Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 22:02   #631
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
przejrzałam kilka waliz z malutkimi ciuszkami, co by ocenić czego ile mamy i okazuje się, że NIC NIE DOKUPUJĘ
Kurcze też muszę przejrzeć, ale jakoś zebrać się nie mogę.

Cytat:
czyście poszalały brzuchatki??!!
Ja się bardzo nudzę, no i nie chcę zacząć się wkręcać, że mój mąż pije. Nie lubię jak pije bo potem chrapie strasznie, a już nie wspomnę o "zapachu" w pokoju rano. Co prawda pościeliłam mu w innym tak na wszelki wypadek, ale...
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:18   #632
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Bardziej może ci hemoroid wyjść, dlatego za bardzo nie należy się zmuszać i napinać.
O matko nie wiedziałam że od tego może wyjść hemoroid , a ja się zmuszam i cisnę w klopie ale nic z tego nie wychodzi

Cytat:
Dobrze, że mnie nie ssie na słodkie,

Pokazywałyście swoje psiaki tutaj, więc chyba i ja wam pokażę moją psiarnię. Tylko muszę linkami do fotosika bo inaczej nie chcą się załadować. Coś szwankuje wizaż.

Pies szczęśliwy czyli pola, lasy, łąki, oraz dziki staw. Egon kundel z bernardyna

Kimon - dupel wiejski (czyli pudel)

Oraz Befi - yorkczka nie chodząca w sweterkach ani polarkach bo tego nie znosi, poluje na myszy, a jak zobaczy uciekającego zająca na łące to dzielnie próbuje go dogonić.
Co za słodziaki , najbardziej podoba mi się Egon

Cytat:
Do jesieni mieliśmy jeszcze sukę skundloną z owczarka niemieckiego, ale samochód ją potrącił i nie udało się jej uratować. Wet jak zrobił USG powiedział, że nie ma co ratować w środku i trzeba było ją uśpić. Mnie słuchała, ale za mężem chodziła krok w krok. I pięknie stado krów zaganiała, no czasem jej się pomyliło i w złą stronę leciała, ale to jak emocje brały górę.
Rasowca dużego to nie wiem kiedy będę miała. Te małe domowe są ok. Ale na podwórko zawsze nam się trafią jakies bidy. Egon (ten bernardynowaty), facet go dostał na urodziny, miał swoje 2 psy na łańcuchach i jego trzymał w komórce bo bał się, że do tamtych podejdzie i mu krzywdę zrobią. Chciał zawieźć do schroniska ale trafił się mój mąż. Jak go wypuściliśmy z auta to nie wiedział co jest grane i chował się w garażu. Po 3 dniach zajarzył, że garaż to nie komórka i że może wolno biegać ile chce. Zresztą Saba dobrze się nim zajęła wtedy.
Nie mogę czytać takich histori bo łzy mi się cisną do oczu.Kocham wszystkie psiaki na świecie i jest mi ich bardziej żal niż człowieka . Sama pamiętam jak na moich oczach facet potrącił moją sunie i nawet się nie zatrzymał i pojechał dalej na szczęście nic poważnego się nie stało ale sam widok był okrutny.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ale fajnieee Ja bym chiała zeby piesor ogł z nami leżeć,spać.Jest taki cieplutki jak zwinie sie w kłębek a ja go przytulę Ale to nie przejdzie.Pozostaje nam ukrywać się
Jak mieszkałam w domu rodzinnym to też spałam z psiakiem, odkąd mieszkam z Tż (4 lata) to już nie sypiam z nią bo Tż nie akceptuje psów w łóżku
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39005890]
No to już prawie jak kochanek

Ja najbardziej lubię, jak śpię ze zgiętymi nogami i on wchodzi w ten kąt, który mi się tworzy pod kolanami [/QUOTE]
Oooo moja suczka też tak ze mną spała

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Ja chyba zjem Nesquika z mlekiem

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Tż namawia mnie na dyskotekę w przyszłą sobotę.Chciał już dziś ale nie wypaliło.Chodzicie w ciąży na imprezy czy też brakuje Wam sił,hałas działa Wam na nerwy?
Ja bym się wybrała...
Moja paczka właśnie dziś poszła na dyskotekę, my zrezygnowaliśmy bo jakoś sobie nie wyobrażam kobiety z brzuchem na dyskotece, kłócą mi się te dwie rzeczy. Żałuję trochę że my siedzimy w domu a oni tam szaleją beze mnie , ale już mi przeszło, no czego się nie robi dla maluszka

