|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012
Oj koturny to była cenna rada i dozgonnie będę Ci za nią wdzieczna, dzieki temu bawiłam się do samego końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Przyszły moje (zamówione wczoraj ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Rozeznanie
|
Ja mialam wszystkie trzy pary cieliste , teraz jak oglądam fotki to widzę że wygląda to ok, białe buty raczej skracają sylwetkę , a nogi wydają się grubsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja bym kupiła na Twoim miejscu buty z materiału. Sama takie miałam i były o wiele lepsze niż skóra bo były miękkie i ułożyły się do stopy- nic mnie nie obtarło itp. Poza tym były tańsze niż skórzane a do tego po weselu właściwie nie wiem czy się nadają do chodzenia (jakby ktoś chciał) bo są podeptane przy tańcach i brudne niemiłosiernie. Może można je wyprać- ciekawe co się stanie ![]()
![]() |
#275 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie znałam oferty La Boda, ale widzę, że mają butki, które proponowała mi pani w salonie, w którym kupiłam suknię http://www.laboda.pl/zdjecia/produkt...0edb622667.jpg były megawygodne - te delikatne świecidełka dodawały im fajnego charakteru, ale kosztowały 450zł ![]() ![]() co do butów skórzanych - ja wybrałam model Sali i byłam bardzo zadowolona: idealny rozmiar, świetnie wyprofilowane, bardzo wygodne, nic mnie nie obtarło (mimo że ich wcześniej nie rozchodziłam). teraz są niezniszczone i właściwie ktoś mógłby je jeszcze wykorzystać ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Rozeznanie
|
hej, hej
![]() i co Ty zrobisz z tym ogromem wolnego czasu? jak się odnajdziesz w tej sytuacji? ![]() ![]()
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - sprzątam, piorę, potem na zakupy, wieczorem do znajomych, a jutro - kurcze ... nie mam pojęcia!
W ogóle dziewczyny moja choinka to jakiś cyborg. Mieliśmy ją już jakieś 2 tyg przed świętami. Teraz jest już luty a ona nie zgubiła chyba ani jednej igły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rzeczywiście trafił Wam się choinkowy mutant ![]() ![]() Mój Mąż dziś zdecydował, że robi tatuaż i umówił się na najbliższy wtorek na pierwszą sesję (5 godz.). Wiem, że to jego marzenie i od dawna chciał to zrobić, ale mam jakieś wątpliwości i obawy... Wasi Mężowie mają jakieś tatuaże? A może któraś z Was może się pochwalić jakimś obrazem na ciele?
Zapracowany Paidos Agogos ![]() ex-Damonowa Aparatka ![]() 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. ![]() Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. ![]() Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2013-02-02 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam, ale tż ma wilka na ramieniu. Oczywiście marzy mu się taki wielki na plecach - najlepiej też wilk.
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Rozeznanie
|
But odcina się od nogi nie od sukienki ( chyba że ma się na sobie białe rajstopy) i dlatego skraca i obciąża sylwetkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |||
Zakorzenienie
|
Witam późna porą
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Mąż poszedł grać w piłkę, a ja piję kawkę i zaglądam do Was. Później położę farbę na włosy, maseczkę na twarz i mam nadzieję, że zdążę wszystko zmyć zanim chłop wróci ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() rzeczywiście w zamierzchłej przeszłości zrobiłaś tatuaż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak Wam mija niedziela? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
Kasioonya - tż robił go troszkę wcześniej zanim się poznaliśmy. Tatuaż jest ładnie dopracowany, ale ja tam ogólnie nie przepadam, zwłaszcza na kobietach. U mnie w pracy niby też jest zakaz, bo właściciel mojej firmy to bardzo religijny facet, ma swój własny kościół, a na reklamówkach pod spodem, od dołu, mamy nawet jakieś odwołanie do biblii
![]() ![]() Miłej niedzieli dziewczynki! ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Viollet - to strasznie zależy od buta, bo równie dobrze może cię obetrzeć np przy małym palcu (ten cały but), ja tam w sumie miałam rajstopy mimo peep toe, ale nie było tego widać bo miałam te bezszwowe. Zresztą bałam się, że zaraz mnie coś obgryzie, a tak wszystko było super. Trzeba po prost trafić na dobre buty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to moje skromne zdanie ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() Natomiast dzis zrobilam obiadek pioczytalam ksiazke bylismy na kawce z malzem i teraz zaraz pojde do lozia z ksiazka. Czytam ciagle gre o tron.
![]() |
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() widzę, że masz / miałaś fajny leniwy dzień ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Zakorzenienie
|
Justyna - i co wciągnęła cię książka czy po prostu nie twoje klimaty?
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A w tym całym zamieszaniu , nie zabrałam sobie żadnych innych butów na zmianę , a z racji ,że spaliśmy w lokalu to rano tż- musiał mnie znieść na śniadanie do lokalu bo padał mega deszcz a ja nie byłam w stanie ślubnych butów na nogi założyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
ja też miałam peep toe i nie poobcierałam sobie stóp, nie mogłam wybrać bardziej wygodnych butów do ślubu. Każdej PM będę polecać buty ze strony białebuty. Przetańczyłam w butach całą noc, a wesele skończyło się ok 9 rano
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Uff nareszcie jestem sama w pracy i mogę do was zajrzeć.W środę byłam na wizycie kontrolnej u dermatologa podleczyliśmy moje uczulenie na chemiczne rzeczy i mieliśmy wziąć się za mój łojotok skóry, na nowych maściach jestem od piątku a od wczoraj twarz znów mam czerwona piekącą i nie mogę sobie z nią poradzić. dzwoniłam juz do pani dermatolog, jest na szkoleniu ma oddzwonić. Ech...
Cytat:
![]()
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- a my byliśmy w sobotę u znajomych i wróciliśmy w niedzielę. Było bardzo miło- posiedzieliśmy, pogadaliśmy, popiliśmy, powspominaliśmy stare czasy ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Justii - ja też polecam z tej stronki buty, bo nigdy nie miałam takich wygodnych na obcasie i do tego, których wcześniej nie rozchodziłam
![]() Justynaa - w sumie tak w tej książce jest, że niektóre historie się dłużą, a niektóre tak wciągają, że aż szkoda jak się przechodzi do następnej... ale mi osobiście całościowo się bardzo podobała - czekam na nowe części. |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja z małym ogłoszeniem wpadam :d : oddam w dobre ręce chłopa, pod czterdziestke , łysiejący, zrzędliwy w połowie zagipsowany na 4 tygodnie, sfrustrowany zaistniałą sytuacją chojrak narciarstwa. Jakaś chętna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#300 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o masz.... no to poszalał ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.