|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
samemu to by się trzeba dowiadywać i szukać a tu takie trochę biuro informacji ![]() hej! My dzisiaj mamy zebranie idę kończyć szykować materiały
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-01-31 o 13:19 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gucia tak, u nas zawsze na koniec chodzi Choinka też stała muszę ją w końcu rozebrać SSR, Śliweńko, Aguś mąż zawiózł komputer do naprawy, zobaczymy. ![]() Rano zadzwniłam do przychodni zarejestrować Maję i co? i kuźwa nie było miejsc. Powiedziałam co się dzieje, że bardzo mi zależy na wizycie. Tym bardziej, ze tylko w czwartki od 11 do 14 przyjmują dzieci zdrowe, a nie chciałam iść do przychodni gdzie by było pełno chorych osób. Ale pani byłą nieugięta. Mąż się wkurzył i powiedział, ze chrzani Panią i że i tak jedzie. Pojechaliśmy. Złapałam Panią dr na korytarzu, powiedziałam co się dzieje. Pani nas przyjęła, poszła po naszą kartę. uffff. Powiedziała, ze jest mały stan zapalny, guzek też jest ale że ją to nie boli. Mamy na razie przykładać kwas borny, powinno się wchłonąć, ale może to być tez jakiś gruczolak i tak zostanie tyle że nie będzie rosło. Mogła się tez uderzyć. Mamy obserwować i robić te okłady, jak nic się nie zmieni to za tydzień mamy jeszcze raz z nią przyjść. Powiedziałam jej o wypadku z oczkiem. Ale stwierdziła, ze opuchlizna ładnie zeszła i że nie trzeba iść do okulisty. Tak więc jestem spokojniejsza. Aby ten guzek tylko zszedł jej
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
A co Wy robicie z tego mleczka?
Bo ja mam jedno i oprócz carry to nie wiem gdzie jeszcze można wykorzystać ![]() Magda dobrze, że to nic strasznego. Oby jej to zeszło do przyszłego tygodnia!
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia
oby, oby.Mój tata do drinków dodaje mleczko kokosowe
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Mleczko kokosowe pojawia się tez w biedronce...ostatnio jakoś było. A na wyprzedaży można kupić za 2 zł
ja kupiłam własnie w tej cenie
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magda drinki - faktycznie!
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu
http://czarownicujaco.blogspot.com/2...-kokosowe.html Do dań różnych można używać. Rosi a właśnie ostatnio widziałam u Olgi Smile przepis na domowe mleczko kokosowe. Więc następnym razem zrobię sama bez eko wiórek bo takich u siebie ni euświadczę
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Iwka kompetentny jest, na wszystkie moje pytania odpowiedział, sam z siebie tez dużo mówił, nie było żadnego zbywania czy ucinania pytań. gdyby nie to, że się na wizytę przygotowałam-tj zastanowiłam się nad pytaniami do niego to bym z wrażenia nie mogła o nic spytac haha Jest zainteresowany pacjentką, szczegółowo odpowiada na pytania, przy badaniu delikatny, no same ochy i achy. Powiedział, że jest wszystko ok i chyba 7 razy życzył powodzenia i czeka na telefon zaraz po zrobieniu testu. Moja kuzynka i koleżanka tez do niego chodzą, jedna z nich 3 lata temu leżała na patologii ciązy i stwierdziła, ze on jeden ze wszystkich lekarzy z naszego szpitala zainteresował się nią, wiedział co jej dolega, bo reszta to pojawiała się tylko na obchodzie i zbyt wiele nie mówili. A co najlepsze w poczekalni u niego same młode laski siedzą Jedyny mały minus to to, że drzwi nie zamyka na klucz, a ma taki gabinet, że gdy pacjentka się rozbiera to może ktoś wejść i ją zobaczyć. Moja gin zawsze drzwi przekluczała. No ale z drugiej strony przy jego aparycji może boi się by pacjentka za dużo sobie nie wyobrażała |
||
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy nie wykorzystywałam tego mleczka musiałam jechac do banku, bo wczoraj konto sobie zablokowałam. taki ze mnie łoś
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bylam dzis w lidlu i nie moglam zaplacic karta, i znowu mam 200zl zablokowane na tydzien, ja sie udusze, a wczoraj placilam i bylo ok.
maz przede mna placil i tez ok. w poniedzialek ide do banku. oszalec mozna. a na pismo do banku taklim chlamem odpowiedzieli, ze do polowy uwag sie nie odniesli. |
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli kiedy rozpoczynacie starania? a co o tsh powiedzial? |
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A mojego posta to Marta nie widziała Bajuś mój gin nigdy nie zamyka drzwi na klucz, ale w sumie tam gdzie się pacjentka przebiera i fotel jest za parawanem. Z Twojego opisu wynika, że oprócz tego, że przystojny, to jeszcze po prostu ludzki ten lekarz, super! Najważniejsze to leczyć się u kogoś kto wzbudza zaufanie od razu, a w ciąży to nieocenione. |
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż mąż się chichra ze mnie i mówi, że jest zazdrosny. On wie jak ten lekarz wygląda. Kuzyn jak pojechał z żoną na usg podglądać dzieciątko to wyszedł z miną nietęga, a 3 dni potem powiedział do żony- "Czy ten gin musi być tak przystojny?!!!" I wiecie co mnie jeszcze rozśmieszyło w tej poczekalni, że za mną przyszly 3 pacjentki i wszystkie ze swoimi facetami a żadna nie wyglądała na ciężarną![]() Przepraszam, że jestem taka monotematyczna no ale naprawdę ogarnąć tego a raczej siebie nie mogę! Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-01-31 o 19:51 |
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi wczoraj się Mai jedna brodawka zrobiła lekko czerwona i trochę spuchłą. Do tego wyczułam guzek w tym miejscu.
Baja mój też nie zamyka drzwi na klucz Ale jest parawanik w części gdzie się rozbierasz i robisz badania
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez zaden z ginow nie zamykal drzwi na klucz... zawsze byl parawanik albo pomieszczenie do rozbierania i fotel tez za parawanem i nie skierowany w kierunku drzwi
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
U niego parawan też jest, ale on oddziela fotel, brakuje mi jeszcze jednego aby zasłonić się z drugiej strony, tak aby jak ktoś wejdzie nie widział jak się rozbieram
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
ten makaron błyskawiczny rewelacja, kupiłam trzy (zostało nam już nie całe 2
) wzięłam jeszcze ten do woka ale nie wiem co z nim zrobić Cytat:
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam napisać
Laptop uratowany |
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jutro muszę wszystkie moje rzeczy z niego zgrać, na wszelkie co. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
padam na ryło
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wyladowalam w szpitalu
rano czeka mnie operacja , tak strasznie tesknie za Domino
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu co się stało??!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze jedna wchodzi w grę. Wczoraj mąż znalazł. Samsunga. Tzn wchodziła w grę, bo na razie nie będziemy kupować raczej.
Cytat:
fajnie! oj tam oj tam! (p.s. wpisz sobie oj tam oj tam w yt ) Cytat:
Bajusia mówisz, że gdzie Ty mieszkasz? Bo może zrobię sobie wycieczkę do gin ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki, żebyś szybko do niego mogła zadzwonić Bzyczko , Żabcia ma problemy z woreczkiem żółciowym i miała iść w połowie lutego na zabieg, ale niestety wczoraj dostała ataku i dzisiaj będzie miała zabieg
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
oj zabciu co ci sie stalo? Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze, a Domino na pewno niedlugo przyjdzie cie odwiedzic
|
|
|
|
#1140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki aby wszystko się udało i bys szybko była w domuCytat:
![]() Biedna żabcia
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (1 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

Choinka też stała
muszę ją w końcu rozebrać 
oby, oby.

rano czeka mnie operacja , tak strasznie tesknie za Domino