|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Witam się z rana z herbatką i materiaąłmi do nauki. Na 10 mam egzamin i stresuję się jakbym co najmniej na ścięcie szła... Niby wiem że się uczyłąm i w sumie nawet chyba to umiem, ale stresu powstrzymać nie umiem.
Witam vanessę i margot!!! ![]() Dastina0-cieszą mnie te dobre wyniczki i czekam na następne wieści w piątek- naturalnie na te dobre ![]() Ale miałąm dziś sen... że od jakiejś dziewczyny brałam komórki jajowe i to wyglądało jak smalec ze skwarkami a ja musiałam to zjeść ! Już mi się pi.ep.rzy w głowie ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- A ja przed tą betą zamówiłam właśnie 7 testów o czułości 10 ale w końcu jakoś nie poszłam na pocztę, zeby zapłacić. Myślicie że sami anulują transakcję, czy ja muszę to zrobić na all? a może je wezmę w końcu... ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ---------- Linka- no nie otwiera mi linku, ale zobaczyłam że chodzi o ombre... ciekawa opcja, u mnie osobiście nie wyglądałaby najlepiej. W ogóle to wygląda jakby się miało mega odrost do połowy dł włosów. Ale niektórym jest w tym ładnie- jak dobrze fryzjer zrobi. Bo jak zrobi źle to włosy popalone i zniszczone bardzo są.
#452 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja się witam z kawcią ![]() ![]() U Was też tak wieje? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też ![]() miłego ![]()
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam z kawą. Byliśmy wczoraj na meczu w końcu i było super, emocje nie z tej ziemii. Tż się zawsze ze mnie śmieje i mówi, że wiecej nie idzie ze mną, bo wychodzi, że jego narzeczona to wariatka na punkcie Barcy.
Sophia i Margot trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze mówię Wam. Iza Iza mam nadzieję, że w końcu Twoje cykle się unormują. Dżastin trzymam kciuki za wyniki TŻ. Malgo trzymam kciuki za egzamin, napewno zdasz. Bajka mi też podoba się imię Liwia. Wczoraj podziałaliśmy z TŻ, i jutro z rana go dorwę jeszcze. Szejda zamieszanie wokół ślubu, a my to przeżywamy podwójnie, bo na koniec kwietnia mój brat bierze ślub.
Ślub 6 lipiec 2013 ![]() Kornel 24 październik 2013 ![]() Antoni 8 stycznia 2015 ![]() http://onaiich3.blogspot.com.es/ Edytowane przez misia332 Czas edycji: 2013-01-31 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Bajka, mi też się Liwia podoba ![]() A jakie macie propozycje dla chłopca? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny... wtyd normalnie,,,wstyd ... mozecie nakrzyczec, ze sie nie odzywam :P codzxiennie podzcytuje ale jakos mi weny brakowalo ...
Margot czuje sie wezwana do porzadku wiec juz bede pisac ![]() nie cytuje, ale z tego co pamietam: Kwitka - trzymam kciuki za wyniki.... obys dowiedziala sie jak najszybciej co tam sie dzieje Iza - jejku ale masz sie z tymi plamieniami... doczytalam, ze takie jednodniowe...trzymam zatem kciukasy, zeby to jednak byla implantacja kochana ![]() bajka - ojoj znam juz niestety bol chorobska,,,,, ja stosowalam soki z malin w herbacie, mleko z miodem i czosnkiem, kanapki z czosnkiem, mleko z samym miodem, herbate z miodem.... cytryny duzo i w ogole cytrusow... i tydzien lezenia w lozku... a na katar woda morska albo woda z sola i parowki z majeranku, szalwi, rumianku.... Abys szybko wyszla z tego paskudztwa. moze na zatoki rob wlasnie takie parowki sobie ? Luna - ale fajniue, że macie zaklepane nowe mieszkanko ![]() ![]() misia - fajnie, ze pogadalas z mezem i ze wyznal Ci co mu na sercu siedzi ![]() ![]() Co u mnie...hmm.... czuje sie ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Rozeznanie
|
Hej Magbes, dobrze, że już wyzdrowiałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Zadomowienie
|
Szejda, na L4 bylam zeszly tydzien, teraz chodze do pracy
![]() ![]() Przeraza mnie ten wiatr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Zakorzenienie
|
Szejda u nas wiatr nieraz przekracza 50 km/h, i chodzić się nie da.
Ogarnęlam trochę dom, nie rozumiem jak 3 dorosłe osoby mogą robić taki bu*****. Jak mi dzisiaj gorąco to jest masakra jakaś. Magbes dobrze, że czujesz się ok. Mam nadzieję, że 4 wszystko będzie dobrze. Dla mnie to bardzo szczęśliwa data akurat.
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Kochanie to już 16 tydzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Testy wez,przydadzą się na potem ![]() Cytat:
![]() Witam Dziewczyny dziś tempka znowu odbiła na 36,88....
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Nadrobiłam Was kochane,ale u mnie jest naprawde słabo i nie mam sił na nic.. Wczoraj porozmawiałam z mężem i po tym co się dowiedziałam to opadło mi wszystko. Ja wiem,że wyjścia nie było,że w naszej sytuacji każdy grosz był i jest ważny,dlatego wyjechał, ale tam to jest kołchoz a nie praca! Pracują od 7 do 18 czyli 11 godzin , ale liczone mają tylko 8 , a płacone tylko za 7! bo ta jedna godzina to zsumowane przerwy , za które nie mają płacone. Praca na godziny,płacone częściowo jak wyszło,a traktują ludzi jakby na akord robili. Nie mają czasu piernąć. Mąż jako nowy nie ma szans dostać się na zapisy do pracy na soboty ![]() A więc praca od pon do piąt. za niecałe 50 euro dniówki to w lutym zarobi w sumie niecały 1000 euro.Z tego firma zabierze mu 240 euro za mieszkanie( 60 e tyg) i on musi sobie zostawić na cały miesiąc też nie wiem 200e? Wyszło na to ,że przesyłać będzie póki co jak dobrze pójdzie 550euro...Na święta też nie zjedzie bo już wie,że nie ma urlopu. Może uda się po świętach.. Ale nie ma uja. szukamy czegoś innego za granicą,ale za godziwe pieniądze i z normalnymi zjazdami bo tam to porażka jakaś,ale wyjścia nie ma to narazie siedzi. Jak się uda coś innego załatwić to zjeżdża 5 kwietnia jak weźmie 2 wypłate i już tam nie wróci.
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, z kawką tym razem
![]() Cytat:
![]() a powiedz mi, tempkę miałaś wyższą niż zwykle w 2 fazie? Moja jest taka no .. normalna. Jak w każdym cyklu. Generalnie nic nie jest inaczej, nic nie boli (brzuch już też jakby przestał). Izuś trzymam kciuki! Ostatnio nie zaglądałam na Twój wykres, w domku popatrzę co tam się dzieje. Mój jest taki jak zawsze, czyli nijaki. Niby jest wzrost, niby jako tako wygląda, ale tempka powoli rosla i generalnie nic nie jest inaczej. Żadnej nadziei no ![]()
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-01-31 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zadomowienie
|
Maru, moja tempka nie roznila sie od pozostalych. Choc akurat w cyklu, w ktorym sie udalo mialam bardzo duzo 'dziur' na wykresie, tzn niemierzonych tempek ze wzgledu na urlop, na swieta sylwestra itd. Skoczyla w gore bardziej po pozytywnym tescie. Ale po II krechach na tescie tempke mierzylam tylko 3 dniu i pozniej juz nie mierzylam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
Hej, witam się czwartkowo -czyli już tzw. 4 dzień mi się nie chce
![]() Za tydz. tłusty czwartek ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym nic ciekawego, średnio na jeża... ![]() Masę mam pracy ![]() Jestem wykończona ![]() Dziewczyny, trzymam kciuki cały czas za Was, za te nie czekające na @ ![]()
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie to czuję ciągle takie baaardzo delikatne napięcie w podbrzuszu, ale ledwo ledwo. Ale śluzu praktycznie brak, cycki w ogóle nie bolą, no nic. NIC.
![]() |
#470 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Maru wiesz jak mówi hasło na forum"Póki nie ma @ jest nadzieja" ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny nie chce się nakręcać ale czuje że ten cykl jest jakiś inny...Nawet to plamienie wyglądało inaczej niż w poprzednich cyklach....
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-31 o 09:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#471 | ||
Zakorzenienie
|
no i sie nie udało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i stało się...za 2 h dzwonię do szpitala , zapisać się.. ![]() Dziewczyny @ przyszła wczoraj w godzinach wieczornych..1dc był wczoraj czy dziś? nie wiem jak liczyć. Mowilam Wam ze owu mialam z 13/14dc i @ też tak przyszła..miesiąc wcześniej owu była bardzo rano i @ też przyszła około 7 rano..dziwne nie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#472 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A cykl liczyłabym od wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak go zinterpretować ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Hmm czyli teoretycznie dziś jest 2dc..ale czuje sie jak w 1dc hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak patrze na ten wykres i na owulke to chyba nie wygląda ten spadek wczoraj?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zadomowienie
|
Iza ten wczorajszy spadek podchodzi troche pod spadek implantacyjny...i to plamienie...
![]() ![]() ![]() Edytowane przez magbes Czas edycji: 2013-01-31 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny kopnijcie mnie w tyłek bo się nakręcam...
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-31 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapisz się zapisz, oczywiście ![]() A @ liczyłabym w zależności jak bardzo intensywna była, ja moją liczę od 1 dnia bólu i większego krwawienia, ale u mnie to łatwo wychwycić. Jeden tylko cykl miałam taki,że brzuch nie bolał i wtedy miałam zagwozdkę ![]() Cytat:
A i plery mnie bolą. Czasem jak zwykle na @, czyli naddupnie, a czasem nawet wyżej.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.