Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 15:03   #481
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

To jeszcze nic, moja szwagierka zaspała na nockę do pracy na 19
Dobraaa jest
Stary 2013-02-02, 15:05   #482
surka
Zakorzenienie

Też tak macie? Mieliśmy wyruszyć o 15, ja już od dawna gotowa, ą tż dopiero spod prysznica wyszedł
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:06   #483
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Zjadlam Barszczyk z Uszkami mmmm Niebawem krokiety i bede usypiac hahaha a
A ja zjadłam kilka kanapek z :masłem,wędliną,sałatą,po midorem,ogórkiem,papryką, rzodkiewką a jako ukoronowanie obżarstwa-kawał ciacha orzechowego Tż mnie skusił i stwierdził ze lubi patrzec jak teraz jem słodkie ,bo kiedyś jak mnie namawiał to uciekałam
Stary 2013-02-02, 15:07   #484
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak macie? Mieliśmy wyruszyć o 15, ja już od dawna gotowa, ą tż dopiero spod prysznica wyszedł
Faceci

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:07   #485
ona8686
Zakorzenienie

hej nie załapałam sie na poczatek nowego watku
Tż spi po obiedzie, wiec moge Was troche nadrobić

Wreszcie rozebrałam choinkę i jakos pusto sie zrobiło w pokoju kupiłam specjalne plastikowe pudełko na bombki i z ledwościa je tam upchnełam

Co do klubu jak cos z tego wyniknie to mam nadzieje, że i o mnie bedziecie pamietac bo jak nie, to juz sie policzymy

I juz wiem od czego mnie tak brzuch boli, aż nie moge chodzić. Mam mega zaparci odkąd przestałam jesc jabłka stało sie to tragiczne, a do tego jeszcze biore żelazo to już w ogole. Wczoraj jednak musiałam wypić cole i było lepiej

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Dziewczynyyyy ! Jak ja się boję, że przestanę się Tżtowi podobać wiem, że to głupie i jestem Go pewna, ale jakoś nachodzą mnie takie myśli !
Ostatnio rzeczywiście nie jestem zbytnio kontaktowa, bo po pracy padam i zasypiam..nie jestem boginią seksu i wulkanem energii.. no ale jak to tak?!
Ah te ciążowe hormony
E tam, wcale nie przestaniesz mu sie podobać proponuje, żeby tak w ogóle o tym nie myslec

Cytat:

A jesze wracając do zmian w naszym ciele, w łazience mam lusterko od ramion w górę więc cyców nie widzę. Przed ciążą ogromne w ciąży jeszcze większe (widziałam po biustonoszach, że coś się powiększyło). Ale jak zobaczyłam wczoraj je w lutrze w przymierzalni (chciałam zaopatrzyć się w biustonosz do karminia bo był w promocji) to stwierdziłam, że to już przesada Mój biust jest teraz tragicznie duży i od tego ciężąru chyba zaczyna obwisać
Zawsze chciałam miec duzy biust, nawet o operacji myslalam ale teraz wrecz nie moge z nim wytrzymac i chce spowrotem moje maleńkie cycuszki

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór w nowym wątku, nie mogłam go znaleźć po tytule

Stawiam soczki

melduję po wizycie, że będziemy mieli SYNA na wizycie jajka jak nic było widać, lekko byłam zawiedziona ale teraz już się cieszę mały ma 8,4 cm, ładnie sobie fikał w brzuszku. Lekarka zwykłe usg przełączyła na 4 d i było super widać tylko mały bokiem się ułożył i buźki nie zobaczyliśmy. Jutro wkleję zdjęcia. Z mniej przyjemnych rzeczy wydałam sporo na leki ( niestety lek na obniżenie ciśnienia i infekcję mam) a jeszcze nie wykupiłam wszystkiego ciśnienie mam mierzyć 3 razy dziennie i zapisywać. Sexu dalej niet, i pewnie tak zostanie do końca

ale mam nadrabiania, masakra
gratuluje wizyty i synka

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Niestety będę zmuszona was opuścić do poniedziałku,bo mam zjazd i dalszą część egzaminów dziś i jutro. A w poniedziałek wizyta Ciekawa jestem,czy pan doktor tym razem będzie miał lepszy humorek,jeśli nie to zobię wszystko żeby go zmienić na jakiegoś milszego i nie krzyczącego. Nie marudzę już,idę się wziąć za jajecznicę na bekonie i szykować do egzaminów Odezwę się po wizycie poniedziałkowej, trzymajcie się mamuśki za wizyty w nadchodzącym tygodniu
powodzenia na jednym i na drugim

mela dopiszesz mnie do listy?
OM- 07.10.2012, TP- 14.07.2013

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:08   #486
surka
Zakorzenienie

