![]() |
#3091 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cytat:
![]() To tak jakbyś nie mogła się zdecydować ![]() A tak serio to kwestia czy noski są wygodne i nie będą ci za bardzo obciskać palców, bo jeżeli od razu czuć że coś nie tak to lepiej nie ryzykować. Kiedyś tak się załatwiłam na weselu, miałam zbyt płaskie czy co, myślałam że się rozbiją a nie dało rady wytrzymać do końca.
Zaręczeni: 26.12.2011 Ślubujemy: 14.09.2013 Edytowane przez staffka Czas edycji: 2013-02-01 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Butów narazie nie zmierzyłam, bo siedzę w pracy i tak tylko podejrzałam co jest w pudełku pod biurkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Raczkowanie
|
Z jednej strony racja ze noski moga byc nie wygodne , ale nie boisz sie z drugiej strony ze ci paluszki podeptaja?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3095 |
Raczkowanie
|
madziocha, to pochwal się jeszcze sukienką i coś poradzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3096 |
Przyczajenie
|
Cześć Panny
Piszę bo szukam sukni dla siostry na prezent. Czasu jest w sumie coraz mniej stąd pewnie moja stopniowa desperacja. Chodzi o to, ze siorka wymyśliła sobie ze chce mieć 2 suknie - dla mnie to dziwne....no ale podobno tak jest spoko, ona nie wiem o moim pomyśle na prezent ale dla mnie jest to problem bo troche nie rozumiem co to za drugi inny typ tej sukienki. Jak mi o tym początkowo mówiła to pokazywała mi na filmikch, wklejam jeden z nich, nak tórym jest babeczka w takiej co ona sobie ....ubzmyśliła.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3097 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, proszę o poradę. Mam zdjęcia butów i wstawiam też kieckę jaką mam. Przysłali mi buty pełne, ja chciałam takie bez palców, jak na moim nieumiejętnie narysowanej symulacji załączonej jako ostatni załącznik
![]() W rzeczywistości kolor jest świeżutki zielony - na zdjęciach taki zgnity wyszedł - w każdym razie kolor i reszta mi się podoba. Buty mogę zwrócic i zrobią mi nowe - wtedy chyba wzięłabym o 1 cm niższy obcas... Ah i buty zamawiałam na bialebuty.com.pl Mimo tej pomyłki nic złego na ich temat nie mogę powiedziec - to było po prostu niedopatrzenie z ich strony. Próbki materiałów wysyłają bez opłaty, kontakt jest bardzo miły, ceny przystępne; jakośc wykonanych butów bardzo dobra. Są też bardzo wygodne. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-01 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3099 |
Raczkowanie
|
bardzo ładne. śliczny kolor. ja jestem za pełnymi, tylko czy ci wygodnie, bo to jednak najważniejsze. szczegolnie ze bierzesz pod uwage niższy obcas, wiec moze warto skorzystac z okazji mozliwosci podmianki
#3100 |
Raczkowanie
|
Śliczna sukienka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Amelkowo, bardzo mi miło
![]() Pozostałym dziewczynom też dzięki za opinię ![]() Przemyślałam od wczoraj sprawę i postanowiłam zostawić butki. Chyba faktycznie do mojej sukienki będą bardziej pasowały. Są bardzo wygodne no i dodatkowo Tż mnie przekonał, że są takie zgrabne i żebym zostawiła. Zamówiliśmy przy okazji innych zakupów naklejki na podeszwy. Ja mam: on prasuje, a Tż: ona gotuje ![]() W dniu ślubu pewnie ich nawet nie będzie widac, ale na sesji można fajnie pokombinowac. Co tam u Was? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo ładne butki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Raczkowanie
|
Madziocha! Nie moglam sie powstrzymac i weszlam na ta strone i powiedz mi da sie zamowic butki w kazdym kolorze wystarczy wybrac model?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mają buty w wielu kolorach. Jeśli interesuje Cię dany kolor, tak jak w moim przypadku zielony, to poproś o przesłanie próbek tego koloru - prześlą Ci wszystkie odcienie danego koloru jakie mają. Moje buty są z satyny. Można dobrac obcas, ozdobę, zapięcie itd jakie Cię interesują. Można wybrac z katalogu butów gotowych lub zrobic na zamówienie z katalogu butów na zamówienie. Wybiera się tez kolor podeszwy. Stopę mierzysz wg podanych wskazówek i składasz zamówienie mailem ![]() PS. zmierzyłam dziś buty z sukienką i wyglądaja bardzo fajnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3105 |
Raczkowanie
|
Madziocha, tylko nie bardzo wiem jak sie za to zabrac oni mi przysla jakis katalog mailem czy jak? Ja fiolet
![]() ![]() Edytowane przez amelkowa123 Czas edycji: 2013-02-02 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Już tłumaczę ![]() Fajnie, że mój model Ci się spodobał ![]() ps. wrzucam jeszcze 2 zdjecia. Edytowane przez madziocha Czas edycji: 2013-02-02 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3107 |
Zakorzenienie
|
Madziocha, muszę przyznać, że Twoje butki są bardzo łądne, Osobiście uważam (kiedy probuje sobie wytłumaczyc odkryte palce) ze chyba nie było by korzystne dla tych butów kiedy były by bez palców. A chyba wszystko przez pasek w kostce, z palcami jest super
![]() ![]() aaa i świetna sukienka ![]() po weekendzie postaram się wrzucic real foto butków moich pięknych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A sukienkę już mam - ja odkupiłam sukienkę od kogoś ![]() Czekamy na foto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3109 |
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napisz coś o sobie, gdzie ślubujecie, jak przygotowania itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Duzo nas laski ![]() My tez mamy restaurację, hotel, zespół, wodzireja, fotografa, zamówiona sukienka, buty. W najblizszym czasie zaproszenia się zamówi... Aha dziewczyny kiedy nosicie, wysyłacie zaproszenia? My myśleliśmy wysłać w okolicach maja (rodzina Narzeczonego częściowo jest w Autstrii) a rozwozić - moja rodzina, w czerwcu chyba albo koncówą maja... ![]() Aaaa 2-3 marca, idziemy na weekendowe nauki przedmałzeńskie... 70 zł/os - M a s a k r a cenowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Raczkowanie
|
Kurczę, nie mam pojęcia kiedy powinnyśmy rozdawać zaproszenia... w zasadzie wrześniówki z pierwszej połowy miesiąca muszą się mega liczyć z planami wakacyjnymi, a więc wypadałoby jak najwcześniej. Za wcześnie też źle bo zapomną
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Raczkowanie
|
rany madziocha już nie wiem czy ty tak szybko wszystko zalatwiasz czy ja w tyle jestem
![]()
#3115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie jeszcze, całkiem z innej beczki. Co planujecie zrobic z pazurami? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Raczkowanie
|
ja stawiam na manicure hybrydowy. Zrobię w piątek i będzie się pięknie trzymał (już kiedyś próbowałam i polecam tę metodę)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 |
Zakorzenienie
|
Madzia ja juz od jakiegoś czasu robię sobie paznokcie zelowe . Nie lubie ani łopat ani szpicow . Na codzień mam krótkie migdalki. Planuje do slubu mieć czerwone, krwiste pazurki :-D chociaż ciągle się zastanawiam czy dobrze robię. Może zrobić zwykły french ?
Odnosnie gości my zapraszamy ok. 50 osób. Także malutko więc z zaproszeniami szybko pójdzie ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.