|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O maleństwa się staramy i na dwie kreseczki czekamy :) Staraczki 2013r.
O jacie wiem, że to planowane, ale kurcze jestem w szoku
|
|
|
|
#1802 |
|
Raczkowanie
|
papryczka dam se rękę uciąć, ze to ciąża !!! po cichu gratuluję !!!!!
![]() ale suuperr !!! kreska jest gruba i wyraźna ![]() ja dopiero wróciłam do domku, wątek przeleciałam szybko i nie mam sił na pisanie dziś bo miałam tak męczący dzień, że marzę o gorącej kąpieli i przytuleniu się do męża ![]() ![]() Ale jutro od rana w pracy wskakuje tutaj bo trzeba miło zacząć dzień w pracy z forum i kawką w rączce
|
|
|
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Milutkich snów ja nie wiem czy pośpię bo się rozemocjonowałam ;-) TŻ jeszcze nic nie mówię dopóki nie zrobię testu Beta HCG
|
|
|
|
#1804 |
|
Zadomowienie
|
Papryczka to ciąża jak nic
![]() ![]() (mój test też tak wyglądał jak robiłam w pierwszej ciąży)oczywiście potwierdź to jeszcze , ale moim zdaniem jest Fasolka jak malowana![]() ![]() gratuluję
|
#1805 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo dziękuję dziewczyny ! Tylko teraz cały weekend czekać w niepewności ehhh. Chyba jutro rano pobiegnę po następny test hii hii
Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2013-02-01 o 20:54 |
|
|
|
#1806 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też muszę się w jakimś bliskim czasie zrelaksowac i zrobic coś dla siebie.dobrze że ja już mam studia za sobą , magisterkę robiłam prawie 200km od siebie i zdarzało się że jeździłam zimą tak żeby zdążyc na 100% na jakiś egzamin o 4 rano z domu!!! a wstawałam pewnie o 3 już nawet nie pamiętam, strasznie wspominam ten czas, stuida zaoczne 2 lata takiej męczarni pracowałam też wtedy u takich ludzi co to wyzyskiwali ludzi i np nie pracowałam coidziennie po 8h tylko 7,6 a w weekendy nadrabiałam i tez mi się zdażało że przez cały miesiąc miałam 1 dzień wolnego. ale wiecie ja wolę jak się coś dzieje i ejst dużo zajęc dużo na głowie, bo teraz to się zanudzam na śmierc i nie wiem co ze sobą robic ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
|
|
#1807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zrób jeszcze jutro to będzie 100% pewność Też tak po cichu gratuluję |
|
|
|
|
#1808 | |
|
Zadomowienie
|
gratulacje!!! na 100% ciąża
![]() który to Wasz cykl starań? PIERWSZY??????? ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
ja bym od razu robiła test a Ty mogłas poczekac do rana szok!!!i męża bym nawet wyciągnęła spod ziemi żeby mu powiedziec
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam widzę II kreski - bardzo się cieszę!!
W końcu coraz więcej mamusiek
|
|
|
|
#1810 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo moje dziecko to śpioch straszny potrafi spać do 9 czasami nawet 10, a samolot wcześnie trzeba będzie wstać właśnie o 3 rano i nie się zastanawiam jak sobie radę dam z takim śpiochem.
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Fikusek - aaa rozumiem ... na śpiąco zaciągniesz na lotnisko
|
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
papryczka160 ja też widzę dwie kreski, więc gratuluje ciąży
. Ja zanim uwierzyłam zrobiłam 3 testy.
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
papryczka - Gratulacje , dzidzia jak nic !!
![]() Ja musze sie Wam pochwalic - wlasnie dostalam papiery ze szpitala - pierwszy skan - UWAGA!! UWAGA!! 19 Marzec ! Powiedzcie czy oni sa normalni ? Na moje oko to bedzie kolo 15 tygodnia . Jakby ewentualnie bylo cos nie tak - odklejajaca sie kosmowka , nie doboror progesterony czy cokolwiek - to nie ma najmniejszych szans wykryc tego w miare szybko i reagowac ! Paranoja ! Rece opadaja I tak jak mowili to ze poronilam nie cale dwa miesiace temu nie tu nic do rzeczy ! Pff wtedy mialam skan wyznaczony na 11 tydzien - teraz to juz 15 ! Dobrze ze mam tego prywatnego lekarza i juz nie moge sie doczekac kolejnego piatku )
|
#1814 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
. Piszecie jak szalone. Nadrabiania mam co nie miara . Wlasnie jade do pracy. Mam nadzieje ze nie bede musiala robic nadgodzin jak wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- papryczka, jak nic 2 krecha - bez powiekszania zdjecia nawet widze . Super
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
papryczka
|
#1817 |
|
Raczkowanie
|
Trele_morele o matko, jakbyś tak miała czekać do 15 tyg to chyba zwariowałabys co? Dobrze że masz tego lekarza, lepiej zapłacić i miec spokój wewnętrzny
![]() Papryczka to jak tam drugi teścik, zapewne powtórka z wczorajszego??? ![]() a u mnie dziś zawitała @, spóźniona ale za to ze zdwojoną siłą. Tak mnie boli że rano no-spa forte nawet nie pomogła. Na szczęście noszę ze sobą saszetkę Niemesilu i właśnie wypiłam bo chyba nie wysiedziałabym w pracy z takim bólem. Wogóle od jakiegoś czasu mam takie bolące pierwsze dni okresu że bywa że płaczę z bólu
|
|
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Malgos_12;38991003]a jednak nie mogę ci wysłać wiadomości priv... nie ma takiej opcji u ciebie (?)
A więc wchodzisz na imgur.com po prawej stronie masz ikonkę "computer" w którą trzeba kliknąć, przeszukując foldery wskazujesz na zdjęcie, które chcesz załączyć. Pojawi ci się taki kwadrat, który będzie podzielony i masz opcje: przeszukaj komputer, przeciągnij i upuść itp, ale na dole na zielono jest "start upload" - kliknij w to - wówczas zdjęcie się załaduje. Następnie wyświetli ci się załadowane zdjęcie a obok niego taka lista linków... skopiuj najlepiej (najedź na te dwie takie jakby karteczki obok linku - z jego przodu) HTML Image (czyli opcja 3) i wklej do postu, jako odpowiedź that's it ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- dziękuję za szczegółową instrukcję ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- zabieram się za rozbieranie choinki wiem ze pózno, ale mąż bronił do końca uwielbia świąteczny klimat, najlepiej jakby świąteczne drzewko stało cały rok
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
próbowałam wczoraj się zalogować z i Wami poklikać, ale tak mnie ścięło na kanapie, że chrapałam dwie godziny o.O o 22 mój luby mnie obudził i kazał iść do łóżka.....chciałam się zalogować i chociaż poczytać co u Was nowego, ale nie umiałam, jakieś problemy wystąpiły z netem :/ a tu z rana piękna fotka Papryczka gratulacje przez duże G ![]() Kasia trzymaj się, ja też mam takie bóle że jak w porę nie wezmę tabletki to zwijam się z bólu mam dreszcze i zimny pot mnie oblewa :/ a więc zawitała @.....to w połowie lutego kolejne próby? niestety nie będę mogła z Wami za długo dziś pisać, ponieważ tak się składa, że ja jeszcze studiuję i aktualnie piszę pracę mgr....dzisiaj muszę się sprężyć i zabrać za kolejny rozdział i tak przez następnych kilka weekendów...
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() powodzenia w pisaniu pocieszający jest fakt, że przemęczysz się z pisaniem jeszcze kilka weekendów ale jaka radość później z mgr tzn ja nie znam tego uczucia bo do mgr nie dotrwałam i już nie studiuje, ale domyślam się
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 25.08.2012r."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co?? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." |
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zadomowienie
|
Witam was z poranną kawką
![]() Cytat:
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję dziękuję
![]() ![]() ![]() teraz mam zajęcie na dłuższy czas muszę rozgryźc działanie klubu
|
#1824 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=minimini333;3899375 2]
Cytat:
długo zapuszczałaś?
|
|
|
|
#1825 |
|
Rozeznanie
|
jak miałam 16 lat ściełam się na zapałke z długich
![]() w 3 lata mi odrosły i utrzymuje cały czas na poziomie ze zdjęcia
|
#1826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Papryczka to jak tam drugi teścik, zapewne powtórka z wczorajszego??? ![]() Drugi teścik zrobiony, i dokładnie powtórka z wczorajszego ![]() [QUOTE=didi610;38994228]Hej dziewczyny, a tu z rana piękna fotka Papryczka gratulacje przez duże G ![]() Bardzo dziękuję dziewczyny Wczoraj miałam wielki problem, wizaz odmówił posłuszeństwa nie chciał mi się otworzyć Edytowane przez papryczka160 Czas edycji: 2013-02-02 o 11:23 |
||
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
papryczka super !!!!
Gratuluję jeszcze raz ![]() to co, w poniedziałek beta czy ginekolog?
|
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie jak narazie Beta, żeby potwierdzić i muszę znaleść jakiegość dobrego ginekologa !
Ja taka jestem jakaś nie poukadana jak Wy ;-), wszystko już macie pewnie zaplanowane, a ja hyyyy . Jestem z Wrocławia może kogoś polecacie ? ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczka ogromnie gratuluję! Strasznie się cieszę
![]() Ja dziś robiłam test, al znów wyszedł negatywny. Jeśli @ nie przyjdzie do poniedziałku to powtórzę, a jak wyjdzie znów negatywny to dam sobie spokój. Przepraszam, że wpadam tu zawsze na chwilkę, ale ostatni miesiąc nie był dla mnie łaskawy, a luty zapowiada się nic nie lepszy...Dziś jadę wreszcie odwiedzić tatę w szpitalu, tym razem nie jest w naszym powiatowym tylko dalej i dlatego nie mam możliwości jechać na tygodniu...
|
#1830 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja najkrócej byłam ścięta na chłopaka w gimnazjum, ale już nigdy tego sobie nie zrobię Cytat:
Mi też się coś wizaż mulił. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.

KCIUKI DLA ANI
. Wlasnie jade do pracy. Mam nadzieje ze nie bede musiala robic nadgodzin jak wczoraj 

25.08.2012r.