Uciekam miłego wieczoru
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:08   #487
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmmm teraz sie juz poprawiłam ale kiedyś u nas tak było z tym że to ja się tak masakrycznie zbierałam
Stary 2013-02-02, 15:09   #488
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ech, mój tak czasami ma, ja juz stoje gotowa do wyjścia a on jeszcze nie ubrany i stoi w bokserkach

Franuś
Stary 2013-02-02, 15:12   #489
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
hej nie załapałam sie na poczatek nowego watku
Tż spi po obiedzie, wiec moge Was troche nadrobić

Wreszcie rozebrałam choinkę i jakos pusto sie zrobiło w pokoju kupiłam specjalne plastikowe pudełko na bombki i z ledwościa je tam upchnełam

Co do klubu jak cos z tego wyniknie to mam nadzieje, że i o mnie bedziecie pamietac bo jak nie, to juz sie policzymy

I juz wiem od czego mnie tak brzuch boli, aż nie moge chodzić. Mam mega zaparci odkąd przestałam jesc jabłka stało sie to tragiczne, a do tego jeszcze biore żelazo to już w ogole. Wczoraj jednak musiałam wypić cole i było lepiej

Zawsze chciałam miec duzy biust, nawet o operacji myslalam ale teraz wrecz nie moge z nim wytrzymac i chce spowrotem moje maleńkie cycuszki

mela dopiszesz mnie do listy?
OM- 07.10.2012, TP- 14.07.2013
Moja choinka rozebrana tylko czekam az Tż nabierze mocy i ją w koncu wyniesie

A moze na zaparcia pomoze Ci słaba kawka rozpuszczalna z mlekiem? Albo ew. moj lekarz polecal czopki glicerynowe.Na szczescie mnie juz te problemy minęły ....nie chce zapeszac Za to męczą mnie wzdęcia

Ja ciesze sie z większego biustu i podoba mi sie on tylko przypłaciłam to rozstępami ale walczę z nimi
Cytat:
Uciekam miłego wieczoru
Miłego
Stary 2013-02-02, 15:13   #490
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie też tak mam, teraz jak się wybieramy na wesele to ja bede szybciej gotowa jak on, a wychodzimy o 16

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:13   #491
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja to się już szykuję na imprezę, właśnie robie pazurki

ja teraz wszystko bym zjadła, cola zwiera kofeinę, a coś mnie musiało podnieść bo nie dałam rady z łóżka wstać i miałam ciężką głowę
choidzilo mi o jedzenie na weselu bo pisałaś ze nasz nadzieje ze coś znajdziesz dla siebie.

my weekend u teściów to i rozpusta kulinarna..
A w następny weekend wprosilam się do moich na domowej roboty paczki (bez dżemu albo z mala ilością i z cukrem pudrem..mniiaam).
muszę przyznać ze auto to wspaniala rzecz.do tej pory z trójmiasta do teściów jeździliśmy pociągiem - wyjazd o 17 na miejscu po 22. A teraz smignelismy w 2,5h i to uniaczemfakt większość drogi autostrada,ale nie dość ze szybciej to i taniej na dwoje wyszło, no i żadne małpy nie pyskowaly jak to w pociągu bywało.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:15   #492
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
choidzilo mi o jedzenie na weselu bo pisałaś ze nasz nadzieje ze coś znajdziesz dla siebie.

my weekend u teściów to i rozpusta kulinarna..
A w następny weekend wprosilam się do moich na domowej roboty paczki (bez dżemu albo z mala ilością i z cukrem pudrem..mniiaam).
muszę przyznać ze auto to wspaniala rzecz.do tej pory z trójmiasta do teściów jeździliśmy pociągiem - wyjazd o 17 na miejscu po 22. A teraz smignelismy w 2,5h i to uniaczemfakt większość drogi autostrada,ale nie dość ze szybciej to i taniej na dwoje wyszło, no i żadne małpy nie pyskowaly jak to w pociągu bywało.
no wybacz mój mózg nie pracuje tak dobrze jak kiedyś
zawsze jest tak że wybieram co będę jeść bo niby wszystko, ale jak coś tłuste to nie tknę, ogólnie zawsze z tż na weselach robimy tak że ja próbuje i mówie co będziemy jeść a co nie-mamy podobne gusta smakowe

