|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.3
Witam się z rana
![]() Znowu mnie nie będzie cały dzień, dlatego mam propozycję: Jak wrócę to któraś przygotuje dla mnie skrót tego, co się działo Nie będę tracić kilku godzin na nadrabianie, bo jak kończę to nikogo już nie ma... Miłego dnia wam życzę
|
#4562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze jak są kiepskie wiadomości to idę na konsultację. Dla świętego spokoju. Też mam łożysko z przodu i nisko, ale lekarz stwierdził, że jeszcze macica będzie rosła i się to wszystko przesunie. Gratki za synka. Mój gin niby powiedział, że siusiaka nie ma, ale dla niego za wcześnie, żeby dać sobie rękę uciąć (mimo dobrego sprzętu).Efekt placebo? Dzień dobry z rana Nie poszalałyście w nocy, na szczęście Piję poranne kakao i myślę co tu zjeść na śniadanie.
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamusie dziś na obiad...pomidorówka c.d. i naleśniki
![]() ![]() a deser...banan albo jabłko![]() ![]()
|
|
|
|
#4565 | ||
|
Zadomowienie
|
Siemanko
tylko 2 strony U mnie dziś pogoda to istna masakra a zaplanowałam na dziś przelot po lumpkach a tu taka kicha za oknem także zostaje w domu z wami . Z samego rana mój pies uraczył mnie małym pawikiem chyba przechodzi ciążowe objawy za mnie Cytat:
za wizytę a Filip ładne imię Cytat:
|
||
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję udanych wizyt i witam nowe członkinie Pisałyście coś o ciśnieniu, to ja się zgłaszam jako niskociśnieniowiec Wczoraj byliśmy u znajomych wieczorem i powiem Wam, że strasznie nie chciało mi się z domku wychodzić, zwłaszcza że zdążyłam zrobić sobie drzemkę, która strasznie mnie rozleniwiła. Ale na szczęście było fajnie, pojadłam sobie serniczek na zimno, sałateczka, bagietka czosnkowa i hektolitry herbaty z sokiem malinowym ..takie siateczkowe, elastyczne...a później zobaczyłam podpaski..mega gigantyczne
|
|
|
|
#4567 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Halooo, ale zaspane towarzystwo
![]() Trzeba Was troszke rozruszac ![]() Kazda wchodzi i marudzi ze mało czytania to trzeba cos naskrobac![]() Co sądzicie o baby shower czy jak to się tam pisze?
|
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i towarzystwa. Zabawy są niekonieczne. Jejku ale miałam głupie sny... Nie będę opisywać bo i tak nie zrozumiecie, Za dużo pisania historii mojego życia.
|
|
#4570 |
|
Zakorzenienie
|
nie martw się mi się śniło, że ludzie się cementem oblewali...i do buzi wlewali i wszędzie i potem był problem...no jakis kosmos te sny heheh
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
czarownica mi się właśnie wydawało, że to dzidzia bo nigdy takich odczuć w brzuchu nie miałam, ale poczekam i porównam z tym co będzie się działo dalej i dzisiaj wizyta na 16,30, trzymajcie kciuki bo się trochę boję. Dzisiaj mało będę miała czasu i pewnie przywitam się już w nowym wątku
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie aż tak bardzo się nie rozpędzajcie, ponieważ ja z powodu wyrzutów sumienia, że zaniedbuję troszkę rodzinę, postanowiłam dzisiaj trochę odłączyć się od internetu!
|
#4573 |
|
Raczkowanie
|
Witam rana. Ja jeszze w lozeczku. Czy wy tez nadal macie mdlosci? Ostatnio mnie boli glowa czasami przez caly dzien biore apap ale czy znancie jakies inne sposoby?
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam mdłości, wogole ja jestem jakaś inna bo miłam na początku ale wieczorami i to tyle...coby za dużo sie nie chwalic... |
|
|
|
|
#4575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
może spacerki na świeżym powietrzu coś by pomogły..?
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja już po śniadanku (kakao, kanapeczki z ziołowym serkiem Almette i pomidorkiem. Mniam )Na obiad będzie dziś rybka, ziemniaczki i mizeria. Tą mizerią zrobiłyście mi wczoraj smaka i nie mogę się powstrzymać.
|
|
|
|
#4578 |
|
Raczkowanie
|
Spaceruje bardzo dluzo ale glowa i tak boli. Relaksuje sie,leze,odpoczywam a bol dalej jest. 15 tydzien wedlug usg
---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Spaceruje bardzo dluzo ale glowa i tak boli. Relaksuje sie,leze,odpoczywam a bol dalej jest. 15 tydzien wedlug OM |
|
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z Rana
U mnie wczoraj cały dzień poza domem... więc staram się was nadrobić ![]() Gratulacje udanych wizyt I oczywiście kciuki za dzisiejsze ![]() Wczoraj z Małżem rozmawialiśmy o imionach dla maluszka i nawet się nie spodziewałam jaką wenę twórczą ma mój Mąż Dziś ciąg dalszy rozmowy więc jak staniemy na jakimś konkretnym imieniu dam znać,chyba że wrócimy do pierwotnej wersji Filip/Gabrysia ![]() A w dniu dzisiejszym zaplanowałam sobie ogarnięcie szafek w kuchni...
|
#4580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo bedziesz miała pyszny!---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
A może za mało pijesz?
|
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad pepkiem jeszcze nie masz maluszka ![]() Ja w 3 ciazy poczulam w 15 tc, ale uwierzyc nie moglam potem od 17 juz mocniej, ale wciaz duuuzo ponizej pepka.Cierpliwosci, czas leci jak blyskawica
|
|
#4583 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry mamusie
Ja dziś się witam w wyśmienitym humorze Jak wczoraj źle się czułam tak dzisiaj bardzo dobrze, pracować mi się chce, aż człowiek inaczej się czuje Właśnie piję herbatkę miętową i jem śniadanko w pracy...taka byłam zapracowana że nie miałam kiedy zjeść U mnie strasznie wieje, zabieram się za nadrobienie wczorajszego wieczora
|
#4584 |
|
Raczkowanie
|
Fakt! Nie pije wiele bo herbata mnie odrzuca (czarna,owocowa,mietowa) Po wodzie mam kwasote w ustach a w ciazy kwasnych sokow nie toleruje. Pije jogurty albo kakao ale chyba musze zaczac pic wiecej.
|
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Ja jeszcze w lozku czekam az mdlosci mi odpuszcza :/ Poza tym dzisiaj zaczynamy 17 tydzien
|
#4586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od kilku tygodni juz sie z nim prawie zaprzyjaznilam, oraz z max dozwolonymi dawkami apapu tez - ktory srednio pomaga masakra, musze zaczac cisnieie mierzyc, moze mam wysokie?...
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-02-01 o 08:57 |
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
------- A co do imienia u nas. My jeszcze nie wybieramy. Ja cośtam w głowie sobie szykuję, ale Tż milczy Ponieważ najprawdopodobniej rezygnuję z amnio i kolejne usg będę miała za miesiąc to płeć nadal jest pod znakiem zapytania... choć już padło zdanie, że chłopczyk.Wydarzenia tego tygodnia mocno zaważyły na mojej prawie już ostatecznej decyzji o badaniu. |
|||||
|
|
|
#4590 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

Nie będę tracić kilku godzin na nadrabianie, bo jak kończę to nikogo już nie ma... 

Ja zawsze jak są kiepskie wiadomości to idę na konsultację. Dla świętego spokoju. Też mam łożysko z przodu i nisko, ale lekarz stwierdził, że jeszcze macica będzie rosła i się to wszystko przesunie. Gratki za synka. Mój gin niby powiedział, że siusiaka nie ma, ale dla niego za wcześnie, żeby dać sobie rękę uciąć (mimo dobrego sprzętu).
tylko 2 strony
a zaplanowałam na dziś przelot po lumpkach a tu taka kicha za oknem
także zostaje w domu z wami
. Z samego rana mój pies uraczył mnie małym pawikiem
chyba przechodzi ciążowe objawy za mnie