![]() |
#1561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. III
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;38917936]Chomik
![]() Mój wczoraj tak palnął, że nie mogłam się pozbierać przez 10 minut. Zbieramy się do wyjścia, TŻ gada sobie pod nosem taką brzydką rymowankę: "Poszła Mańka srać na tory Obesrała semafory Jedzie pociąg, k***a mać, A maforów nie widać" I jak tak rozkminiam, jakich maforów? ![]() ![]() ![]() umieram ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;38917936]Chomik
![]() Mój wczoraj tak palnął, że nie mogłam się pozbierać przez 10 minut. Zbieramy się do wyjścia, TŻ gada sobie pod nosem taką brzydką rymowankę: "Poszła Mańka srać na tory Obesrała semafory Jedzie pociąg, k***a mać, A maforów nie widać" I jak tak rozkminiam, jakich maforów? ![]() ![]() ![]() ![]()
#1563 |
Pani Mizantrop
|
Oglądamy z TŻtem horror, jest jakaś brutalna scena, ja zasłaniam sobie oczy i się krzywię a TŻ "Ty to powinnaś Reksia oglądać, a nie brać się za filmy dla dorosłych"
![]()
#1564 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
Sytuacja sprzed chwili. Wizażuję sobie w najlepsze a na fb odezwał się stary znajomy
On: I jak czas mija? Ja: Od poniedziałku gonitwa, pakowanie itd bo jutro przeprowadzam się z Tż-tem do innego mieszkania. On: Z kim??!! Ja: No z chłopakiem, facetem swoim On: To żenujące... To żart??!! ![]()
#1566 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- W temacie zabójczego połączenia facetów i mody... Ostatnio miałam studniówkę a że dość późno zaczęłam przygotowania, to 3 dni murem siedziałam na allegro w poszukiwaniu ideału. W końcu znalazłam a mój kochany tata wyłożył kasę... W końcu kiecka przyszła. Pękając z dumy wywiesiłam ją na wieszaku i podziwiałam. Tata, którego zwykle takie rzeczy nie interesują, wparowuje do mojego pokoju. tata: No, gdzie, gdzie ona jest?? Wskazałam na wieszak... Ekscytacja taty jakby przygasła... tata: To TO? Ta firanka? ładniejsze w Auchan widziałem ![]() I dumę z zakupu szlag trafił... ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- No standard, "chłopie" to jeszcze wersja light w wypadku mojego skarba... Jemu coraz częściej zdarza się nazywać mnie imieniem swojej mamy lub co gorsza, najlepszego kumpla ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A w temacie: Mojemu Tż zdarza się, podczas jakiejś gorącej dyskusji powiedzieć do mnie "facet" ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2013-01-31 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Zadomowienie
|
Przedwczoraj gotowałam sos pomidorowy, przyprawiłam i daję TZtowi do sprobowania na lyzce:
Ja: dodac jeszcze czegos? soli, pieprzu? On: hmm... chyba jeszcze pieprzu. zeby bylo bardziej... pieprzowate ![]() Innym razem, dostalam @, TZ niepocieszony: -moglibysmy sie kochac, ale Ty znow marnujesz pi*ke... ![]() ![]()
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
Nie tekst, ale sytuacja.
Tż śpi już na boku, twarzą do mnie, ja siedzę jeszcze z laptopem. Nagle czuję, chwyta moją dłoń, za palce, przysuwa do swojego łokcia i drapie intensywnie mrucząc przy tym z zadowolenia. Po chwili puścił, nie budząc się przy tym, zostawiając mnie z twarzą wtf. Rano oczywiście nie wiedział o co mi chodzi. A z racji, że zasypia szybciej ode mnie, to dziwne teksy przez sen zdarzają mu się bardzo często. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Konto usunięte
|
Rozmawiam z moim przez telefon, i już się żegnamy. Byłam na niego zła, bo mnie zrobił w jajo (skubaniec uwielbia sobie żartować i wciskać mi kity, po których się irytuję
![]() TŻ: Kochanie... kochanie pa! Ja: nie kochaniuj mi tu teraz! TŻ: oj no przestań.. pa misiu! Ja: ... TŻ: Pa kochanie! Pa misiu! Pa koteczku! Kici-kici skurczybyku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
przypomniał mi się teraz tekst z brata sprzed paru lat, jak bardzo zażarcie grał w jakąś grę na facebook'u i wyszedł taki dialog:
Ja: boże, cały dzień grasz w jakieś krowy, a mama mówi, że to ja bezsensownie spędzam czas przed komputerem! Brat (z oburzeniem w głosie): to FARMA !!! ![]() ![]() teraz sytuacja z Tżtem. leżymy, mu się zebrało na głupie zabawy i bardzo usilnie stara się włożyć mi palec w tyłek ![]() - ogarnij się, bo zaraz ja Tobie wsadzę palec w dupę! na co Tż przyglądając się moim paznokciom: -chcesz mieć brązowego frencza? ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- i jeszcze mi się przypomniały dwa teksty przyjaciela: On: mam większe oczy? Ja: noo.. a co? On: urosły mi ![]() i już parę lat temu, dzwoni do mnie na domowy, odbieram i słyszę: On: cześć, jesteś w domu?! ![]() geniusz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Zakorzenienie
|
To se-plenienie przypomniało mi o rolniku w sandolinie
![]() Rozmawiam z TŻ o hormonach. Czymś mnie wkurzył i mówię: -To sobie ureguluj. Kup sobie Diane 35 - Nie muszę. Mam Kasię 26 ![]() ![]()
#1576 |
Raczkowanie
|
Ja: - na co umarł?
Wujek: - na śmierć |
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Konto usunięte
|
Mój brat kiedyś tak palnął czarnym humorem, że cała rodzina się śmiała, chociaż wszyscy się tego wstydzili
![]() Było pytanie w 1 z 10 jak nazywa się manifestacja młodzieży głównie żydowskiej, upamiętniająca rokrocznie ofiary holocaustu. Odpowiedzią był oczywiście Marsz Żywych, a mój brat palnął: "Rajd Paryż - Dachau" ![]() Ja wiem, że to nie jest temat do śmiechu w ogóle, ale wtedy nikt z nas nie mógł się powstrzymać! |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻowi ostatnio się psuł telefon i napisał mi smsa "kochanie, telefon umarł na śmierć"
![]()
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1580 |
Raczkowanie
|
Rozmowa z kolegą:
"Ona ma więcej testosteronu, niż niejeden facet. Bałbym sie iść z nia do łóżka, nie wiadomo, co skrywa między nogami..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Żona Gargamel
|
Coś w stylu jak pytam co za mięso na obiad to tata zawsze odpowiada "z zabitego"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Raczkowanie
|
Wujek wchodzi do łazienki:
On: - O Boże! O Jezu! Ciotka leci do niego wystraszona: Ona: - Co się stało?! On: Ale ja jestem kurna przystojny!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Konto usunięte
|
tata do mamy (szła na zakupy) :
- jak będzie to kup, a jak nie będzie to nie kupuj |
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Raczkowanie
|
mój tatko lubi oglądać programy dokumentalne na PolsatCafe ogląda właśnie jeden słysze jak mama wchodzi do pokoju i krzyczy:
mama: a ty znowu te cycki oglądasz tatko: żadne cycki to najlepszy plastik z niujorku! (chodziło mu o chirurga) ![]()
![]() |
#1585 | |
sissy that walk
|
Naughty, anegdotka -
![]() SamaraMorganx - ja mam z tym zawsze problem, tzn. zamotam się i nie wiem co dalej powiedzieć żeby nie wyszło głupio. Zwykle kończy się na "jak będzie to kup, a jak nie będzie to... to trudno" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
siostra opowiada, że wczoraj byli na imprezie i jej męża męczy dziś ostry kac, więc na śniadanie pił piwo... a szwagier od razu krzyczy: to zupa chmielowa była!
![]()
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1590 |
zuy mod
|
Oglądamy program na Discovery czy innym National Geographic.
Lektor: oto największa katastrofa w dziejach świata [chodziło chyba o wyginięcie dinozaurów, nie pamiętam dokładnie] TŻ: co? znowu Smoleńsk?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.