ONE Butoholiczki wcielone!Po domu pełno butów się wala nic już nas nie zadowala cz.81 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-02-03, 15:01   #4621
Choco_
Zakorzenienie

Dot.: ONE Butoholiczki wcielone!Po domu pełno butów się wala nic już nas nie zadowala

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
Obawiam się tej Galerii Katowickiej coś czuję, że w oczekiwaniu na pociąg mogę wydać zbyt dużo pieniędzy jak już ją otworzą
Ty zakupoholiczko

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
Sorki, że się wtracę nie pytana....ale jeśli bułki są z razowej , zytniej lub orkiszowej maki ( a nie pszennej barwionej karmelem jak te 99% sprzedawanych w piekarniach ) i na prawdziwym zakwasie...z ziarnem...to dlaczego Twoim zdaniem należy ich unikać ? Przeciez to nie ma znaczenia czy zje bułkę czy 2 kromki chleba
Tylko trzeba miec sprawdzona piekarnie, gdzie rzeczywiscie jest taki chleb albo takie bulki.
Głownie rozchodzi się właśnie o to. Bardzo ciężko znaleźć bułki, które nie mają utleniaczy, zapychaczy, polepszaczy i są zrobione tak, że swieże wytrzymają niedługo, bo nie zawierają dodatków "na przetrwanie" na pólce w sklepie ;]
Co do pogrubionego - uwierz, mi, że ma. Przynajmniej dla mnie miało.
Jeśli masz zjeść wagowo pieczywo, to jak baton wspomniała wcześniej o jedzeniu powoli - możesz zjeść 3 v 4 kromki chleba, a nie dwie połówki bułki. (tak, żeby wagowo było tak samo). Śniadanie zajmuje Ci więcej czasu, masz wrażenie większej ilości jedzenia i oszukujesz trochę swój wygłodniały żołądek.
Co do ziaren, mi nie wolno było ze względu na trawienie (procesy metaboliczne,pozostawanie gdzieś w organizmie - ale myślę, że to akurat moja indywidualna sprawa) i tuczenie (tak, tuczenie, w sensie zatrzymywanie poprawnej przemiany materii- ja miałam w ciagu dnia 3 razy porcje pieczywa) bułki z ziarnami słonecznika, soi, sezamu i siemienia lnianego. Rzadko kiedy byłam w stanie określić, jakie ziarna ma w sobie bułka (prędzej chleb, bo na opakowaniu pisze) więc po prostu się wystrzegałam. Może nie fortunnie powiedziałam o wszystkich ziarnach, miałam na myśli te, które wypisałam, ale tak jak mówię - nie byłam w stanie np. w sklepie zweryfikować, co ma jaka bułka/chleb, więc dawałam sobie siana
Choco_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:01   #4622
sanndras
Zakorzenienie

GG do sanndras
Dot.: ONE Butoholiczki wcielone!Po domu pełno butów się wala nic już nas nie zadowala

sama siebie niszczysz Ania na własne życzenie...

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:03   #4623
Mya1989
Zakorzenienie

Sorry Ania, ale jesteś beznadziejna. Żal mi Ciebie. Już nigdy nic w tym temacie nie skomentuje, bo szkoda mojego czasu.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:05   #4624
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Sorry Ania, ale jesteś beznadziejna. Żal mi Ciebie. Już nigdy nic w tym temacie nie skomentuje, bo szkoda mojego czasu.
Jestem tego samego dnia. To żałosne, ja bym sobie życzyła, już nie słuchać Twoich żali, to forum, więc nie zabronię Ci się wypowiadać, jesli mi nie pasuje to mogę sobie iśc, ale po prostu aaa szkoda gadać.
Stary 2013-02-03, 15:06   #4625
Plotkaraaa
xoxo

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
Obawiam się tej Galerii Katowickiej coś czuję, że w oczekiwaniu na pociąg mogę wydać zbyt dużo pieniędzy jak już ją otworzą
a kiedy mają ją otworzyć ?

.
Plotkaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:07   #4626
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
Jestem tego samego dnia. To żałosne, ja bym sobie życzyła, już nie słuchać Twoich żali, to forum, więc nie zabronię Ci się wypowiadać, jesli mi nie pasuje to mogę sobie iśc, ale po prostu aaa szkoda gadać.
Każdy facet by tak chciał, podymać sobie, pewnie tylko przeszkadza mu że rzadko, ale co tam, raz w miesiącu ma... Masakra, ale co z niego w ogóle za facet? Byc z dziewczyną tyle lat, a teraz traktować ją w ten sposób, to cham i tyle.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-02-03, 15:07   #4627
ania230
Zakorzenienie

chcialyście to powiedzialam, szanuje Wasze zdanie i juz sie nie odezwe w tym temacie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 15:08   #4628
KeshiaSaintMartin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
na poczatku bylo tak ze wszedl powiedzial czesc i nadstawil policzek zebym go pocalowala nie zrobilam tego za to on to zrobil. Nie pytal co u mnie sluchac, normalnie zaczol rozmawiac. Zdzwiniony byl że Basi męza nie ma , to mu powiedzialysmy ze jest w pracy i on powiedzial ze to mial byc wieczor babski i on go zepsol, powiedzialysmy ze tak, ze nie byl w planach.
A jak jecham mogl zadzwonic do szwagra i sie zapytac czy jest czy nie.
Zapytal mnie czy ma pojechac, powiedzialam mu że to jest twoja siostra wiec jak juz do niej przyjechales to zostan.
Poszedl do salonu a my siedzialysmy sobie w kuchni i rozmawialiśmy. Od czasu do czasu do nas przychodzil, nie rozmawialam z nim.
Potem siadlyśmy sobie w salonie i zaczelismy wszyscy ogladac film. Usiadl kolo mnie, przyniosl drinka. I tak wszyscy 3 siedzielismy i ogladaliśmy, od czasu do czasu ktoś się odzywał. Zrobilo się zimno i poszlam dolożyć do pieca to poszedl za mna i pokazywal jak to się robi...
Powiedzialam mu ze wiedziales ze ja tutaj jestem to po co przyjechales? a on to ja mam Cię w ogole unikać, nie widywać, przeciez raz na jakiś czas możemy się zobaczyć. Zapytalam się go jak on sobie to wyobraza, że my jesteśmy koleżeństwem bo ja sobie tego tak nie potrafie. To powiedzial że zrobimy wspolny kalendarz i bedziemy zapisywac kto kiedy jedzie do dziewczynek,żebyśmy znow na siebie nie trafili.
Basia postanowila że pójdzie spać , ja powiedzialam, że tez idę i wtedy poprosił żebym została. Po co zapytałam. Chcialem porozmawiać, to mu powiedzialam to mów to co masz do powiedzienia. Powiedzial mi że teskni za mna, że mnie go brakuje że coś do mnie czuję, ale on nie wie czy chce być ze mną.
Zapytalam czy kogoś ma .... bo slyszalam że tak powiedział że nie, że jest sam. Jedynie co ma to koleżanki.
Powiedzialam mu że poszlam na randke byl bardzo zaskoczony i powiedzial żebym nie chodzila bo mnie ktoś sprzeda do burdelu do niemiec.
Zaczelam się śmiać, powiedzial że to nic śmiesznego nie jest.
Leżeliśmy koło siebie zaczał mnie całować, przytulać itp.
Tak bardzo chcialam się do niego przytulić i tu nagle on się zjawia i dzieją się takie rzeczy. Powiedzialam żeby przestał, bo tak nie można robić. Powiedzial że wie że nie można tak robić, ale on uwielbia się ze mna kochać. Powiedzialam to ja jestem teraz dziewczyna do bzykania raz na miesiac, on powiedzial że nie i że tak nie myśli. Przecież razem tego chcemy... i tu mial racje , również sie chcialam z nim kochac i przytulić się do niego i spędzić z nim noc. Stało się ... 2 razy , potem rozmawialiśmy długo o wszystkim i on powiedział że on nie wie co on chce ale go ciagnie do mnie i jest mu źle bezemnie. Pytał o naszego kota jaki jest, bardzo by chciał go zobaczyć.

Dziewczyne przez 5-6 godzin byłam twarda, nie rozmawiałam, nie patrzymalam nawet na niego , ale jak mnie dotknol to odplynelam.
Wiem powiecie brak szacunku do siebie, ale ja go mam, naprawdę. Ale jak go widzę to nogi mi sie uginaja i robia sie jak z waty.

Rano wstaliśmy , zrobiliśmy po kawke, pozakal mi jakie mieszkania ogladal bo rodzice kazali mu się wyprowadzić i kupuja mu mieszkanie. Do końa marca ma się zdecydować .
Ehhhh to jest chore rozmawialiśmy normalnie, zachowywal się hmm normalnie, jak gdzie szlam do zaraz do mnie przychodzil i pytal co robie itp

Wiecie co nie mam żadnych wyrzutow , bylo super, dawno tak nie było.

Ale wiem, że napiszecie ostre słowa że znów dałam dupy... doslowieni i w przeniośni...
Jak go nie ma jest wszystko okey, żyje normalnie, nie myślę , nie placze, zajelam się sobą a jak on się pojawia to wymiękam .Nie mam na co to zwalić... może to przez samotność, przez to że hmm potrzebuje czułości...

Ania była twarda przed pierwsze godziny potem sama tego chciała i stało się.

Nie chce Was oszukiwac i oklamywac i napisac że nic nie było, bo bardzo dużo mi pomagacie i bardzo mi zależy na Was.
Oto moja prawda....
Sorry Anka, ale rozpier...asz sobie życie na własne życzenie I cokolwiek byśmy Ci nie doradziły Ty i jak to ignorujesz i robisz totalnie na odwrót. Ale skoro tego właśnie chcesz to Twój wybór. Ja też już kończe temat bo szkoda słów i tak NIC do Ciebie nie dotarło
You changed my life.

-?-
KeshiaSaintMartin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:08   #4629
sanndras
Zakorzenienie

GG do sanndras

Cytat:
Dokładnie. Nie chciałam aż tak, ale inaczej się po prostu nie da. To jest tak żałosne, że aż śmieszne.

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:10   #4630
jessy
Zakorzenienie

Cytat:

Rano wstaliśmy , zrobiliśmy po kawke, pozakal mi jakie mieszkania ogladal bo rodzice kazali mu się wyprowadzić i kupuja mu mieszkanie. Do końa marca ma się zdecydować .
Kompletnie nie uczysz się na własnych błędach i nie masz silnej woli, wystarczy, żeby facet, który Cię skrzywdził powiedział, że tęskni, a Ty już jesteś cała jego, mimo tego jak solennie zapewniałaś nas i siebie, że to już skończone

Dochodzę do wniosku, że może Ty lubisz tą sytuację niepewności i wykorzystywania przez faceta...

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
chcialyście to powiedzialam, szanuje Wasze zdanie i juz sie nie odezwe w tym temacie
Rzeczywiście tak chyba będzie lepiej, bo nic nowego, jak widać, nam nie powiesz .
Stary 2013-02-03, 15:10   #4631
Mya1989
Zakorzenienie

Dziewczyny, może wiecie z jakiej firmy jest ta torebka:

http://www.fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,39558
bo kurde, nie mogę dojrzeć napisu na blaszcze, a może któraś z Was ma?

i która lepsza:

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 15:11   #4632
starlit
catch me if I fall.

przykro to pisac, ale podejrzewalam, ze tak bedzie
widac taka sytuacja Ci pasuje, bo skoro wiesz, ze tak sie zachowujesz w jego obecnosci to trzeba bylo po prostu wyjsc zanim przyjechal
niezly z niego manilulator, chociaz w sumie moze nie az tak dobry, tylko po prostu zeby zmanipulowac Ciebie wiele nie trzeba... w kazdym razie facet sie niezle z Toba ustawil

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:

i która lepsza:

jestem za bezowa, w czarnej nie podoba mi sie ta wyrazna faktura
Stary 2013-02-03, 15:11   #4633
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy facet by tak chciał, podymać sobie, pewnie tylko przeszkadza mu że rzadko, ale co tam, raz w miesiącu ma... Masakra, ale co z niego w ogóle za facet? Byc z dziewczyną tyle lat, a teraz traktować ją w ten sposób, to cham i tyle.

Cytat:
Z drugiej strony, mogłaś to napisac w kilku słowach nie uwazasz, ze zatracasz troche swoja prywatność? Dzielisz sie tutaj całym swoim zyciem, ja rozumiem, ze kazda z nas czasem cos o sobie powie, ale mnie przeraża to, że opisujesz wszystko z takimi szczegółami. I nie chodzi mi tutaj o anonimowość, tylko o to, że nie zostawiasz dla samej siebie żadnych przemyśleń, tylko wszystko tutaj wylewasz... Nie szanujesz siebie wzgledem tego faceta i nie szanujesz samej siebie. Tyle ode mnie.
Co do bolda- już tyle razy to obiecywałaś, że nie wierze w ani pół słowa.
Stary 2013-02-03, 15:12   #4634
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
Dokładnie. Nie chciałam aż tak, ale inaczej się po prostu nie da. To jest tak żałosne, że aż śmieszne.
Ja już pisałam łagodniej, koniec łagodności, bo mnie się wydaje, że jak ją "zjedziemy" to się ogarnia. Fakt faktem, kocha go, ale z drugiej strony, co z niego za facet...
Cytat:
Napisane przez jessy Pokaż wiadomość
Kompletnie nie uczysz się na własnych błędach i nie masz silnej woli, wystarczy, żeby facet, który Cię skrzywdził powiedział, że tęskni, a Ty już jesteś cała jego, mimo tego jak solennie zapewniałaś nas i siebie, że to już skończone

Dochodzę do wniosku, że może Ty lubisz tą sytuację niepewności i wykorzystywania przez faceta...

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Rzeczywiście tak chyba będzie lepiej, bo nic nowego, jak widać, nam nie powiesz .
dokładnie

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-02-03, 15:14   #4635
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:

Mya, ja mam tą ruselle - tą czarną, wrzucałam tu zdjecia kilka dni temu Na stylowych kosztuje 99 a na flequ chyba dalej taka droga, wiec poszukaj tanszej jesli bedziesz chaiala ją kupić,
ALE
moja jest w reklamacji, nosilam ją niecale 2 tyg. i ucho mi sie urwało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 15:14   #4636
Monikaaa_19
Zakorzenienie

Cytat:
Ty zakupoholiczko
przecież nie będę stać i patrzeć na rozkład jazdy

Cytat:
Napisane przez Plotkaraaa Pokaż wiadomość
a kiedy mają ją otworzyć ?
słyszałam, że w 2 kwartale 2013 r. czyli jeszcze kilka miesięcy nie wiem czy mają tam jakieś opóźnienia ale na stronie www.galeriakatowicka.eu można już mniej więcej poczytać jakie sklepy będą
Stary 2013-02-03, 15:15   #4637
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

[/COLOR]

jestem za bezowa, w czarnej nie podoba mi sie ta wyrazna faktura
Chyba faktycznie masz rację, ale mam obawy co do tego, czy nie będę jej brudzić za bardzo, chociać o bordowego szopera dbam nieziemsko

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-02-03, 15:16   #4638
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość

przykro to pisac, ale podejrzewalam, ze tak bedzie
widac taka sytuacja Ci pasuje, bo skoro wiesz, ze tak sie zachowujesz w jego obecnosci to trzeba bylo po prostu wyjsc zanim przyjechal
niezly z niego manilulator, chociaz w sumie moze nie az tak dobry, tylko po prostu zeby zmanipulowac Ciebie wiele nie trzeba... w kazdym razie facet sie niezle z Toba ustawil
Mam wrażenie, że w tej sytuacji on nie musi być wielkim manipulatorem, żeby dostać to czego chce
Stary 2013-02-03, 15:17   #4639
iwoona
Wtajemniczenie

Ania ja Cie rozumiem że go pragniesz, naprawdę sama nie wiem czy bym sie tak nie zachowywała jak Ty, kochasz go czy masz do niego słabość ale jesteś dla niego tylko i wyłącznie dziurką do ruchania, zawsze gdy ma ochotę wie ze Cie zdobędzie co z tego ze pirzez pierwsze kilka godzin sie fochasz jak i tak zawsze wymiękniesz. To pewnie nawet dodatkowy dreszczyk emocji który podnosi jego ego. Wiesz co on do Ciebie czuje? Pociąg seksualny gdy mu sie ruchać chce. A miłe gesty, słowa i ODROBINA zainteresowania z jego strony służy tylko osiągnięciu celu.
jasne możesz juz zawsze ulegać i zaspokajać również swoje potrzeby w ten sposób nikt Ci nie broni twoje życie, twoje ciało tylko na litośc boska on Cie nie kocha ani Cie nie chce za dziewczynę, jestes tylko do seksu dopóki sie znów nie zakocha, mam nadzieje że zdajesz sobie z tego sprawę i robisz to wszystko świadomie

ja tylko nie ogarniam że on Cie zdradził a Ty nadal możesz go dotykac bez obrzydzenia

Spełnić marzenia . . .

iwoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:18   #4640
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jessy Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że w tej sytuacji on nie musi być wielkim manipulatorem, żeby dostać to czego chce
Jessy o czym Ty mowisz, on nie musi mieć w ogole zdolności manipulatorskich
EDIT:
A tak w ogóle Anka - rób ze swoim życiem co chcesz naprawdę - to Twoja sprawa, ale nie wciskaj nam kitu, że chcesz o nim zapomnieć, bo to gówno rpawda. Życzę Ci tego, na co zasługujesz - nie wiem, czy to bedzie dużo, czy mało, ale nie graj już tutaj porzuconej kobiety I RÓB TO NA CO MASZ OCHOTE tylko niekoniecznie nas o tym informuj

Edytowane przez Choco_
Czas edycji: 2013-02-03 o 15:24
Stary 2013-02-03, 15:19   #4641
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Mya, ja mam tą ruselle - tą czarną, wrzucałam tu zdjecia kilka dni temu Na stylowych kosztuje 99 a na flequ chyba dalej taka droga, wiec poszukaj tanszej jesli bedziesz chaiala ją kupić,
ALE
moja jest w reklamacji, nosilam ją niecale 2 tyg. i ucho mi sie urwało
Ta reklamacja to pewnie przypadek
A pacz! na stylowych mi nie pokazywało bo jestem ślepa no wlasnie strasznie drogie są na fleq, ale jest też 10% zniżki

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-02-03, 15:20   #4642
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Ta reklamacja to pewnie przypadek
A pacz! na stylowych mi nie pokazywało bo jestem ślepa no wlasnie strasznie drogie są na fleq, ale jest też 10% zniżki
http://www.stylowebuty.pl/products/T...ile-Brown.html

ale czarnej chyba nie ma, może dołożą
Stary 2013-02-03, 15:20   #4643
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwoona Pokaż wiadomość
ja tylko nie ogarniam że on Cie zdradził a Ty nadal możesz go dotykac bez obrzydzenia
on mnie nie zdradzil.. juz sie nie wypowiadam

Czoko chcialam być szczera wobec Was wiec napisalam w skrocie i tak

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu

Edytowane przez ania230
Czas edycji: 2013-02-03 o 15:24
Stary 2013-02-03, 15:23   #4644
jessy
Zakorzenienie

Cytat:
Jessy o czym Ty mowisz, on nie musi mieć w ogole zdolności manipulatorskich
Widać niektórzy tak lubią .

Za to się pochwalę, że byłam na spinningu 1,5h w tętnie 60-75% i jestem z siebie dumna. Dostałam wycisk, poziom endorfin wzrósł, kondycyjnie nie było problemów, za tydzień na pewno też wpadnę na te zajęcia
Stary 2013-02-03, 15:23   #4645
speare
exmod na urlopie:)

Cytat:
Oj baton, baton - to nie ilość kilogramów do zrzucenia decyduje o tym, ile kcal dostaniesz na diecie, tylko Twój styl życia, jaki prowadzisz. Czy jest siedzący, czy aktywny, co robisz w ciagu dnia, jaki masz zawód, czy znajdziesz czas na ruch, aktywność, czy wolisz zacząć od samej diety i potem wprowadzić do niej ćwiczenia. Nie dostałam głodowej dawki 1100 kcal żeby szybciej i więcej zrzucić, bo jestem większa niż Mya. Dostałam 1700 kcal, bo generalnie chodzi o zmianę nawyków żywienionwych i trochę wyrzeczeń. Nie mów mi, że odmawianie sobie bułek, jest nienormalne, bo własnie jest normalne, bo nie odmawiając sobie niczego, nigdy z miejsca nie ruszysz. Zdaje się, że Twój spadek wagi to też kwestia kilku wyrzeczeń. Nikt tu nie mówi o głodzeniu, ale o zmianach pozytywnych - po co pchać w siebie napuszone bułki skoro można zastąpić je równie dobrym chlebem. Wszystko smakuje dobrze, jeśli do środka wpakujesz coś ulubionego Ja też często Wam pisałam, że miałam nawyki żywieniowe, które pozwalały nie rezygnować z niczego do jedzenia. Ale to chyba logiczne, że zrezygnowałam ze słodyczy, fast foodów, napojóg gazowanych etc. Mogłam jeść ziemniaki, kaszę, makarony, chlebuś i całą resztę jedzenia dla ludzi. Ale przecież trzeba wyrzec się niezdrowych rzeczy, które sztucznie nas zapychają.
A już nie skomentuje tego, że dostałam inne zalecenia, bo mam więcej tłuszczu, mało zdrowe podejście do tematu

A ja Wam powiem, że po części obie macie rację jasne, że zapotrzebowanie kaloryczne ustala się na podstawie trybu życia i aktywności fizycznej, ale nie tylko, bo wielu dietetyków ustalając dietę szczególnie na jej początku bierze też pod uwagę m.in. dotychczasowy sposób odzywiania bo jeśli jest ktoś kto dotychczas jadł np. 3000 kcal dziennie zamiast 2000 to obcinanie ich aż do 1700 na samym początku niekoniecznie będzie dobre tylko stopniowo coraz niżej a co do tego że większa nadwaga to też inaczej sie wylicza- to jest kwestia % pomiaru tłuszczu i mięśni w organizmie, bo wbrew pozorom często jest tak, ze osoby które mają do zrzucenia np. 30kg będą miały wyższe zapotrzebowanie kaloryczne niż te które chcą zrzucić 10kg. Dlaczego? Bo organizm jakoś musi te kilogramy dźwigać, stąd u osób o wyższej nadwadze jest bardziej rozbudowana masa mięśniowa niż u tych z lekką
speare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:25   #4646
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.stylowebuty.pl/products/T...ile-Brown.html

ale czarnej chyba nie ma, może dołożą
No właśnie widziałam,że nie ma ale jest ta beżowa, za 99 zl
Cytat:
on mnie nie zdradzil.. juz sie nie wypowiadam

Czoko chcialam być szczera wobec Was wiec napisalam w skrocie i tak
jesteś pewna? bo ja jestem pewna czegoś innego

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g

Edytowane przez Mya1989
Czas edycji: 2013-02-03 o 15:27
Stary 2013-02-03, 15:27   #4647
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie widziałam,że nie ma ale jest ta beżowa, za 99 zl

Czarna schodzi szybko, ale ostatnio też nie było i później była, bo moja kumpela też się czaiła ale w końcu wzieła chyba jeszcze inną
ale swoją drogą, ta beżowa też bardzo ładna mi by nie pasowała bo ja mniej niż bardziej elegancka jestem
Stary 2013-02-03, 15:27   #4648
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

wiecie co? trochę przesadzacie..........ani a postepuje zle i jest tego swiadoma ale ona go kocha - to jest silniejsze
latwo mowic nie będąc w takiej sytuacji

mój eks traktowal mnie sto razy gorzej i zawsze do niego wracałam, nie mogłam się powstrzymać
dopóki nie wyleczyłam się z tej milosci
niestety dopóki nie przestanie się mocno kochac to ciężko jest nie ulec
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 15:28   #4649
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

jestem

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2013-02-03, 15:28   #4650
Choco_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
A ja Wam powiem, że po części obie macie rację jasne, że zapotrzebowanie kaloryczne ustala się na podstawie trybu życia i...
zgodzę się z Tobą

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości