|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: INSANITY - Podejmij wyzwanie razem z nami;)
Hej dziołchy
Dzisiaj Cardio Recovery...wreszcie Miałam przez dwa dni mały kryzys światopoglądowy,obżarłam się słodyczami,przeczytałam beznadziejną książkę ale juz się biorę w garść Oczywiście Insanity grzecznie robione Chyba ciotka nadchodzi bo dół pleców zaczyna mi dokuczać,a to od jakiegoś czasu ZNAK,ŻE NADCHODZI czas wrócić do żywych
|
|
#4112 |
|
BAN stały
|
słońce we Wrocku wyszło wróciłam z zakupów, zrobiłam ciasto na chleb teraz wyrasta i na obiad będzie rybka :P potem trening |
|
|
|
#4113 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Robisz sama chleb? Wow, podziwiam Zawsze miałam ochotę na taki chlebek swojej roboty, ale mam wrażenie, że z moimi zdolnościami kulinarnymi nigdy mi nie wyjdzie Cytat:
![]() Skończyłam Cardio recovery i moje uda dosłownie krzyczą o litość. te przysiady i wykroki to prawdziwe zabójstwo, chyba nigdy nie uda mi się tego zrobić bez przerw :/ |
||
|
|
|
#4114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() no prawda nie jest taki smaczny jak puchniutki biały ale mi smakuje i niesamowicie syci do tego jest zdrowywcale nie jest takie trudny do zrobienia ale trzeba kilka razy popróbować żeby znaleźć swój przepis i wyrobienie no i troche czasu zajmuje sam zakwas
|
|
|
|
|
#4115 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Kolejny dzień,kolejne ćwiczenia.Dziś mam plyometric cardio circuit ![]() Zważyłam się i też mi się wydaje,że waga odrobine wzrosła ale sie nie przejmuje bo cm spadają (w talii i na wysokości pępka po kolejnym cm ale największy mam brzuch(nie żartuje, mój brzuch dorównywał mojej siostrze w 7 miesiącu ciązy jest typowo ciążowy a nigdy w ciąży nie byłam wystający,zaokrąglony itd dlatego baaardzo sie cieszę,że właśnie w tej części ciała widać poprawę i dodam tylko,że dziś mam 3 dzień 2 tygodnia a efekty są widoczne gołym okiem Tyle,że mnie coś łydka boli,chyba wczoraj się uszkodziłam przy skakaniu.To teraz zbieram tyłek na matke i ćwiczymy,ćwiczymy,ćwiczym y... P.S. Jak strasznie podoba mi się Shaoun T.Mogłabym go schrupać |
|
|
|
#4116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Idę poćwiczyć,moje sumienie gryzie mnie w tyłek za moje grzeszki.Przed chwilą wyszła ode mnie klientka,która przyniosła nam po jabłku w cieście z rodzynkami (pycha) i po warkoczu serowym.Oczywiście,że zjadłam hahaha
|
|
|
#4117 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobitki
Ależ wieje! Sztormy nad morzem jak cholera.. Tęsknię za moim ukochanym południem.. Ale nie o tym mowa teraz Mięśnie się spompowały chyba .. popolqa to Ty z Wrocławia? Uwielbiam to miasto! I do tego niedaleko mojego rodzinnego domu do którego wciąż mi tęskno Właśnie obejrzałam filmik Beachbody success stories https://www.youtube.com/watch?featur...olOGHC46Q&NR=1 Macie ochotkę na troszkę motywacji to prosz bardz A ja zabieram się za ćwiczenia
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
HI
![]() Ja już po cardio recovery... luzik jeśli chodzi o sapanie i zmęczenie...ale te wykroki i praca ud...mnie dobijają!!!kurcze dziś znowu przestawiła mi się godzina ćwiczeń ( a nie lubię tego) mąż musiał iść wcześniej do pracy więc musiałam obiad j zrobić też wcześniej ( tylko ja gotuję ) ale to to 20 min ... zrobiłam i już przebrana i gotowa do ćwiczeń jak nagle zadzwoniła mama, żebym zeszła na dół na chwilkę (mieszkam w bloku na 4p. ) wychodzę na klatkę a tam szaro chmura dymu...krzyczę do męża że się gdzieś u sąsiadów pali, mąż pukał do wszystkich...a ja zbiegłam na dół dzwoniąc na straż...3 wozy podjechały haha okazało się że nic groźnego! ktoś na maxa przypalił gary bo zasnął czy coś?! nie wiem jak to możliwe że aż do takiego stopnia!??? było mega nadymione a śmierdzi do tej pory! Strażacy powiedzieli, że zawsze dym zgromadzi się na samej górze i że dobrze że zareagowałam i zadzwoniłam!
|
#4119 |
|
*sportaddict*
|
Witam Was dziewczyny, postanowiłam dołączyć
Matko i córko, co za rzeźnia Kiedyś miałam już do tego podejście ale to było daaawno temu. Wyniki 1. testu z dziś: switch kicks 104 power jacks 60 power knees 95 power jumps 41 globe jumps 13 suicide jumps 17 push-up jacks 30 low plank oblique 59 Oczywiście im dalej w las tym mniej starannie udawało mi się robić każde ćwiczenie. Aktualnie walczę z mdłościami i ledwo się doczołgałam do pozycji siedzącej
|
|
|
|
#4120 | |||
|
BAN stały
|
pylo pyknięte
Cytat:
![]() Cytat:
też kocham Wrocław! nie wyobrażam sobie siebie gdzie indziej choć pod koniec roku będę sie przeprowadzać do wsi pod wro ale i tak szkoła i praca we wrocławiu! Cytat:
|
|||
|
|
|
#4121 |
|
*sportaddict*
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Wow... super jak na I fit test! przynajmniej w porównaniu do mojego żałosnego wyniku...
|
|
#4123 | |
|
Raczkowanie
|
Melduję zaliczenie Cardio Recovery i zgłaszam, że w końcu mam silniejszą lewą rękę, bo jeszcze tydzień temu nie zrobiłam tylu powtórzeń z low plank do high plank position i jestem z siebie dumna
18 dzień za mną vadi witamy Cytat:
Gratuluję Mój wynik w porównaniu z Twoim Vadi również żałosny ![]() popolqa Byłam tylko raz we Wrocławiu, szkoda, że nie więcej ! Jednak wyprowadziłam się 2 lata temu ze śląska i już raczej nie będę miała za bardzo okazji odwiedzić Twojego pięknego miasta w najbliższym czasie ![]() Mała! Niezła akcja! Jak to możliwe że aż cała klatka się zakopciła? Dobrze, że wezwałaś straż ! Ja mieszkając kiedyś na 4 piętrze zalałam sąsiadów aż po parter nie było mnie w domu, a rura pękła i poooszło aż po parter
'Train Insane, or remain the same' ! 7.01.2013 r -Walka z INSANITY - 3..2...1... GO! ![]() 18.03.2013 r. - UKOŃCZYŁAM INSANITY! Zmieniam życie swe. : ) Edytowane przez determined Czas edycji: 2013-01-31 o 16:15 |
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co jest najgorsze?Zaczyna mnie nudzić ta monotonia:/ Obym dotrwała do recovery week bo już chcę zacząć nowy etap
Strasznie się nudzę,Tanya doprowadza mnie do szału.Szon już powoli też Może mój kryzys jest związany z tą nudą?nie wiem.Ale dotrwam Na myśl o jutrzejszym Plyo przewracają mi się flaki![]() Spoko spoko,nie odpada tylko marudzę:P jestem przed okresem i mi wolno!
|
|
#4125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja właśnie się nie mogę doczekać mojego ukochanego jutrzejszego Plyo
|
|
#4126 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mierz sie a wagą nie przejmuj!
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
hej vadi
dzisiejszy dzien to jedno wielkie obzarstwo w zwiazku z tym czas na małą redukcję ciałka ![]() od jutra zero slodyczy!!! zjem jedno i zaczynam jesc jesc i jesc ale koniec z tym ![]() nawet w czwartek tlusty nic nie zjem w sensie slodkiego![]() dziewczyny jutro pierwszy abs po pure cardio i jak to sie robi? od razu po pure cardio wlaczam abs i cwicze czy jakas przerwa czy co? ![]() i w ogole.... mocno daja w kosc?
|
#4129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiciana Mój filmik jest dwa w jednym tzn. Pure Cardio&Abs. Kończy się Pure, lecą reklamy, w tym momencie odpoczywam i zaczyna się abs od rozgrzewki i lecisz tak jakbyś leciała normalnie. Nic nie przerywam, nic nie ucinam, jeden po drugim leci
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
wiciana Mi jakoś ostatnio udaje się nie jeść słodyczy
tzn zjem z dwa trzy biszkopty od synka, lub jedną kostkę czekolady i tyle...jakoś tak zupełnie naturalnie mi to przyszło jak zaczęłam Insanity! tak samo posiłki są bardziej przemyślane i dbam o więcej białka i dobre węgle Przyszło (idzie) to razem w parze z ćwiczeniami!A przed chwilką zjadłam małą sałatkę owocową z jogurtem nat.
|
#4132 |
|
Raczkowanie
|
ja mialam mega zdrowe jadlospisy przez 3 miesiace, od tego roku sie zapuscilam i utrzymuje wage bo wyrownuje cwiczeniami, ale juz nie dbam o to czy jest bialko i w ogole
ale juz sobie ustawilam jadlospis na jutro - obecne zdrowe wegle, bialko i blonnik ktory jest moim zbawieniem
|
#4133 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4134 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie FUCK. Wrrr. Moje pierwsze wylamanie z cwiczen....4 tygodnie bez zadnych wylaman... a tu dzis nagle i niespodziewanie!
Plan dnia byl taki, ze wroce z pracy i wezme sie za cwiczenia.. ale po drodze postanowilam wreszcie zajrzec do dentysty. Wreszcie - bo 3 ostatnie noce mialam srednio przespane.. choc rankiem juz mnie zaden zab nie bolal...no i co? I wlasnie przeleczyli mi kanalowo zeba. Leze na kanapie i zwijam sie z bolu! Co gorsza - jutro wychodze z domu kolo 7 i wroce kolo polnocy... Wielkie FUCK!!!!!! Vadi - wspaniały efekt.. ale skoro jesteś "sportaddict" to pewnie ogólnie masz super kondycję! |
|
|
|
#4135 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#4136 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj miałam kryzys, dotrwałam do końca ćwiczeń ale na pół gwizdka. Dziś nowa energia i trening zrobiony na 200% - 11 dzień za mną (trochę zmodyfikowałam sobie plan ćwiczeń, zaieniłam dzien 10 z 11, bo wczoraj pracowałam 12 i nie miałam siły na plyometric cardio circuit wiec przełożyłam je na dziś, a wczoraj zrobiłam cardio recovery)
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez denerwuja jej miny
ja lubie brunetke w gladkim kucyku dzis zrobilam pure cardio Dziewczyny jakich cwiczen nie lubicie? bo ja tego globe cos tam nienawidze ale za to uwielbiam wszystkie z pompkami i tego football co jest potem sprint Korzystacie z tego nutrition elite co jest w zestawie? wg niego mam jeść 1900kcal dziennie a i tak schudne moj TZ 3200kcal Tak bardzo dużo się to dla nas wydaje Tzn dla mnie tak w sumie ok dla TZ dużoooo Ale czy to zadziała jak będę tyle wcinać?? Bo ja chce 7kg schudnąć Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2013-01-31 o 19:49 |
|
|
|
#4140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

Dzisiaj Cardio Recovery...wreszcie
i na obiad będzie rybka :P 
Zawsze miałam ochotę na taki chlebek swojej roboty, ale mam wrażenie, że z moimi zdolnościami kulinarnymi nigdy mi nie wyjdzie 
wystający,zaokrąglony itd dlatego baaardzo sie cieszę,że właśnie w tej części ciała widać poprawę i dodam tylko,że dziś mam 3 dzień 2 tygodnia a efekty są widoczne gołym okiem

Gratuluję