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Najadłam się dziś chipsów i mam za swoje, brzucho mnie boli
Co tu dzisiaj taka cisza Halo gdzie was wszystkie wywiało

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:20   #633
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Nie mogę czytać takich histori bo łzy mi się cisną do oczu.Kocham wszystkie psiaki na świecie i jest mi ich bardziej żal niż człowieka . Sama pamiętam jak na moich oczach facet potrącił moją sunie i nawet się nie zatrzymał i pojechał dalej na szczęście nic poważnego się nie stało ale sam widok był okrutny.
Drastyczne: My raz jechaliśmy z tatą autem i ludzie przed nami potrącili kota.... To był jeden z najgorszych widoków, jakich doświadczyłam, wpadłam tam w straszną histerię, ale potem kazałam tacie wrócić i sprawdzić, czy ten kot nie żyje, czy się nie męczy. "Na szczęście" nie żył.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:21   #634
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze też muszę przejrzeć, ale jakoś zebrać się nie mogę.
Mnie uśmiech nie schodził z twarzy przy oglądaniu, Norbercik pomagał, a mnie się wierzyć nie chciało, że ten mój wielki facet (ma 4 latka, 110cm i 22kg), był tak niedawno, aż tak maleńki...

aaaaaaaa
miałam Wam coś pokazać i dziś znalazłam
pierwszy raz oglądałam to jak N. był malutki i normalnie płakałam ze wzruszenia, zdumienia i... żalu że nie mam takich umiejętności, dziś znowu się wzruszyłam (chyba, że ja jakaś nienormalna...) - chusteczki w dłoń i miłego oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=OPSAg...layer_embedded

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:25   #635
arrabbiata
Zadomowienie

Witam wszystkich

U mnie dzisiaj bardzo słaby dzień (jak zwykle zresztą). Męczą mnie nudności, zawroty głowy i totalny brak sił... zmusiłam się dzisiaj żeby trochę poćwiczyć i wytrzymałam 5 min na rowerku stacjonarnym..
Kiedy to się skończy...czuję się jak obłożnie chora
arrabbiata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:25   #636
katarzynkajg
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39007624]Drastyczne: My raz jechaliśmy z tatą autem i ludzie przed nami potrącili kota.... To był jeden z najgorszych widoków, jakich doświadczyłam, wpadłam tam w straszną histerię, ale potem kazałam tacie wrócić i sprawdzić, czy ten kot nie żyje, czy się nie męczy. "Na szczęście" nie żył. [/QUOTE]
O matko

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-02-02, 22:25   #637
cynamon_owa
Zadomowienie

Nadrobiłam- cytować nie będę bo za dużo napisałyście

dla Stokrotki za synka

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:26   #638
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie uśmiech nie schodził z twarzy przy oglądaniu, Norbercik pomagał, a mnie się wierzyć nie chciało, że ten mój wielki facet (ma 4 latka, 110cm i 22kg), był tak niedawno, aż tak maleńki...
Moja też 4 lata, ale ok 106 cm i 16 kg. No ale kobietka

Perse jak nam na jesieni tą sukę potrącili to też pojechali, nawet się nikt nie zatrzymał. Suka duża bo prawie owczarek niemiecki, ok 45 kg więc nie sposób nie poczuć. Nasza wina, że wyszła na ulicę za jakimś psem, ale to nie usprawiedliwia sprawcy, że się nie zatrzymał!

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-02-02 o 22:28
Stary 2013-02-02, 22:30   #639
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

U mnie dzisiaj bardzo słaby dzień (jak zwykle zresztą). Męczą mnie nudności, zawroty głowy i totalny brak sił... zmusiłam się dzisiaj żeby trochę poćwiczyć i wytrzymałam 5 min na rowerku stacjonarnym..
Uwielbiam jeżdzić na rowerze, gdy tylko zaczyna się sezon doprowadzam mój rower do stanu używalności i jeżdżę aż do jesieni.
2 razy z Tż pojechaliśmy na wyprawę rowerową z naszego miasta na Węgry, za pierwszym razem byliśmy sami we dwójkę 2 tygodnie ciągłej jazdy, na Słowacji w Bratysławie spędziliśmy 2 dni na odpoczywaniu, za drugim razem pojechaliśmy 4 osobową grupą i dojechaliśmy na Balaton na Węgrzech i wracaliśmy przez Austrię coś pięknego , oj marzy mi się jeszcze taka wyprawa

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-02-02, 22:33   #640
Konto usunięte

Cytat:
Perse jak nam na jesieni tą sukę potrącili to też pojechali, nawet się nikt nie zatrzymał. Suka duża bo prawie owczarek niemiecki, ok 45 kg więc nie sposób nie poczuć. Nasza wina, że wyszła na ulicę za jakimś psem, ale to nie usprawiedliwia sprawcy, że się nie zatrzymał!
No tam też się nikt nie zatrzymał, a kot dosłownie leciał przez połowę ulicy :/ Też im wbiegł na jezdnię, nie mieli szans, no cóż - zdarza się, ale mnie w takim wypadku chyba by sumienie zagryzło, gdybym się nie upewniła, że zwierzę nie żyje, a nie cierpi gdzieś w rowie.

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Uwielbiam jeżdzić na rowerze, gdy tylko zaczyna się sezon doprowadzam mój rower do stanu używalności i jeżdżę aż do jesieni.
2 razy z Tż pojechaliśmy na wyprawę rowerową z naszego miasta na Węgry, za pierwszym razem byliśmy sami we dwójkę 2 tygodnie ciągłej jazdy, na Słowacji w Bratysławie spędziliśmy 2 dni na odpoczywaniu, za drugim razem pojechaliśmy 4 osobową grupą i dojechaliśmy na Balaton na Węgrzech i wracaliśmy przez Austrię coś pięknego , oj marzy mi się jeszcze taka wyprawa
Wow podziwiam :O Niezła trasa...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:38   #641
mela1234
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39007948]No tam też się nikt nie zatrzymał, a kot dosłownie leciał przez połowę ulicy :/ Też im wbiegł na jezdnię, nie mieli szans, no cóż - zdarza się, ale mnie w takim wypadku chyba by sumienie zagryzło, gdybym się nie upewniła, że zwierzę nie żyje, a nie cierpi gdzieś w rowie.[/QUOTE]

Ja kiedyś potrąciłam dzika. Oprócz tego, że rozwalił mi (w samochodzie służbowym) całą maskę, chłodnicę i reflektor i nie mogłam dalej jechać, to wyłam jak głupia bo on leżał na poboczu i jęczał z bólu. Był listopad albo październik, koło 20 i padał deszcz. Nie zauważyłam go. Zanim przyjechała policja i leśniczy to mój mąż (wtedy jeszcze należał do koła łowieckiego i polował) zdążył przyjechać ze strzelbą i go dobić. Gdyby nie to, to chyba bym oszalała. Dzik miał miednicę i tylne nogi połamane. Wyrzuty sumienia miałam długo.
Stary 2013-02-02, 22:42   #642
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:

aaaaaaaa
pierwszy raz oglądałam to jak N. był malutki i normalnie płakałam ze wzruszenia, zdumienia i... żalu że nie mam takich umiejętności, dziś znowu się wzruszyłam (chyba, że ja jakaś nienormalna...) - chusteczki w dłoń i miłego oglądania

http://www.youtube.com/watch?v=OPSAg...layer_embedded
Coś pięknego jestem pełna podziwu dla tej kobiety.Zawsze kąpiel maluszka kojarzyła mi się z płaczem maluszka, zestresowanymi rodzicami a tu taki piękny filmik. Cudo po prostu ach się rozmarzyłam

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Ja kiedyś potrąciłam dzika. Oprócz tego, że rozwalił mi (w samochodzie służbowym) całą maskę, chłodnicę i reflektor i nie mogłam dalej jechać, to wyłam jak głupia bo on leżał na poboczu i jęczał z bólu. Był listopad albo październik, koło 20 i padał deszcz. Nie zauważyłam go. Zanim przyjechała policja i leśniczy to mój mąż (wtedy jeszcze należał do koła łowieckiego i polował) zdążył przyjechać ze strzelbą i go dobić. Gdyby nie to, to chyba bym oszalała. Dzik miał miednicę i tylne nogi połamane. Wyrzuty sumienia miałam długo.
szok co za historia, ja nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji, pewnie siadła bym na środku ulicy i ryczała jak głupia

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-02-02, 22:44   #643
Konto usunięte

Cytat:

Nie dziwię się, to straszne wydarzenie.
Stary 2013-02-02, 22:47   #644
stokrotka24
Zakorzenienie

jejku dziewczyny ile napisałyście dzisiaj
my mieliśmy gości, potem sami się gościliśmy i niedawno wróciliśmy do domu. Już śpiąca jestem wiec do jutra, dobranoc

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:49   #645
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:

szok co za historia, ja nie wiem jak bym sobie poradziła w takiej sytuacji, pewnie siadła bym na środku ulicy i ryczała jak głupia
No siedziałam na ulicy i wyłam. I policjant i mój wtedy jeszcze nie mąż podnosili mnie z asfaltu bo przecież deszcz padał, to jeszcze ich opierdzieliłam. A jak mnie policjant do auta zaprosił, żeby spisać wszystko to kategorycznie nie zgodziłam się usiąść z tyłu na plastiku i z przodu się wepchnęłam. Drugi musiał poczekać na zewnątrz Teraz myślę, że chyba w szoku byłam to się tak zachowywałam.

Dobra dziewczynki ja idę spać bo późno już. Dobrej nocy wam życzę.
Stary 2013-02-02, 22:51   #646
cynamon_owa
Zadomowienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39007624]Drastyczne[/QUOTE]

Ehh... my mieliśmy taką sytuację w wakacje ale z psem Gdyby nie to, że my się z mężem zatrzymaliśmy i wysiedliśmy z samochodu tamta dziewczyna pojechałaby dalej. Najbardziej przeżywała swoją tablicę rejestracyjną Zmusiałam ją żeby tego psa nie zostawiała na środku drogi...

Cytat:
aaaaaaaa
Ja już to kiedyś oglądałam Nie jesteś nienormalna- ja kiedyś oglądałam coś na youtube i w proponowanych filmikach pojawił mi się filmik o małym szympansie- strasznie mnie to wtedy rozczuliło

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że przejdzie Ci w 2 trymestrze

Stary 2013-02-02, 22:55   #647
katarzynkajg
Zadomowienie

A widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=2H2MW8Mx_Pc co za spryt

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-02-02, 22:59   #648
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
A widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=2H2MW8Mx_Pc co za spryt
Nie wiem kto odważniejszy- Młode czy mama, która ze spokojem trzymała kamerę i czekała na rozwój sytuacji...

Stary 2013-02-02, 23:04   #649
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Nie wiem kto odważniejszy- Młode czy mama, która ze spokojem trzymała kamerę i czekała na rozwój sytuacji...
To samo sobie pomyślałam , nie wiem czy bym tak spokojnie stała i patrzyła co się wydarzy, oj nie wydaje mi się

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Ja uciekam kobitki, bo już Tż na mnie patrzy wzrokiem wilka . Dobranoc i miłych snów życzymy

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
Stary 2013-02-02, 23:11   #650
malaczarnakejt
Zakorzenienie

właśnie skonczylismy z mężem oglądać Salę samobójców... ale dziwny film... rety.

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:18   #651
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Wstawiam brzuchala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 14.jpg (9,8 KB, 48 załadowań)

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 07:54   #652
Margosia__
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39007624]Drastyczne: My raz jechaliśmy z tatą [/QUOTE]
Podobne:
Mi potrącili kota w walentynki, też się nie zatrzymali... moja mama akurat patrzyła przez okno i mówi, że jechał samochód, zatrzymał się i przeniósł jakiegoś kota na pobocze i, że to chyba mój kot...
Wybiegłam oczywiście już zaryczana i faktycznie, ale biedak żył jeszcze, oddychał... Wsadziłam do kartonika, przykryłam bo był strasznie wyziębiony, a on biedny próbował mi jeszcze z kartonika wyleźć, ale nie dał rady bo miednicy już nie miał w ogóle...
brat zawiózł mnie do weterynarza, a tam się okazało, że weta nie ma będzie najwcześniej jutro, wiec zabrał mnie do innego miasta i tam to samo, ale przynajmniej pielęgniarka po niego zadzwoniła i mówiła, że bardzo pilne... ja musiałam wracać do pracy w moim żłobku i bratowa została, ale kot tylko do uśpienia się nadawał...

Dobrze, ze mnie już tam nie było, bo to prawie na wsi, wszyscy grzebią zwierzęta w ogrodzie i wet kazał już uśpionego kota zabrać... osobiście raczej bym nie dała rady....

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
jejku dziewczyny ile napisałyście dzisiaj
my mieliśmy gości, potem sami się gościliśmy i niedawno wróciliśmy do domu. Już śpiąca jestem wiec do jutra, dobranoc
Dalej czekamy na zdjęcia i tak łatwo nie odpuścimy

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Wstawiam brzuchala

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:03   #653
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra odniosłam sukces Byłam w wc i zrobiłam k... W trakcie tego jakże przyjemnego (przynajmniej dla mnie) wysiłku dotarło do mnie, że ostatnio robiłam to w środę To rzadziej niż uprawiam sex
u mnie jak na razie codziennie

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

dobry wszystkim a co to ja se nie mogę czcionki powiększyć? (co mi tu wizaz narobił?)

wczoraj przydusiłam Tż o imiona, ciekawa byłam co wymyśli no i się wypowiedział:
Władysław , Franek (już lepiej), Aleksander , Grzegorz
Dziewczynka: Nadia (no może może), Olga (no może), Pola (tu mi się nawet podoba), Jagoda (do tego dopowiedziałam drugie i trzecie: Malina Mirabella )
On nie chce Antosia
Za to dla jaj wybraliśmy: Napoleon Lew
Nie wiem na czym stanie, bo ja w ryk jak Tż mówi, że nie chce Antosia ani Tosi.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:13   #654
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

dobry wszystkim a co to ja se nie mogę czcionki powiększyć? (co mi tu wizaz narobił?)

wczoraj przydusiłam Tż o imiona, ciekawa byłam co wymyśli no i się wypowiedział:
Dziewczynka: Nadia (no może może), Olga (no może), Pola (tu mi się nawet podoba), Jagoda (do tego dopowiedziałam drugie i trzecie: Malina Mirabella )
On nie chce Antosia
Lepiej mimo wszystko nie wybierać imienia dla dziecka pod wpływam szantażu emocjonalnego

A w ogóle to cześć

Mały
Stary 2013-02-03, 08:31   #655
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
ja myślę, że ta mama to już setki razy takie coś widziała i wiedziała, że mały da radę)

ja mam siostrzeńca (2,5roku) który wspina się na futrynę drzwi. za pierwszym razem też mało nie padłam, ale on się trzyma i nie da się go ściągnąć nawet siłą.

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
u mnie jak na razie codziennie

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

dobry wszystkim
On nie chce Antosia
wiem jak to jest.
u mnie też przepychania z imieniem.
nie mamy imienia dla chłopca.

mi się w sumie podoba Antonina, Antosia. może być.

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:03   #656
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Witam
Ale wy gonicie dziewczynki - wlazlam na stary watek, widze zamkniety, a ja i tak z 15 stron. Ale nie nadrabialam. W tym tez skrobiecie jak szalone.

Moje dziecko przywleklo ze zlobka katar, a dzis juz kaszle - zaraz inhalator pojdzie w ruch (czyli bedzie wojna z nia).

Widze ze temat imion byl
u nas chyba zostanie:
chłopiec - Aleks
dziewczynka - Hania.

Mozecie dopisac ze nastepna wizyte mam 26 lutego??

A u mnie zapracowany tydzien i weekend, wczoraj zawiozlam brata do Katowic, wrocilam usnelam z Marysia i jak wstalysmy, ogarnelam sie i pojechalismy do znajomych. Dzis znow u nas mamy gosci. Wesolo mam.

Chyba juz czuje ruchy dziecka, takie przelewanie brzuch mam ogromny

malaczarnakejt jaki brzusio

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:22   #657
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Weszłam z rana i naczytałam się strasznych historii Mi na szczęście nigdy się takie coś nie przytrafiło, ale trzęsie mnie w środku za każdym razem jak widzę jakieś stworzenie leżące na drodze.

Cytat:
O matko! Chyba bym tam umarła

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Wstawiam brzuchala
Piękny brzusio Wcale jeszcze nie taki duży

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

W ogóle to muszę wam powiedzieć, że TŻ mnie strasznie wkurzał dzisiaj w nocy Normalnie co się jakoś ułożyłam to mnie ciągnął i ustawiał tak, żeby jemu było wygodnie. Najlepiej śpi mi się na plecach, ale że nie powinnam to staram się spać na boku. No, ale to ustawianie mnie wkurza. Za każdym razem mnie przy tym budzi...

I jeszcze z rana mi strzelił focha!
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:29   #658
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

W ogóle to muszę wam powiedzieć, że TŻ mnie strasznie wkurzał dzisiaj w nocy Normalnie co się jakoś ułożyłam to mnie ciągnął i ustawiał tak, żeby jemu było wygodnie. Najlepiej śpi mi się na plecach, ale że nie powinnam to staram się spać na boku. No, ale to ustawianie mnie wkurza. Za każdym razem mnie przy tym budzi...

I jeszcze z rana mi strzelił focha!
O Twój Tż też ma humorki ciążowe jak mój?
Też strzel focha

Surka wklejała cytat z jakieś mądrej książki o ciąży, że jak śpisz na plecach i Ci to nie przeszkadza to nie jest źle... A jakby coś sie miało dziać to się sama obudzisz, bo organizm nie da sobie i dziecku zrobić krzywdy
Ja zasypiam głównie na boku, bo od zawsze tak zasypiam, ale zdarza mi się czasem obudzić na plecach, więc chyba robi mi się tek wygodniej???

Mały
Stary 2013-02-03, 09:36   #659
mela1234
Zakorzenienie

Dzień dobry z rana.
Strasznie późno wstałam. Psy jak wypuszczałam to już na maxa piszczały bo to prawie 9, a one zwykle koło 7 wychodzą. Jak ja się cieszę, że mam podwórko, to tylko drzwi otwieram i wypad wataha

Mąż wrócił koło północy, w stanie wskazującym na znaczne spożycie. Wściekłam się bo nie lubię takiego. Śpi w innym pokoju, ale już wiem, że się do niego nie odzywam.
Zjadłam jajecznicę, wstawiłam chlebek do maszyny i relaks. Myślę, że umyję głowę i niedługo zwlokę się z Małgosią do babci posiedzieć.
Strasznie kocham tych moich dziadków mimo, że babcia zbyt denerwująca się o pierdoły, a dziadek z demencją starczą więc niewielki kontakt z nim jest. Poznaje nas, ale już gada od rzeczy, widzi jakiś chodzących ludzi po ulicy, przeżywa wojnę Przykre.

Edit: przy dużym brzuchu będzie nacisk na żyłę główną, ale nasz organizm sam się wybudza. Naturalny system ochronny

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-02-03 o 09:37
Stary 2013-02-03, 09:42   #660
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry z rana.
Strasznie późno wstałam. Psy jak wypuszczałam to już na maxa piszczały bo to prawie 9, a one zwykle koło 7 wychodzą. Jak ja się cieszę, że mam podwórko, to tylko drzwi otwieram i wypad wataha

Mąż wrócił koło północy, w stanie wskazującym na znaczne spożycie. Wściekłam się bo nie lubię takiego. Śpi w innym pokoju, ale już wiem, że się do niego nie odzywam.
Zjadłam jajecznicę, wstawiłam chlebek do maszyny i relaks. Myślę, że umyję głowę i niedługo zwlokę się z Małgosią do babci posiedzieć.
Strasznie kocham tych moich dziadków mimo, że babcia zbyt denerwująca się o pierdoły, a dziadek z demencją starczą więc niewielki kontakt z nim jest. Poznaje nas, ale już gada od rzeczy, widzi jakiś chodzących ludzi po ulicy, przeżywa wojnę Przykre.

Edit: przy dużym brzuchu będzie nacisk na żyłę główną, ale nasz organizm sam się wybudza. Naturalny system ochronny
Jak jestem u rodziców to też tak psa wyprowadzam
Niestety w bloku to nie możliwe

Co do męża to się nie przejmuj
Mojemu też coś odwaliło już żeśmy spali- a jak się okazało tylko ja spałam a ten poszedł do kuchni zrobił sobie drinka i gadał z psem
Oczywiście zanim się obudziłam to na jednym drinku się nie skończyło, a wie, że dziś przyjeżdżają moi rodzice...

Ja mu już pomogę się dzisiaj pozbierać zaraz^^ Nie wiem w sumie co mu wczoraj odwaliło

A co do organizmu to fajnie, że tak o siebie sam dba

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Mela a powiedz mi, jak Małgosia się obudzi to bawi się u siebie i Cię nie budzi?

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości