|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Raczkowanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
nadrabiam czytanie na telefonie bo maruda zasnąć nie chce
![]() mój TZ wyjeżdża znowu ![]() ![]()
#752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() Niestety, takiego w Biedronce nie ma ![]()
![]() |
#753 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-02-02 o 21:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zadomowienie
|
No nie ma
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle, dużo nas na diecie bez nabiału ![]()
#755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Doczytałam (tzn tż wyczytał), że to 25% dziennego zapotrzebowania, więc chyba trochę mało..... ![]() No i ten sojowy napój z Biedronki też sobie do kawki wlałam, bo jakoś bez kawki był niewypijalny.....
01.05.2007 ![]() 01.08.2008 ![]() 18.07.2009 ![]() 07.02.2012 II 21.10.2012 Emilka 20.04.2014 II 17.12.2014 Jaś Edytowane przez Bika83 Czas edycji: 2013-02-02 o 22:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie skończyłam ciasto ze sliwkami-jutro wrzuce przepis bo jest pychaa. Jeszcze pomaluje pazurki i spać Kolorowych snów!
![]() |
#758 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przez dwójkę nie idzie a przy trójce się krztusi. jutro spróbuję z 2 miarkami. a masz wąską czy szeroką butelkę? bo ja mam wąską i niedawno odkryłam, że smoczki z canpolu idealnie do niej pasują. a cena to 1,80 za sztukę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie wypadania włosów.... mi pediatra powiedział, że z powodu hormonów w ciąży włosy nie wypadają....... po porodzie, dokładnie 3 miesiące po włosy zaczynają wypadać (bo włosy żyją 90 dni) ale są to te włosy które nie wypadły w czasie ciąży..... więc jest to normalne i nic na to nie poradzimy.
#760 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam te szerokie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Wtajemniczenie
|
oglądamy "choć goni nas czas"
A od jutra znowu chata wolna na tydzień ![]() Co do laktatora to chyba mam ten ręczny isis. Zresztą leży w szafie bo w ogóle go nie używam. Właściwie w ogóle nie odciągam pokarmu... |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Wtajemniczenie
|
Laski wapń jest też w rybach, roślinach zielonych i mięsie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zadomowienie
|
pewnie wszystkie juz spicie ja jeszcze szybko wskoczylam poczytac.
dzieki dziewczyny za odzew z tymi laktatorami. z tego co poczytalam to oplaca sie zainwestowac w elektryczny jak sie duzo i regularnie odciaga a jak raz na jakis czas to moze byc reczny. i to do mnie przemawia wiec wezme zamowie reczny. tak chche miec na wrazie W- chciala bym zaczas prawko robic i jak mama isc na zajecia jak karmic musze a tak to chyba bedzie sie bardziej dalo. Cytat:
mala mi sie kreci i cos zasnac nie moze. pewnie teskni za tz. dzisiaj mozemy kazda na swojej polowie spac. bo ona sie tak rozwala rece na gwiazde i spi a my z tz na bokach tylko spimy bo zeby sie na plecy polozyc to nie mamy miejsca. a w lozeczku nie zawsze chce spac. dobranoc kobitki ![]() acha i ponawiam pytanie i prozbe moge sie dolaczyc do klubu? dajcie jakies namiary.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Gracjan jak zwykle wstał przed 5 ![]() ![]() Kupiłam telefon tylko jeszcze z obsługą ciężko ![]() ![]() Iwoncia ściągnęłam z meila tego tapatalka ale nie wiem gdzie on w tel jest heee,pomóż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() Bika - soja moze uczulać Kalpana - 74 to rozm. na 6-9 mcy, właśnie w pistek na noc założyłam małej body na 74 i jest dobre już....te na 68 mają już za krótkie rękawki. Wczoraj więc zrobiłam segregację i chyba dzisiaj pakę będę robić na all ![]() ![]() colds - co do listy, bo widzę, ze mnie wspomniałaś...ja sie nie domagam, by na niej być ![]() ![]() Miłej niedzieli, bo księżniczka się już budzi, a i tż zaraz wstanie, a przecież mam detoks na wizaż na weekend ![]()
#770 |
Zakorzenienie
|
Jak to dobrze mieć net w telefonie
![]() ![]() Iwoncia a tego tapatalka to muszę ściągnąć na lapta najpierw czy mogę bezpośrednio na telefon? Baobabek mi też ostatnio czasu brakuje,przy dwójce nie jest lekko. |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |||
Zakorzenienie
|
Tż z wujkiem/kolegami. Koledzy napewno pomogą za darmo,ale wujkowi trzeba bedzie coś tam odpalic.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- I tak myśle o tym remoncie i boje sie ze sobie nie poradzimy finansowo.. Chociaz kosztorys wyszedl tylko 3900 i to material nie byl z najnizszej polki,a kuchenke gazowa wezmiemy na raty i jeszcze piecyk lazienkowy został do kupienia a bedziemy miec na to ok 5-6tys to i tak martwie sie ze nie starczy.. Jeszcze tam placic czynsz.Tz za mało zarabia i jemu z tym jest dobrze. W tym miesiacu zarobi 1700zl-tak liczy. A1600 mamy samych opłat.Tyle dobrze ze jeszcze dostanie kase z bezrobocia. Bardzo sie boje ze nam sie nie uda,bo jak nie wyrobimy sie w czasie do kwietnia to nam zabierają. Aczkolwiek mozemy napisac pismo zeby nam przdluzyli ale to o miesiac nie wiecej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maja Edytowane przez Nisia4 Czas edycji: 2013-02-03 o 08:12 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
Wogole mnie ten szef tzeta tak wkurza ze za niedlugo wybuchne!!!
Nie ma u niego pracy tz jak dobrze pojdzie moze 2 tyg pojezdzi a drugie 2 tygodnie siedzi w domu a szef idiota zatrudnia kolejnych kierowcow! i powiedzial mojemu ze ma robi prawo jazdy na D i zrobic kurs na przewoz osob-jakies 8tys zl bo on kupuje nowe auta. a skad my mamy tyle wziasc? w styczniu dostał wypłate 1300 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
To ja die moze wkoncu przywitam
![]() ![]() Ale jestem z wami cały czas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. W końcu słonko wyszło tak więc wynurzymy się dziś z domu
![]() dzieciaki jeszcze spia a ja grasuję z kawką po wizażu ![]() Cytat:
Cytat:
I fajnie tak z mężem poćwiczyć, mój się oczywiście wycofał, zaproponował inny intensywny trening ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na sucho? Jakiej? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Krop by chciał przewóz zrobić, kategorie ma wszystkie, więc chyba zrobi ten przewóz i na tiry siądzie. Ale tak dopiero jak mały rok skończy. I na Skandynawię by jeździł. mamy znajomego co sam tam jeżdzi i go namawia. No a ja pracuję też w firmie transportowej, więc i tu by mógł mieć pracę. U niego w firmie to zimą różnie, ciągle urlopy, albo się snują z kąta w kąt. Zarobi po 400-500zł tygodniowo, a na tirach to jednak lepszy pieniądz. No i mnie by mógł zabierać w trasy ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Jasiu dzisiaj wstał o 5.00 zjadł , pobawił się i spaliśmy jeszcze do 9. I dzisiaj nareszcie słońce
![]() Za chwile idziemy na spacer po nie wiem jakim czasie ![]() Zielona trzymam kicuki żeby wszystko sie udało . ![]()
#777 |
Zakorzenienie
|
Zielona będzie dobrze
![]() Ale piękne słońce świeci ![]() ![]() Idę robić obiad bo coś marnie mi to dzisiaj idzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Zakorzenienie
|
Tamlin,Kraven
![]() No tak w sumie racja,jestem za bardzo przewrażliwiona. Dam sobie rade. ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() A u nas buro i pada snieg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w trasy też nas zabierał ![]() ale to było czasem bo jeździł głównie do Rosji a tam strach... Lena zaczęła dzień od pisków, piszczy non stop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() widze macie piekna pogode,u nas pochmurno i popruszyl snieg ![]() zaraz ubieram mala i idziemy do kosciola ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.