Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz. 39 - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-03, 00:02   #2611
Anaelle
Wtajemniczenie

Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
niewarygodne!
Jedyne z wyżej wymienionych to zakupy, które robimy wspólnie, lub TŻ w drodze z pracy
wiesz... tak naprawdę to nie mam się czym szczycić bo gdybym była idealną panią domu to bym sama wszystko ogranęła ale nie jestem i nie chcę być obydwoje pracujemy, obydwoje zarabiamy więc i inne obowiązki trzeba dzielić...
a poza tym uważam, że to jest ostatni dzwonek by "wychować" męża - jak teraz nie ustalimy zasad to nie mam co liczyć że po ślubie, jak będą dzieci niepomagający mąż nagle przejmie obowiązki domowe... i będzie tak jak pisała AnonimowaMoni

niestety nie ma recepty na udany związek... o takich sytuacjach jak opisujesz Moni, słyszałam wielokrotnie i to zarówno od mężów jak i od żon i mam na podstawie tego wyrobioną silną opinię: wina ZAWSZE leży po jednej jak i drugiej stronie...

nowy login - stara wizażanka

Edytowane przez Anaelle
Czas edycji: 2013-02-03 o 00:10
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:05   #2612
motylek2701
Rozeznanie

Dot.: Niech zima mija i wiosna nastanie, kolejna z nas mężatką zostanie! PM 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez malwka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Nadrobiłam ze 2 strony

To niestety tak nie wygląda. ile razy bym nie powiedziała na spowiedzi, że uprawiam sex przedmałżeński to żaden ksiądz nie ma z tym problemu a raz powiedziałam, że zamieszkałam z chłopakiem przed ślubem to niestety rozgrzeszenia nie dostałam... gadałam kiedyś z jakimś księdzem na ten temat i powiedział, że tak, można zamieszkać z chłopakiem ale tylko na warunkach przyjacielskich... dla mnie to jest chore... bzykać się z kimkolwiek można przed ślubem a z osobą którą się kocha i chce się spędzić całe życie nie można i nie można razem zamieszkać. Bo to niby jest tak, że podejmujesz tą decyzje świadomie, że z kimś zamieszkujesz i przez to świadomie "narażasz się na sex przedmałżeński" a jak sie bzykniesz z kimś na dyskotece w kiblu to jest chwila słabości a nie świadome grzeszenie.....
Zgadzam się z Tobą. Nie widzę w tym logiki, o ile w ogóle jakaś jest. Sama podczas spowiedzi przy okazji seksu dostałam konkretne pytanie czy mieszkam z TŻ, na odpowiedz nie wszystko przebiegło standardowo
Stary 2013-02-03, 00:07   #2613
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny,
Nadrobiłam ze 2 strony

To niestety tak nie wygląda. ile razy bym nie powiedziała na spowiedzi, że uprawiam sex przedmałżeński to żaden ksiądz nie ma z tym problemu a raz powiedziałam, że zamieszkałam z chłopakiem przed ślubem to niestety rozgrzeszenia nie dostałam... gadałam kiedyś z jakimś księdzem na ten temat i powiedział, że tak, można zamieszkać z chłopakiem ale tylko na warunkach przyjacielskich... dla mnie to jest chore... bzykać się z kimkolwiek można przed ślubem a z osobą którą się kocha i chce się spędzić całe życie nie można i nie można razem zamieszkać. Bo to niby jest tak, że podejmujesz tą decyzje świadomie, że z kimś zamieszkujesz i przez to świadomie "narażasz się na sex przedmałżeński" a jak sie bzykniesz z kimś na dyskotece w kiblu to jest chwila słabości a nie świadome grzeszenie.....
mój kolega-ksiądz tez nam to kiedyś tłumaczył... stanowisko kościoła jest właśnie takie: seks to teoretycznie pojedynczy wybryk z którego można się wyspowiadać pod warunkiem, że żałujesz i zamierzasz się poprawić a jeśli mieszkasz z mężczyzną to jest oczywiste, że nie spełnisz warunku spowiedzi czyli obietnicy poprawy...
z resztą ja nie jestem w stanie w czasie spowiedzi powiedzieć, że żałuję mieszkania z TŻem bo nie żałuję...

Stary 2013-02-03, 00:07   #2614
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
wiesz... tak naprawdę to nie mam się czym szczycić bo gdybym była idealną panią domu to bym sama wszystko ogranela ale nie jestem i nie chcę być obydwoje pracujemy, obydwoje zarabiamy więc i inne obowiązki trzeba dzielić...
a poza tym uważam, że to jest ostatni dzwonek by "wychować: męża - jak teraz nie ustalimy zasad to nie mam co liczyć że po ślubie, jak będą dzieci niepomagający mąż nagle przejmie obowiązki domowe... i będzie tak jak pisała AnonimowaMoni

niestety nie ma recepty na udany związek... o takich sytuacjach jak opisujesz Moni, słyszałam wielokrotnie i to z zarówno od mężów jak i od tych biednych żon i mam na podstawie tego wyrobioną silną opinię: wina ZAWSZE leży po jednej jak i drugiej stronie...
Oczywiście. Coś gdzieś się stało,że w tym momencie ten związek tak wygląda... albo nie wygląda.

Wiecie, żeby się "poznać" to chyba trzeba by mieszkać razem z 20 lat, mieć dzieci itp i dopiero brać ślub
Ale nie..
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:09   #2615
dziobun
Zadomowienie

Cytat:
a był z Tobą na mierzeniu czy widział tylko fotki?
zastanawiam się coraz mocniej nad pokazaniem mojej najprawdopodobniej sukni TZowi - niech oceni, bo dzis mi zaczął mówić, że mi to chyba jednak najlepiej w bieli i że ecru wygląda smutno no i ze czerwiec to ciepły miesiąc wiec powinnam mieś jaśniutką sukienkę (tej logiki akurat nie pojmuję ale oki...) no a ja przymierzam się do zamówienia susan z nabli właśnie w ecru

Emiiiiiiiliaaaaa! co tam Susan - to jest moja jedyna i wymarzona
i będzie się błyszczeć - jak mamusia chciała
Wydaje mi się, że TZ bardzo stara Ci się pomóc, ale nie do końca musi mieć rację z tymi kolorami Stąd też te argumenty o jasniutkiej sukience w czerwcu.. mój tez jak chce pomóc to wali argumentację totalnie od czapy Jeśli ma Ci to pomóc podjąć decyzję, to poproś Tzta, żeby zobaczył Cię w 2 kieckach (niekoniecznie Susan) jedna w bieli, jedna ecru i niech wtedy wybierze faceci nie są w stanie sobie wyobrazić sobie tak subtelnej różnicy między bielą a ecru a już tym bardziej tego, jak wygląda w tym karnacja
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:13   #2616
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Oczywiście. Coś gdzieś się stało,że w tym momencie ten związek tak wygląda... albo nie wygląda.

Wiecie, żeby się "poznać" to chyba trzeba by mieszkać razem z 20 lat, mieć dzieci itp i dopiero brać ślub
Ale nie..
i to też nie daje 100% pewności bo są i małżeństwa co sie po 20 latach rozpadają

i tym "pogodnym akcentem...." żegnam Was bo TŻ spać wygania.
Dobranoc

Stary 2013-02-03, 00:13   #2617
ila87
Zakorzenienie

koniec na dzisiaj. Dobranoc!
Stary 2013-02-03, 00:18   #2618
Anaelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziobun Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że TZ bardzo stara Ci się pomóc, ale nie do końca musi mieć rację z tymi kolorami Stąd też te argumenty o jasniutkiej sukience w czerwcu.. mój tez jak chce pomóc to wali argumentację totalnie od czapy Jeśli ma Ci to pomóc podjąć decyzję, to poproś Tzta, żeby zobaczył Cię w 2 kieckach (niekoniecznie Susan) jedna w bieli, jedna ecru i niech wtedy wybierze faceci nie są w stanie sobie wyobrazić sobie tak subtelnej różnicy między bielą a ecru a już tym bardziej tego, jak wygląda w tym karnacja
wiem, stara się kochany jak może na swoj męski sposób
najlepsza dla mnie jest śmietanka/mleczna biel czyli ani śnieżna biel ani ecru ale co zrobić jak nie każda suknia jest we wszystkich odcieniach bieli...
pomysł dobry - tak muszę zrobić

Stary 2013-02-03, 00:42   #2619
Yavanna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja bym nie zdecydowała się na małżeństwo z kimś, kogo nie sprawdziłam w codziennym życiu. Wtedy dopiero można poznać człowieka, ale to tylko moje zdanie.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Chryzia Pokaż wiadomość
A jak nie spasi to oddaje jak wybrakowany towar?? To nie miłość, tylko podpasowanie pod siebie
A jak nie przypasuje, to jest jeszcze na świecie wiele innych facetów, z którymi można stworzyć szczęśliwy związek. Tak piszesz, jakby należało chwycić pierwszego z brzegu i jak coś się zacznie psuć, to zacisnąć zęby, w końcu miłość...

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
a był z Tobą na mierzeniu czy widział tylko fotki?
zastanawiam się coraz mocniej nad pokazaniem mojej najprawdopodobniej sukni TZowi - niech oceni, bo dzis mi zaczął mówić, że mi to chyba jednak najlepiej w bieli i że ecru wygląda smutno no i ze czerwiec to ciepły miesiąc wiec powinnam mieś jaśniutką sukienkę (tej logiki akurat nie pojmuję ale oki...) no a ja przymierzam się do zamówienia susan z nabli właśnie w ecru

Emiiiiiiiliaaaaa! co tam Susan - to jest moja jedyna i wymarzona
i będzie się błyszczeć - jak mamusia chciała
Był ze mną na mierzeniu sukni.
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:46   #2620
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość

drugie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mój TŻ od dwóch godzin przeczesuje Internet w poszukiwaniu naszej piosenki na pierwszy taniec.

a ja mojego jakoś zmusić nie mogę
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:52   #2621
Azuki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gwiazda Wieczorna Pokaż wiadomość

a jaką Pronovias chcesz?
Moja petunie

Azuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 00:58   #2622
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
piękna!

Właśnie wróciliśmy z kina z filmu pt. "Niemożliwe". Łzy leciały mi aż po cyckach .

moje tez wczoraj minęło 10 m-cy odkąd mieszkamy razem i jest o wiele lepiej niż gdy mieszkaliśmy osobno. Ale boje też były: o skarpetki, o kable, o naczynia, o porządek, o ład w szafie, o domykanie pólek, o wycieranie butów, o zostawianie kurtki na przedpokoju a nie na łóżku itd. itd. itd. - jednym słowem o bzdury, które wcześniej mnie nie obchodziły

też byłam na tym w czwartek i miałam łzy w oczach...a para koło mnie to się śmiała jakby była na jakiejś komedii

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Azuki Pokaż wiadomość
Zglasza sie sierpniowa PM przyjmiecie?

Ja juz dostaje oczoplasu od tego codziennego przegladania sukienek !
slub 31 sierpnia ... aja siedze bez sukienki !! mam zaczac panikowac ??

witamy witamy ;] ale długo jesteście już ze sobąk laski:
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 01:02   #2623
Azuki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez edek198821 Pokaż wiadomość

witamy witamy ;] ale długo jesteście już ze sobąk laski:
A nom , jest troche latek jak widac nie spieszylo sie nam do koscielnych dzwonow ale w sumie nie zaluje teraz oboje wiemy ze to wlasciwa decyzja i chcemy tego bardzo .
wsumie to slub bedzie juz 11 lat razem bo poznalam go 23 sierpnia. a zaczelismy byc razem 9

ps. 100 post yeaaaaaaah

Azuki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 01:16   #2624
Yavanna84
Zakorzenienie

Taka tam suknia: http://allegro.pl/przepiekna-suknia-...973543791.html
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:22   #2625
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Dzień dobry
Dziś jestem w pracy do 16stej, a po pracy mamy tańce
Ostatnio była cha-cha, a na koniec disco fox do "Ona tańczy dla mnie" ciekawe co dziś nam wymyślą
Cytat:
Napisane przez asizan Pokaż wiadomość
Dziewczynki lubicie takie kanciaste, jakby kwadratowe paznokcie? Bo mi się one nie podobają nie muszą być od razu w szpic, czy na okrągło, ale te boki to wolę jednak zaokrąglone
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:33   #2626
madziaczek:*
Zakorzenienie

zamiast nadrabiać to się pochwalę, że zostało nam
6 miesięcy do ślubu!!!
co już mamy:
*sala
*termin w Kościele
*suknia
*smoking
*dj
*fotograf
*nauki

nowy post

03.08.2013

madziaczek:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 08:47   #2627
extassy
Zakorzenienie

Hej
Obecnie mam mało czasu na wizaz bo latam za butami ślubnymi
Dziś wpadłam na genialny pomysł, idealnie jakby były zamszowe mogłabym je przefarbowac szkoda mi 400zł na buty marki której nie znam no chyba że w aldo albo rylko będą mieli w idealnym odcieniu to odzaluje te pieniądze

Decyzja podjęta, kupujemy smokimg tz w nim zakochanycałe szczęściesam zdecydował, a byłam w szoku bo to przeciwnik muchz butami i dwiema koszulami zmieścimy się w 3000

No i zła wiedomość musimy na dzień dzisiejszy zrezygnować z fontanny niestety ale jeśli przyjdzie tyle osób ile zapraszamy(wiem że to nie możliwe, ale trzeba przyjąć ta najgorsza wersję) to fontanna mogła by stać tylko między rozlozonym zespołem a wejściem do przedsionka toalety

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Suknia jak suknia, ale samochód to moje marzenie
Stary 2013-02-03, 08:57   #2628
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edek198821 Pokaż wiadomość
też byłam na tym w czwartek i miałam łzy w oczach...a para koło mnie to się śmiała jakby była na jakiejś komedii
Nie byłam w czwartek w kinie. Ale dobrze wiedzieć że ktoś ma tak samo "dziwne" poczucie humoru.
A i filmu nie oglądałam jeszcze, po prostu wiem jak reaguje na podobne. Proszę mnie nie bić

Co do mieszkania z TŻtem... My niestety dopiero po ślubie. Ja bym chciała, on też no ale problem jest z moją częścią rodziny No i z pracą jest jak jest, więc nie bylibyśmy w stanie czegoś wynająć. A znowu ja bym nie chciała bez ślubu być tylko na utrzymaniu TŻta i mieszkać u niego w domu. A u mnie zamieszkać by nie dało rady "bo rodzice"... więc czekamy do ślubu
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:02   #2629
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaczek:* Pokaż wiadomość
6 miesięcy do ślubu!!!
co już mamy:
*sala
*termin w Kościele
*suknia
*smoking
*dj
*fotograf
*nauki

Pochwalisz się smokingiem skąd i ile
Stary 2013-02-03, 09:05   #2630
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez Azuki Pokaż wiadomość
Ja mialam lepiej
Mialam malowac mojej mamie wlosy wiec nie chcac go zniszczyc odlozylam go do pudeleczka w ktorym go dostalam i odstawilam wysoko na ostatnio polke na regale , gdyz moj kot lubil czesto wskakiwac na te co sa nizej ( spaslak z niego troche ) i nie chcialam by sie zaczal bawic. Pech chcial ze po farbowaniu wlosow wrocilam do pokoju , a kot ( cudem) znalazl sie na polce z moim pierscionkiem i nie tyle co chcial sie nim bawic co go swoim wielkimogonem zrzucil na ziemie... pudelko na dole bylo puste... podejrzewalam juz nagorsze ze moze moj kot go zjadl... ale nie no .. gdzie koty nie zjadaja takich rzeczy ... wyobrazilam sobie mnie przy kuwecie czekajaca na.... o fuuuu . No ale poszukalam go na spokojnie znalazlam go pod lozkiem . Oczywiscie postawilam caly dom na nogi !

Cytat:
6 miesięcy do ślubu!!!
co już mamy:
*sala
*termin w Kościele
*suknia
*smoking
*dj
*fotograf
*nauki

To dwa razy tyle, co mi
Stary 2013-02-03, 09:07   #2631
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny teraz tak sobie mysle ciekawo czy swoja suknie bede mogla zalozyc od dolu zeby nie zniszczyc fryzury i makijazu. W salonei zakładano mi ja od gory i w suknie nawet o tym nie pomyslałam zeby sprawdzic czy da sie od dolu. A jak jets z Waszymi sukienkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia (2).jpg (38,9 KB, 18 załadowań)

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:13   #2632
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
Hej
Obecnie mam mało czasu na wizaz bo latam za butami ślubnymi
Dziś wpadłam na genialny pomysł, idealnie jakby były zamszowe mogłabym je przefarbowac szkoda mi 400zł na buty marki której nie znam no chyba że w aldo albo rylko będą mieli w idealnym odcieniu to odzaluje te pieniądze

Decyzja podjęta, kupujemy smokimg tz w nim zakochanycałe szczęściesam zdecydował, a byłam w szoku bo to przeciwnik muchz butami i dwiema koszulami zmieścimy się w 3000

No i zła wiedomość musimy na dzień dzisiejszy zrezygnować z fontanny niestety ale jeśli przyjdzie tyle osób ile zapraszamy(wiem że to nie możliwe, ale trzeba przyjąć ta najgorsza wersję) to fontanna mogła by stać tylko między rozlozonym zespołem a wejściem do przedsionka toalety

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Suknia jak suknia, ale samochód to moje marzenie
Pokaż jaki smoking My planujemy zmieścić się w 2tyś
Czyli jak mniej gości przyjdzie to fontanna będzie, tak?

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Co do mieszkania z TŻtem... My niestety dopiero po ślubie. Ja bym chciała, on też no ale problem jest z moją częścią rodziny No i z pracą jest jak jest, więc nie bylibyśmy w stanie czegoś wynająć. A znowu ja bym nie chciała bez ślubu być tylko na utrzymaniu TŻta i mieszkać u niego w domu. A u mnie zamieszkać by nie dało rady "bo rodzice"... więc czekamy do ślubu
A ja się cieszę, że najpierw wyremontowaliśmy mieszkanie i zamieszkaliśmy przed ślubem. Dzięki temu wiem, że to TEN, jak wygląda nasza nie całkiem szara codzienność I gdyby nie to zamieszkanie razem, to nie wiem, czy teraz w maju bralibyśmy ślub. Dopiero w naszym gniazdku przekonaliśmy się, ze nie chcemy inaczej żyć niż razem I nawiązując do wczorajszych dyskusji co do mieszkania przed ślubem - na spowiedzi powiem wszystko jak leci Nie żałuje zamieszkania razem, zainwestowania we własną przyszłość, bo dzięki temu chcemy przed Bogiem przysięgać miłość. Wiem, ze Bóg to rozumie, a ksiądz niekoniecznie.
Stary 2013-02-03, 09:14   #2633
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Pokaż jaki smoking My planujemy zmieścić się w 2tyś
Czyli jak mniej gości przyjdzie to fontanna będzie, tak?
Przy mniejszej ilości chyba tak, tyle że potwierdzenie mamy mc przed i nie wiem jak się wyrobimy ze wszystkim, spotkania z foto zespolem, jeszcze to żeby się w czasie zgrać, może być problem.

Smokimg z vistuli numer 0101na stronie można zobaczyć
1500, pas150,buty ok500, koszule200*2 i mucha ale nie wiem ile
Stary 2013-02-03, 09:15   #2634
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny teraz tak sobie mysle ciekawo czy swoja suknie bede mogla zalozyc od dolu zeby nie zniszczyc fryzury i makijazu. W salonei zakładano mi ja od gory i w suknie nawet o tym nie pomyslałam zeby sprawdzic czy da sie od dolu. A jak jets z Waszymi sukienkami
Można i od dołu Ale już to nie wygląda tak ładnie
Suwak bedziesz miała odsunięty I po to wyciągasz ramiona, by to po nich zsunęła się suknia, a nie po włosach i twarzy
Stary 2013-02-03, 09:15   #2635
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Moim zdaniem bez problemu wejdziesz od dołu, mi w madonnie wszystkie kiecki od dołu wkładali a w karolinie wszystkie od góry nieważne jaki fason

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:16   #2636
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Przy mniejszej ilości chyba tak, tyle że potwierdzenie mamy mc przed i nie wiem jak się wyrobimy ze wszystkim, spotkania z foto zespolem, jeszcze to żeby się w czasie zgrać, może być problem.

Smokimg z vistuli numer 0101na stronie można zobaczyć
1500, pas150,buty ok500, koszule200*2 i mucha ale nie wiem ile
Druga koszula na przebranie, tak? Czy na poprawiny?
Stary 2013-02-03, 09:16   #2637
madziaczek:*
Zakorzenienie

Cytat:

Pochwalisz się smokingiem skąd i ile
http://sklep.vistula.pl/product-pol-...Y-Vistula.html
to ten, TŻ wygląda w nim oszałamiająco
mamy go już miesiąc przynajmniej i zapłaciliśmy tyle ile teraz na wyprzedaży - 750zł zostały nam dla TŻ buty, koszula i mucha

a jeszcze się pochwalę pomysłem TŻta
zastanawiałam się co dać na podziękowania dla gości i Tż wymyślił, że skoro ja jestem Magdalena a on Paweł to każdy gość dostanie babeczkę Magdalenkę i batonika Pawełka

nowy post

03.08.2013

madziaczek:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 09:19   #2638
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
http://sklep.vistula.pl/product-pol-...Y-Vistula.html
to ten, TŻ wygląda w nim oszałamiająco
mamy go już miesiąc przynajmniej i zapłaciliśmy tyle ile teraz na wyprzedaży - 750zł zostały nam dla TŻ buty, koszula i mucha

a jeszcze się pochwalę pomysłem TŻta
zastanawiałam się co dać na podziękowania dla gości i Tż wymyślił, że skoro ja jestem Magdalena a on Paweł to każdy gość dostanie babeczkę Magdalenkę i batonika Pawełka
Nieźle wymyślił
Stary 2013-02-03, 09:21   #2639
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Druga koszula na przebranie, tak? Czy na poprawiny?
Tak na przebranid
Stary 2013-02-03, 09:22   #2640
ladyInGreen
Zadomowienie

Dzień dobry Dzisiaj przewożenia klamotów ciąg dalszy
Cytat:
wiesz... tak naprawdę to nie mam się czym szczycić bo gdybym była idealną panią domu to bym sama wszystko ogranęła ale nie jestem i nie chcę być obydwoje pracujemy, obydwoje zarabiamy więc i inne obowiązki trzeba dzielić...
a poza tym uważam, że to jest ostatni dzwonek by "wychować" męża - jak teraz nie ustalimy zasad to nie mam co liczyć że po ślubie, jak będą dzieci niepomagający mąż nagle przejmie obowiązki domowe... i będzie tak jak pisała AnonimowaMoni

niestety nie ma recepty na udany związek... o takich sytuacjach jak opisujesz Moni, słyszałam wielokrotnie i to zarówno od mężów jak i od żon i mam na podstawie tego wyrobioną silną opinię: wina ZAWSZE leży po jednej jak i drugiej stronie...
Święta prawda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości