raz do wykresu. Moze to rzeczywiscie implantacja?
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...rta26&cid=9650
Nie wiem jak go zinterpretować

Stary 2013-01-31, 09:57   #475
Linka1984
Zakorzenienie

Hmm czyli teoretycznie dziś jest 2dc..ale czuje sie jak w 1dc hahaha
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 10:05   #476
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny tak patrze na ten wykres i na owulke to chyba nie wygląda ten spadek wczoraj?

Stary 2013-01-31, 10:06   #477
magbes
Zadomowienie

Iza ten wczorajszy spadek podchodzi troche pod spadek implantacyjny...i to plamienie... Nie nakrecaj sie na nic i czekaj cierpliwie ja trzymam kciuki kiedy planowalabys zrobic test?mowia, ze po implantacji juz test moze wyjsc .... i szczerze to z trzech ostatnich cykli ten ma najladniejszy wykres

Edytowane przez magbes
Czas edycji: 2013-01-31 o 10:08
Stary 2013-01-31, 10:11   #478
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza ten wczorajszy spadek podchodzi troche pod spadek implantacyjny...i to plamienie... Nie nakrecaj sie na nic i czekaj cierpliwie ja trzymam kciuki kiedy planowalabys zrobic test?mowia, ze po implantacji juz test moze wyjsc .... i szczerze to z trzech ostatnich cykli ten ma najladniejszy wykres
Jeżeli mnie @ nie zaskoczy i tempka będzie wysoka to myśle że zatestuje sobota/niedziela.A myślisz że raczej nie możliwe żeby ten spadek wczoraj był owulacyjny???Staram sie nie nakręcać ale ciężko jest.Nie wierze że w końcu by sie udało...Myśle że castagnus ma duży wpływ że ten mój cykl wyglada lepiej.

Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek bo się nakręcam...

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-01-31 o 10:13
Stary 2013-01-31, 10:15   #479
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli mnie @ nie zaskoczy i tempka będzie wysoka to myśle że zatestuje sobota/niedziela.A myślisz że raczej nie możliwe żeby ten spadek wczoraj był owulacyjny???Staram sie nie nakręcać ale ciężko jest.Nie wierze że w końcu by sie udało...Myśle że castagnus ma duży wpływ że ten mój cykl wyglada lepiej.

Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek bo się nakręcam...
Trzymam kciuki bardzo mocno

Stary 2013-01-31, 10:16   #480
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
te nie szalej .. bo mnie sie śmiać z Ciebie ( rozważna do niedawna ) chce normalnie wytrzymaj spokojnie te kilka dni

Rozważna hehe

Zapisz się zapisz, oczywiście żeby było ok.
A @ liczyłabym w zależności jak bardzo intensywna była, ja moją liczę od 1 dnia bólu i większego krwawienia, ale u mnie to łatwo wychwycić. Jeden tylko cykl miałam taki,że brzuch nie bolał i wtedy miałam zagwozdkę

Cytat:
mnie cycki bolaly nieco inaczej bo zawsze z boku a wtedy glownie jakos po srodku.... ale mnie przed @ zawsze bolaly...tyle tylko, ze teraz w innym miejscu....
Mnie zwykle też bolały, ale w cyklach, w których piłam ziółka na 1 fazę już nie. No i teraz też nie. To 3 cykl.
A i plery mnie bolą. Czasem jak zwykle na @, czyli naddupnie, a czasem nawet wyżej.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości