|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Ale to jest ta fajna ekranizacja
Ja słucham jednych uchem Hot Shots 2 ależ to gupie
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam słychać paszteciki? Zachwyciłam się komciem pod wiadomym "artykułem" Cytuję: "Masz rację, niestety zleciały się tutaj pasztety z wizażu, które mają obsesje na punkcie Kamili, łażą za nią wszędzie, cytują, mają na.......e w głowach a same są żałosne na swoich blogaskach. Dla mnie to jest chore te pasztety chyba nie mają swojego życia"
Słodkie...
|
#3694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Krzyżacy som okropni ![]() Ty se Szatą posłuchaj tvn 24, ale tak minimum 2 godziny to jest dopiero głupie
|
|
#3695 |
|
BAN stały
|
Jaki artykuł?!
![]() Obejrzelim "W ciemności"... ![]() O właśnie, chętnie przyjmę rekomendacje polskich filmów, które można bez obciachu obejrzeć z obcokrajowcem, chętnie z zabarwieniem historycznym itp. Na razie na liście mam jeszcze Różę, Różyczkę i Wszystko, co kocham. Wczoraj zaczęliśmy oglądać Bitwę Warszawską, ale faktycznie kiepskawe. W dodatku z niemieckim dubbingiem, więc już w ogóle porażka... Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-02-03 o 14:34 |
|
|
|
#3696 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo i to też jest głupie ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Ej ale dlaczego na wizażu nie można powiedzieć bez konsekwencji że coś jest głupie albo beznadziejne jeżeli takie jest , to że nie wolno też jest głupie !
|
|
#3697 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Z playtuba
![]() Cytat:
Kiedys teżpadałam podczas czytania, ale przeszło niestety. Cytat:
Cytat:
Czarny? Tam, że nie naturalna. Bez przesady ![]() Mnie tylko wkurza, jak ktoś się upiera,że ona jest calkiem naturalna i tyle ![]() Sama bym nią farbowała, ( odcienie maja piękne ) , gdyby nie wypłukiwała mi sie w zastraszającym tempie...no ale niestety.. Cytat:
![]() Oby szybko przeszło ![]() Cytat:
Znaczy ja popijam białko ( z przerwami ) od dawna i skorę na paszczy mam gęstą, bezzmarszczkową i wogle jak na mnie cudo ( tfu tfu). Tylko nie wiem, czy to zasluga białka, pielęgnacji, czy porzucenia fajek i popijania siemienia...Czy wszytskiego naraz... Cytat:
![]() Jak nie lubię komedi, to tu sie nawet śmiałam Cytat:
A poważnie, to nawet żałosne nie jest...nie wiem jak to określić ![]() Red, łykasz L-karnitynę? Albo lykalaś? Podobno blokuje przyswajanie tluszczu w organiżmie...i tak sie zastanawiam... Jak kupowalam bialko w sportowym, to przesympatyczny starszy pan był. i się rozgadal. I jak sie dowiedzial,że to chuściowo nie ćwiczeniowo, to powiedział że dobrze by było jeszcze tą l-karnitynę do tego, dla wzmocnienia efektu bialkowego. I teraz myslę. Ile wlosow dziennie tracisz? Ja wczoraj policzylam i chyba troche wiecej niż normalnie ostatnio... ![]() Flo, a ta Coffe Paradisso z BM to jest gęsta czy rzadka? Gęste liquidy zapychają mi grzalkę i mnie szlag wtedy trafia...dobrze, że Mlody nauczył mnie myć i reanimować... |
|||||||
|
|
|
#3698 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3699 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
klik
![]() idę piec sypaną szarlotkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3701 |
|
BAN stały
|
OMG nie wierzę
|
|
|
|
#3702 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Bo jesli chodzi o wage i wymiary to juz jest git ale... klapciowato. No wiadomo, pasztet z wizazu.2. a nie wiem, ostatnio niewiele, moze dzieki tym tatarom etc. Zrobilam sobie... stanior na |
||
|
|
|
#3704 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ŚWIEŻY TEKST Z BLOGU KAMILKI "Wiele osób ostatnio się pluje ze na blogu panuje ostrzejsza niż wcześniej moderacja. Owszem, panuje. I panować będzie. Skończyły się czasy, gdy byłam miła na siłę. Niemiła księdzu ofiara, no to won z tym cielęciem. Nie umieliście uszanować mnie, więc ja mam teraz co poniektórych daleko w tyłach i żadnej krytyki przyjmować nie będę. Od tego mam przyjaciół, a nie anonimowych przydupasów którzy nie mają swojego życia. Nie podoba ci się, nie właź. Na siłę Cię nie trzymam. Moje statystyki przez jednego czy drugiego nie ucierpią, a Ty nie będziesz biadolił że przez Ciebie zarabiam. Zarabiam swoją pracą, ale Ty i tak zazdrościsz. Jestem uparta, zawzięta, znam siebie swoją wartość, jestem świadoma siebie. Mam swoje zdanie. Nie wchodzę w dyskusję bo to jest bezcelowe. Ja swojego zdania nie zmieniam. Gdy trzeba używam mocnych słów. Jak każdy z nas. A najbardziej mnie śmieszą komentarze; " Na pewno tego nie opublikujesz... bla bla bla" Jak wiesz że skasuję to po cholerę piszesz? Ja nawet tego nie czytam. "
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-02-03 o 15:12 |
|||||
|
|
|
#3706 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#3707 | ||
|
Zakorzenienie
|
a dzięki, wszystko dobrze
Cytat:
czytałam też, że zbyt gęsty można rozcieńczyć spirytem 1-2 krople na 5ml liquidu a grzałke myjesz i przepalasz? Cytat:
![]() mam kaca po jednym!!!!! drinku nigdy więcej
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co miałaś w tym drinku skoro masz kaca?
|
|
#3710 |
|
Nindżopesz
|
Chcesz oslepnac?
A poza tym nie, ni wuja! Bo ja krytyki tez nie przymuje i sobie nie zycze zeby jakies zazdrosne pasztety z wizazu krytykowaly moje tfforcze osiagniecia, o.
|
|
|
|
#3711 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja od miesiąca jestem na Chrome, po paru latach Opery. Trochę dziwi mnie to automatyczne tłumaczenie na j. polski, ale na razie tego nie wyłączam.
|
|
|
#3712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez oleju lnianym i lecytynie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale na przyjeciach, to kazdy w swoj talerz patrza a jak siedzisz na przeciw swojego wybranka w prawie pustej sali, a ten sie wpatruje i czeka az zaczniesz jesc, bo jemu nie wolno pierwszemu, to ja mam ochote ![]() Pinia bede trzymac ![]() cus mi te wymiary podejrzanie wygladaja ![]() tzn obwody przy wzroscie i wadze...
|
|
#3713 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna strona otwierała się parę minut , pousuwałam dodatki, pooczyszczałam kompa, dyski , przełączyłam na tryb zwiększający wydajność , próbowałam nawet zwiększyć pamieć fizyczną, nic nie pomogło nadal mi muliło no to przelazłam na Chrome, też dupy nie urywa, ale jest trochu lepiej
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3715 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Takie też jest powiedzenie o tym, kto nie zmienia zdania...
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
![]() O myślałam, że więcej zacytowałam? Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam 46 kg przy 167 cm i wyglądąłam jak szkielet.... No chance. 68 i 78? |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fogle sesje w sianie, trawie i zaroslach
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-02-03 o 16:13 |
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam jutro księdza
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

ależ to gupie
Krzyżacy som okropni 

Eau Des Merveilles -nic, co przechodzę, ludzie pytają, czym tak pięknie pachnę, a ja NIC nie czuję, nawet rano, na świeżo, prosto z flachona 

na Chrome rządzę od paru dni