|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Kolejny off top
ale trochę w ta strone idą niektóre kanały urodowe http://www.youtube.com/watch?v=_9WGcuC-650 |
|
|
|
#4172 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
Maxineczka 3 Grzeex3 2 82Inez 1 ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- ups. chyba za późno zagłosowałam
|
|
|
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Od razu powiem, że nie mam nic przeciwko mamuśkowym kanałom, bo sama lubię je oglądać. Ale wiem, że wiele kobiet to nie interesuje - sama też nie interesowałam się tymi tematami zanim nie zaszłam w ciążę. Wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest stworzenie oddzielnego kanału tak jak to zrobiła Kretka. |
|
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4175 |
|
Rozeznanie
|
Ej nie róbcie tu takie off topa.
TO, że w UK jest fatalnie pod tym względem wie każdy kto ma tam kogoś kto rodził. Tam się wychodzi z dzieckiem ze szpitala na drugi dzień dlatego Polki które tam mieszkają przylatują na porody tu, do Polski I szwagieka tam nie chciała rodzić i moja dobra kumpela też na porób przylatywała do Polski.Koniec tematu. Polska jest raz w czymś od nich lepsza ![]() i macie odpowiedź dlaczego Niesia już wyszła ze szpitala. A na dłuże rozkiny tego typu jest caaaaaaaaaaałyyyyyy temat. |
|
|
|
#4176 |
|
Konto usunięte
|
to wszystko wina youtuberek bo nie kreca
|
|
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogłaby któraś z Was wrzucić link ze zdjęciem maleństwa Niesi ?
![]() Bo te które wrzucałyście wcześnie nie działają |
|
|
|
#4179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak się składa, że dyskusja o kategoriach i nagrodach wiąże się z tematem wątku, a dyskusja o rodzeniu w kraju czy za granicą wcale do tego jest oddzielny dział na forum wiec polecam się tam udać.
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
no niekoniecznie, cofnij się o parę stron i poczytaj posty dziewczyn, że rozwalacie wątek. Kończę wymianę zdań z Toba, bo będziesz bronić tej złotej kupy jak niepodległości
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty się czepiłaś ZK, a nie ja, ja pisze o dyskusji dotyczącej kategorii i głosowania o rozwalaniu wątku pisały te osoby, którym się to nie podobało, nie dlatego że ta dyskusja była offtopem. a bronie co najwyżej jednej z Wizażanek, do której kierujesz niestosowne pytania
|
|
|
|
|
#4186 |
|
Konto usunięte
|
o!
wychodzi nasza zgrana paczka
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4189 |
|
Rozeznanie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;38979794]Ja bym powiedziała, że na YT to 70-80% dziewczyn się "sprzedało". Ostatnio jak oglądam filmiki, to już serio nigdy nie wiem czy to reklama czy szczere polecenie. Zresztą to samo na blogach. Słynna blogerka z pinger.pl, która jest "nieanonimowa", co chwilę po 3 dniach używania poleca produkty, które zawsze odmieniły jej życie, a dziesiątki dziewczyn są zachwycone. A niech w sumie robią jak chcą
Gdybym sama miała firmę czy sklepik internetowy z kosmetykami to na pewno pierwsze co przesyłałabym dziewczynom swoje produkty. Ciężko powiedzieć kto się najbardziej sprzedał, bo widzę, że dużo dziewczyn uprawia "cichą" reklamę, tzn. nie przyznają się, że produkt dostali. A kto robi najbardziej wartościowe filmiki? Myślę, że na polskim YT w dalszym ciągu nissiax i może RLM, no FDAC też widać, że się pasjonuje kosmetykami, jednak wydaje mi się, że czasem chce wyjść na taką co wszystko już wie, a tak właściwie dość często się myli, ale itak jest ona na +, bo nie gada ciągle o dupie maryni i mówi dość szybko [/QUOTE]Na tym akurat blogu wszystko to reklama , ja kiedyś miałam inne zdanie a teraz mam inne bardziej negatywne bo laska roluje swoje obserwatorki na maxa i nieźle przy tym udaje . Nowy filmik o wlosach u loveandgreatshoes http://www.youtube.com/watch?v=0kK3VM83QsU |
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4192 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=Groshka1;38981802]Kurczę, nie zdążyłam na głosowanie
![]() Ale brawa dla wygranej ![]() Ja również przepraszam za offtopa - ale kwestia porodu została poruszona przy okazji porodu Niesi. Chciałam tylko napisać, że ja rodziłam w Polsce i jestem zadowolona. Wszystko zależy gdzie trafisz i na kogo trafisz. Miałam bardzo dobrą dobrą opiekę podczas porodu, po porodzie również nie mogę narzekać. Pokoju osobnego może nie miałam ( choć można sobie wykupić), ale nawet takiego nie chciałam,bo jak idzie się pod prysznic czy toalety to zawsze można poprosić współlokatorkę o przypilnowanie dziecka. Zawsze można sobie pogadać, ja dużo się dowiedziałam od babeczki, która urodziła kolejne dziecko. Nie zawsze ktoś z rodziny może być z Tobą 24 h na dobę. Pomimo, że każda chce szybko wrócić do domu ( możesz wypisać się na żądanie to nie więzienie) to ja cieszę się, że zostałam dłużej, bo dziecko zaczęło mi ostro lecieć z wagi i w domu mogłabym mieć problem jakbym nie zorientowała się w porę. Poza tym np. żółtaczka nie ujawnia się od razu tylko bodajże w 2 czy 3 dobie. Także lepiej zostać dłużej, niż potem latać po lekarzach, zwłaszcza że jest się po porodzie bardzo osłabionym.[/QUOTE] To samo chciałam napisać.
|
|
|
|
#4195 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Ulubieńcy u Karoliny ;-) https://www.youtube.com/watch?v=DRHuq_qSKdo ciekawe, czy z tą niespodzianką dotrzyma słowa?
|
#4196 |
|
Konto usunięte
|
u RLM makijaż w minutę http://www.youtube.com/watch?v=fe8fo2-MO-4
|
|
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak dała radę
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś pytała o nagrywającą blond Rosjankę: http://www.youtube.com/watch?v=YuXNEXckxdM
Może to ta? Nie wiem nawet czy ona jest Rosjanką, bo rzadko ją oglądam, ale tak mi się skojarzyła.
|
#4199 |
|
Rozeznanie
|
co to za pytanie dziewczyno?? Weź pomyśl nim coś napiszesz. Po drugie temat kupy zakończony ileś stron wstecz, dziewczyny zdążyły zagłosować na coś innego, ogłoszone wyniki wczoraj, wszedł gość mówiąc że chce nagrywać męskie filmiki już pojawił się temat porodu Niesi, dziewczyny zdążyły off na temat ciąży a Ty wyskakujesz z kupą. To Ci powiem że czajenie masz na miejscu.chamstwo ludzi mnie zadziwia ![]() Chcesz z kogoś zrobić idiotę. Bardzo jestem ciekawa jak by ta rozmowa wyglądała twarzą w twarz bo zazwyczaj kto dużo gada mało robi. aby byo w temacie http://www.youtube.com/watch?v=hgYtyYA3QrI Moja Yt historia u cremedelacreme28 Edytowane przez MirellamKoko Czas edycji: 2013-02-01 o 18:31 |
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Tam się wychodzi z dzieckiem ze szpitala na drugi dzień dlatego Polki które tam mieszkają przylatują na porody tu, do Polski 

troche to nie na miejscu.

Gdybym sama miała firmę czy sklepik internetowy z kosmetykami to na pewno pierwsze co przesyłałabym dziewczynom swoje produkty. Ciężko powiedzieć kto się najbardziej sprzedał, bo widzę, że dużo dziewczyn uprawia "cichą" reklamę, tzn. nie przyznają się, że produkt dostali. A kto robi najbardziej wartościowe filmiki? Myślę, że na polskim YT w dalszym ciągu nissiax i może RLM, no FDAC też widać, że się pasjonuje kosmetykami, jednak wydaje mi się, że czasem chce wyjść na taką co wszystko już wie, a tak właściwie dość często się myli, ale itak jest ona na +, bo nie gada ciągle o dupie maryni i mówi dość szybko
ale i tak dała radę