|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Żabciu, ciesze się że już wszystko dobrze
![]() Stokrotko, Cytat:
![]() Mabi, ja się nie znam. Mysia, zdrówka ![]() Ulcio, fajny masz zawód fajny ![]() Madzia, Mai zaraz ósemki będą rosnąć ![]() Maleństwo, moje gratulacje
![]() ![]() ![]() Dodaja, współczuje tych najazdów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4353 |
Wtajemniczenie
|
ja po zakupach....
![]() Malenstwo gratulacje i duzo zdrowka trzymaj sie cieplo..... ![]()
![]() |
#4354 |
Rozeznanie
|
Nie wiem właśnie, ciągle nad tym się zastanawiam czy lepiej poczekać czy nie ![]() ![]() ![]() Tak, już bym chciała mieć ten okres chociaż za sobą i przejść do przyjemniejszej części ![]()
#4355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Maleństwo gratulacje!!!ale mi się micha cieszy!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzięki ![]() --- Dzisiaj po ostatnim egzaminie, mam nadzieję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4356 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4358 |
Wtajemniczenie
|
MALEŃSTWO!!! Ogromne gratulacje
![]() ![]()
#4359 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zabciu super ze juz po operacji i dochodzisz do siebie....obys szybko wyszla do domku ![]() rany ale dzien.....od rana na nogach a teraz padam......posprzatalam mieszkanie u babci i piwnice i pojechalismy na centrum do sh i............kupilam sobie kurtko-plaszczyk w kolorze blizej nieokreslonym (cos jak niebieski/lila) i mamie plaszczyk bordowy uwaga za!!!!!!!!............2 zl kazdy!!!!!!!!! dodatkowo czarny polar za 2 zl, jeansy za 2 zl i dla Mai nauszniki myszki nowki z metka za 2 zl, golfik prazkowany za 2 zl, drugi bawelniany z Bambi za 1 zl i jeansy dla niej i dla bratanka za 1 zl!!!!!!!!! padlam jak pani powiedziala ze do zaplaty 15 zl ![]() ![]() a potem bylismy w castoramie i kupilismy baterie i 500 zl poszloooooo....i jeszcze dokupilismy kamien do obudowania kominka i moze w koncu nasz salon bedzie przytulniejszy ![]() a teraz mam takie wypieki i szczypia mnie oczy ze gdyby nie godzina to poszlabym spac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Malenstfa witajcie na swiecie ![]() Malenstfo gratuluje coreczek ![]() ![]() 10 i 8 pkt to super ![]() ![]() no ale to blizniaki to raczej rodza sie wczesniej ![]() Najwazniejsze ze wszystkow porzadku i sa silne ![]() Zaabcia jak sie czujesz? Dzis sie nie wyspałam ![]() ![]()
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;39001329]Jeśli nie monitoruje się cyklu na usg, to raczej ciężko określić dokładnie dzień owulacji. Temperatura może skoczyć dzień, dwa, a nawet 3 po owulacji.[/QUOTE]
Ale skok oznacza, że pęcherzyk już pękł czy że dopiero pęknie? ![]() bo przy testach owu to pozytywny oznacza, ze pęcherzyk dopiero pęknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4362 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo
![]() ![]() ![]()
#4363 |
Zakorzenienie
|
Malenstfo ogromne gratulacje dla Całej Waszej Czworki !!!
Dziewczyny już duże:-!!! Na pewno wszystko będzie dobrze! ![]() Wracajcie szybko do domu!!!
#4364 |
Raczkowanie
|
blonde_hair
dziewczyny duże zwłaszcza Kasia ![]() dziękuje za słowa powodzenia z pracą nie mam większych problemów bo sama sobie jestem szefem problem w tym że ciężko mi zostawić moich pacjentów na dłużej bez opieki i muszę to tak zgrać by jak najmniej ucierpieli a gorsza sprawa to namówienie męża ![]() co do testów owulacyjnych i skoku temperatury to sprawa wygląda tak że pozytywny test owulacyjny oznacza, że owulacja będzie do 36 godzin. W przypadku mierzenia temperatury to jest indywidualna kwestia u jednych sok temperatury dokonuje się po owulacji lub na dzień przed. Pewność daje tylko monitoring cyklu.
#4365 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej
Przepraszam, że tak rzadko wpadam ostatnio ale cierpie na wieczny deficyt czasu ![]() Ale tęskniłam za Wami.. Mała pytalas się o włosy i cerę. Musze przyznać, że włosy bardzo mi sie poprawiły. Już nie wypadają garściami i jakoś tak fajnie sie nawet ukladają ![]() Malenstfo gratulacje Mamusiu! Czyli masz dwie córeczki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Eh.. a ja dalej nie wiem ![]() ![]() Ojej to ciśnienie dalej masz wysokie? A infekcja wyszla Ci w badaniu moczu? Pytałas się o te ruchy Maluszka? Kiedy następna wizyta? Czekamy na fotki ![]() Cytat:
![]() Onyks oj przerażający ten Twoj opis porodu. Jak samopoczucie? Debrah aż miło sie czytalo to co napisałaś ![]() ![]() Dawno Strippi coś nie było.. Żabciu cieszę się, że już masz to za sobą. Wracaj szybciutko do domu ![]() Ten weekend spędzę samotnie, bo mój mąż ma męski wypad. Rzadko zostaję sama ale baardzo tego nie lubię. Póki co sobota mija szybko. Mam już posprzątane, racuchy z jabłkami zjedzone, pranie powieszone, zakupy zrobione. Także teraz przede mną czyste lenistwo. Mam zamiar zrobić sobie małe spa, a potem obejrzę pewnie 2 tygodnie na milośc ![]() W tym tygodniu udało mi się 2 razy pocwiczyć. Znalazłam w internecie pilates w ciąży i muszę przyznać, że bardzo fajne są te ćwiczenia. Nie zbyt męczące ale fajnie rozluźniają kręgosłup i po całym dniu w pracy jest to przyjemne odprężenie dla ciała.
![]() |
#4366 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Żabciu, teraz doczytałam że miałaś operację, zdrówka życzę ![]() Stronguś, ja ze wstydem że tak późno, ale też życzę Ci wszystkiego najlepszego kochana ![]() Stokrotko, gratuluję synka ![]() Tomalinko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MALEŃSTWO gratuluję podwójnego szczęścia! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Przysługuje Ci również zasiłek macierzyński. Niestety nie będziesz mogła skorzystać z urlopu wychowawczego jeśli nie będziesz miała umowy.
![]() |
#4369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4371 |
Zakorzenienie
|
No niestety
![]() ![]() ![]() a jak jest z umową zlecenie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 |
Raczkowanie
|
jeśli sobie opłacisz na umowie zlecenie składki to macierzyński Ci się należy
teraz ma być jakaś rewolucja w tych urlopach i zasiłkach z racji tego wydłużonego macierzyńskiego
#4373 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nie masz szans na umowę stałą? kurcze, bo z tym zastępstwem to do kitu ![]() Zdycham, nie mam już ani siły ani chęci na naukę. Ana, kiedy wyniki z egzaminu?? Żabciu, dobrze, że jesteś już po zabiegu i że poszło sprawnie !! Zdrowiej szybciutko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
Pojechali... nie było źle... teściowa nawet zapytala czy ciasta kupne, mówię że nie i że sama robiłam a ona że nie wierzy bo za dobre jak na mnie
![]() ![]() ![]() i orezent dostałam fajny ![]() ![]() Spadam robić roladki bo mam fajny kawał mięsa i boczku i szkoda mi go zmarnować a zrobię roladki to się zamrozi i będzie na przyszlą niedzielę. Jutro idziemy na roczek do mojej Chrześnicy. W załączniku Kamil testujący prezent jaki jej kupiliśmy. DSCN9421.jpg
#4375 |
Zakorzenienie
|
Kotek ale zakupy
![]() ![]() Tomalinko aleś się napracowała ![]() ![]() Onyks, u nas też były kolki, na szczęście nie w nocy. i dziękuję za życzenia ![]()
#4376 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz co raczej tu szansy na stałe nie mam, bo na emeryturę chyba się nikt nie wybiera ![]() Wyniki z egzaminu na tygodniu będą... A Ty jak stoisz z sesją? Cytat:
![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-02-02 o 20:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4377 |
Zakorzenienie
|
Dodaja ciekawe czy jutro nie będziesz miała zakwasów.
Strong ![]() Ana trzymam kciuki. Kotku jaki pracowity dzień. Mnie też szczypią oczy i mi troszkę łzawią, ale mam katar więc pewnie jakaś aleragia. Blonde mam nadzieję, że jednak noc nie będzie taka ciężka. Mi dziś Maja w nocy sie co godzina budziła przez tego ząbka. Tomalinko ja też mam samotny weekend bo mąż ma sesję. I każdy weekend lutego taki będzie. Mabi już dziewczyny ci ładnie odpowiedziały ![]() stan zapalny zażegnany ![]() ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2013-02-02 o 21:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ja traktuję dzień owu wtedy jak mam ból jajnika, skok tempki mam 2-3 dni później Cytat:
![]() ![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() pewnie ![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38998999]Gratulacje ![]() Najważniejsze, że masz to już za sobą. Będzie dobrze ![]() Jakie maluszki... Gratulacje dla mamusi ![]() dzięki ![]() Madzia super, że guzek się zmniejsza dzisiaj gości mieliśmy, potem sami się gościliśmy i dopiero przyszliśmy do domu, zaraz trzeba iść spać, dobranoc
![]() |
#4379 |
Zakorzenienie
|
A ja mam na coś smaka i nie wiem na co... chodzę po kuchni i myślę
![]() Stokrotko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4380 | |
Zadomowienie
|
Mallenstwo gratuluje córeczek, niech się zdrowo chowają. A Tobie życzę szybkiego powrotu do formy i sprawnosci
![]() Cytat:
![]() A tak apropo cesarek to też mnie za długo nie bolało. Smigałam po szpitalu sprawniej niż nie jedna po naturalnym porodzie. Ktos tu wczesniej pisał o cewniku, że to go bardzo bolało i było nieprzyjemne. Ja nie odczułam żadnego bólu z tym związanego, może trochę zaszczypało, jak mi go wyjmowali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.