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:18   #493
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Moja choinka rozebrana tylko czekam az Tż nabierze mocy i ją w koncu wyniesie

A moze na zaparcia pomoze Ci słaba kawka rozpuszczalna z mlekiem? Albo ew. moj lekarz polecal czopki glicerynowe.Na szczescie mnie juz te problemy minęły ....nie chce zapeszac Za to męczą mnie wzdęcia

Ja ciesze sie z większego biustu i podoba mi sie on tylko przypłaciłam to rozstępami ale walczę z nimi

Miłego
Czopki to i ja mam i zastosowałam, ale tym razem nie pomogły. Kawa mnie odrzuca, choc wiem, że jest skuteczna chyba, że sie jakos przełamie, ale jak na razie bede stosować te jabłka.

A wzdecia to na poczatku ciazy przechodziłam.

Franuś
Stary 2013-02-02, 15:33   #494
d0tkaaa
Zakorzenienie

Margosia dasz linka do tego forum o szpitalu w ktorym bedziesz chciala rodzic??tam Twoja lekarka pracuje moze?

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

ale smetny dzien eh... chyba ogladne gdzies jakis film..czemu kinomaniak nie działa-straszny bol.. haa

Zuza

Razem
Stary 2013-02-02, 15:33   #495
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
ciąża to bardzo dziwny stan:
kupiłam sobie wczoraj oliwkę Nivea dla dzieci, nasmarowałam się wieczorem, skóra ładna z połyskiem. Wykąpałam się teraz, umyłam głowę, nasmarowałam mazidłami i... smarując się ową wczorajszą oliwką odkryłam, że kupiłam szampon dla dzieci zamiast oliwki. Nic dziwnego, że skóra wczoraj taka z połyskiem, bo szampon nadający połysk
Rozłożyłaś mnie na łopatki

Cytat:
Zjadlam Barszczyk z Uszkami mmmm Niebawem krokiety i bede usypiac hahaha a
Nie rób ochoty.

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Czopki to i ja mam i zastosowałam, ale tym razem nie pomogły. Kawa mnie odrzuca, choc wiem, że jest skuteczna chyba, że sie jakos przełamie, ale jak na razie bede stosować te jabłka.

A wzdecia to na poczatku ciazy przechodziłam.
A może fasolka szparagowa? Ostatnio zaprzestałam, ale dzięki niej pięknie codziennie biegałam do wc. Teraz nie byłam 2 dni.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:37   #496
Rockyyy
Zakorzenienie

Ziewam a nie moge isc sie kimnac,musze pilnowac bigosu bo Tż śpi ....
Jakbym sie teraz polozyła po spaniu do 12 to nie wiem co bym w nocy robiła.Z zasnieciem byłaby masakra.Musze być dzielna
Zaczne sprzatac a w miedzyczasie zerkac na wizaz itp
Stary 2013-02-02, 15:40   #497
d0tkaaa
Zakorzenienie

gdzie ogladacie jeszcze filmy? pytam bo juz nawet playtube nie chodzi eh

Zuza

Razem
Stary 2013-02-02, 15:44   #498
mela1234
Zakorzenienie

A ja pospałam z Małgosią 1,5 h i nam dobrze.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:52   #499
enlevee
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim!

Dzisiaj mi wizaż od rana szalał i w ogóle się nie dało go otworzyć, więc siedziałam i się stresowałam ile będę musiała nadrabiać, ale dałam radę
Wczoraj Tż wrócił około 2 w nocy pijany jak bela bo pępkowe kolegi było z pracy i obudziłam się ze strasznym bólem głowy i na kacu bo powietrze niczym siekiera od tych oparów
Powiem Wam, że w Jego pracy same córki się rodzą i wszystkie Natalie.. jakby była córka też mi się to imię bardzo podobalo, ale gdyby nie nasz Nienazwany jeszcze Maluch to bym jednak zrezygnowała z tego.. Marzyła mi się Kinga, jest Siurak póki co

Cytat:
Napisane przez JustyskaU Pokaż wiadomość
Czesc Dziewuszki

Powiedzcie mi czy uzywacie jakis balsamow antycellulitowych,mi lekarz powiedzial ze moge uzywac wszystkiego chyba ze na tym pisze ze w ciazy nie mozna,wiec radze sie was,jak to u was wyglada?
Ja uzywam wszystkiego co się da
W neutrogenę zainwestowałam do nóg i do rąk, pośladki antycellulitowym, a brzuch i cycki olejkiem arganowym Wychodząc z łazienki mogłabym robić za chodzącą relamę drogerii, a do tego zajmuje mi to codziennie z pół godziny

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38995475]A propos krwi - wczoraj oprócz pokarmu w cycusiach pojawił mi się kolejny objaw: a mianowicie przy myciu zębów polała się krew.....
Uprzedzam, że to też "normalne" To tak jak u Was z krwią z nosa, naczynka, itd.[/QUOTE]

Też to u siebie zauważyłam ! Później pluję krwią po umywalce.

Cytat:
Napisane przez chinka102 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie w nowej części wątku.
Dziewczyny dajecie czadu ! Nie było mnie 2 dni a tu już nowy wątek i to jeszcze tyle stron. Nawet nie mam kiedy tego nadrobić Cały czas pracuję a teraz jak już mi nocki odeszły to mam prawie same 2 zmiany i do 23 w pracy :/ no ale coś za coś.
Może już od 1 marcaa pójdę na L4 i wtedy będę na bierząco
Wpadaj na do nas w miarę możliwości, będziemy czekać !

Cytat:
kupiłam sobie wczoraj oliwkę Nivea dla dzieci, nasmarowałam się wieczorem, skóra ładna z połyskiem. Wykąpałam się teraz, umyłam głowę, nasmarowałam mazidłami i... smarując się ową wczorajszą oliwką odkryłam, że kupiłam szampon dla dzieci zamiast oliwki. Nic dziwnego, że skóra wczoraj taka z połyskiem, bo szampon nadający połysk
hahaha.. you made my day:hahah a:

Cytat:
Dzień dobry
Niestety będę zmuszona was opuścić do poniedziałku,bo mam zjazd i dalszą część egzaminów dziś i jutro. A w poniedziałek wizyta Ciekawa jestem,czy pan doktor tym razem będzie miał lepszy humorek,jeśli nie to zobię wszystko żeby go zmienić na jakiegoś milszego i nie krzyczącego. Nie marudzę już,idę się wziąć za jajecznicę na bekonie i szykować do egzaminów Odezwę się po wizycie poniedziałkowej, trzymajcie się mamuśki za wizyty w nadchodzącym tygodniu
Powodzenia na egzaminach ! Daj znać jak poszło jak wrócisz no i trzymamy kciuki za wizytę !

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A ja pospałam z Małgosią 1,5 h i nam dobrze.
Ojj.. ja chyba też pójdę na małą drzemkę.

Margosiu- a czy Ty kochana zauważyłaś, że dzisiaj 22 tydzień zaczynasz? gratuluję

Byli u nas teściowie, poszłam z psem na spacer choć błoto z nieba dzisiaj w Krakowie się leje ... no i wieczorem idziemy z Tżtem i znajomymi do kina na "Drogówkę".
Nie chce mi się jak cholera nic i najchętniej bym leżała w łóżku.. a pies oczywiście przy mnie zajmuje pół łóżka
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-02-02 o 15:54
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:52   #500
madi82
Zakorzenienie

DZIEN DOBRY MAMUSIE

Nie znacie litości...od wczoraj mnie nie było bo jak wizaz mnie nie chciał to sie zbuntowałam i już późneij nie wchodziłam...a dzis co...patrze a tu 10 stron do nadrabiania...nie próżnujecie:/

Tak, ze zanim Was nadrobię chyba padnę więc się tylko witam i lece dalej nadrabiać

Muuaaaa

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:55   #501
sarna405
Zadomowienie

melduję się już w domku...tak jak pisałam wena była posprzątałam mieszkanie zrobiłam sosik do kluch a teraz piecze się Karpatka
ale zaczyna mi sie już nieprzyjemni odbijać
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 15:58   #502
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
melduję się już w domku...tak jak pisałam wena była posprzątałam mieszkanie zrobiłam sosik do kluch a teraz piecze się Karpatka
ale zaczyna mi sie już nieprzyjemni odbijać
Pocieszę Cię sarenko, że ja cały 1 trymestr miałam nudności takie, że głowa mała..a odkąd zaczął się 2 trymestr to jak ręką odjął.. raz miałam tylko przygodę z przytulaniem kibelka wtedy.

Ale ogólnie odkąd jestem w ciąży to wymiotowałam tylko 2 razy.. chociaż od tych mdłości w 1 trymestrze wolałabym zwrocić raz, a porządnie, a nie męczyć się cały dzień.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-02, 16:01   #503
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Pocieszę Cię sarenko, że ja cały 1 trymestr miałam nudności takie, że głowa mała..a odkąd zaczął się 2 trymestr to jak ręką odjął.. raz miałam tylko przygodę z przytulaniem kibelka wtedy.

Ale ogólnie odkąd jestem w ciąży to wymiotowałam tylko 2 razy.. chociaż od tych mdłości w 1 trymestrze wolałabym zwrocić raz, a porządnie, a nie męczyć się cały dzień.
ja na początku ciązy to moze ze 3,4 razy zwymiotowałam, ale teraz jakoś od 2 tygodni nasiliły się mdłosci i do tego wymioty
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:01   #504
idzia111
Zakorzenienie

Dobrze, że tylko jedna strona doszła od mojego ostatniego posta

Cytat:
Apropos miejsca myslicie ze duzo zachodu jest z przenoszeniem futryny z drzwiami o ok 7 cm.. eh to bylo by najlepsze rozwiazanie.. lol
Zachodu? To masakra jakaś. W tamtym roku w lipcu u nas był remont i wymienialiśmy drzwi z futrynami, o losie, tragedia. Futryna siedzi w podłodze i trzeba ją wydostać.

Cytat:
Wogole to musze zapytac Was o to.. od jakiegos czasu mam bol w lewym posladku... i to nieraz taki ze nie moge wstac a nieraz jak leze to nie dam rady sie przesunac z boku na plecy albo na odwrot .. niewiem czemu tak myslalam ze od plecow ale jak boli posladek to nie bola plecy i na odwrot wiec niewiem jak to jest i od czego myslicie ze powinnam powiedziec o tym gin? i to tak na srodku posladka i przechodzi troche jak" mocno sobie scisne" dziwnie to brzmi no ale coz hahah czy ktoras tak ma?
Mam to samo, to rwa kulszowa. Współczuje, bo boli okropnie.

Cytat:
Napisane przez JustyskaU Pokaż wiadomość
podobno w ciazy nie mozna jesc pasztetow surowych ryb wedlin sera plesniowego i niepasteryzowanego mleka bo dziecko moze sie zarazic bakteriam a to moze byc powazne w skutkach dla niego,to tak dla bezpieczenstwa Waszych Skarbow pisze
To prawda. Mleko ze sklepu trzeba przegotować.

Cytat:
Może ten szampon to dobry sposób na rozstępy

Cytat:
Dzień dobry
Powodzenia na egzaminach i wizycie.

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
zapraszam na bezkofeinową

Cytat:
U nas jest to samo, tylko na odwrót. Ja mam wiecznie czas i robię makijaż na ostatnią chwilę (żeby był świeży).

Tż starł mi jabłuszko i marcheweczkę, tak pięknie ozdobił talerz jabłuszkami, że aż szkoda jeść. Niby prosta sprawa, a super się postarał.

A teraz do niego mówię:

Ja: Myłeś warzywa i owoce?
Tż: Tak
Ja: Bo nie mam odporności na toksoplazmozę.
Tż: To lepiej nie jedz

Łobuz, torturowałam go właśnie żeby prawdę powiedział, i jednak mył.

Aha, i dobrze, że wizaż szwankował, bo byłoby chyba z 40 str. do nadrobienia.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-02-02 o 16:04
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:02   #505
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
ja na początku ciązy to moze ze 3,4 razy zwymiotowałam, ale teraz jakoś od 2 tygodni nasiliły się mdłosci i do tego wymioty
Biedactwo.. mi pomagała woda z cytryną..
Ale o dziwo gazowana, co nie jest zalecane..
Może to dlatego, że ja ogólnie nigdy nie piłam wody niegazowanej i jak mam się takiej wody napić to już wolę w ogóle

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-02, 16:09   #506
madi82
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;38994842]melduje się

ale macie tempo!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ???????????

wczoraj byłam w szpitalu na Brochowie zapisać się na znieczulenie ZZO. Wypełniłam ankietę, porozmawiałam z Panią anestezjolog, zobaczyłam przy okazji porodówkę. Generalnie jestem zdecydowana, jak nie zamkną go w lipcu z powodu remontu(!!!!???) to jadę tam [/QUOTE]

to tam trzeba się zapisywać? kurcze sama sie zastanaiwam czy Brochów bo tam takie kiepskawe warunki...a jak pani anestezjolog fajna jakas?

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;38994842]melduje się

ale macie tempo!!!!!!!!!!!!!!!!!??? ???????????

wczoraj byłam w szpitalu na Brochowie zapisać się na znieczulenie ZZO. Wypełniłam ankietę, porozmawiałam z Panią anestezjolog, zobaczyłam przy okazji porodówkę. Generalnie jestem zdecydowana, jak nie zamkną go w lipcu z powodu remontu(!!!!???) to jadę tam [/QUOTE]

a to trzeba się tam juz zgłaszać na znieczulenie? Też się zastanawiam nad Brochowe, Kamienskiego albo moze Oławą....

Cytat:
Napisane przez limonka_a Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny
Podglądam Was od jakiegoś czasu i wreszcie znalazłam chwilkę żeby się zarejestrować na wizażu i żeby do Was dołączyć, jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko
witamy witamy

Cytat:
na mnie ta pogoda tak działa, że za chwilę zaliczę doła
chyba się ogarnę i pojadę na polowanie, kupię sobie dziś lody i coś na zgagę
mnie wczoraj też pierwszy raz zapiekła zgaga w szoku byłam, a migdały mi się skończyły

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Stokrotka ja tez gratuluje Synusia

Witam sie ze wszystkimi

Śpie na stojąco....buuu

Wczorajsza kawa rozbudziła mojego dzidka i szalał, że hohoh
Witamt, witamy dzidka

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:11   #507
idzia111
Zakorzenienie

Wiecie co, padłam.

Mówię do Tż, że wreszcie nadrobiłam wizaż, że 1,5 godz. mi to zajęło.
Tż: ,,po co?",
Ja: żeby wiedzieć co u dziewczyn i ustosunkować się do wypowiedzi,
Tż: ,,po co?, To oni żyć beż ciebie nie mogą? Wy (czytaj. wizażanki) w ogóle nie możecie już bez siebie żyć"
Ja: hahaha ... nie mogłam słowa wydusić,

On nie kuma po co ja tu cały czas zaglądam.
Zaczęłam Wam pisać o tym, a on ,,i musisz już to im opisać?". Ciekawe skąd wie, że na wizaz weszłam znowu
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:12   #508
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

melduje sie i ja

juz 17 stron naskrobane . niedlugo bedzie nowy watek jak tak dalej pojdzie

ja musze pojsc w poniedzialek go lekarza to moze mi da usg z fotkami to wstawie bo musze pojsc po to skierowanie na wtorek a jak nie w poniedzialek to zdaje mi sie ze dostane na tych dokladniejszym usg zdiecia bo musze do lekarza zaniesc . oj wczesniej czy pozniej musze jakies usg dostac do reki

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 16:13   #509
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wiecie co, padłam.

Mówię do Tż, że wreszcie nadrobiłam wizaż, że 1,5 godz. mi to zajęło.
Tż: ,,po co?",
Ja: żeby wiedzieć co u dziewczyn i ustosunkować się do wypowiedzi,
Tż: ,,po co?, To oni żyć beż ciebie nie mogą? Wy (czytaj. wizażanki) w ogóle nie możecie już bez siebie żyć"
Ja: hahaha ... nie mogłam słowa wydusić,

On nie kuma po co ja tu cały czas zaglądam.
Zaczęłam Wam pisać o tym, a on ,,i musisz już to im opisać?". Ciekawe skąd wie, że na wizaz weszłam znowu
Z racji tego, że nie mam facebooka, to mój jak przyszedł do sypialni aż też spojrzał mi tajemniczo przez ramię co tak piszę zawzięcie na laptopie.. jak zobaczył fioletową stronę wywrócił tylko oczami i poszedł..

Może oni po prostu zazdrośni są

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-02-02, 16:14   #510
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Stokrotka ja tez gratuluje Synka

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości