Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-31, 11:37   #2671
asik1503
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Perfekcjonistka ale fajnie
ja też ostatnio poszalałam na zakupach najpierw jak byłam u mamy to skorzystałyśmy z niemieckich promocji xD a potem wróciłam do domku i jeszcze dokupiłam kilka rzeczy normalnie aż wstyd
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 12:07   #2672
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Perfekcjonistka ale fajnie
ja też ostatnio poszalałam na zakupach najpierw jak byłam u mamy to skorzystałyśmy z niemieckich promocji xD a potem wróciłam do domku i jeszcze dokupiłam kilka rzeczy normalnie aż wstyd
A co kupiłaś?
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 12:15   #2673
asik1503
Zakorzenienie

w DE kupiłam dwie pary legginsów, dwie pary spodni, trampki i dostałam jeszcze kilka bluzek, sweterek, polar, płaszcz... plus jeszcze kosmetyki, pędzle do makijażu, szczotki do modelowania... a w PL kupiłam dwie pary butów, spodnie, sweterek więcej grzechów nie pamiętam xD
22.08.18
IG
Stary 2013-01-31, 12:34   #2674
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
w DE kupiłam dwie pary legginsów, dwie pary spodni, trampki i dostałam jeszcze kilka bluzek, sweterek, polar, płaszcz... plus jeszcze kosmetyki, pędzle do makijażu, szczotki do modelowania... a w PL kupiłam dwie pary butów, spodnie, sweterek więcej grzechów nie pamiętam xD
O, to faktycznie zaszalalas, ja wieksze zakupy zrobie juz w Polsce. Jeszcze tylko miesiac, oby szybko zlecial. . Asik nauczylam sie juz robic klosa. Obejrzalam jakis filmik w sieci z instrukcja i pieknie wychodzi.

Perfekcjonistka, dobrze ze ktos zajal Ci czas. Oby cos z tego wyszlo.

Co do zachowan policji, to pamietam jak kiedys spisali mnie i Tz. Siedzielismy w samochodzie na tylnym siedzeniu i jedlismy chipsy. A policja od razu glupie skojarzenia, tym bardziej, ze mialam krotka sukienke. I jeden z nich mowi do mnie tak: Czy tutaj aby nie doszlo do jakiegos molestowania, bo Ty masz chyba z 17 lat. (Bylam wtedy swiezo po licencjacie). Smiejemy sie z tego do dzis. Choc ostatnio nowo poznany chlopak dal mi uwaga 23 lata. Rekord, chyba oczu nie mial
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 12:39   #2675
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Spotyka was więcej miłych czy niemiłych sytuacji z powodu młodego wyglądu?
Niemilych
Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Hmm, nie wiem jak go nazwać Powiedzmy "bliski znajomy" Mamy się ku sobie i takie tam inne Jak coś się zmieni na pewno się pochwalę
Fajnie

Asik jakie zakupy. Ja sobie ostatnio kupilam spodnie i sukienke.

Witam
Stary 2013-01-31, 13:58   #2676
asik1503
Zakorzenienie

Very nice no filmiki instruktarzowi są świetne szczególnie te rosyjskie oni robią najlepsze warkocze
22.08.18
IG
Stary 2013-01-31, 19:00   #2677
Nina343
BAN stały

