Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 12:34   #3301
velika
Winter is coming

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Waniliova ja też chce na pogorii )
przeczytałam na orgii
I se myślę wtf, o czym te dziewczyny gadają, plener na orgii?
Idę się leczyć

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:37   #3302
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Dzień dobry!!!

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Będę miała słodki stół Wiem, że kompletnie nieprzydatne i bardziej jako ozdoba, bo nikt nie będzie miał ochoty, ale... tentego podoba mi się (bez fontanny oczywiście!)
Ja także będę mieć oddzielny stół słodki Właścicielka robi to pomysłowo, bo każdy rodzaj ciasta na oddzielnej paterze i są eklerki, cukierki i inne pyszności...

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Dziewczyny te czy te?
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć,

Przeczytałam wszystko co pisałyście o mamach i teściowych i ciut się przeraziłam... Być może ja do tego trochę inaczej podchodzę, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała zmieniać czy to rodziców czy teściów na ten jeden dzień, żeby się pokazać... Okej można zaproponować lekki makijaż czy pomoc w wyborze ubrania, ale żeby od razu mówić, że będzie wstyd, że się wieśniacko ubierze? Dla mnie to trochę nie na miejscu, ale ja to ja
Mam podobne podejście . Jeśli będę mogła podpowiedzieć, chętnie to zrobię, jeśli nie - niech one, obie mamy, czują się jak najlepiej.

Współczuję Wam takich teściowych... Tak czytam i mam za co dziękować, że ze swoją tak dobrze się dogaduje. Ma różne swoje przyzwyczajenia, ale z TŻ'em staramy się je obchodzić, lub łagodzić . Jedziemy do nich w ten weekend i już nie mogę się doczekać, bo nie widziałyśmy się od września, bo mamy do siebie ponad 300 km i to też chyba jest dobre .

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Ach, a co do plenerów - nam marzą się góry... Bo oboje jesteśmy w nich zakochani i zagorzale po nich chodzimy
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:40   #3303
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

ale piękne te pudełeczka może do tego czasu podszkolę się z takich prac i sama też zrobię bo jednak dużo pieniężków mozna na tym zaoszczędzić

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
A w Katowicach piękne są Trzy Stawy myślimy też nad nimi, ale to trochę daleko... i jednak ładniejsza Pogoria taka bardziej jak ''nad morzem'' i na Trzech Stawach raczej do wody bym nie weszła
ja jak mieszkałam jeszcze z Mąmą chodziłam do pracy przez 3 stawy pieszo uwielbiałam te spacerki. A to zdjęcie zrobiłam kiedyś rano telefonem jak szłam, moim zdaniem pięknie wyszło

a co do sesji mam takie trzy wymarzone miejsca: nad morzem- bo tam się wszystko zaczęło, w centrum handlowym bo lubimy chodzić po sklepach i kin- bo obydwoje kochamy kino
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dolinka.jpg (135,2 KB, 26 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-01-31 o 12:44
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:53   #3304
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Nati w sobotę pomyśliliśmy, że może do nich zajrzymy ''żeby nie było'', bo ostatnio byliśmy na początku wrzęsnia (a mieszkają 10km od nas ). I do ojca się nie dodzwonił, więc zadzwonił do mamy, a ona na to, że dwa tygodnie temu ojciec zmienił numer tel od razu na nas najechała, że nie dzwonimy, itp. TŻ na to, że oni też mogą zadzwonić, a ona ''Nie, bo my oszczędzamy na kartach'' czaisz ten tekst? no i gadała tam swoje wywody po czym TŻ coś powiedział, a on się rozłączyła podała mu nr do ojca więc zadzwonił do niego i powiedział, że matka ma do nas NIGDY nie dzwonić. Był w pracy, więc tak czy siak byśmy nie pojechali. Jedna wielka paranoja ostatnio dzwoniliśmy 1 stycznia bo wtedy mama TŻ miała urodziny i 26, w sobotę, a oni przez ten czas żadnego odzewu
No cóż...Nie wiem nawet jak to skomentować

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ale piękne te pudełeczka może do tego czasu podszkolę się z takich prac i sama też zrobię bo jednak dużo pieniężków mozna na tym zaoszczędzić
Te pudełeczka akurat są prościutkie, bo trzeba tylko szablon wyciąć, w odpowiednich miejscach podkleić i pozaginać i już

Mi się podobają strasznie takie inne, ale to już wyższa szkoła jazdy jest jak znajdę znowu gdzieś ich zdjęcie to Wam pokażę

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 12:56   #3305
wioliix
Rozeznanie

co do ciastek to właśnie zjadłam mufina czekoladowego
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:01   #3306
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Waniliova oszczędzają pewnie na Wasz ślub a Wy wyrodne dzieci nie doceniacie tego faktu
Oni wiedzą w ogóle o Waszym ślubie? Mogą się lekko zdziwić jak ich nie zaprosicie

Próbuję dodzwonić się do chirurgów-stomatologów w wawie i cienko mi idzie. Dodzwoniłam się do 1/4, a reszta ignoruje telefony.

Tak sobie myślę, że czas bym zrobiła tż'owi niespodziankę. Myślę nad ptasim mleczkiem własnej roboty lub czekoladkami http://kotlet.tv/czekoladki-z-galaretka Znalazłam też takie coś http://zpiekarnika.blogspot.com/2012...-wisniami.html ale to może kiedy indziej
Ta, na pewno oszczędzają na nasze wesele jesteśmy razem ponad 5 lat i nigdy nie dali nam nawet złotówki. O ślubie wiedzą i kiedyś powiedziali: ''prawdopodobnie uda nam się wyszukować na Wasze wesele'' w sensie, że uzbierają pieniądze na swój ubiór i taxi jak tak dalej pójdzie to na pewno ich nie będzie. A co do lekarzy to praktycznie wszędzie tak jest... paranoja dobry pomysł z tymi czekoladkami

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
przeczytałam na orgii
Idę się leczyć
Zboczona marzy Ci się i pewnie dlatego tak przeczytałaś

Cytat:
ja jak mieszkałam jeszcze z Mąmą chodziłam do pracy przez 3 stawy pieszo uwielbiałam te spacerki. A to zdjęcie zrobiłam kiedyś rano telefonem jak szłam, moim zdaniem pięknie wyszło

a co do sesji mam takie trzy wymarzone miejsca: nad morzem- bo tam się wszystko zaczęło, w centrum handlowym bo lubimy chodzić po sklepach i kin- bo obydwoje kochamy kino
Piękne zdjęcie uwielbiam to miejsce wiosną/latem często tam jeździmy

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
No cóż...Nie wiem nawet jak to skomentować

Te pudełeczka akurat są prościutkie, bo trzeba tylko szablon wyciąć, w odpowiednich miejscach podkleić i pozaginać i już

Mi się podobają strasznie takie inne, ale to już wyższa szkoła jazdy jest jak znajdę znowu gdzieś ich zdjęcie to Wam pokażę
Tego nie da się skomentować super są! Nie marudź!
Stary 2013-01-31, 13:03   #3307
wioliix
Rozeznanie

w Trzebinie jest też fajny balaton tylko tam jest dosć głęboko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 50791.jpg (71,8 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg woda_trzebinia_balaton.jpg (72,6 KB, 7 załadowań)
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:03   #3308
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
dziś jedziemy spisać umowę

foto i zespół podpiszemy umowę jak załatwimy sale potem jeszcze do kościoł i spokój na jakiś czas

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

co kupujecie/organizujecie na walentynki?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

u mnie 555 dni
Super, ze sprawy się posuwają naprzód

My obejrzymy sobie jakiś film (najpewniej z biblioteki) i jakieś winko wypijemy I taką mamy tradycję, że na różne okazje sami sobie kartki rysujemy Tż się tak pięknie stara

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ja cały czas myślę nad winietkami i podziękowaniami. Intrygują mnie winietki zrobione z ferrero czy jakiś takich podobnych pralinek
Ojaaa! Brzmi pysznie! Masz gdzieś foto jakieś?
Chyba za mało jeszcze się naoglądałam, bo nie trafiłam na takie inspiracje

Cześć!
Ja staram się być na bieżąco, z tym co piszecie I nawet mi wychodzi
Ale Tż mnie gani ciągle, że powinnam pożyteczne rzeczy robić

Więc napiszę zaraz do księdza i poszukam jakiś szkół w Monachium gdzie wyszkolą mnie na fotografa

Ach...a odnośnie plenerów to dla mnie są bardzo ważne! Pięknie mieć później taką pamiątkę
My będziemy mieć dwa, jeden w Pl w naszych okolicach a drugi w Niemczech w Bawarii Już się nie mogę doczekać! I oczywiście mam też fazę na zdjęcia w wodzie Już to widzę! My w jeziorku, woda jak kryształ i w tle Alpy

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Edytowane przez rom4ntyczk4
Czas edycji: 2013-01-31 o 13:05
rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:09   #3309
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wioliix Pokaż wiadomość
w Trzebinie jest też fajny balaton tylko tam jest dosć głęboko
Ale cudnie! i dla nas to troszkę daleko...

Cytat:
Napisane przez rom4ntyczk4 Pokaż wiadomość
I oczywiście mam też fazę na zdjęcia w wodzie Już to widzę! My w jeziorku, woda jak kryształ i w tle Alpy
Stary 2013-01-31, 13:20   #3310
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

O ja napilałam się jeszcze bardziej na sesję w wodzie teraz muszę o tym pogadać z TŻ, namówić Go... Choć On to w ogóle najlepiej żadnej sesji by nie miał najwyżej będzie na paru zdjęciach, a na reszcie ja i moja piękna suknia

wiecie, że leże jeszcze w piżamie i nic mi się nie chce
ale jutro znajomi przyjeżdzają w odwiedziny, w sobotę Teściowie, a w niedziele może moja Mamcia z Siostrzeńcem przyjadą więc musze zrobić jakiś porządek, a tak mi się nie chce

ok, zbieram się, ide zanieść cv do sklepu zoologicznego niedaleko naszego bloku trzeba też po coś do jedzenia skoczyć i po kosz na pranie, bo nie chce, żeby brat TŻ grzebał mi w mojej brudnej bieliźnie ani ja w jego też nie chce grzebać of kors

a nie chce mi się wstawać bo tak mi ciepłą po kołderką i jeszcze obok leży wtulony mój ukochany futrzak-Pysia

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:20   #3311
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:

Co za debil pierwszy raz słyszę, żeby okres zależał od wagi
Zależy, ale na pewno nie w każdym przypadku i mógł sobie darować takie uwagi!

Z mojego otoczenia dwa przykłady: koleżanka, która nie była jakaś pulchna, ale dobrze sobie wyglądała, nagle schudła baaaaaardzo, niby mówiła, że nie stosowała żadnej diety tylko tak po prostu i już jakiś rok nie ma okresu...

Moja siostra biorąc leki bardzo przytyła, z roz 36 na 44 I przez ponad 3 miesiące nie miała okresu, pani gin powiedziała, że tak do 4 miesiecy jeszcze można wszystko przywrócic, dłużej jeśli nie ma okresu mogą być problemy np żeby później w ciążę zajść...

Ale to myślę, że jeśli ta zmiana wagi jest taka dość drastyczna...bo wtedy musi się coś zadziać w organizmie.

Odbiegając, ten gin sam sie powinien leczyc, na łep! Tak do pacjentek się zwracać?!

Cytat:

A co do teściowej...ja swojej nie zmienię to wiem, i w sumie wszystko mi jedno jak się ubierze, ale postaram się chociaż o nową garsonkę:P Podpuszczę ją jakimś tekstem w stylu "Ale pani Grażyno, może coś nowego, żeby tak samo na zdjęciach z wszystkich 3 wesel nie wyglądać? Bo się potem Pani pomieszają, które jest które"

Już Wam wrzucam te motylki
Moja też Grażka I też jest miła i w ogóle już parę razy jak się z nami żegnała to usłyszałam, że mnie kocha Ale jak za dlugo jesteśmy w domu to już staje się męcząca...nie ma jakiś zgrzytów ale tak jak wcześniej tu pisalyście, filmu nie można spokojnie obejrzeć jak coś opowiadam, to zaraz jakiś watek jej sie przypomni i się wcina I tez zapewnia, że ona by się nie wtrącała młodym hahaha, jasne No, ale nie bedzie miala jak Bedziemy 900km od niej
Cytat:
Proszę bardzo Zdjęcia takie sobie, ale robione telefonem Urodą też nie grzeszą, ten z lewej zrobiony ze zwykłego bloku technicznego, a drugi z papieru wizytówkowego, ale ze złej strony mi się szablon wydrukował i widać linie;/ (kartka na której drukowałam próbkę zaproszeń, dlatego w środku widać jakiś tekst) Wyglądają fajnie, ale nie wiem czy się na nie zdecydujemy, bo chcemy połączyć upominki z winietkami, a do tych już raczej wstążeczki nie przyczepię...Choć motyw motylków jest uroczy - będę musiała coś pokombinować jeszcze

Aha - ten biały ma jeszcze pod tą klapką z motylkami taką jakby dodatkową klapkę (oryginalnie z szablonu), w tym kremowym ją wycięłam, bo wydała mi się zbędna
Śliczne!! Może w weekend sie tez pobawie z szablonami

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-01-31, 13:35   #3312
Waniliova
Zakorzenienie

pysia1987 o tej godzinie jeszcze w pidżamie, ładnie poszalałaś chociaż ja czasem potrafie cały dzień przełazić w pidżamie jak niegdzie nie wychodzimy co do wychodzenia spod kołdry to też mam z tym największy problem a do sesji koniecznie przekonaj mojemu w sumie podoba się to samo co mi więc nie będzie problemu

rom4ntyczk4 no tak, każdy przypadek jest inny. Ale tak jak mówisz, sam się powinien leczyć, bo jak można takie rzeczy mówić
Stary 2013-01-31, 13:44   #3313
Kate Noir
Zakorzenienie

Widzę, że duża część was chciałaby mieć sesje w wodzie, a mnie tż chyba musiałby siłą wrzucić Nie wiem czy efekt zdjęć byłby wtedy satysfakcjonujący. To czego nie cierpię to zdecydowanie zimna woda czyli poniżej 26stC.

sesje chciałabym w stylu romantycznym... może w Bieszczadach https://www.youtube.com/watch?v=M6aI_kgL9co i w ruinach Zagórza
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 13:50   #3314
Kishlaczkowa
Zadomowienie

pysia to zdjęcie jest rewelacyjne!!! BOSKIE

Cytat:
Widzę, że duża część was chciałaby mieć sesje w wodzie, a mnie tż chyba musiałby siłą wrzucić Nie wiem czy efekt zdjęć byłby wtedy satysfakcjonujący. To czego nie cierpię to zdecydowanie zimna woda czyli poniżej 26stC.

sesje chciałabym w stylu romantycznym... może w Bieszczadach https://www.youtube.com/watch?v=M6aI_kgL9co i w ruinach Zagórza
Widziałam ten teledysk i... popłakałam się, gdy widziałam go po raz pierwszy. Właśnie coś w tym stylu chcę. Tyle tylko, ze nie w Bieszczadach, a w górach lub na Jurze u TŻ'a
Stary 2013-01-31, 13:53   #3315
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:

Też nie cierpię zimna, ale mam nadzieję, że wtedy woda będzie ciepła

Ojjjj cudownie
Stary 2013-01-31, 14:01   #3316
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Widziałam ten teledysk i... popłakałam się, gdy widziałam go po raz pierwszy. Właśnie coś w tym stylu chcę. Tyle tylko, ze nie w Bieszczadach, a w górach lub na Jurze u TŻ'a
Jura też jest przepiękna Gdybyśmy mieli bliżej to kto wie
Stary 2013-01-31, 14:09   #3317
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
My na szczęście mamy blisko, Ogrodzieniec właśnie tam planujemy najpierw jechać
Stary 2013-01-31, 14:13   #3318
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
Mój TŻ pochodzi z okolic Ogrodzieńca i zna okolice jak własną kieszeń Blisko zbyt nie jest, ale przynajmniej nocleg zapewniony wraz z wyżywieniem

No i gdzie się przygotować
Stary 2013-01-31, 14:16   #3319
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ pochodzi z okolic Ogrodzieńca i zna okolice jak własną kieszeń Blisko zbyt nie jest, ale przynajmniej nocleg zapewniony wraz z wyżywieniem

No i gdzie się przygotować
Super fajnie jest mieć taką możliwość
Stary 2013-01-31, 14:22   #3320
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję! i jak dzisiaj poszło?
Super, zdane na 4. KONIEC sesji, stawiam

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
przeczytałam na orgii
Idę się leczyć
Zboczuszek!

Ja idę się powoli pakować, jadę do domu. A w sobotę do Tżta na zachód!

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 14:29   #3321
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
musiałam sprawdzić co to jest Lubię takie dzikie ruiny
Stary 2013-01-31, 14:30   #3322
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość

Zboczuszek!

Ekstra, gratuluję!

To udanej wizyty u TŻta życzę

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Ja tak samo TŻ też więc to raczej pewne, że tam zrobimy
Stary 2013-01-31, 14:44   #3323
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluje!!!
Nacieszcie sie soba!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-01-31, 14:46   #3324
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

Moja też Grażka I też jest miła i w ogóle już parę razy jak się z nami żegnała to usłyszałam, że mnie kocha Ale jak za dlugo jesteśmy w domu to już staje się męcząca...nie ma jakiś zgrzytów ale tak jak wcześniej tu pisalyście, filmu nie można spokojnie obejrzeć jak coś opowiadam, to zaraz jakiś watek jej sie przypomni i się wcina I tez zapewnia, że ona by się nie wtrącała młodym hahaha, jasne No, ale nie bedzie miala jak Bedziemy 900km od niej

Śliczne!! Może w weekend sie tez pobawie z szablonami

Moja to by prędzej trupem padła niż mi powiedziała, że mnie kocha i miła to ona rzadko kiedy jest, tzn. ma swoje odchyły i tyle no:P

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 15:01   #3325
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Super fajnie jest mieć taką możliwość
Cytat:
Cytat:
Ja tak samo TŻ też więc to raczej pewne, że tam zrobimy
Mamy taką możliwość, ale mamy możliwość też i w górach, bo moja mama jest góralką i mam tam rodzinkę

Waniliova a myślałaś o jakiś innych zamkach też? Bo jest ich przecież duuużo i może mniej ludzi by było, bo na Podzamczu (Ogrodzieniec) są często tłumy

Cytat:
Gratuluję!!!

rom4ntyczk4 moja także Grażynka Może to takie kobiety, że da się dogadać 900 km to dużo, a ja myślałam, że jak mamy 300 to już jest sporo
Stary 2013-01-31, 15:14   #3326
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cytat:

rom4ntyczk4 moja także Grażynka Może to takie kobiety, że da się dogadać 900 km to dużo, a ja myślałam, że jak mamy 300 to już jest sporo
Ano tak wyszlo...w Pl mieszkamy w łódzkim a od dwóch lat siedzimy pod Monachium i nie zapowiada się na zmiany

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

Stary 2013-01-31, 15:36   #3327
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
hejka nie dałam rady się już wczoraj odezwać bo wróciłam dopiero do domu po 23, zaczęłam Was nadrabiać i zasnęłam widzę, że gadałyście o Mamach i teściowych
moje są prawie w jednym wieku, tzn Moja Mamcia jest starsza o rok, miała niedawno już 59 lat , ale nie widać tego po Niej bo cały czas ma stosunkowo mało zmarszczek (a używa kremów z Avonu). Za to Teściowa ma pełno drogich kosmetyków w łazience,a twarz ma masakrycznie pomarszczoną i szyję itd wygląda trochę jak wiedźma
a jeśli chodzi o ciuchy to moja Mama ma srednie wyczucie, ale zawsze mnie pyta czy ok, więc już jest trochę lepiej. Chodzi w rurkach, w workerach, w zeszłym sezonie kupiła sobie skórzaną ramoneską w H&M i zielone rurki, włosy przefarbowaliśmy Jej na rudo i od razu wyglądała 10 lat mniej a Teściowa (dyrektorka szkoły i nauczycielka) to wiadomo, dekolt pod szyję, sukienki do połowy łydki, płaskie czółenka itp a w miarę szczupła z niej babka, ja na jej miejscu bym trochę poszalała, ale jej zdaniem nie wypada właściwie nigdy jej nie widziałam jak jest elegancko ubrana, więc ciężko mi powiedzieć co ubierze na nasz ślub
ale o Moją Mamusię to ja już zadbam, chociaż na co dzień Mama się raczej nie maluję, tylko na występy bo śpiewa z zespole śląskim
ale na moje wesele będzie miała piękną sukienkę, fryzurkę, zrobione paznokcie i makijaż

właśnie dziś ma Teściowa przyjechać zaraz jej napisze około której wpadnie, żeby mnie nie zaskoczyła
Co do tej nauczycielki to ostrożnie Nic nie wiadomo, ja jestem nietypową nauczycielką w obcisłych rurkach, tunikach, jak mam nastrój na adidasy to i na sportowo.

Jeszcze tylko jutro i wieczorem przyjeżdża TŻ do niedzieli Niech już będzie piątek!

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Proszę bardzo Zdjęcia takie sobie, ale robione telefonem Urodą też nie grzeszą, ten z lewej zrobiony ze zwykłego bloku technicznego, a drugi z papieru wizytówkowego, ale ze złej strony mi się szablon wydrukował i widać linie;/ (kartka na której drukowałam próbkę zaproszeń, dlatego w środku widać jakiś tekst) Wyglądają fajnie, ale nie wiem czy się na nie zdecydujemy, bo chcemy połączyć upominki z winietkami, a do tych już raczej wstążeczki nie przyczepię...Choć motyw motylków jest uroczy - będę musiała coś pokombinować jeszcze

Aha - ten biały ma jeszcze pod tą klapką z motylkami taką jakby dodatkową klapkę (oryginalnie z szablonu), w tym kremowym ją wycięłam, bo wydała mi się zbędna
Pudełeczka wyszły przepiękne!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 15:43   #3328
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Ano tak wyszlo...w Pl mieszkamy w łódzkim a od dwóch lat siedzimy pod Monachium i nie zapowiada się na zmiany
No my Stolica, a rodzice TŻ'a Jura więc kawałek jest, ale gdy trzeba na weekend pojechać to długo się nie jedzie chociaż

Kochane, ja mam kolację służbową i zaraz uciekam z pracy i pewnie pojawię się na wizażu dopiero jutro, więc jakby coś do jutra Piękne
Stary 2013-01-31, 15:48   #3329
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ślicznie to wyszło

Cytat:
Tak sobie myślę, że czas bym zrobiła tż'owi niespodziankę. Myślę nad ptasim mleczkiem własnej roboty lub czekoladkami http://kotlet.tv/czekoladki-z-galaretka Znalazłam też takie coś http://zpiekarnika.blogspot.com/2012...-wisniami.html ale to może kiedy indziej
Muszę dorwać takie pudełeczka i też kiedyś zrobię samodzielnie pralinki. Swoją drogą muszą być super jako dodatek do prezentu
A brownie to mój tż kocha

Cytat:

Ojaaa! Brzmi pysznie! Masz gdzieś foto jakieś?
Chyba za mało jeszcze się naoglądałam, bo nie trafiłam na takie inspiracje
Załączniki na dole

Cytat:

Piękny film
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fr4e.jpg (104,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg style me pretty ferrero place cards.jpg (11,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3715434eb2ed0584gen.jpg (45,2 KB, 15 załadowań)
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 16:03   #3330
misia880
Zakorzenienie

te pudełeczka są przepiękne dlaczego ja nie mam takich zdolnosci, mnie wogole takie rzeczy nie wychodza

na pogorii jest w miare czysta ta woda nie? bo ja mam straszny wstret to brudnej wody takiej np w jeziorach zielonej itp ;p wrrrr

a co do orgii hahaha zdjęcia slubne z orgią ciekawe ciekawe xdd

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości