W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-01, 15:56   #2551
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez blond bunny Poka¿ wiadomo¶æ
to pokaz jak opilowalas zobaczymy czy juz ok jest
a jakie masz pazurki? raczej twarde czy miekkie i elastyczne, wyginajace sie?

zebym jeszcze byla pewna co ona tam ma pod pazurami to bym moze i wyczyscila...ale byla juz akcja taka ze przyszla paniusia i miala kupsko dziecka pod tipsami

szczerze to mi sie bardziej podobalas jak mialas tamte okulary co masz foto w ciemnych wlosach.

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

odzywke do farbowanych/maseczke spokojnie mozna bo jest kwasna.

inne- na dluzej dopiero po ok. 2 dobach od koloryzacji.
zaraz zrobie foto, mia³am nude lakier nak³adaæ w³a¶nie
paznokcie mam niby twarde ale ³amliwe, raczej elastyczne
mi tez bardziej siê w tych "mniejszych" Nove podoba³a
a jaka maska/od¿ywka jest kwa¶na?
Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
To trzymam kciuki ¿eby¶ by³a spokojna i ¿eby by³o wszystko dobrze Czêste spacerki, wizyty u lekarki zgodnie z terminami, w miarê zdrowe i racjonalne od¿ywianie (bo zachcianki pewnie bêdziesz mieæ, ale nie mo¿na spe³niaæ wszystkich bo potem bêdziesz wygl±daæ jak beczka ) i bêdzie ok Jedyne czego bym Ci odradza³a to je¿d¿enie na rowerze no i d¼wiganie ale to takich naprawdê ciê¿kich rzeczy. Z t± delikatno¶ci± w toalecie te¿ bym nie przesadza³a To normalna potrzeba fizjologiczna. Pamiêtaj te¿ ¿eby zaopatrzyæ siê w krem na rozstêpy jak bêdzie brzuszek rós³, bo ja to zaniecha³am podczas tycia w ci±¿y i niestety mam trochê pozosta³o¶ci po niej do dzi¶ A tak spytam z ciekawo¶ci- masz md³o¶ci?
a dlaczego na rowerze je¼dziæ nie mo¿na?
np jak ja przed ci±¿± ca³y czas regularnie bêdê je¼dziæ to w ci±¿y musze przestaæ??

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 15:59   #2552
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:
Napisane przez novelove Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczynki sio do albumu, bo ja ju¿ zdurnia³am. Przysz³y te raybany i teraz nie wiem, czy je zostawiaæ,czy nie? Tak siê napali³am, a pewna nie jestem.
Znaczy tak,czy siak siebie w okularach nie trawiê, ale nie jestem pewna,czy mi w nich dobrze. Ocenicie swoim oczkiem, proszê?

edit:wstawi³am w tym te¿ co mia³am
Jak dla mnie stylowo w nich wygl±dasz i pasuj± ci
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:02   #2553
blond bunny
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 067

Cytat:
Kitka mówi± w tv o Twoich ¿ubrach

Jak dla mnie bomba! Ciekawie wygl±daj± Nove ale ¶licznie Ci z tymi w³osami, pierwszy raz Twój album widzia³am I te oczy..

Kluczyki s± zawsze 2 o ile siê nie myle Ja Ci proponujê zawi±zaæ mu oczy szarf± i po prostu przykuæ do ³ó¿ka czy do czego¶ Postaw go przed faktem dokonanym Jak zrobisz tak ¿e mu siê spodoba to pewnie skusi siê ¿eby na Tobie to wypróbowaæ nastêpnym razem Ostatnio ogl±da³am taki program gdzie mówili o takiej fajnej d³u¿szej grze wstêpnej pobudzaj±cej wszystkie zmys³y tzn. facet zas³oni³ babce oczy i kwiatkiem przeje¿d¿a³ ko³o nosa, po karku, szyi itd, potem wzi±³ piórko i g³aska³ j± po ca³ym ciele, potem truskawki namoczy³ w czekoladzie i dra¿ni³ siê z ni± przeje¿dz±j±c po ustach a potem da³ jej zje¶æ, no a na koñcu to ju¿ wiadomo, zdj±³ opaskê i siê dzia³o

Ojej masakra Wspó³czujê Ci

mrrr sexi ja to lubie kochac sie majac oczy zawiazane, czuje sie wtedy niepewna nie wiem co tz kiedy i jak zrobi, generalnie po przeczytaniu greya mam wrazenie ze bylabym idealna uleg³a
tyle ze moj tz nie zawsze lubi dominowac i nie az tak jakbym chyba tego chciala...ale to kwestia dogrania sie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
zaraz zrobie foto, mia³am nude lakier nak³adaæ w³a¶nie
paznokcie mam niby twarde ale ³amliwe, raczej elastyczne
mi tez bardziej siê w tych "mniejszych" Nove podoba³a
a jaka maska/od¿ywka jest kwa¶na?

