Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-02, 22:40   #721
Lilly_Lilly
Zakorzenienie

Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8

hej mozna sie przyłączyc? od stycznia zaczynam intensywnie cwiczyc z ewka praktycznie 6 razy w tyg i jak mam sily to w poludnie i wieczorem zakupilam takze nowa plytke ktora jest super juz widze pierwsze efekty -11 cm i dwa kg w dol
Stary 2013-02-02, 22:48   #722
fiska
Zakorzenienie

[QUOTE=neroza;39007928]
Cytat:
Napisane przez palmer Pokaż wiadomość
Są zrobione na 100%, osoba z jej mięśniami nie miałaby aż takiego biustu zreszta są zbyt regularne, mają idealny kształt i zawsze sa jędrne i podniesione przy naturalnym biuście tak się nie da no chyba że 24h na dobę chodzi podbniecona hahahah
wlasnie sie zastanawiałam nad tym, szczegolnie jak leży to wszystko takie piękne zarysowane. Juz ja sobie cycki obmacywałam czy może mi się tak wycwiczy jak jej

dzis słabo poćwiczylam przez ten ból głowy i na dodatek bylam na randce i zjadłam 3/4 lazanii... aleee... jakos nie mam specjalnie duzych wyrzutów
jutro odpoczynek w pon cisne od nowa

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 22:54   #723
BlackAngel
Adwokat diabła

ja jutro robie sobie wolne, bo cosik zaczyna mi w kolanach strzelać..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:00   #724
fiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja jutro robie sobie wolne, bo cosik zaczyna mi w kolanach strzelać..
po treningach czy po prostu jakies problemy ortopedyczne?
mi zawsze w biodrze prawym strzela jak unosze nogę do góry, za kazdym razem i to mnie tak wpier***ziela wrrrr

P
Stary 2013-02-02, 23:06   #725
palmer
Raczkowanie

[QUOTE=fiska;39008300]
Cytat:
Napisane przez neroza Pokaż wiadomość

wlasnie sie zastanawiałam nad tym, szczegolnie jak leży to wszystko takie piękne zarysowane. Juz ja sobie cycki obmacywałam czy może mi się tak wycwiczy jak jej

dzis słabo poćwiczylam przez ten ból głowy i na dodatek bylam na randce i zjadłam 3/4 lazanii... aleee... jakos nie mam specjalnie duzych wyrzutów
haha no na tłuszczyk w biuście żeby leżał tam gdzie chcemy ćwiczeń jeszcze nie widziałam

ale ja Ci zazdroszczę tej lazanii... mimo że niby jem to jakoś dziś ciągle glodna chodze
czekam tylko na walentynki to wtedy uczta będzie, moje słońce wie co zrobić żeby mnie uszczęśliwić, szkoda tylko że się wygadał bo teraz to dosłownie odliczam godziny no 14 lutego.... najem się tak że z miejsca przybedę jakieś 5 kg
Stary 2013-02-02, 23:09   #726
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
hej

witam w nastepnym watku niestety ja od poniedzialku mam przerwe w cwiczeniach gdyz mam ostre zapalenie zatok i biore antybiotyki trzy dni lezalam jak niezywa z goraczka wysoka..szok, bo ja ostatni raz w podstawowce chorowalam...dobrze ze moja mama jest u nas bo ja nie bylam sie w stanie dziecmi zajmowac..moj Tz. zawozil i przwozil dzieci z przedszkola, moja mama je karmila i sie nimi bawila a ja... spalam... niestety moj synek maly bardzo mamowy wiec musialam sie z wyrka zwlekac zeby go do lozka wyszykowac..od wczoraj jest lepiej...ale jestem slaba, i jeszcze mam mega katar zatokowy, ktory nie pozwala mi na oddychanie mam jednak nadzieje, ze za kilka dni zaczne znowu cwiczyc, bo juz mi tego brakuje strasznie...

za to dzisiaj minal miesiac odkad oficjalnie cwicze...i sie zmierzylam i suuuper, bo w wszystkich czesciach ciala co chcialam stracilam 1-2cm tym bardziej nie moge doczekac sie znowu cwiczyc
Gratuluję spadków i życzę szybkiego powrotu do zdrowia, zapalenie zatok, wrr.

Cytat:
Napisane przez fiska Pokaż wiadomość
mi zawsze w biodrze prawym strzela jak unosze nogę do góry, za kazdym razem i to mnie tak wpier***ziela wrrrr
U mnie tak samo i też prawe!!! Przy lewym cisza.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:09   #727
charlizeee
Zakorzenienie

[QUOTE=palmer;39007829]
Cytat:
Napisane przez Agemia Pokaż wiadomość
A ja się od dawna zastanawiam czy nasza Ewa ma naturalne piersi?

też się zastanawiam nad tym jak na nią patrzę, czasem wyglądają jak zrobione
Bo ma zrobione ;-) Sama to mówiła zresztą
Stary 2013-02-02, 23:10   #728
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
opcja numer 2...
ale to wkurza bo strzyka jak starej babce

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:10   #729
Konto usunięte

Też bym sobie zrobiła, tylko mnie zwyczajnie na to nie stać.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:11   #730
fiska
Zakorzenienie

łoooo to aż taka uczta będzie? podziel się informacjami

no dobrze by było, żeby z cycków nic nie ubywało a i żeby jeszcze maksymalnie podniosło ja mam takie miętkawe te cycki to mi pewno zejdzie po wiekszej ilosci ćwiczeń

A wczoraj tak leżę sobie z Tż na lozku.. jak zawsze dotyka mojego brzucha, zaczyna miętosić (standard) - i tak patrzy na mnie, potem na brzuch i mówi "o nie... trzymaj sie ciastek, bo widze, że już cie mało jest"

P

Edytowane przez fiska
Czas edycji: 2013-02-02 o 23:12
Stary 2013-02-02, 23:18   #731
Konto usunięte

[QUOTE=palmer;39008636]
Cytat:

haha no na tłuszczyk w biuście żeby leżał tam gdzie chcemy ćwiczeń jeszcze nie widziałam

ale ja Ci zazdroszczę tej lazanii... mimo że niby jem to jakoś dziś ciągle glodna chodze
czekam tylko na walentynki to wtedy uczta będzie, moje słońce wie co zrobić żeby mnie uszczęśliwić, szkoda tylko że się wygadał bo teraz to dosłownie odliczam godziny no 14 lutego.... najem się tak że z miejsca przybedę jakieś 5 kg
Gdzieś cię zabiera, czy może sam przygotowuje?
Aż się głodna zrobiłam jak przeczytałam o tek lasagnie
Stary 2013-02-02, 23:20   #732
martiit
Rozeznanie

Cytat:
u mnie tez takich nie było tylko Domyos a to taki szajs że szkoda gadać

No wiem wiem ja chce lubie takie koszulki z podtrzymaniem biustu bo jak chodzę na siłownię czy skaczę to nic mi się nie rusza, a w zwykłym staniku ramiączka wbijają mi sie w skórę albo spadają i mnie to wkurza, pomysł ze sportowym stanikiem i topem jest całkiem niezły rozejrzę się za nim.
A teraz w h&m jest taka piekna kolekcja sportowa mówie Wam dziewczynki dresiki, koszulki staniki też chyba są tylko przez szybkę luknęłam bo nie miałam czasu ale jutro zajrzę tam i zobaczę co i jak no i w outletach poszukam może
Widziałam tą kolekcję w necie. Wszystko bardzo bardzo mi się podoba.Niestety u mnie z tych rzeczy w H&M nie ma nic! Pytałam nawet kogoś z obsługi czy coś dostaną ale stwierdzili ze jeżeli nie ma typowo sportowego sektora to na bank nie.

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość

martiit zycze powodzenia na egazminie!!! jak zdawalam moje ostatnie egzaminy to tez nie cwiczylam az 3tygodnie...

Ohhh... dziękować nie będę ... Ale mam nadzieję, że jutro to już moja ostatnia wycieczka do szkoły

[QUOTE=fiska;39008300]
Cytat:

Oo jak randka to bez wyrzutów sumienia! Pójdzie w cycki ;D

Cytat:
łoooo to aż taka uczta będzie? podziel się informacjami

no dobrze by było, żeby z cycków nic nie ubywało a i żeby jeszcze maksymalnie podniosło ja mam takie miętkawe te cycki to mi pewno zejdzie po wiekszej ilosci ćwiczeń

A wczoraj tak leżę sobie z Tż na lozku.. jak zawsze dotyka mojego brzucha, zaczyna miętosić (standard) - i tak patrzy na mnie, potem na brzuch i mówi "o nie... trzymaj sie ciastek, bo widze, że już cie mało jest"

Hehe ... to miłe zawsze ) Ja tam nawet cieszyłam się jak Mój stwierdził, ze poleciało mi właśnie z cycków. Tak patrzy na mnie i pyta: "coś zrzuciłaś ostatnio?" ;D Nawet to mnie ucieszyło, bo on zawsze takie rzeczy ostatni widzi

martiit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:23   #733
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martiit Pokaż wiadomość

Hehe ... to miłe zawsze ) Ja tam nawet cieszyłam się jak Mój stwierdził, ze poleciało mi właśnie z cycków. Tak patrzy na mnie i pyta: "coś zrzuciłaś ostatnio?" ;D Nawet to mnie ucieszyło, bo on zawsze takie rzeczy ostatni widzi
Mój to nigdy nic nie widzi dopóki mu palcem wskazującym nie pokaże.
Stary 2013-02-02, 23:24   #734
palmer
Raczkowanie

no to moj tak ma jak za tyłek łapie i mówi że on taki fajny mięciutki jest i twardego nie chce

no a uczta będzie od rana
śniadanie - w Jeffsie (tłuste "amerykanskie" śniadanko )
obiad - Trattoria Rucola - pizza i makaron (mają tam obłędny, pizzę zresztą też.....)
podwieczorek - jakieś ciacho z czekoladą w Wedlu
a kolacja w Zapiecku na pierogach
no i gdzieś kino mamy wsadzić ale za popkorn to ja chyba podziękuję
nic nadzwyczajnego ale moje ukochane knajpy z ukochanym jedzeniem
Stary 2013-02-02, 23:25   #735
martiit
Rozeznanie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39008955]Mój to nigdy nic nie widzi dopóki mu palcem wskazującym nie pokaże.[/QUOTE]

U mnie to samo. Dlatego baaardzo zadowolona byłam jak już zauważył coś takiego. Bo faktycznie, na samym początku właśnie z biustu poleciało najwięcej cm

martiit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 23:27   #736
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez palmer Pokaż wiadomość
no to moj tak ma jak za tyłek łapie i mówi że on taki fajny mięciutki jest i twardego nie chce

no a uczta będzie od rana
śniadanie - w Jeffsie (tłuste "amerykanskie" śniadanko )
obiad - Trattoria Rucola - pizza i makaron (mają tam obłędny, pizzę zresztą też.....)
podwieczorek - jakieś ciacho z czekoladą w Wedlu
a kolacja w Zapiecku na pierogach
no i gdzieś kino mamy wsadzić ale za popkorn to ja chyba podziękuję
nic nadzwyczajnego ale moje ukochane knajpy z ukochanym jedzeniem
Mniaaaaam i po co ja pytałam, chyba pójdę sobie zjeść musli z zimnym mlekiem
Stary 2013-02-02, 23:31   #737
palmer
Raczkowanie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39009044]Mniaaaaam i po co ja pytałam, chyba pójdę sobie zjeść musli z zimnym mlekiem[/QUOTE]

ja wiem ... mam podobnie
lepiej byłoby gdyby nie mowił
Stary 2013-02-02, 23:31   #738
fiska
Zakorzenienie

Wołałabym by zostało mi to D no ale

palmer - kurka, ale bedziecie miec uczte w sumie przez cały dzień, zazdroszcze spedzenia calego dnia z Tz

Ide laseczki spac, bo dzisiaj cos padam na ryjka a jutro musze wstac ... matka chrzestna to nie przelewki

dobranoc

P
Stary 2013-02-02, 23:36   #739
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martiit Pokaż wiadomość
U mnie to samo. Dlatego baaardzo zadowolona byłam jak już zauważył coś takiego. Bo faktycznie, na samym początku właśnie z biustu poleciało najwięcej cm
Wiesz co, mój mąż jest tak za☠☠☠iście mało spostrzegawczy, że szkoda gadać. Szczytem szczytów było jak kiedyś zmieniłam fryzurę. Całe życie włosy blond, długie lub średnio długie. Fryzjerka obcięła mi włosy tak jak miała kiedyś Rihanna, z tyłu mocno wystrzyżone, z przodu dwa dłuższe pejsy jak ja to nazywałam, no i przede wszystkim zmieniła mi kolor z jasnego blond, na ciemny czekoladowy brąz. Mój małżonek zero reakcji, jakby nigdy nic. Wiedziałam, że większości rzeczy nie zauważa, przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić, ale to było przegięcie. Do tej pory mu to wypominam, niby w żartach:. Ciekawe czy jakbym cycki sobie powiększyła czy też by nie zauważył? Z chęcią bym to sprawdziła, ale jak już wcześniej pisałam, nie stać mnie.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Wołałabym by zostało mi to D no ale

palmer - kurka, ale bedziecie miec uczte w sumie przez cały dzień, zazdroszcze spedzenia calego dnia z Tz

Ide laseczki spac, bo dzisiaj cos padam na ryjka a jutro musze wstac ... matka chrzestna to nie przelewki

dobranoc
No tak, nie możesz mieć podkrążonych oczu na zdjęciach.
Stary 2013-02-02, 23:54   #740
mendixoxo
Raczkowanie

Heeej wszystkim . Szukałam, szukałam, aż chyba w końcu znalazłam odpowiednie forum : )

jestem załamana totalnie, chciałabym poprawic wygląd, a raczej jędrnosc moich pośladków, które jak na młody wiek są straaszne, mam mała i chyba raczej płaską pupę, co mnie strasznie irytuję, chciałabym żeby była bardziej wypukła i podniosła się przez cwiczenia jestem gotowa na wszystko znacie moze jakies dobre cwiczenia ujędrniające pośladki i podnoszące je?

zaznaczę, że jestem wysoka i bardzo, bardzo szczupła co idzie w parze z tym, że nie chciałabym w ogóle schudnac przez te cwiczenia , czy w ogóle take istnieją ? znacie może coś fajnego dziewczyny ?? proszę o pomoc
mendixoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:07   #741
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mendixoxo Pokaż wiadomość
Heeej wszystkim . Szukałam, szukałam, aż chyba w końcu znalazłam odpowiednie forum : )

jestem załamana totalnie, chciałabym poprawic wygląd, a raczej jędrnosc moich pośladków, które jak na młody wiek są straaszne, mam mała i chyba raczej płaską pupę, co mnie strasznie irytuję, chciałabym żeby była bardziej wypukła i podniosła się przez cwiczenia jestem gotowa na wszystko znacie moze jakies dobre cwiczenia ujędrniające pośladki i podnoszące je?

zaznaczę, że jestem wysoka i bardzo, bardzo szczupła co idzie w parze z tym, że nie chciałabym w ogóle schudnac przez te cwiczenia , czy w ogóle take istnieją ? znacie może coś fajnego dziewczyny ?? proszę o pomoc
Jeśli chcesz wyrzeźbic sobie sylwetkę ( czyt mieć mięśnie ) wystarczy odpowiednia dieta i ćwiczenia bardziej siłowe nie cardio ;-)
Nie musisz się obawiać że będziesz zbyt umięśniona bo do tego to trzeba naprawdę dużo czasu specjalnej diety itd
Stary 2013-02-03, 00:11   #742
mendixoxo
Raczkowanie

niekonieczne sylwetkę, chodzi mi KONKRETNIE o pośladki
tzn jak juz napisałam chcialabym zeby ta pupa wyglądała jak pupa, a nie flaki z olejem, no czyli mięsnie pośladkowe tzn zeby po prostu ją ujędrnic i podniesc fajnie tak..

i dlatego pytm czy moze zna ktos dobre cwiczenia na tą czesc ciała : ( ?
mendixoxo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:18   #743
yes
Zakorzenienie

Cytat:
niekonieczne sylwetkę, chodzi mi KONKRETNIE o pośladki
tzn jak juz napisałam chcialabym zeby ta pupa wyglądała jak pupa, a nie flaki z olejem, no czyli mięsnie pośladkowe tzn zeby po prostu ją ujędrnic i podniesc fajnie tak..

i dlatego pytm czy moze zna ktos dobre cwiczenia na tą czesc ciała : ( ?
http://www.youtube.com/watch?v=O2c8xSyaLpk
http://www.youtube.com/watch?v=7zXLZ91aGyU

polecam, sprawdzone
Stary 2013-02-03, 01:15   #744
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

pora na codzienny meldunek , więc:

Najlepsze Ćwiczenia na Wewnętrzną stronę Ud cz. 2
10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe
Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine
Lean and lovely Lower Abs Workout part 2 by Tiffany Rothe
Fabulous Flat Abs for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho
Lean Legs for Short Halloween Skirts Routine | Pilates Bootcamp With Cassey Ho

oficjalnie kocham Cassey
Stary 2013-02-03, 07:19   #745
Nattiv
Zakorzenienie

Ja od piątku jestem w beznadziejnym humorze. Usłyszałam kilka przykrych słów od Tż Niby przeprosił, ale nadal czuję żal...
Dziś mam nadzieję, że udostępni mi kompa na Ewkę, bo muszę się na czymś wyładować.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 07:45   #746
horo_2
Zadomowienie

Hej
ja jak zwykle z rana, bo później masa pracy i bieganie kolo dzieciaczków...

Cytat:
Napisane przez Agemia Pokaż wiadomość
A ja się od dawna zastanawiam czy nasza Ewa ma naturalne piersi?
nie wiem w 100% , ale przy ćwiczeniach na leżąco moje piersi wyglądają z boku identycznie, wiec stawiam na to, ze robione

Cytat:
Napisane przez Lilly_Lilly Pokaż wiadomość
hej mozna sie przyłączyc? od stycznia zaczynam intensywnie cwiczyc z ewka praktycznie 6 razy w tyg i jak mam sily to w poludnie i wieczorem zakupilam takze nowa plytke ktora jest super juz widze pierwsze efekty -11 cm i dwa kg w dol
wow... super spadek w centymetrach

Cytat:

ooo... ja również nie chcę schudnąć, a poprawić jędrność... ale nie tylko pośladków (płaski tylek to mój odwieczny problem ), ale również brzucha i wewnętrznej strony ud

Z Ewą rzeczywiście za szybko zaczęłam chudnąć, wiec skupilam się na ćwiczeniach z Tiffany i Mel B na poszczególne partie ciała . Choć nowa plytka Ewy leży i kusi ... dzisiaj chyba pozwolę sobie na skalpel II
I proszę o info, bo ostatnio ktoś mi zasugerował, zebym ćwiczyła 3 razy w tygodniu po 30 minut - wtedy podobno nie schudnę, tylko wyrzeźbię cialko... czy rzeczywiście przez te pół godziny ćwiczeń nie spalam jeszcze?

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:01   #747
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
pora na codzienny meldunek , więc:

Najlepsze Ćwiczenia na Wewnętrzną stronę Ud cz. 2
10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe
Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine
Lean and lovely Lower Abs Workout part 2 by Tiffany Rothe
Fabulous Flat Abs for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho
Lean Legs for Short Halloween Skirts Routine | Pilates Bootcamp With Cassey Ho

oficjalnie kocham Cassey

Próbowałaś HIIT Cassey? Ja muszę w końcu spróbować
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

Ja od piątku jestem w beznadziejnym humorze. Usłyszałam kilka przykrych słów od Tż Niby przeprosił, ale nadal czuję żal...
Dziś mam nadzieję, że udostępni mi kompa na Ewkę, bo muszę się na czymś wyładować.
Stary 2013-02-03, 08:05   #748
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość

ja po takich "dniach" wyladowuję sie podczas prasowania ... hmmm... często prasuję

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 10:48   #749
Dreamer9o
Rozeznanie

Dziewczyny, nie było mnie z Wami ze 4 dni!
Stron do nadrobienia mam z 15
Zaganiana jestem ostatnio okrutnie... Ale melduję, że ćwiczę non stop, więc wszystko zgodnie z planem!
Uciekam na zakupy i trening, a wieczorem do Was wracam i nadrobię wszystkie zaległości!
Miłej niedzieli kochane!
Stary 2013-02-03, 10:50   #750
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Poprzedni tydzień z ćwiczeniami u mnie to jakiś żart
Wczoraj nie robiłam NIC, tylko jadłam Fakt, jestem przed @, ale dawno nie jadłam TAKICH rzeczy.
Nowy miesiąc ćwiczeń, więc i nowe szanse. Wracam do Ewki, chcę w lutym przynajmniej 15 skalpeli i spróbować Killera. Tiffany i Mel B i Jillian oczywiście zostają

ewwwa powiedz mi proszę. Od kilku dni stoję na 6 dniu Shreda, dobrym pomysłem byłoby żebym 'cofnęła się' i zrobiła jeszcze rad D6 i doleciała do level 2?
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości