|
|
#1171 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Treść usunięta
|
|
|
|
#1172 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Wróciłam ze spacerku, pięknie u nas dzisiaj, słoneczko, u sąsiadów przebiśniegi się pojawiły, jeszcze nie kwitną ale myślę, ze góra 2 dni i wiosna na całego.Żeby się w ciepłe klimaty wkręcić na całego oglądam sobie wycieczki w biurach podróży szukając inspiracji na tegoroczne wakacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
matko ale zleciało.Jak w moim dupnym piekarniku wyszła tobie też wyjdzie. Trzeba tylko dobrze ubić białka, a pod koniec dodawać po łyżce cukru i dobrze każdą wmiksować w pianę. Pierwszy raz robiłam i wyszła cudnie. Cytat:
Pyszna!!! Cytat:
i zmusza to do dalszego sprzątania![]() Hej
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-02-02 o 15:52 |
|||||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie wy macie te słońce?u mnie taki wiatr że głowę urywa
|
#1174 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie wyjęłam 2 blachę muffinek
jedno są z truskawkami a drugie z groszkami czekoladowymi a zamiast szklanki mąki pszennej dałam szklankę mąki owsianej
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
wygląda smakowicie
moja beza (kiedyś tam( była mega słodka i mi nie podeszła )Cytat:
Cytat:
ale to zleciało...--- Dzisiaj po ostatnim egzaminie, mam nadzieję - już tylko tego wpisu mi brakuje... oby był zdany
|
||
|
|
|
#1177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za oknem
Wiatr był przez ostatni tydzień, z deszczem na dodatek takim, że mimo parasola przemoczyło mi kurtkę i swetr po spodem.---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki!
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
u mnioe snieg z deszczem chlapie z nieba bleeee
ale ku[pilam sobie torebke w reserved ![]() przeceniona, i przy kasie jeszcze znowu jakis -% ![]() ![]() yeah
|
|
|
|
#1179 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam jeszcze 2 egzaminy i 2 za sobą
w tym jeden dzisiaj
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wrocilam ze spacerku
pierwszy raz od dwoch dni opuscilam domostwo bo w czwartek i piatek kijowo sie czulam, a poza tym padalo... dzisiaj wstalam i stwierdzilam ze dosc juz tego lezenia bo bola mnie krzyze u nas tez ladne sloneczko, ale to jest zdradzieckie bo dosc zimno jest kupilam tztowi 2 czesc prezentu na 18ste urodziny ![]() teraz wlasnie tez wypadaloby sie zabrac za jakies sprzatanie.... |
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
rosi, mowisz i masz, znalazlam torbe w sieci
tylko na zywo ma ciutke kolor inny bardziej bruny nie taki soczysny brazik
|
|
|
|
#1184 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
#1186 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ja byłam dziś na obiedzie u rodziców. wkurzyłam się... tak chwaliłam mojego ojca, że rzucił od razu fajki po zawale ( w pażdzierniku) a ten mi dziś po obiedzie z papierosem wyskakuje podobno pali od 2 tygodni. Ludzie jednak są durni, w ogóle nie szanują swojego zdrowia.U mnie kilka godzin pada snieg - wielkie płaty, aż sie wszedzie biało zrobiło. Ciekawe na jak długo
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
rosi z suszarka to nie pomoge, ale wybierz taka co ma funkcje chlodnego powietrza
india ano durni. sasiad tez juz mial 2 zawaly a i tak dalej pali. kopia sobie ludzie sami grob. ![]() tesciu mi dzis powiedzial ze ich znajomy taki bliski w spzitalu jest po zawale. juz z cukrzycza walczy, diete trzyma, a tu zawal
|
|
|
|
#1189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga połowa niedługo dotrze mnóstwo ciuszków, obiecany bujaczek, przewijak, fotelik. W szkole rodzenia dostałam pierwszą butelkę i smoczek Cytat:
Cytat:
czyli Danielnie, najbardziej martwi mnie zawalony gratami przyszły pokój dla dziecka nawet nie ma opcji żeby teraz prać ciuszki, segregować bo nie mam ich gdzie układać także maluch musi spokojnie siedzieć w brzuszku Cytat:
tzn najpierw ładnie rumieniała, rosła itd a po wyjęciu z piekarnika opadła może za krótko piekłam?Cytat:
i nie wybaczyłabym sobie gdyby przez moje latanie do pracy i przemęczenie był przedwczesny poród ![]() a tak wygląda mój brzucho
|
|||||
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
gold, fajny brzucholek.
czas szybko leci, a jak juz dziec na swiecie to jeszcze szybciej
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koleżanka ma z jonizacją i bardzo zachwala, że włosy tak nie sterczą, są bardziej gładkie i się tak nie elektryzują , ja następna taką kupię ![]() Cytat:
![]() a jakie planty w związku z pokoikiem? do porodu zamierzacie go ogarnąć? cudny brzuś |
||
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Gold śliczny brzuszek
Rosi ja mam suszarkę Remingtona, kupiłam kiedyś w Avonie bo jakoś tak mieli w ofercie i mam ją już kilka dobrych lat. Ma 3 poziomy temperatury i 2 pozimy siły nawiewu. Prosta, ale się sprawdza. Wspomnę jeszcze, że mam niezwykłą zdolność palenia suszarek, wcześniej zabiłam 3 w krótkim czasie |
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi ja mam taką suszarkę https://www.google.pl/search?q=susza...ml%3B336%3B280 dwa stopnie nawiewu, dwa stopnie temp, chłodne powietrze, przycisk turbo chyba i jonizacje http://www.mixelectronics.pl/philips...hp818200-26173
goldi jaki brzuszek fajny a jak ta zgrabna
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2013-02-02 o 20:14 |
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam Miss Polonia, wszystkie dziewczyny mają długie włosy i podobną urodę-żadnej wyróżniającej się nie widzę
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Goldi ale szczupła kobieta z Ciebie, super figurka
a zakupy już całkiem całkiem a jakiej firmy butla? pewnie masz listę i kupujesz powolutku, jak ja tęsknię za tym...
|
#1196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosi ja mam remingtona taką http://remington24.pl/sklep/suszarki...ton-d4444.html już ponad 3 lata mi służy, tylko nie dokupuję tych olejków w sumie nie są mi potrzebne, bo włosy i tak po suszeniu są miłe i łatwe w rozczesywaniu Cytat:
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia fajna torebka.
Gold ślicznie wyglądasz z brzuszkiem. |
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
gold super ze syncio
bardzo ladne imie!!Ja juz w domu wypisali mnie po 11. Troche boli ale daje rade. Domino zadowolony ze mama w domu wyciaga raczki ale nie moge go nosic maz super sobie daje rade!!
|
|
#1199 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ci tam dobrze to daj ciacho do nauczycielskiego a opiekunce czekoladki ciesze sie że podoba ci się sukienka ![]() Cytat:
![]() a co do snu to cię rozczaruje nie to mi teraz w glowie ![]() Cytat:
chcecie poznać plec? znacie? bo cos mi się z chlopcem kojarzy ale nie jestem pewna (doczytałam że Daniel - pięknie )mam nadzieję że leukocyty wyjdą ok masz przepiekny brzuszek, zgrabny okrąglutki super ![]() Cytat:
fajnie że jesteś w domuCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rosi ja tez mam remingtona 2 predkości 3 ciepla plus zimno o taka http://www.123klik.pl/remington-susz...elony,id-18660 mam ją z dobre 5 lat i sie nie psuje.. ale teraz kupilabym tez remingtona ale juz z jonizatorem mam intensywny weekend w piatek bylam dlugo w pracy potem od razu do przyjaciol jechalismy w sobote rano jechalam do szpitala do naszej babeczki i wpadłysmy na pomysl zeby poprawić jej humor przywoząc jej tarte z naszej knajpki (guciu tej w ktorej byliśmy) więc zapakowalismy się w auto i szybko pod kawiarnie, bylo zamkniete wiec czekalysmy na otwarcie bylo duzo smiechu ale tarty kupione wiec pojechalismy ja odwiedzic potem chwila u moich rodzicow no i spotkanie w domku z naszymi wariatami ![]() zrobilam pyszną przekąskę wrzuce do k bo mega szybko sie robi a zapycha gosci i jest z cyklu - wrzuce wszystko co mam a dzis do poludnia spokojnie potem obiad u rodzicow bo tata ma urodziny i znowu odwiedziny a co!
|
|
|
#1200 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodatku w najbliższych tygodniach-miesiacach czeka nas wymiana pionów wodnych z doprowadzeniem ciepłej wody z miasta będzie masakra... Cytat:
OMG lekarz powiedział że mam spory brzuszek, ale to podobno dobrze, mam też na pewno szersze biodra, ale tylko trochę a jak założę płaszcz i spotykam kogoś znajomego to są zaskoczeni że czekam na dziecko Cytat:
![]() pokażę lepsze, ale muszę się umówić na sesję z brzuszkiem jakoś za 2-3 tygodnie, bo już kupiliśmy 10 ujęć tylko nie mam pomysłu na pozycje bo nie chcę takiej rozebranej, leżącej sesji raczej naturalną, w ubraniach Cytat:
Nie jest to imię obecnie bardzo popularne, więc tym lepiej ![]() Szukam kogoś kto ma do sprzedania audiobooka ,,Przygotowanie do naturalnego porodu poprzez wizualizacje" może któraś z Was go ma? Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2013-02-03 o 09:49 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Wróciłam ze spacerku, pięknie u nas dzisiaj, słoneczko, u sąsiadów przebiśniegi się pojawiły, jeszcze nie kwitną ale myślę, ze góra 2 dni i wiosna na całego.

po sniadaniu maja mnie wypuscic do domu , jak dojde do siebie napisze cos wiecej. Zmykam spac
wczoraj miałam wizytę i wszystko w porzadku z maluszkiem i ze mną, tylko mam lekko podwyzszone leukocyty i muszę zrobić bardziej szczegółowe badanie krwi
jestem już po glukozie i wyszła pięknie nisko
jak ten czas leci
kiedy to zleciało? Cieszę się, że wyniki w miarę ok i oby z tą krwią też było w porządku. No i odpoczywaj
)

nawet nie ma opcji żeby teraz prać ciuszki, segregować bo nie mam ich gdzie układać
pewnie masz listę i kupujesz powolutku, jak ja tęsknię za tym...
maz super sobie daje rade!!
wybacz!