![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: WORK & TRAVEL USA 2013 - wybiera się ktoś?
Hej dziewczyny,
Też mam się zamiar wybrac na W&T w połowie albo pod koniec czerwca i szukam kogoś najlepiej z warszawy albo okolic kto też jest zainteresowany i ma już upatrzone jakieś biuro ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Hej a w jakim terminie chciałabyś jechać?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Ja bym chciała jechać koniec czerwca, początek lipa i interesują mnie okolice NY i stan Connecticut
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
No ja też bym brała taki termin myślę, żeby już po sesji letniej było a masz już na oku jakieś biuro ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,
Powiem Wam tylko, że naprawdę warto - byłam 2 razy na W&T i raz "na dziko" w Miami - każdy wyjazd był świetny i żadnego nie żałuję, gdybym mogła cofnąć czas to korzystałabym z oferty co roku w trakcie studiów ![]() Nie wahajcie się - warto naprawdę! Byłam w sumie w małych miasteczkach, ale za 1 razem nie było problemu z dodatkową pracą, a za 2 również miałam choć tylko od czasu do czasu bo już mi mniej zależało, zresztą była fajna ekipa i dużo imprez. W Miami znalazłam pracę na czarno, ale nie było to super łatwe! Życzę Wam powodzenia i niezapomnianych wyjazdów!!! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Ja myślę o biurze BTC.
www.stany.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Ja też postanowiłam jechać, ale moja koleżanka nie do końca się zdecydowała, a ja jestem zdeterminowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Hej. Ja również będę jechać z Warszawy i tak myślę o połowie czerwca. W zeszłym roku byłam przez www.stany.pl ale w tym roku raczej będę jechać z www.foster.net.pl Jak wcześniej wspominałam, dużo moich znajomych miało problem z btc i tym biurem wiec tak średnio polecam. Ja najchętniej chciałabym jechać do Nowego Yorku albo do stanu California <np. San Francisco>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
umowę podpisałam z foster, ale miejsca pracy jeszcze nie mam, teraz skończyłam wysyłać dokumenty więc mam nadzieję że wszystko ruszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny, jak fajnie, że znalazłam ten wątek!
ja w tamtym roku byłam na W&T z biura BTC, pojechałam do parku rozrywki Cedar Point. Mieścina jest mała, ale miejsce i atmosfera- niesamowita! Dlatego w tym roku planuję znowu tam pojechać. Chciałabym wyjechać pod koniec czerwca, a dokładnie 27, mam nadzieję, że uporam się z sesją i obroną licencjatu. Weźcie pod uwagę, że w lipcu jest sezon i bilety są naprawdę drogie- w tamtym roku leciałam 4 lipca i płaciłam 3400zł, a teraz jeśłi uda mi się wylecieć 27, to zapłacę 2300zł. Może miałaby któraś z was ochotę się wybrać do cedar pointu? ![]() Jeśli macie więcej pytań, to walcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
ja rowniez mysle nad takim wyjazdem, tylko ze nie mam za bardzo z kim jechac. Jakby ktoras byla zainteresowana to moj email: kaka25@onet.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
ja rowniez planuje taki wyjazd, ale nie mam za bardzo z kim jechac. Jakby ktoras byla zainteresowana to moj email: kaka25@onet.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jadę z biurem The Best Way i jest to moja pierwsza podróż. Opłata organizacyjna wpłacona, więc pierwsze kroki już za mną... Czy mogłabyś opowiedzieć jak generalnie podobała Ci się praca w Cedar Point? Czy należy ona do ciężkich? Istnieje możliwość zarobienia tylu pieniędzy, aby zwróciły się koszty biletu i wszelkich opłat, a także, aby zostało na zwiedzanie? Biorąc pod uwagę, że w Cedar Point i Busch Garden zarabia się tak samo i pracuje się podobną ilość godzin. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej, ja też jestem na 100% zdecydowana , termin koniec czerwca. Szukam kogoś kto pojedzie ze mną. Co do miejsca to mogę się dostosować. Najlepiej jakiś park rozrywki. Może Busch Garden ? Później oczywiście jakaś wycieczka po USA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Ja tez jestem zainteresowana takim wyjazdem, ale najpierw muszę odbyc miesięczne praktyki, wiec myslę o polowie lipca. Jest ktos chetny z Warszawy? Jesli tak to podaję mojego emaila: audio.july@gmail.com
Jeszcze nie wiem z jakiego biura byloby najlepiej, ale z tego co widzę, to CCUSA wydaje się w porzadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Ja też chciałabym się wybrać, ale muszę najpierw odbyć miesięczne praktyki w wakacje, więc myślę o połowie lipca. Jest ktoś chętny z Warszawy? Podaję mojego emaila, chętnie z kims porozmawiam na ten temat: audio.july@gmail.com
Nie myslalam jeszcze nad biurem, ale CCUSA wydaje się ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Cześć,
Jestem zainteresowany wyjazdem na W&T w 2013. Chcę uzbierać ekipę. W grupie zawsze raźniej. Nawet jeżeli nie będziemy pracować w jednym miejscu. Można podróżować razem, np spotkać się we wrześniu w jakimś miejscu kupić auto i koszty się rozłożą na parę osób. Jeżeli jesteście zainteresowane proszę o kontakt na: 16piechur@gmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
Ja też lecę z BTC- Wrocław!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
tropicalpants lecisz sama??
Też jestem z Wrocławia i chciałabym skorzystać z programu W&T w 2013! ![]() Może jest ktoś jeszcze z Wrocławia, kto planuje taki wyjazd? ![]() kontakt do mnie: aniaaa8989@wp.pl Edytowane przez aniaaa8989 Czas edycji: 2013-01-24 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Cześć!
![]() Ja też się wybieram! Od poniedziałku ruszam do biura. Planuję wyjechać z TBW z Poznania. Biorę pod uwagę Cedar Point i Wielki Kanion. Jadę sama także bardzo mile widziane towarzystwo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Odezwij się na 16piechur@gmail.com
Też jadę z Poznania i prawdopodobnie do CedarPoint. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
![]()
hello dziewczyny
![]() ![]() Edytowane przez superowa92 Czas edycji: 2013-01-28 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Również jestem zainteresowany programem WAT ale jestem w tym temacie całkowicie zielony i ciężko mi się odnaleźć w tym gąszczu informacji. Tak więc sam nie wiem od czego zacząć a czasu na podjęcie konkretnych decyzji i działań zapewne coraz mniej. Czym właściwie się kierujecie wybierając dane biuro, ofertę ?
Sam dodatkowo jeszcze nie wiem jak to się godzi wraz z studiami dziennymi - we wrześniu rzekomo powinienem odbyć praktyki ![]() Ja sam jestem z Łodzi tak "btw" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Szukałam tematu W&T, ale naprawdę nie przypuszczałam, że znajdę go akurat na wizażu...
Też się wybieram, choć na razie tylko wstępnie rozmawiałam z przedstawicielem biura (jeszcze się trochę waham, które wybrać), ale jutro lub zaraz po weekendzie dopełnię formalności. Jadę pierwszy raz i to właściwie dla mnie ostatnia szansa, bo jestem na ostatnim roku ;p (w końcu uzbierałam kasę, której nie muszę na nic innego przeznaczyć), więc nie muszę wracać z początkiem października. Jest tu jeszcze ktoś taki, kto nie miałby nic przeciwko pracy do połowy września i powrotowi w październiku? (no ale to wiadomo, jeszcze do ustalenia z ewentualnym pracodawcą, ceny lotów... więc to luźna sugestia) Generalnie to chyba oczywiste, że chciałabym trafić w jakieś fantastyczne miejsce itp. itd., ale pracować można wszędzie. Żeby tylko za mieszkanie nie zdzierali, bo potem można to na zwiedzanie przeznaczyć ![]() Bo ja nastawiam się na zwiedzanie. Mogę nawet więcej pracować, byle więcej zobaczyć. I nie miałabym nic przeciwko jakiejś towarzyszce/towarzyszowi o podobnym podejściu do sprawy. Wspólnie zapewne będzie zabawniej, ale przede wszystkim BEZPIECZNIEJ (no ja na przykład mam opory jeśli chodzi o łapanie stopa w pojedynkę, ale z kimś u boku to już parę tras poza Polską przejechałam, ciężko przewidzieć, co się może przytrafić, ale nawet jeśli ktoś w pięknych okolicznościach przyrody skręci sobie nogę, to dobrze jest gdy ma obok przyjazny holownik - zapewniam, że nie zostawię na pastwę losu ;p). Co bym chciała zobaczyć? To pewnie będzie zależało od tego, gdzie będę pracować... Ale generalnie chciałabym zobaczyć DUŻO i mogę sobie przy tym darować luksusy ;p No a co z tego wyjdzie, to się okaże... Ktoś z podobnym nastawieniem? Anyone? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.