|
|
#3751 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Mam Marimer, może być?? To jakiś fizjologiczny roztwór soli morskiej... Dzięki wszystkim za kciuki, bo po co żyć bez węchu?? ![]() Powróciłam do Warszawy i ruszam do góry prasowania... Za to nabyłam sobie jeszzcze 2 pary spodni na jogę, bo leci ze mnie, jak z wyciskanej gąbki na zajęciach, codzienne muszę zmieniać wdzianko...
|
|
#3752 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3753 | |||
|
BAN stały
|
Siema pasztety! Znad domowych zapieksów
Połówek Szatą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39018714]Skasuj to, bo się biedny Grysku wystraszy i fogne se fejsika nie założy [/quote] Cytat:
![]() Mnie po trzech dniach ![]() Bo im człowiek wyższy, tym stopę ma większą A prawo jazdy wystarczy, Pani Władzo? Murszę, no ja Cię proszę
|
|||
|
|
|
#3754 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wizaz mi nie cytuuuje
gryxie-co do nuk-przeciez nie ma jakiegos zawsze przwdziwego przelicznika wzrostu do numeru stopy , a 38 to nie jest malenka damska stopka , jakby napisałą ze ma 35 przy 180 wzrostu to bym sie zdziwiła, ale 38 to nic dziwnego (tak mi sie zdaje).
|
|
#3755 |
|
Nindżopesz
|
Kurde, wizaz muli codziennie wieczorem
Znowu wprowadzaja jakies "ulepszenia"?
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, mi też nie cytuje
co się dzieje z tym Wizażem ostatnio ![]() chciałam w każdym razie napisać, ze zgadzam sie z Polly w kwestii rozmiaru stóp znam wiele przykładów kiedy stosunkowo wysokie osoby mają małe stopy i odwrotnie
|
|
|
|
#3757 |
|
BAN stały
|
Znowu się biesi!
Polly, ja wiem, że nie ma żadnego, prostego przelicznika wysokość ciała vs rozmiar stopy, ale wydaje mi się, że te 38 to ściema jakaś (z obserwacji moich przykładowo, najczęściej spotyka się u kobiet 36-38 właśnie, przy wzroście 160-170cm) Chyba, że nasza Linda jest wyjątkiem
|
|
|
|
#3758 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- fuu
|
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano fakt ![]() ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3760 |
|
Wpisz tu zomzing
|
muf
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- spodziemnił na dobre
|
|
|
|
#3761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. łiuski i kole Cytat:
![]() nooo na samą myśl mi słabo pospałam, pojadłam, pośmiałam na Nadciąga totalny kataklizm przyszedł czas na efujarkę i wizaż, a ten się biesi
|
|
|
#3762 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
prowadzisz obserwacje damskich stóp? a przy wzroscie 150-160 jaka numeracja jest typowa?
|
|
|
#3763 |
|
Mother of Cats
|
Dziękuję za wsparcie sojowe
A propos wzrostu wczoraj przeżyłam zawód dekady. Przez ostatnie naście lat byłam przekonana, że mam 164 cm wzrostu, a tu po porannym mierzeniu wyszło 163 (po wieczornym nawet na 162 cm mnie nie starczyło, chlip, chlip). Czy to możliwe, że już zaczął się proces starczego kurczenia się?
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-02-03 o 21:43 |
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
Mić doczytłaś już o kanapce chyba
jutro na śniadanie planuję tę co poleca Katty
|
|
#3765 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() A ja dziś zrobiłam krem kukurydziany z chili - dobre wyszło
|
|
#3766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przeszytałam 2 razy i nie wiem od czyich wymiarów się zaczęła rozmowa
![]() Rozmawiamy z didką o tym gdzie pójdzie i co by chciała na wyjeździe, i mówi mi że gdyby jednak gdzieś trafiła na YC to może coś by nabyła... na wyprzy... na co ja, że jakby na wyprzy to czemu nie, może coś kupić , potem pyta co konkretnie i nie dając mi czasu na odpowiedź dokańcza: oj wiem, ja będzie śmierdziało to biorę ![]() a o tż-cie i Philosykos pisałam? Włażę taka wypachniona do pokoju a On: że coś czuje dziwnego, przysuwa się i pyta co, to mówię , a On : łiiiii u dziadków pod stodołą takich zapachów mnóstwo ![]() Jeżeli Bucha nie przestanie jęczęć to go chyba ekmituję Ten ryj non stop miauczy, i żeby jeszcze to było miauknięcie konkretne, toto jęczy jakby nie jadło z tydzień ( a je, za dwóch, albo i czech )
|
|
#3768 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
nie: linia Katyń, Pan Tadeusz itp, linia pseudosmieszne pseudokomedie pseudoromantyczne |
|
|
|
|
#3770 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3771 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. A sok pijesz? Czy ta suszoną torebkową ? Nie no w sumie aż tak duż ( wedlug normy) chyba mi nie wypadło...policzylam ![]() To co zebrałam to 28... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Skarbku, kocisko pewnie wiosnę czuje i panny probuje przywabić . Chyba że kastrowany, to moze z nudow sie drze... ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Mój niewyplukujący? Bo jak Eld czy Venita, to i pasty i proszek i co tam maja wyplukiwalo sie po tygodniu max 2. |
||||
|
|
|
#3772 |
|
Piers do przodu
|
Stazja ja tak byłam ubrana dla Unego
- i myśląc, że wraca nieco wcześniej do chaty więc otworzyłam drzwi bez lookania w judasza a tu Szczęść Boże ...
|
#3773 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na okrągłowiosna.... mówisz... a nie wiecie co ze świstakiem? przepowiedział już wiosne? Ja dziś jak rano otworzyłam okna to ptaki śpiewały
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3775 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
wsamrasowy ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Marimer = Tonimer?
|
||
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, aco ile dni/ml??? przepalasz
|
|
|
#3778 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzięki ![]() Katyń w sumie nawet sama chciałam obejrzeć czy lepiej nie?V. właśnie wymyślił weekend w Krakowie...
|
|
|
|
|
#3779 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie lało przez kilka dni , w dzień było po 5-6 stopni więc większość śniegu stopniała , ale zostało jeszcze sporo
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

Mam Marimer, może być?? To jakiś fizjologiczny roztwór soli morskiej... Dzięki wszystkim za kciuki, bo po co żyć bez węchu?? 

znam wiele przykładów kiedy stosunkowo wysokie osoby mają małe stopy i odwrotnie

Może dodam trochę malibu
Faworki czy pączki? 

na samą myśl mi słabo 

z chili - dobre wyszło

a tu Szczęść Boże ...
na okrągło
czy lepiej nie?