|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
melduje kolejny Skalpel zrobiony kilka godzin temu
nie mialam go dzisiaj w planach, ale jakos wyszperalam chwilke na trening. Dzisiaj przez całe 5min cwiczyl ze mna TŻ potem zrezygnowal, nie chcialo mu sie, ale przyznal, ze nie jest tak lekko jak na to wyglada za to mi poszlo dzisiaj w miare zgrabnie. Postanowilam dobic do 15stki samych Skalpeli i dolaczyc do nich Superset z gwiazdami jako przygotowanie przed Killerem/Turbo dobranoc kobietki !
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Zmierzylam sie dziś z killerem, wyszła mi tylko jego połowa, bo po 1) nie dałam rady i po 2) nie jestem w stanie robic tych ćwiczeń w mieszkaniu, podskoki sa za głośne, a budynek cały drewniany (jak to w USA:/) ale zaliczylam 200 brzuszkow
do przodu!
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurde to Wy o serku wiejskim, a ja o normalnym białym ![]() Cytat:
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
||
|
|
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spróbowałam to zebrać: Przez wątek przewijają się głównie: Tiffany Rothe KLIK i jej Tiffoczki na boczki KLIK Mel B KLIK ? ![]() Dziewczyny z Tone it up KLIK fittapy2 KLIK Ćw. na wewnętrzną stronę ud KLIK i KLIK warto dorzucić też: Blogilates KLIK LIVESTRONG Woman KLIK Zuzka Light KLIK Jillian Michaels KLIK No i z ciekawych kanałów: BeFit KLIK FitnessBlender KLIK Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2013-02-01 o 07:42 |
|
|
|
|
#516 |
|
Adwokat diabła
|
fiska, wybaczone masz
![]() pogoda za oknem zachęca do spania. a tu tyle obowiązków
|
|
#517 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
8h nudy... bleh. Szefostwa brak, kseigowa obok mozna poplotkowac, ale tez nie caly czas, przetargów brak, wiec dokumentacji rowniez nie przygotowywuje... ehhEwcia ![]() Wczoraj zrobilam tego Killera, miesnie mnie bolaly jak cholera, szczegolnie uda i lydki ale dzis nie jest wcale źle, czuje nogi, ale zakwasów super ekstra to nie mam czy to znaczy, ze robilam źle ćwiczenia? czy po prostu bylam jakos tam wprawiona tym Skalpelem? sama nie wiem co myslec
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
|
#520 |
|
Raczkowanie
|
hej
wiem że to nie jest watek o jedzeniu ale mam przeogromna prośbę do Was mianowicie chodzi mi o to abyscie napisały co zamierzacie dziś jeść i co jadłyscie wczoraj bo ja w tym temacie jestem totalnie zagubiona taki króciutki spis co na śniadanie, II sniadanie, etc. kucharka ze mnie marna a właściwie żadna, dlatego stąd może brak pomysłów a Wy prawdopodobnie macie obcykany ten temat to tak przy okazji tych ćwiczeń z Ewką ![]() ![]() ![]() oja jakie mam zakwasy po wczorajszym skalpelku, czuję prawie każdy mięsien swojego ciała, za wyjątkiem ramion - i co najlepsze swietnie sie z tym czuję ![]() miałyscie racje że strasznie wciąga, ja już dziś mimo że to 3 dzień bytności z Wami nie wyobrażam sobie popracować nad ciałkiem pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- fiska z tego co się orientuję to że nie odczuwasz zakwasów wcale nie musi równać się z tym że źle wykonywałaś ćwiczenia w sumie kiedyś ktoś mądry mi powiedział że z tymi zakwasami to nie do końca tak dobrze, bo to kwas mlekowy zbierający sie w mięśnich gdy te pracują bez tlenu, czyli jakoby są nieco przeciażone i nie nadążają oddychać... więc na twoim miejscu nie martwiła bym się tym zbytnio, bo w sumie dobrze jak mięśnie jednak mają wystarczającą ilosć tlenu aby je przerobić tyle na teraz jak znajdę póżniej po pracy cos mądrego na ten temat to nie omieszkam wstawić tu, bo gdzieś na dysku walają mi się te rzeczy gdyż kiedyś były potrzebne a póki co lecę bo juz jestem spóźniona :|
|
#521 |
|
Konto usunięte
|
Oglądałam właśnie Ewę jak męczył Tomasza Kammela w PnŚ
, się uśmiałam jak pogodynka stwierdziła, że zobaczyć Kammela skaczącego jak kangurek... bezcenneFaktycznie szkoda, że taki krótki czas antenowy ma Ewa. Może niedługo "dorobi" się autorskiego programu w TV, tak jak kiedyś Mariola Bojarska-Ferenc. |
|
|
|
#522 |
|
Raczkowanie
|
tak wczoraj dałam czadu z Tiffany, że dziś skręcić się, obrócić, schylić lub cokolwiek to męczarnia..takich zakwasów mi moje ukochane tiffoczki dostarczyły
boję się, że dziś nie dam rady Skalepela zrobić..ale może to i dobrze, bo ponoć jeden dzień przerwy w tyg na regenerację jest wręcz wskazany, a od poniedziałku ćwiczyłam dzielnie codziennie
|
#523 |
|
Adwokat diabła
|
fiska, pogadasz z nami
![]() no i zgadłam, zakwasiorów brak. za to mnie kolana bolą
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz wyjeżdżam do rodziców więc przez weekend tego nie ogarnę, ale może w przyszłym tygodniu się za to zabiorę.
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oglądam nigdy PnŚ, ale wydaje mi sie, że Ewa jest tak ciepła i sympatyczna, że powinni jej dać więcej czasu, bo chyba te 5 minut pokazówki to nieco mało. Ona pojawia się tam codziennie?
![]() Palmer, troche mnie uspokoilas A mozna Killera pruć codziennie przez 6 dni czy lepiej robić Killer/Turbo i Skalpel na przemian, żeby organizm miał nieco odpoczynku ? Zalezy mi na zbiciu brzucha najbardziej...Ja jem normalnie, staram sie rano zjeść jakiś owoc, potem jakaś kromka albo bułka z serem żółtym co mam akutalnie w lodówce i to x2 jak jestem w pracy. Po pracy obiad, unikam teraz tłuszczu ale jak sie zdarzy mielony to nie pogardzę na pewno Omijam ziemniaki, warzyw wiecej, bo uwielbiam ![]() Po treningu wypijam koktajl bananowo z czyms tam (i to moja obfita kolacja, bo jestem napchana a potem za pozno o 9 na kolacje) albo jem kolacje białkowo-weglowodanową (tak czytalam najlepiej): tunczyk, kurczak, jajko, musli z mlekiem, jakas zbożową kromeczkę/bułeczkę z serkiem białym
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ Edytowane przez fiska Czas edycji: 2013-02-01 o 09:09 |
|
|
|
#526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to tylko zebrałam do kupy ![]() Miłego weekendu Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2013-02-01 o 09:19 |
|
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam wyrzuty sumienia, że w tym tygodniu jadłam za tłusto
Wczoraj chciałam kupić płatki owsiane, by trochę się odchamić, ale nie było w sklepie, a do innego nie chciało mi się iść. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Pisałaś, że nikt raczej nie czyta pierwszego postu Nie chce mi się jechać
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Melduję
30 Day Shred L1/D6 2x Beautiful Booty Workout Tone It Up Cytat:
![]() Moje wczorajsze menu: ![]() Śniadanie: Jogurt + musli IIŚniadanie (potreningowe): Razowa kanapka z jajkiem, pomidorem, awokado, sałatą, papryką i kropelką majonezu ![]() Przegrycha: 2x mandarynka Obiado-kolacja: pierś kurczaka z przyprawą Taco i chilli + brokuły gotowane na parze + jeden ziemniaczek w mundurku z wody ![]() Wczoraj zjadłam nieco za mało niestety ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Właśnie o to mi chodziło - będzie można odsyłać do pierwszego postu |
||
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#530 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
ponawiam swoje pytanie w poprzednich postach. Jak wy zaczynałyście? Ja ćwiczę Skalpel średnio co drugi dzień, jeśli mogę to codziennie. W sumie od poniedziałku tylko jeden dzień nie ćwiczyłam. Jednak czy tylko 1 x Skalpel co drugi lub co dzień wystarczy? Jedna z dziewczyn napisała, ze jak na tłuszczyk to lepiej Turbo lub Killer. Mi nie zależy na rzeźbie tylko właśnie na tłuszczyku, którego nabrałam po rzuceniu papierochów ;( Zabrałam się za dietę (a tam dieta, w sumie to zwyczajnie patrzę na to co i kiedy jem) i na reszcie waga drgnęła w dół. Zostało jeszcze 5 kg by wrócić do figury z wakacji. Wtedy zacznę myśleć o rzeźbie ![]() Napiszcie mi proszę co tu najlepiej ćwiczyć by pozbyć się oponki? Co wy ćwiczyłyście na początku i z jaką częstotliwością?
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#532 |
|
Adwokat diabła
|
ewwa, jesz jak wróbelek..
ale cóż sama lepsza nie byłam i nie jestem, choć powinnam trzymać się diety ![]() wczoraj zjadłam z łakomstwa (niestety) bułkę czosnkową i czułam w niej tyle soli
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2013-02-01 o 10:00 |
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabiram sie za owsianke, a za godzine szok trening
|
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#535 | ||
|
Raczkowanie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;38977912]Oglądałam właśnie Ewę jak męczył Tomasza Kammela w PnŚ
, się uśmiałam jak pogodynka stwierdziła, że zobaczyć Kammela skaczącego jak kangurek... bezcenneFaktycznie szkoda, że taki krótki czas antenowy ma Ewa. Może niedługo "dorobi" się autorskiego programu w TV, tak jak kiedyś Mariola Bojarska-Ferenc.[/QUOTE] Też oglądałam i śmiać mi sie chciało Fajnie byłoby ćwiczyć z Ewką jakby miała swój program,bo te 5 minut w Pnś śmignie niewiadomo kiedy.Cytat:
Cytat:
Wczoraj zrobiłam tylko superset,ale dziś plany są większe
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam oglądać Tiffoczki
Całkiem fajnie to wygląda Spróbuje dziś wieczorem po skalpelu
|
|
|
|
#537 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
najgorzej będzie z nimi a jak ja się w wakacje z nimi pokażę...do następnych to może i by spadły
|
||
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
|
#539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też najgorzej schodzi z nóg i pośladków
|
|
|
|
|
#540 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tubro już na pendrive i dziś pewnie choćby z ciekawości je poćwiczę. Mój TŻ wraca z kursu na weekend to będzie miał widowisko, bo już mówiłam, że ćwiczę, ale nic nie wie, że dziś nie będzie to opanowany chociaż w minimalnym stopniu Skalpel zawsze pierwsze ćwiczenia wychodzą mi jak łamadze, ale oby do przodu Ile zrzuciłyście i w jakim czasie ćwicząc Turbo i na diecie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

nie mialam go dzisiaj w planach, ale jakos wyszperalam chwilke na trening. Dzisiaj przez całe 5min cwiczyl ze mna TŻ

boję się, że dziś nie dam rady Skalepela zrobić..ale może to i dobrze, bo ponoć jeden dzień przerwy w tyg na regenerację jest wręcz wskazany, a od poniedziałku ćwiczyłam dzielnie codziennie