np jak ja przed ci±¿± ca³y czas regularnie bêdê je¼dziæ to w ci±¿y musze przestaæ??
najlepiej jakbys wziela 2 rozne zele w malej pojemnosci np po 5ml, to bedzie 20zl i wtedy dopasujesz na ktorym wolisz, ktory lepiej trzyma itp.

pisalam- kwasne to te po zabiegach albo do farbowanych najczesciej.
Stary 2013-02-01, 16:07   #2554
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Ale macie fajnie. Kajdanki mamy juz daaawno. Fajna sprawa jak ma sie ³ó¿ko do ktorego mozna je przyczepic. My kochac sie na razie nie mozemy- zalecenie lekarza, ale tak sobie mysle ze zrobie wlosy, ubiore kozaczki za kolanko i przywitam go tak
Na seksie siê nke skonczy ale sa onne alternatywy

Exclusive, nie mam mdlosci. A powinny sie juz zaczac??? Wtedy tez nie mialam
Nie, u ka¿dego jest inaczej Ja mia³am md³o¶ci od 6tyg dlatego tak z ciekawo¶ci pytam

A co do ³ó¿kowych zabaw.. to pamiêtaj ¿e t¿ niestety nie mo¿e ciê doprowadzaæ do orgazmu w jakikolwiek inny sposób Je¶li lekarz zakaza³ seksu to inne formy dopieszczania Ciebie te¿ odpadaj±, bo niestety orgazm wywo³uje skurcze a to mo¿e zaszkodziæ dziecku Pozostaj± Wam przytulanki i poca³unki jak narazie, ale jak ten niebezpieczny okres minie skonsumujecie swój zwi±zek tak jak powinni¶cie

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
Bunny wielkie gratulacje Trzeba to jako¶ oblaæ
Przyda³oby siê spotkaæ we wszystkie w jakiej¶ knajpie na piwku... czujecie to? stolik, a przy nim same blondynki Ludzie by jeszcze pomy¶leli ¿e jaka¶ sekta

Cytat:
Ja swojemu kupi³am okulary takie do pracy z wbudowan± latark± - jest mechanikiem i wiem, ¿e bêdzie to dla niego praktyczny prezent do tego kupi³am mu jeszcze taka fajna forme do jajek w kszta³ce serduszka , bo czêsto lubimy sobie robiæ jajka sadzone a no i kartke te¿ na pewno napiszê mu jak±¶ od serca bo to podstawa a T¿ nie wiem czy mi co¶ kupi na walentynki, ale wiem, ¿e na pewno chce mnie zabraæ do jakiego¶ romantycznego miejsca

A co do seksu to u nas te¿ poprawi³o siê znacznie ¿ycie seksualne- by³am pierwsz± kobiet± mojego T¿-ta w ³ó¿ku, a on moim 3 i na pocz±tku pamiêtam bardzo ba³am siê, ¿e ciê¿ko bêdzie go rozkrêciæ itd. A teraz ju¿ znamy swoje potrzeby, wiemy co lubimy, jakie pozycje, jakie gad¿ety ³ó¿kowe itd i nie narzekam wiadomo s± dni, ¿e np. mam okres, albo ¼le siê czuje i nie mam na nic ochoty, ale to s± wyj±tkowe sytuacje i mój T¿ potrafi to uszanowaæ grunt to umieæ siê dogadaæ ze sob± i dobraæ siê odpowiednio pod wieloma k±tami....

Mam nadziejê, ¿e jak ju¿ kiedy¶ bêde mieæ dziecko to nasze ¿ycie seksualne nie pogorszy siê i ¿e bêdzie ok tak jak u Ciebie...
Oo, fajny patent z tymi okularami I super ¿e siê poprawi³o je¶li chodzi o te sprawy Ja np. wiem ¿e jest lepiej, od kiedy otwieram siê w pe³ni na t¿ i jego propozycje, nie wstydzê mu siê niczego mówiæ itp. Trzymam kciuki ¿eby w przysz³o¶ci, jak ju¿ pojawi siê dzidziu¶ seks by³ udany tak jak dotychczas albo nawet jeszcze lepszy Na pocz±tku wiadomo- jest trochê ciê¿ko, ale pierwszy seks po porodzie to prawie tak jak pierwszy raz

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:08   #2555
Kotka17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 586

Cytat:
Napisane przez beautygosiek Poka¿ wiadomo¶æ
mnie siê podoba, moja mia³a na imiê Mika

mam pytanko, bo gdzie¶ mi siê w ³azience palette a10 szwenda, jaki to mniej wiêcej poziom? 10?11? i czy jakby potrzyma³ krócej i np z woda 6 lub 9% to mo¿na osi±gn±æ co¶ ciemniejszego?

Cytat:
tosia fajne mi sie podoba
takie wiejskie psauje do nas

Cytat:
Tosia ³adne imiê

Na w±tku pepcowym czyta³am ¿e przysz³a dostawa walentynkowa i maj± kajdanki z futerkiem A do tego mu pewnie dokupiê jakie¶ bokserki z wzorem A od niego wystarcz± mi ró¿e Jedne, które dosta³am od niego na urodziny 3 lata temu do dzi¶ siê nie osypa³y ani trochê
mam tych kajdanek 2 pary

Cytat:
Napisa³am egzamin, po prostu cuda na kiju, bo o 11.20 okaza³o siê, ¿e nie bêdê dopuszczona... no to ok, smuteczek idê na zakupy, poprawiæ sobie humor :p I ca³e szczê¶cie, ¿e by³am w okolicy, bo o 12.04 (na 12 egzamin, ale co tam) dzwoni do mnie kumpela i mówi bym zapitala³a, bo jednak wpuszcza. No teksas. Jako¶ posz³o, ale nie jestem przekonana.
a tak to jest na studiach! masakra,³aske ci robi± ze cie wpuszcz±

Cytat:
Napisane przez Ninedin Poka¿ wiadomo¶æ

Kotka fajne imiê , takie ludzkie Kiedy¶ idê ci ja ulic± i s³yszê, jak mnie kto¶ po imieniu wo³a, a to do jamniczki by³o
nom ja kiedy¶ ide i s³ysze 'IWO' HEHEEH a dziewczyna do psiaka mówi iwo gdzie masz swoj± milagros

Cytat:
Szarfa na oczy te¿ jest dobra Kup te kajdanki i mu daj i powiedz ¿e ma je odpowiednio wykorzystaæ wieczorem My z t¿ te¿ lubimy takie ró¿ne zabawy Nie jest u nas nudno, mimo ¿e to mój pierwszy partner ³ó¿kowy, i mam nadziejê ostatni Odno¶nie tego co napisa³a¶ wcze¶niej to ja te¿ tego nie rozumiem. Teraz co¶ dziwnego siê dzieje w zwi±zkach, po 4 latach bycia razem mój apetyt na t¿ coraz bardziej ro¶nie, i coraz bardziej siê otwieramy na siebie, nie rozumiem jak mo¿na kochaæ siê 2 razy w miesi±cu w zdrowym zwi±zku Przecie¿ to potrzebne do tego ¿eby wszystko gra³o, seks jednoczy parê i roz³adowuje ca³e napiêcie przecie¿ Wiem np. ¿e wiele osób maj±cych dziecko skar¿y siê ¿e potem seks to ju¿ nie taki sam itd. itp. Mój t¿ by³ przy porodzie, i jako¶ ani siê nie obrzydzi³ ani nic, wrêcz przeciwnie, wiêc zapewniam: przy dziecku TE¯ mo¿na mieæ udane ¿ycie seksualne, wystarcz± dobre chêci i namiêtno¶æ, zawsze co¶ siê wymy¶li w razie potrzeby Ja jestem zadowolona i ¿yczê tego innym
a ja mam 23 i nie lubie takich zabaw... nie wiem czemu ale w³a¶nie jestem jedn± z tych co 2 razy w miesi±cu przez moje problemy nic sie nie uk³ada i do tego zdrowie
od¿ywianie w³osków
Kotka17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:08   #2556
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki sio do albumu, bo ja ju¿ zdurnia³am. Przysz³y te raybany i teraz nie wiem, czy je zostawiaæ,czy nie? Tak siê napali³am, a pewna nie jestem.
Znaczy tak,czy siak siebie w okularach nie trawiê, ale nie jestem pewna,czy mi w nich dobrze. Ocenicie swoim oczkiem, proszê?

edit:wstawi³am w tym te¿ co mia³am
hmmm... w tych niebieskich zdecydowanie lepiej ni¿ w czarnych,ale moim zdaniem to najlepiej bez!!!!

Cytat:
moj ma duzy temperament czasem az za ale wszelkie nowinki troche go przerastaja o kajdankach gledze juz pare lat ( w koncu w tym roku nasza 10 rocznica ) i z jednej strony by chcial a z drugiej sie boi ze np klucz gdzies zgubi w uniesieniu
jego konik to szybki sex w extremalnych miejscach tylko ja troche z tego wyroslam ale milo sie wspomina np na plazy czy na werandzie gdzie kazdy mogl nas zobaczyc

obserwuje znajome pary i smieje sie z nich w duszy, np facet sie do laski przytula od tylu, cos tam jej do ucha szepnie czy pocaluje w szyje a ta jak odskoczy, w ³eb mu da i jeszcze wydrze sie ze co on robi to nie dziwne ze potem juz nie podchodzi nawet
albo inna- latamy na zakupy, smiejemy sie wieczorem jakies tam spotkanko, a tylko jej tz sie do niej zaleci- ja glowa boli i zawsze ja boli jak on chce cos uzyskac
i wiele innych moglabym mowic i mowic...

dla mnie sex to pewien fundament zwiazku. moj zwiazek od tego sie zaczal i poki co jest najtrwalszym w calym moim zyciu...

ale tez robi ci widac prezenty, nie jest zle
nie no ja od swojego nie odskakuje wrecz przeciwnie, jak sie napije to przylepa a zazdroszcze wam takiego ¿ycia sexualnego ja mam z tym problemy g³ównie przez to co pisa³am w klubie... jak sie nie ma zdrowia to nie ma sie nic
od¿ywianie w³osków
Stary 2013-02-01, 16:11   #2557
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Kotka
Fajnie, trendy Antonina, Tosia

Princesska

kurde, jak ³adnie!!! Skubana Ciebie mo¿na hejtowaæ!! Nie do¶æ, ¿e pancerne w³osy, to tak szybko potrafi± siê zmieniæ!

Bunny
A jak reaguj± fryzjerzy na lekko podt³uszczone w³osy? Ja zawsze przez wizyt± u fryzjera myje, bo osobi¶cie, to bym siê chyba zrzyga³a, jakbym musia³a dotykaæ kogo¶ z kujawskim na g³owie.
Stary 2013-02-01, 16:12   #2558
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Je¶li je¼dzisz regularnie to jasne ¿e nie, aktywno¶ci w ci±¿y s± wskazane, ale trzeba uwa¿aæ na pogodê, bo gdyby nie daj Bo¿e co¶ by Ci siê sta³o podczas jazdy to jest du¿e ryzyko dla ci±¿y, dlatego lepiej byæ przezornym Tym bardziej ¿e teraz mamy zimê i ta pogoda kijowa No i wiadomo- pod koniec ci±¿y krêgos³up napierdziela, brzuch ci±¿y, si³y ju¿ nie te wiêc rower raczej odpada A piszê Emilce ¿eby nie je¼dzi³a bo w tym okresie zimowym co teraz mamy to jest naprawdê spore ryzyko, wiêc narazie lepiej zrezygnowaæ z roweru na rzecz np. zajêæ z jogi w jakim¶ fitness clubie, albo d³ugich spacerów jak pogoda dopisze

Cytat:
mrrr sexi ja to lubie kochac sie majac oczy zawiazane, czuje sie wtedy niepewna nie wiem co tz kiedy i jak zrobi, generalnie po przeczytaniu greya mam wrazenie ze bylabym idealna uleg³a
tyle ze moj tz nie zawsze lubi dominowac i nie az tak jakbym chyba tego chciala...ale to kwestia dogrania sie
Ja te¿ ja te¿ Ale mój t¿ te¿ nie chce tak w pe³ni dominowaæ tak jakbym tego chcia³a No ale tak jak mówisz, to jest do dogrania.

A co do tego wcze¶niejszego ¿e dziewczyny odskakuj± od t¿, albo je g³owa boli, to masakra, ja nieraz sama t¿ jako¶ nakrêcam przy wszystkich ¿eby go wkurzyæ On mnie zreszt± te¿ S± faktycznie momenty ¿e g³owa boli, ¼le siê czujê, ale wtedy nadrabiamy w inny dzieñ

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-02-01 o 16:17
Stary 2013-02-01, 16:14   #2559
shizaxa
Wtajemniczenie

nie umiem robiæ zdjêæ swoim rekom bo mam krzywe palce, wgl mi siê moje rêce nie podobaj±, paznokcie pewnie lepiej sie bedzie pi³owaæ jak trochê rosn±
100_2887_800x600.jpg100_2888_800x600.jpg

co do seksu to ja narzekam na ilo¶æ w moim zwi±zku...bo mój tz tylko pracuje, pracê ma fizyczn± i przewa¿nie si³y nie ma;(

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-02-01, 16:18   #2560
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, u ka¿dego jest inaczej Ja mia³am md³o¶ci od 6tyg dlatego tak z ciekawo¶ci pytam

A co do ³ó¿kowych zabaw.. to pamiêtaj ¿e t¿ niestety nie mo¿e ciê doprowadzaæ do orgazmu w jakikolwiek inny sposób Je¶li lekarz zakaza³ seksu to inne formy dopieszczania Ciebie te¿ odpadaj±, bo niestety orgazm wywo³uje skurcze a to mo¿e zaszkodziæ dziecku Pozostaj± Wam przytulanki i poca³unki jak narazie, ale jak ten niebezpieczny okres minie skonsumujecie swój zwi±zek tak jak powinni¶cie

Przyda³oby siê spotkaæ we wszystkie w jakiej¶ knajpie na piwku... czujecie to? stolik, a przy nim same blondynki Ludzie by jeszcze pomy¶leli ¿e jaka¶ sekta

Oo, fajny patent z tymi okularami I super ¿e siê poprawi³o je¶li chodzi o te sprawy Ja np. wiem ¿e jest lepiej, od kiedy otwieram siê w pe³ni na t¿ i jego propozycje, nie wstydzê mu siê niczego mówiæ itp. Trzymam kciuki ¿eby w przysz³o¶ci, jak ju¿ pojawi siê dzidziu¶ seks by³ udany tak jak dotychczas albo nawet jeszcze lepszy Na pocz±tku wiadomo- jest trochê ciê¿ko, ale pierwszy seks po porodzie to prawie tak jak pierwszy raz
no ja bym chêtnie z Wami wybra³a siê kiedy¶ na piwko ale s±dze ¿e ciê¿ko by³oby sie wszystkim zgraæ
ale faceci jakiego sza³u by dostali - tyle blondyn przy jednym stoliku- i to tyle ró¿nych odcieni- od jasniutenkich do bardzo ciemnych do wyboru do koloru
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-02-01, 16:23   #2561
shizaxa
Wtajemniczenie

Ex ja chodzê teraz w okresie zimowym na indoor cycling inaczej spinning
nie jestem w ci±¿y ale pytam na przysz³o¶æ

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
no ja bym chêtnie z Wami wybra³a siê kiedy¶ na piwko ale s±dze ¿e ciê¿ko by³oby sie wszystkim zgraæ
ale faceci jakiego sza³u by dostali - tyle blondyn przy jednym stoliku- i to tyle ró¿nych odcieni- od jasniutenkich do bardzo ciemnych do wyboru do koloru
a wiesz ¿e te ciemne to dla nich ju¿ nie blondyny??

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-02-01, 16:24   #2562
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

BUNNY
moglabys mi co¶ powiedzieæ?
Jakbym chcia³a sama zamalowaæ wlosy, tak na przyszlosc i uzyc ktoregos z zaznaczonych goldwelli, to czym one sie roznia?
co znacz± te literki
n-pewnie natural
a inne?
One s± ciep³e czy zimne?
Nie wiem czy by mi glon nie wyszedl?
Tak szukam na przyszlosc farbki pod mój odrost.
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:25   #2563
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

a wiesz ¿e te ciemne to dla nich ju¿ nie blondyny??
wiem bo mój mi ci±gle mówi, ¿e ja mam obecnie br±z i kiedy powróce do blondu a mam ciemny blond na poziomie 8
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-02-01, 16:26   #2564
novelove
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 526

Kurcze i zdania podzielone Tak,czy siak dziêkujê dziewczynki za opiniê

Kotka
Oj , ja te¿ uwa¿am, ¿e najlepiej bez, nie znoszê siebie w okularach, ale niestety nie mogê tyle chodziæ w soczewkach. Kiedy¶ ³azi³am po 14 h dziennie i tak mi siê porobi³o, ¿e naczynia zaczê³y i wrastaæ w rogówkê. :[ Nadal ¶migam w soczewkach, ale znacznie krócej.
Stary 2013-02-01, 16:27   #2565
Emilia1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 561

Exclusive , no niestety. Orgazm odpada... teraz bedzie czas w ktorym bede koncentrowac sie na t¿ hehe, on chyba sie nie obrazi hehehe
Emilia1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:27   #2566
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Poka¿ wiadomo¶æ
nom ja kiedy¶ ide i s³ysze 'IWO' HEHEEH a dziewczyna do psiaka mówi iwo gdzie masz swoj± milagros

a ja mam 23 i nie lubie takich zabaw... nie wiem czemu ale w³a¶nie jestem jedn± z tych co 2 razy w miesi±cu przez moje problemy nic sie nie uk³ada i do tego zdrowie
Uwielbia³am zbuntowanego anio³a Szkoda ¿e ju¿ nie leci

Cytat:
nie no ja od swojego nie odskakuje wrecz przeciwnie, jak sie napije to przylepa a zazdroszcze wam takiego ¿ycia sexualnego ja mam z tym problemy g³ównie przez to co pisa³am w klubie... jak sie nie ma zdrowia to nie ma sie nic
Kotka nie wiem niestety o jakich problemach piszesz bo nie mam doj¶cia ale je¶li mo¿esz sobie na to pozwoliæ to mo¿e trochê winka, ogl±danie filmów i spróbuj sama co¶ zainicjowaæ, po³o¿ go na ³ó¿ku, usi±d¼ na nim zacznij go ca³owaæ? Mów mi³e rzeczy, ¿e go kochasz, ¿e Ci siê bardzo podoba i masz ochotê kochaæ siê z nim tu i teraz i go nie wypu¶cisz z ³ó¿ka je¶li z Tob± tego nie zrobi? Na mojego t¿ takie co¶ dzia³a, ale ¿eby by³o idealnie musimy oboje nawzajem siê nakrêcaæ, a potem w 100% wczuwamy siê w to co siê dzieje, nie przejmujemy siê tym ¿e które¶ z nas robi co¶ ¼le, tylko staramy zatraciæ siê w pe³ni w tym co siê dzieje TU I TERAZ. I najlepiej my¶leæ o tym ¿eby W TYM MOMENCIE by³o Ci dobrze, a nie POTEM i d±¿yæ tylko do orgazmu To tak nie dzia³a. Kiedy ka¿dy ruch t¿-ta w Tobie jest dla Ciebie mega prze¿yciem, i prze¿ywasz to wszystko w ¶rodku nie my¶l±c o orga¼mie- wtedy jest najlepiej. Bo wtedy seks jest dla Ciebie przyjemno¶ci± dlatego ¿e jednoczycie siê z t¿ i mo¿ecie czuæ t± mi³o¶æ do siebie nawzajem, a nie dlatego ¿e mia³a¶ orgazm U mnie seks=mi³o¶æ, fizyczna postaæ mi³o¶ci, i nie muszê za ka¿dym razem mieæ orgazmu ¿eby byæ spe³niona w seksie. Tylko ¿e potem ka¿dego dnia trzeba pielêgnowaæ to co siê osi±gnê³o, u nas naprawdê takie co¶ dzia³a i jest coraz lepiej A te kajdanki to ju¿ w ogóle bêdzie sza³

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-01, 16:28   #2567
Emilia1
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 561

Bunny, masz racjê kupie do farbowanych
Emilia1 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:28   #2568
Agatau88
Zakorzenienie

EMILIA
a zapytam jak mozna ile masz lat? bo chyba m³odziutcy jestesscie z tz.
Stary 2013-02-01, 16:29   #2569
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
Kotka
Fajnie, trendy Antonina, Tosia

Princesska

kurde, jak ³adnie!!! Skubana Ciebie mo¿na hejtowaæ!! Nie do¶æ, ¿e pancerne w³osy, to tak szybko potrafi± siê zmieniæ!

Bunny
A jak reaguj± fryzjerzy na lekko podt³uszczone w³osy? Ja zawsze przez wizyt± u fryzjera myje, bo osobi¶cie, to bym siê chyba zrzyga³a, jakbym musia³a dotykaæ kogo¶ z kujawskim na g³owie.
SLUGA - "Antonino podano do sto³u ¶wie¿a marchew "
ANTONINA - kwi kwi

ja tez tak my¶la³am ale to lepiej dla wlosów i¶æ z przet³uszczonymi , nawet fryzjerka mi tak powiedzia³a jak umy³am przed puj¶ciem do niej, ze po co mylam

Cytat:
nie umiem robiæ zdjêæ swoim rekom bo mam krzywe palce, wgl mi siê moje rêce nie podobaj±, paznokcie pewnie lepiej sie bedzie pi³owaæ jak trochê rosn±
Za³±cznik 5092229Za³±cznik 5092230

co do seksu to ja narzekam na ilo¶æ w moim zwi±zku...bo mój tz tylko pracuje, pracê ma fizyczn± i przewa¿nie si³y nie ma;(
krótka i szeroka p³ytka, musisz odsuwaæ skórki i pi³owaæ po bokach
od¿ywianie w³osków
Stary 2013-02-01, 16:31   #2570
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Aaa

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
BUNNY
Jakbym chcia³a sama zamalowaæ wlosy, tak na przyszlosc i uzyc ktoregos z zaznaczonych goldwelli, to czym one sie roznia?
co znacz± te literki
n-pewnie natural
a inne?
One s± ciep³e czy zimne?
Agatko u bunny na blogu o numerkach farb s± wszystkie oznaczenia Zaraz Ci znajdê pode¶lê.

Cytat:
wiem bo mój mi ci±gle mówi, ¿e ja mam obecnie br±z i kiedy powróce do blondu a mam ciemny blond na poziomie 8
Faceci

Cytat:
Napisane przez Emilia1 Poka¿ wiadomo¶æ
Exclusive , no niestety. Orgazm odpada... teraz bedzie czas w ktorym bede koncentrowac sie na t¿ hehe, on chyba sie nie obrazi hehehe
Napewno nie

Jasny popielaty br±z

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-02-01 o 16:32
Stary 2013-02-01, 16:33   #2571
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

mysle ze nie byloby faceta co by sie za takim tlumem blondyn nie obejrzal

Cytat:
hmmm... w tych niebieskich zdecydowanie lepiej ni¿ w czarnych,ale moim zdaniem to najlepiej bez!!!!

ojej nie no jak mnie dopadalo to tez lekko bastowalismy wlasnie do kilku razy w miesiacu, ale nie bylo calkowitej abstynencji
mysle ze nie ma co czekac, powinnas jak najszybciej zrobic ze soba porzadek
Cytat:
Je¶li je¼dzisz regularnie to jasne ¿e nie, aktywno¶ci w ci±¿y s± wskazane, ale trzeba uwa¿aæ na pogodê, bo gdyby nie daj Bo¿e co¶ by Ci siê sta³o podczas jazdy to jest du¿e ryzyko dla ci±¿y, dlatego lepiej byæ przezornym Tym bardziej ¿e teraz mamy zimê i ta pogoda kijowa No i wiadomo- pod koniec ci±¿y krêgos³up napierdziela, brzuch ci±¿y, si³y ju¿ nie te wiêc rower raczej odpada A piszê Emilce ¿eby nie je¼dzi³a bo w tym okresie zimowym co teraz mamy to jest naprawdê spore ryzyko, wiêc narazie lepiej zrezygnowaæ z roweru na rzecz np. zajêæ z jogi w jakim¶ fitness clubie, albo d³ugich spacerów jak pogoda dopisze

Ja te¿ ja te¿ Ale mój t¿ te¿ nie chce tak w pe³ni dominowaæ tak jakbym tego chcia³a No ale tak jak mówisz, to jest do dogrania.

A co do tego wcze¶niejszego ¿e dziewczyny odskakuj± od t¿, albo je g³owa boli, to masakra, ja nieraz sama t¿ jako¶ nakrêcam przy wszystkich ¿eby go wkurzyæ On mnie zreszt± te¿ S± faktycznie momenty ¿e g³owa boli, ¼le siê czujê, ale wtedy nadrabiamy w inny dzieñ
my mamy takie gierki ze np w weekend razem idziemy na zakupy albo jezdzimy do rodziny mojej czy jego.
i ja zawsze ubieram kusa mini, albo sweterek tuniczke i kusze juz na zakupach, otre sie o niego, gdy sie pochyla bo mysli ze cos chce powiedziec to go ugryze publicznie lekko w ucho jak jedziemy autem to podwijam kiecke tak ze widzi prawie majtki... i zawsze jak docieramy do domu, to po schodach musze juz przed nim uciekac bo albo wchodzilabym z jego ³apskiem miedzy nogami albo skonczylibysmy na klatce schodowej ale ja to mistrzyni meskiej udreki i celowo to robie bo potem jest goraco i nie ma zmi³uj- zmeczenie, bole glowy czy inne nie isntnieja az sie weekend nei skonczy
wczoraj np mierzylam sweterki sukienki co mi przyniosl- przyszly poczta i mi odebral, na gole cialo jego mina nieziemska, bo byly przeswitujace, myslalam ze zedrze je ze mnie, az z kolega sie rozlaczyl gadajac przez tel bo najpierw nie mogl mysli zebrac a potem pow ze musi konczyc bo jestem naga przed nim i...wylaczyl tel z sieci na cala noc
Cytat:
Za³±cznik 5092229Za³±cznik 5092230

juz jest lepiej jeszcze bym pare ruchow boczkom wykonala.

Cytat:
ciekawe ile numerow tel bysmy dostaly
Stary 2013-02-01, 16:34   #2572
exclusivee
Zakorzenienie

Agatko prosim http://blogblondbunny.blogspot.com/2...yczne-ich.html

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-01, 16:34   #2573
Agatau88
Zakorzenienie

Exclusivee
dziekuje
Stary 2013-02-01, 16:37   #2574
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
BUNNY
co znacz± te literki
n-pewnie natural
a inne?
One s± ciep³e czy zimne?
jakie zaznaczone? nie ma zadnego foto ani linka

Cytat:
SLUGA - "Antonino podano do sto³u ¶wie¿a marchew "
ANTONINA - kwi kwi

ja tez tak my¶la³am ale to lepiej dla wlosów i¶æ z przet³uszczonymi , nawet fryzjerka mi tak powiedzia³a jak umy³am przed puj¶ciem do niej, ze po co mylam

krótka i szeroka p³ytka, musisz odsuwaæ skórki i pi³owaæ po bokach
to co juz sie dogadalyscie z toska

ktos pytal co sie robi jak wlosy tluste...
jak sa tluste pod farbe to ok, jak do strzyzenai to sie myje.
ale jak mega tluszcz taki na pol glowy... to ja nawet przed farba mowie ze umyje na brudnych nie bede nic robic i juz!
Stary 2013-02-01, 16:39   #2575
Agatau88
Zakorzenienie

Bunny
mam te numerki S³once powiedz mi jakby co powinnam nalozyc
8NBP
czy
8NBG?
jakbys zerknêla na zdjêcie ktore dalam prosze
Stary 2013-02-01, 16:40   #2576
Agatau88
Zakorzenienie

Jest
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg goldwell.jpg (131,2 KB, 13 za³adowañ)
Stary 2013-02-01, 16:42   #2577
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
mysle ze nie byloby faceta co by sie za takim tlumem blondyn nie obejrzal

my mamy takie gierki ze np w weekend razem idziemy na zakupy albo jezdzimy do rodziny mojej czy jego.
i ja zawsze ubieram kusa mini, albo sweterek tuniczke i kusze juz na zakupach, otre sie o niego, gdy sie pochyla bo mysli ze cos chce powiedziec to go ugryze publicznie lekko w ucho jak jedziemy autem to podwijam kiecke tak ze widzi prawie majtki... i zawsze jak docieramy do domu, to po schodach musze juz przed nim uciekac bo albo wchodzilabym z jego ³apskiem miedzy nogami albo skonczylibysmy na klatce schodowej ale ja to mistrzyni meskiej udreki i celowo to robie bo potem jest goraco i nie ma zmi³uj- zmeczenie, bole glowy czy inne nie isntnieja az sie weekend nei skonczy
wczoraj np mierzylam sweterki sukienki co mi przyniosl- przyszly poczta i mi odebral, na gole cialo jego mina nieziemska, bo byly przeswitujace, myslalam ze zedrze je ze mnie, az z kolega sie rozlaczyl gadajac przez tel bo najpierw nie mogl mysli zebrac a potem pow ze musi konczyc bo jestem naga przed nim i...wylaczyl tel z sieci na cala noc

ciekawe ile numerow tel bysmy dostaly
Niegrzeczni Ty to widzê agentka jeste¶, ja te¿ lubiê mojego t¿ specjalnie ci±gle nakrêcaæ jak nie ma mo¿liwo¶ci na ma³e co nieco, a potem jak tylko nadarza siê okazja to od razu dzia³amy No ale nad tym te¿ trzeba pracowaæ, ¿eby by³a w zwi±zku ci±gle namiêtno¶æ i chêæ na seks, bo gdy to wyga¶nie to potem ciê¿ko jest to naprawiæ

Wolê nie wiedzieæ By³oby spe³nienie wszystkich mêskich fantazji w jednym miejscu

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-02-01, 16:45   #2578
shizaxa
Wtajemniczenie

Dziêkujê Bunny i Tobie Kotko jeszcze je popi³uje

Dziewczyny zazdroszczê Wam faceta z takim potencja³em, u Nas to ja mam wiêksze libido...

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-02-01, 16:50   #2579
beautygosiek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 293

Cytat:
A co do tego wcze¶niejszego ¿e dziewczyny odskakuj± od t¿, albo je g³owa boli, to masakra,
skoro odskakuj± tzn ¿e co¶ w ich zwi±zku nie gra...

ja z t¿ nie stosujemy ¿adnych gad¿etów, a mimo to coraz lepiej nam ze sob± w ³ó¿ku
poza tym zauwa¿y³am ¿e ¿eby seks by³ udany to ja muszê siê dobrze czuæ ze sob± psychicznie i fizycznie... wszystko jak zwykle zaczyna siê w g³owie...

co do walentynek, na razie o nich nie my¶lê, za 4 dni nasza rocznica ¶lubu wiêc to na niej siê skupiamy, m±¿ nie lubi mnie zaskakiwaæ prezentami bo boi siê ¿e nie trafi, ¿e co¶ mi siê nie spodoba... nie mam nic przeciwko temu, ¿e sama sobie wybieram prezenty a on za nie p³aci, ale czasem by³oby chyba mi³o mieæ niespodziankê...
beautygosiek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-01, 16:51   #2580
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Jest
agatko mozesz ta czy ta obojetne- tylko jedna jest bezem perlowym a druga jest bezem zlotym.

Cytat:
Niegrzeczni Ty to widzê agentka jeste¶, ja te¿ lubiê mojego t¿ specjalnie ci±gle nakrêcaæ jak nie ma mo¿liwo¶ci na ma³e co nieco, a potem jak tylko nadarza siê okazja to od razu dzia³amy No ale nad tym te¿ trzeba pracowaæ, ¿eby by³a w zwi±zku ci±gle namiêtno¶æ i chêæ na seks, bo gdy to wyga¶nie to potem ciê¿ko jest to naprawiæ

Wolê nie wiedzieæ By³oby spe³nienie wszystkich mêskich fantazji w jednym miejscu
hehe dokladnie trzeba "podkladac" zeby nie wygaslo bo potem ciezko sie zblizyc na powrot rownie mocno

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.