Z sytuacji związanych z młodych wyglądem to jeszcze taka sytuacja sprzed 3 lat przed wejsciem na imp ochrona sprawdzała dowód oczywiście ode mnie chcieli. Daje dowód a ochroniarz go ogląda i po chwili do mnie proszę mi powiedzieć datę urodzenia haha. Przeglądałam wątek od początku i też mam raczej filigranową posturę (ok 162 i 51 kg), bezbiuście <haha>, drobne ręce ( muszę nosić zegarek na bransolecie bo na pasku to dziurek za mało ) oraz drobna buzia. Mnie krótkie włosy jeszcze bardziej odmładzają więc je zapuszczam i zapusciłam też grzywkę . Najwięcej to dali mi 19 lat a najmniej 12 ( nie wiem czy to była złośliwość )
Nina343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 19:38   #2678
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nina343 Pokaż wiadomość
Przeglądałam wątek od początku i też mam raczej filigranową posturę (ok 162 i 51 kg), bezbiuście <haha>, drobne ręce ( muszę nosić zegarek na bransolecie bo na pasku to dziurek za mało ) oraz drobna buzia. Mnie krótkie włosy jeszcze bardziej odmładzają więc je zapuszczam i zapusciłam też grzywkę . Najwięcej to dali mi 19 lat a najmniej 12 ( nie wiem czy to była złośliwość )
Chciałabym ważyć 51 kg Niestety moja waga to 42-43 kg I chyba szybko nie przytyję... A szkoda
Też zapuszczam włosy, ale nie chcę żadnej grzywki Mnie ona tylko denerwuje Może z grzywką wyglądałabym lepiej, bo mam wysokie czoło Niestety mam ten słynny "wicherek" więc raczej odpada
Stary 2013-01-31, 19:47   #2679
Madaaa
Zakorzenienie

Tez mam wicherek, ale z jednej trony z malej ilosci wlosow takze te wlosy z gory ktore robia za grzywke go zaslaniaja. Teraz jakos dziwnie mnie fryzjerka sciela, tak na bok zaczesla grzywke i nie ma co przyslonic tego wicherka i dziwnie mi sie uklada, robi mi sie przedziałek z wlosow na czole Ja zapuszczam wlosy dalej. Mam troche pocieniowane i chcialabym zeby byly z calosci na rownej dlugosci, ale musialabym z 10 cm obciac Także wyrównam jak beda mega długie

Mnie ostatnio nie spotykaja jakies wredne komenatarze na temat wieku, ale pewnie wiosna sie zacznie. Jakos w kurtce i tych calych zimowych łachmanach ludzie daja mi wiecej lat i nawet paniują do mnie.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 21:01   #2680
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Moje tak samo Chciałabym je wyrównać, ale też musiałabym obciąć 10 cm jak nie więcej, więc tak samo jak Ty, zrobię to jak będą mega długie Niestety trochę to jeszcze potrwa
Stary 2013-02-01, 09:45   #2681
asik1503
Zakorzenienie

o ja też zapuszczam włosy i też mam wicherki... ale nie przeszkadza mi to w posiadaniu grzywki właśnie... muszę sobie moją jakoś ogarnąć
22.08.18
IG

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-01, 15:05   #2682
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Tez mam wicherek, ale z jednej trony z malej ilosci wlosow takze te wlosy z gory ktore robia za grzywke go zaslaniaja. Teraz jakos dziwnie mnie fryzjerka sciela, tak na bok zaczesla grzywke i nie ma co przyslonic tego wicherka i dziwnie mi sie uklada, robi mi sie przedziałek z wlosow na czole Ja zapuszczam wlosy dalej. Mam troche pocieniowane i chcialabym zeby byly z calosci na rownej dlugosci, ale musialabym z 10 cm obciac Także wyrównam jak beda mega długie

Mnie ostatnio nie spotykaja jakies wredne komenatarze na temat wieku, ale pewnie wiosna sie zacznie. Jakos w kurtce i tych calych zimowych łachmanach ludzie daja mi wiecej lat i nawet paniują do mnie.
W sumie to mnie sie nikt nie czepia od kad wyjechalam i nikt sie nie dziwi ze jestem zona(a nie corka) meza

Perfekcjonistka mi tez bylo szkoda obciac wlosy wiec schodzilam z cieniowania stopniowo
Stary 2013-02-02, 09:11   #2683
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
W sumie to mnie sie nikt nie czepia od kad wyjechalam i nikt sie nie dziwi ze jestem zona(a nie corka) meza

Perfekcjonistka mi tez bylo szkoda obciac wlosy wiec schodzilam z cieniowania stopniowo
, bo w Polsce ludzie sa wredni. Nie uogolniam, ale bylam juz w paru krajach zagranica i tam nikt nie patrzy, czy jestes gruba, czy chuda, jak jestes ubrana itd. U nas to ludzie maja taka mentalnosc, zeby tylko dopiec drugiemu, szczegolnie ci w mniejszych miast, albo wsi.

U Was tez taka okropna pogoda, tutaj ciagle leje, na dodatek jestem chora i juz odliczam dni do konca lutego
Ex Au pair De
Stary 2013-02-02, 12:10   #2684
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
, bo w Polsce ludzie sa wredni. Nie uogolniam, ale bylam juz w paru krajach zagranica i tam nikt nie patrzy, czy jestes gruba, czy chuda, jak jestes ubrana itd. U nas to ludzie maja taka mentalnosc, zeby tylko dopiec drugiemu, szczegolnie ci w mniejszych miast, albo wsi.

U Was tez taka okropna pogoda, tutaj ciagle leje, na dodatek jestem chora i juz odliczam dni do konca lutego
Ojj, moim zdaniem, otyłe osoby mają dosłownie: przerane wszędzie Tutaj u mnie strasznie śmieją się z grubasów i komentują osoby szczupłe Czasami dziewczyna jest normalnej wagi, nie chuda, nie gruba a ci potrafią powiedzieć, że chudzina

No ale jakby nie było, jeśli chodzi o tatuaże, kolczyki, kolorowe włosy, dziwaczne ubrania itd, to pod tym względem jest o wiele, wiele lepiej
Bo o sytuacji na polskich wsiach to szkoda się wypowiadać....

Przypomniało mi się ostatnio, jak taka polka co mieszka ojcem mojego znajomego (nienawidzę jej ) powiedziała mi, że jestem strasznie chuda a zwłaszcza mam chude nóżki.... Myślałam, że coś jej zrobię

U mnie też co chwilę popaduje i z tego co wiem, cały weekend ma padać
Stary 2013-02-02, 13:09   #2685
szakal165
Zakorzenienie

Dzisiaj sprzedawczyni w sklepie " a weźmiesz sobie...?" :facepalm:
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-02, 17:05   #2686
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ciagle pada, ale mi wszystko jedno bo tez jestem chora. Zlapala mnie wvzoraj temperatura i tak dzisiaj cały dzień leze i spie. Po tabcinie goraczka nie chce zejsc

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
oj do mnie tez na ty mówią bardzo czesto, ale moim kolezankom co wyglądaja raczej na swoj wiek tak samo czesto sie zdarza. Male miasto i głupia mentalność ludzi Najczęściej w sklepach u prywaciarzy, bp np. w jakis sieciowkach czy placowkach bankowych, urzedowych chyba sie boja bo zawsze sa grzeczne i paniują
Stary 2013-02-02, 19:39   #2687
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Ciagle pada, ale mi wszystko jedno bo tez jestem chora. Zlapala mnie wvzoraj temperatura i tak dzisiaj cały dzień leze i spie. Po tabcinie goraczka nie chce zejsc

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

oj do mnie tez na ty mówią bardzo czesto, ale moim kolezankom co wyglądaja raczej na swoj wiek tak samo czesto sie zdarza. Male miasto i głupia mentalność ludzi Najczęściej w sklepach u prywaciarzy, bp np. w jakis sieciowkach czy placowkach bankowych, urzedowych chyba sie boja bo zawsze sa grzeczne i paniują
już 2 raz mi się zdażyło,. wcześniej młodsza ode mnie ekspedientka w markecie też "co dla ciebie?"
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-02, 20:55   #2688
very niceee
Zadomowienie

Masakra jakas z tymi przeziebieniami, tutaj wszyscy chorzy. Ja dzis praktycznie mowic nie moglam. Hosci dali mi na szczescie dzien wolny i moglam sobie zostac w lozeczku. Jak na mola ksiazkowego przystalo nadrobilam zaleglosci w czytaniu. Tak mnie wciagnela czytana ksiazka, ze koniecznie musze obejrzec film, na jej podstawie Fajna historia o milosci i choc nie lubie ckliwosci, to przeczytalam ja jednym tchem. I pod jej wplywem w jakis romantyczny nastroj popadlam heh. Zaczelam doceniac wszystkie drobne rytualy z moim Tz, nawet takie glupoty jak wspolne wyjscie na pizze, czy obejrzenie filmu, takie codzienne sprawy, ktorych teraz ogromnie mi brakuje
Ex Au pair De
Stary 2013-02-03, 11:13   #2689
Madaaa
Zakorzenienie

Ja dzisiaj cale szczescie czuje sie lepiej. Caly dzien i noc w lozku na cos sie zdało W nocy przespalam chyba 11 godzin Tak ftalnie sie czulam, że nawet nie mogłam telewizji ogladac Dzisiaj mam juz tylko 36,9 temperatury i duzo energii, ale zostane w lozku i bede ogladac seriale ale buszowac w necie i mam nadzieje jutro byc juz calkiem zdrowa.

Very a co za ksiazke czytasz?
Najbardziej docenia sie male sprawy wtedy kiedy ich nam zabraknie. Ale jeszcze troche i wrocisz do tz, bedziecie mogli nadrobic te 3 miesiące
Moj tz wczoraj przyszedl do mnie z lekami, zrobil mi kolacje, Biedny sie tak martwił o mnie. Milo jak ktos tak o ciebie dba

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
już 2 raz mi się zdażyło,. wcześniej młodsza ode mnie ekspedientka w markecie też "co dla ciebie?"
Te mlodsze czasami wygladaja jak 10 lat ode mnie starsze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 18:35   #2690
201604250949
Konto usunięte

hej
dopiero teraz odkrylam ten wątek ale dobrze wiedziec, ze jest więcej posiadających taki problemem/zaletę
mam 23lata a wszędzie sie mnie pytają czy jestem pelnoletnia
Kiedys mnie to draznilo ale teraz chorelnie sie ciesze, ze nie wygladam jak moje znajome rowniesniczki ktore przypominają 30stki
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-03, 19:51   #2691
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
hej
dopiero teraz odkrylam ten wątek ale dobrze wiedziec, ze jest więcej posiadających taki problemem/zaletę
mam 23lata a wszędzie sie mnie pytają czy jestem pelnoletnia
Kiedys mnie to draznilo ale teraz chorelnie sie ciesze, ze nie wygladam jak moje znajome rowniesniczki ktore przypominają 30stki
witaj
Stary 2013-02-04, 08:16   #2692
white_bear
Pani żona :)

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Takie zachowanie jest niedopuszczalne Ja bym chyba mu coś odpowiedziała

Mi w urzędach itd, prawie zawsze mówią na "Pani" bo to tutaj normalne i bez różnicy czy 15 lat czy 25
Niestety młodzież i ludzie starsi zawsze biorą mnie za 15-16 latkę
A mi nawet w urzędach zdarzyło się słyszeć "Ty"...
Cytat:
To to ja słyszę notorycznie...
Cytat:
Do mnie nawet w banku na Ty mówią. Czasem mam tego serdecznie dość i mam ochotę walnąć tekstem typu 'nie przypominam sobie żebyśmy były na ty', ale się powstrzymuje, żeby zamieszania nie robić.

Poza tym wkurza mnie, że np jak jestem gdzieś, gdzie wiadomo, że mam lat 18+ bo tam raczej młodzież nie przychodzi np urzędy czy banki mówią na Ty mimo, że często mają przed oczami mój dowód osobisty, w którym jest wyraźnie napisany mój rok urodzenia... Ale może to ja mam takie szczęście. Albo w jakimś ciemnogrodzie mieszkam... ;/
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 08:24   #2693
asik1503
Zakorzenienie

wiecie, że ostatnio prawie zostałabym milionerką bo kolega chciał się założyć o milion, że jestem młodsza od niego xD i się chłopak zdziwił jak się okazało, że jestem starsza bo on był święcie przekonany, że ja dopiero po maturze jestem
22.08.18
IG
Stary 2013-02-04, 08:58   #2694
very niceee
Zadomowienie

Madaa ,,Trzy metry nad niebem", teraz musze zobaczyc film. Podobno jest wersja wloska i hiszpanska, ale moja sis twierdzi, ze hiszpanska lepsza. Tez juz powoli zdrowieje, moj Tz tez zawsze o mnie dba, jak jestem chora, teraz musze radzic sobie sama. Niedlugo zaczyna sie tu karnawal, to rozerwie sie troche, choc bedzie mi przykro, ze spedzimy osobno walentynki.

Asik trzeba bylo sie zakladac. Mnie w urzedach to raczej na pani mowia, w bankach tez. Zazwyczaj w sklepach jestem ,,dziewczynka''.
Ex Au pair De
Stary 2013-02-04, 11:18   #2695
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Madaa ,,Trzy metry nad niebem", teraz musze zobaczyc film. Podobno jest wersja wloska i hiszpanska, ale moja sis twierdzi, ze hiszpanska lepsza. Tez juz powoli zdrowieje, moj Tz tez zawsze o mnie dba, jak jestem chora, teraz musze radzic sobie sama. Niedlugo zaczyna sie tu karnawal, to rozerwie sie troche, choc bedzie mi przykro, ze spedzimy osobno walentynki.

Asik trzeba bylo sie zakładać. Mnie w urzedach to raczej na pani mowia, w bankach tez. Zazwyczaj w sklepach jestem ,,dziewczynka''.
Obczaje, ale gdzieś słyszałam ten tytuł.
To tylko Walentynki. Czym jest ten dzień przy reszcie życia spędzonego razem
Stary 2013-02-04, 16:29   #2696
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-06, 19:52   #2697
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Do mnie nawet w banku na Ty mówią. Czasem mam tego serdecznie dość i mam ochotę walnąć tekstem typu 'nie przypominam sobie żebyśmy były na ty', ale się powstrzymuje, żeby zamieszania nie robić.
ja raz wlasnie tak odpwiedzialam i oczywiscie zaraz bylo, ze jak ja sie odzywam
(babka ode mnie starsza o pare lat w ogole tylko spalona solarą wygladala na 40 )
ale na koncu juz do mnie mowila na "Pani" więc wyszlo na moje

Cytat:
wiecie, że ostatnio prawie zostałabym milionerką bo kolega chciał się założyć o milion, że jestem młodsza od niego xD i się chłopak zdziwił jak się okazało, że jestem starsza bo on był święcie przekonany, że ja dopiero po maturze jestem

o czesc asik w ogole

Edytowane przez 201604250949
Czas edycji: 2013-02-06 o 19:51
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-07, 12:40   #2698
very niceee
Zadomowienie

Cytat:
Obczaje, ale gdzieś słyszałam ten tytuł.
To tylko Walentynki. Czym jest ten dzień przy reszcie życia spędzonego razem
No, niewiadomo, czy nie bede zmuszona wczesniej wracac do Polski. Oby nie, ale mam pewien hmmm..... klopot.

Co tu tak cicho w ogole?
Ex Au pair De
Stary 2013-02-07, 14:38   #2699
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No, niewiadomo, czy nie bede zmuszona wczesniej wracac do Polski. Oby nie, ale mam pewien hmmm..... klopot.

Co tu tak cicho w ogole?
A co się stało? Jeśli można spytac....
Stary 2013-02-07, 16:49   #2700
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Co tu tak cicho w ogole?
Ja czekałam, aż w końcu ktoś coś napisze, gdzie będę mogła się udzielić
U mnie trwa karnawał, każdy imprezuje, przebiera się a ja siedzę w domu Mam nadzieję, że chociaż w sobotę i niedzielę gdzieś wyruszę

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
A co się stało? Jeśli można spytac....
Dołączam się do pytania
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości