|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#3542 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kac to zuo ![]() tak spsuła że spuchli na łączeniach , tż też mówi ze może ..... ale może tak mnie pociesza ![]() wczoraj jeszcze pralka podarła żakiet zostawiła niewypłukany proszek na rękawie mojej kurtki na koniec dnia doszłam do wniosku że nim zrobimy przedpokój to remont trza będzie zaczynać od początku
|
|
#3543 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
No i też nie działa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-02-02 o 16:36 |
||||
|
|
|
#3544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 ano zbieram się żeby kupić woski następnym razem ale nie wiem czy normalny kominek się do tego nada czy jakiś specjalny musi być ![]() fogóle moja teściowa też wpadła w YC, bo kupiliśmy jej na święta jedną to teraz dzwoniła że jak będziemy zamawiać to też chce więc i dla niej zamówiliśmy i koledzy z pracy TŻa (bo na adres pracy zamawiał kuriera) też się podjarali i chcą zamawiać z nami następnym razem może ![]() Cytat:
ad 2 mnie nigdy w życiu nie wypadły, myślę że to mit że mogą wypaść bo zdarzało mi się nawet w nich płakać strasznie (nie jakieś tam wzruszenie przy filmie tylko prawdziwa powódź łez ) i nie zrobiły nic w kierunku wypadania ![]() ad 3 w ogóle nie pracochłonne ![]() ad 4 różnie, zależy jakiej firmy, na ile czasu (czy miesięczne czy dwutygodniowe np) i czy zwykłe czy dla astygmatyków ad 5 jak kupujesz pierwszy raz to wiadomo ze musi Cię okulista zbadac i Ci dobrać, a później juz wiesz jakie masz wartości i sobie sama kupujesz. Ja kupuję przez neta bo jest taniej o wiele niż u optyka ![]() ad 6 Ja mam astygmatyzm i noszę specjalne soczewki dla astygmatyków. Fakt ze są droższe, no ale cóż, w takich nie astygmatycznych nic nie widziałam teraz się będę wybierać żeby sprawdzić czy mi się coś pogorszyło i może się zorientuję czy nie ma jakiś tańszych na ten astygmatyzm, bo teraz płacę niecałe 200 zł na 3 miesiące, to jest sporo, w porównaniu do zwykłych soczewekad 7, 8 i 9 nie mam pojęcia, nigdy się kolorowymi nie interesowałam ![]() Ale nie wiem czy są kolorowe dla astygmatyków, może nie być ![]() ![]() Wróciliśmy z wybierania okularów dla TŻa (też go to dopadło, a taki dobry wzrok miał ) Jeszcze sprzątanie mnie czeka a tak mi się nie chce
|
||
|
|
|
#3545 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tesciowej sie naprawiły moze odkrec kaloryfer bardziej w tym pomiesczzeniu i otwórz okno, zeby schło i sie wietrzyło ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- wóciłam z Warhola, zjadłam obiad i ide spac ,potem musze TZ na studniówke wyszykowac
|
|
|
#3546 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2. nieletniego przedmaturalnego posiadasz i deprawujesz ?Nietopra Polly ![]() Ewusia - mojej koleżance kiedyś wypadło szkło w robocie , więc chyba mogą , chociaż sporadycznie . ide se montować bo padam na pysk papa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam noszę zwykle okulary
Ale chyba chciałbym nosić soczewki ale to bardziej okazyjnie gdzieś na weekend 1-2 razy w miesiącu
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3548 |
|
Nindżopesz
|
Ewus, dzieki za szczegolowe odpowiedzi
|
|
|
|
#3549 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Za tą cenę to raczej nie takie jak chcę, czyli z nakładkami, dużą srednicą i obciążeniem
Cytat:
![]() Teraz bardziej przypomina Marię Czubaszek Wczoraj mnie i Betty zablokowała na fejsie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Redzia weź Ty już się opanuj ja Cię proszę![]() ![]() Idź już do pracy![]() : cojest:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Joł,
Skrb ![]() Ja próbowałam bawić się w soczewki 4 lata temu. Po tygodniu odpuściłam. Co do ceny, to potwierdzam - drogie. Najgorsze było jednak zakładanie, zajmowało mi to 40 minut. Wyjmowanie już lepiej, bo 20 minut. Poza tym uwierały czasami. No i mogą wypadać. I paznokcie musiałam do zera obciąć. Już nie chcę soczewek. |
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbek
|
|
|
#3553 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- No nie moge, cena i jak to wyglada Tak se wymyslilam (Teza milczy), ze juz mi d... odpada na kostki wiec moze zamiast nudnych cwiczen podniesc ja majtkami. Ale moze wystarczy w zwyklych wyszczuplajacych barchano-gaciach wyciac dziury
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Nindżopesz
|
A i zeby nie bylo zem niewdziecznica - dziekuje wszystkim odpowiadajacym za odpowiedzi ad sinupret soczewek
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
ale zabiegany tydzień miałam. Nie lubię
|
#3557 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo już się pogubiłem
|
|
|
|
#3559 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a so? nie moge? ![]() Cytat:
stanik dla pupy
|
|
|
#3560 | |||||
|
Zakorzenienie
|
słit
![]() Cytat:
![]() czyli jednak się zdarza, ale baaaaaardzo rzadko Cytat:
Cytat:
mnie natchnęło żeby się dowiedzieć czy nie ma czegoś tańszego, po tym jak moja siostra mi ostatnio powiedziała ile płaci za zwykłe, nie pamiętam dokładnie, ale różnica była bardzo duża Cytat:
to w takim razie kwestia wprawy czy czegoś, bo ja szybko się nauczyłam i nigdy nie zajmowało mi to tyle czasu, nawet za pierwszym razem a no i z długimi paznokciami też da sie zakładać bez problemu, ja mam krótkie zazwyczaj bo nie umiem zapuścić, ale bywało że nosiłam żele i też zakładałam z nimi normalnie soczewki ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prześcieradło było suche kiedy się obudziłeś?
|
|
|
|
|
#3562 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Podobno sufit się klei
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3565 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No teraz to Gryx na mnie doniesie jak nic, w związku z mobbingiem
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3567 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aż takich szczegółów to nie wiem, spytajcie prof Miodka
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja widze tylko, ze komentarze usunela ![]() ![]()
|
|
#3569 |
|
Piers do przodu
|
|
#3570 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A możesz napisać kolejne? Bo ja nie, czyli zablokowała.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

nic mi tak nei służy jak wino i wódka 

) i nie zrobiły nic w kierunku wypadania 
) Jeszcze sprzątanie mnie czeka a tak mi się nie chce
montować bo padam na pysk papa 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Redzia weź Ty już się opanuj ja Cię proszę