Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-03, 19:06   #3721
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Czym się strułaś tym się lecz
Oj lepiej może nie...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:13   #3722
misiadelko
BAN stały

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Kurczę ja swojemu zespołowi nie zadawałam takich pytań... Grali u mojej przyjaciółki i wiem co robią, co i jak... Teraz się zastanawiam, że może lepiej tak czy siak byłoby zapytać... w każdym bądź razie 'już po pttokach', bo umowa podpisana. U mnie w mieście wolałam od razu wszystko zaklepywać, bo jest tzw. wyścig szczurów, kto się zaręczy od razu zaklepuje termin, więc wolałam nie zwlekać no i już przynajmniej większość mam z głowy

Może jeszcze napiszę jak to się u mnie rozkłada z kosztami (wydaje mi się, że nie za drogo wyszło)
- sala (wesele, poprawiny) 230 + 7% na 2014
- kamerzysta - 1700 (hd i to blu ray czy jakos tak:P)
- fotograf - 1500 (od przygotowań do 1 w nocy)
- zespół - 3500 (3 gości gra dlatego 3,5)
no i Kościół - narazie wplaciliśmy w kwocie 200 zł,

jeszcze dekoracja sali i Kościoła - nie mamy zamówionej, ale jak się orientowałam to 1900 :|
A za co płaciłaś w kościele? Bo ja jeszcze nic nie płaciłam i nie wiem kiedy się płaci..
A co do deko. kościoła to ja nie chciałam płacić, ale dowiedziałam się od parafianki tamtejszej, że co piątek jest strojony kościól i nie trzeba samemu stroić ani płacić Tylko chciałam wypożyczyć krzesła typu ghost ale w 3mieście nie ma takich

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

A co do wódki i ciasta to nic nikomu nie daje się u nas Muszą się opić i najeść na weselu
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:15   #3723
KaEs
Wtajemniczenie

Póki co to jest zaliczka za to, że będzie Nam ślubu udzielał. Na ten rok słyszałam, że brał 750 zł za ślub, ale nie wiem czy to prawda, bo wysłałam TŻ do niego, któy zaklepał tylko termin i nic więcej się nie pytał uciekł szybciutko

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:21   #3724
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
ja też

do której graja?
jaki macie wpływ na repertuar?
czy śpiewają na żywo?
jakie robią przerwy?
co z alkoholem podczas imprez?
jaki mają skład/czy się on nie zmienia?
czy grają pod domem (jesli chcecie, my nie chcialiśmy)
kiedy płatność?
jak z dojazdem w cenie?
czy trzeba im rezerwować nocleg?
O, o, o tym pogrubionym w ogóle nie pomyślałam!
Z dojazdem i noclegiem nie będzie problemu, bo zespół jest z Lublina
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Czy zabawiają gości? (jeśli chcecie)
czy macie wpływ na prowadzone przez nich konkursy / formę oczepin?
czy opłacają zaiks?
ile kosztuje każda następna godzina grania poza czas z umowy?
czy są w stanie przygotować piosenkę, której nie mają w repertuarze a którą wy koniecznie chcecie na weselu?
O tym też nie pomyślałam
Dzięki

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam latać samolotem mogłabym być stewardessą
Wenedka , a byłaś już na lotnisku w Lublinie? a raczej jak dla mnie w Świdniku? ja mam do lotniska 350 metrów, no i z balkonu obserwuje starty i lądowanie

Lecę ze Świdnika w kwietniu i nie mogę się doczekać
To super, na piechotę możesz chodzić
Cytat:

I czy ma się wpływ na zabawy, zeby numeru jakiegoś zrobili z tymi konkursami głupawymi
O, o! To też dobre
Dzięki wielkie

No to jutro dzwonię do pana wokalisty

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Oj lepiej może nie...
Bidulko, ja przy ostatniej mojej wizycie w Lbn też konałam
Strułam się na open barze w Creamie i mam złe wspomnienia
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:27   #3725
Loczek_brown
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę ja swojemu zespołowi nie zadawałam takich pytań... Grali u mojej przyjaciółki i wiem co robią, co i jak... Teraz się zastanawiam, że może lepiej tak czy siak byłoby zapytać... w każdym bądź razie 'już po pttokach', bo umowa podpisana. U mnie w mieście wolałam od razu wszystko zaklepywać, bo jest tzw. wyścig szczurów, kto się zaręczy od razu zaklepuje termin, więc wolałam nie zwlekać no i już przynajmniej większość mam z głowy

Może jeszcze napiszę jak to się u mnie rozkłada z kosztami (wydaje mi się, że nie za drogo wyszło)
- sala (wesele, poprawiny) 230 + 7% na 2014
- kamerzysta - 1700 (hd i to blu ray czy jakos tak:P)
- fotograf - 1500 (od przygotowań do 1 w nocy)
- zespół - 3500 (3 gości gra dlatego 3,5)
no i Kościół - narazie wplaciliśmy w kwocie 200 zł,

jeszcze dekoracja sali i Kościoła - nie mamy zamówionej, ale jak się orientowałam to 1900 :|
można wiedzieć co to za foto i kamerzysta?? bo ceny bardzo przystępne

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 19:50   #3726
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
a ile miała lat? chorowała czy tak nagle (???

Bardzo mi przykro (

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

chyba każdy ma takie złe mysli ja też sie martwie że coś sie stanie (

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Gratuluje
Miała 55l, a chorowała na toczeń.. mama mi mówiła, że z tą choroba żyje sie ok. 20 lat - ciocia chorowała 17... Tylko zmarła w sumie tak nagle, tydzień temu dopiero wykryli że miała zaatakowane całe płuca chłoniakiem... a niby chodziła do lekarza i co? ;/

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Ja wsi jako takiej nie lubię, dużych miast też nie, ale już wolałabym na tej wsi mieszkać.
Mieszkam teraz w małym mieście i to mi najbardziej odpowiada. I chciałabym mieć dom blisko lasu Rok temu oglądałam super działki pod samym lasem u mnie w miasteczku, ale jednak się nie zdecydowałam, bo nie wiem, czy tu zostaniemy, więc szkoda ładować już pieniądze :/
Po 5 latach mieszkania w Szczecinie i Poznaniu z dużą ulgą wróciłam do mojej zapyziałej mieściny, gdzie co prawda nie ma wielu atrakacji, ale za to jest święty spokój i przemieszczanie się jest błyskawiczne ;]
mój tż ma działkę, pod samym lasem praktycznie, do jeziora niecały kilometr, obok ośrodek wypoczynkowy... wiec jeśli wszystko dobrze pójdzie to będziemy mieszkać w lesie (mój tż studiuje leśnictwo wiec on sobie nie wyobraza mieszkania w mieście, w bloku, ja w sumie od dziecka mieszkam w gda, w bloku i juz mi to zbrzydło, wiec przystaje na propozycje tża i raczej będziemy sie budować na działce Tża, gdzie aktualnie jest masa dzrew i są sarenki )

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://www.msdj.pl/ pisałam do tego dj jakie mają ceny, odpisali że obługa wesela przez jedną osobę która jest jednocześnie dj i wodzirejem wynosi 1400 zł a przez dwie czyli osobno dj a osobno wodzirej 1600, zdecydowanie bardzo opłaca się opcja 2, bo to tylko 200 zł drożej, a w porównaniu do orkiestry którą chceliśmy (4000zł) to w ogóle

obejrzałam kilka filmików i zdjecia i widać, że ludzie dobrze się bawią.. plus do tego dj fajnie wygląda, w sensie, że ma ok strój

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

aa i witam nowa Pmkę
Stary 2013-02-03, 19:55   #3727
KaEs
Wtajemniczenie

Pewnie, to żadna tajemnica Fotograf -> http://www.pawel-zygmunt.pl/portfoli...reportaz.1.jpg

a kamerzysta -> http://blufilm.pl/ z tymże, żeby zobaczyć jego nagrania trzeba udać się do niego osobiście. Efekt końcowy uzgadnia z młodymi, w zasadzie młodzi mają dużo do gadania w kwestii jak to ma wyglądać. Moim znajomi byli z niego b. zadowoleni Zrobi dla mnie też teledysk, także myślę, że będzie ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 20:34   #3728
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
O, o, o tym pogrubionym w ogóle nie pomyślałam!
Z dojazdem i noclegiem nie będzie problemu, bo zespół jest z Lublina
Dziękuję

Lecę ze Świdnika w kwietniu i nie mogę się doczekać
To super, na piechotę możesz chodzić

Bidulko, ja przy ostatniej mojej wizycie w Lbn też konałam
Strułam się na open barze w Creamie i mam złe wspomnienia
O, a jaki bierzecie zespół z Lublina? może znam...

To koniecznie daj znać o której lecisz w kwietniu, będę obserwowała Cię przez okno

Ja nie dość że mam mega kaca to jeszcze dziś wyciągali nas na kolejną imprezkę...

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Pewnie, to żadna tajemnica Fotograf -> http://www.pawel-zygmunt.pl/portfoli...reportaz.1.jpg

a kamerzysta -> http://blufilm.pl/ z tymże, żeby zobaczyć jego nagrania trzeba udać się do niego osobiście. Efekt końcowy uzgadnia z młodymi, w zasadzie młodzi mają dużo do gadania w kwestii jak to ma wyglądać. Moim znajomi byli z niego b. zadowoleni Zrobi dla mnie też teledysk, także myślę, że będzie ok
podoba mi się fotograf

Stary 2013-02-03, 20:42   #3729
cikulada
Zadomowienie

Witam nowe PMki

Dziękuję za zaproszenie do klubu

Gratuluję wszystkich podpisanych umów

Mam 5 z rosyjskiego

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 20:45   #3730
ane3kaa
Zakorzenienie

cikulada: Gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 21:11   #3731
Tycikata
Wtajemniczenie

Powracam do Was

Ale nadrobię dopiero jutro, a tymczasem lecę paznokiety malować

PS fajny pomysł z tym klubem

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 21:13   #3732
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
podoba mi się fotograf :d:d:d

Stary 2013-02-03, 21:19   #3733
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Mam 5 z rosyjskiego

Stary 2013-02-03, 21:20   #3734
misiadelko
BAN stały

Stukam się reddsikiem dzisiaj Mój eksik coś mnie nagabuje ostatnio , mojemu TŻtowi to się bardzo nie podoba Tym bardziej, że kiedyś już mu dał w zęby (ale zanim się jeszcze poznaliśmy)

cikulada gratki!
Stary 2013-02-03, 21:29   #3735
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Stukam się reddsikiem dzisiaj Mój eksik coś mnie nagabuje ostatnio , mojemu TŻtowi to się bardzo nie podoba Tym bardziej, że kiedyś już mu dał w zęby (ale zanim się jeszcze poznaliśmy)

cikulada gratki!
Nieładnie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Miała 55l, a chorowała na toczeń.. mama mi mówiła, że z tą choroba żyje sie ok. 20 lat - ciocia chorowała 17... Tylko zmarła w sumie tak nagle, tydzień temu dopiero wykryli że miała zaatakowane całe płuca chłoniakiem... a niby chodziła do lekarza i co? ;/
Przykra sprawa, ale niestety toczeń to poważna choroba, na którą póki co nie ma lekarstwa akurat uczę się na jutrzejszy egzamin z immunopatologii, m.in. o chorobach autoimmunizacyjnych , więc bardzo a propo...i tak ciocia długo walczyła z tego co mówisz...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 21:30   #3736
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

podoba mi się fotograf
mi też

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Witam nowe PMki

Dziękuję za zaproszenie do klubu

Gratuluję wszystkich podpisanych umów

Mam 5 z rosyjskiego

misiadelko mój też.. doszło do tego że i na fb musze sie przed nim ukrywać...
Stary 2013-02-03, 21:33   #3737
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
cikulada: Gratuluje
Cytat:
Cytat:
cikulada gratki!
Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Dziękuję

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 21:33   #3738
misiadelko
BAN stały

Agu mój jest nieszkodliwy na szczęście, tylko TŻta drażni
Stary 2013-02-03, 21:34   #3739
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Nieładnie

Przykra sprawa, ale niestety toczeń to poważna choroba, na którą póki co nie ma lekarstwa akurat uczę się na jutrzejszy egzamin z immunopatologii, m.in. o chorobach autoimmunizacyjnych , więc bardzo a propo...i tak ciocia długo walczyła z tego co mówisz...

długo, długo... tylko to przyszło tak nagle... no ale organizm był już bardzo wykończony.. wujek miał wybór - albo pozwolic jej umierać, albo próbować ratować - wybrał to drugie, no ale nie przezyła chemii.. a najbardziej teraz współczuje wujkowi... został praktycznie sam... nie wyobrażam sobie tego, jakbym miała wracać z pracy do pustego domu...

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Agu mój jest nieszkodliwy na szczęście, tylko TŻta drażni

mój niby też, ale od kiedy dowiedział sie że jestem zareczona jakos nie chce dac mi spokoju..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-03, 21:36   #3740
KaEs
Wtajemniczenie

cikulada gratuluję

Dobrej nocy dziewczyny!

Stary 2013-02-03, 21:53   #3741
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

Padam dziś co prawda miałam zajęcia tylko do 12tej, ale wróciłam zmęczona i chyba coś mnie bierze Boli mnie gardło, głowa... Czuję, że będę chora... A nie mogę jutro wziąć wolnego, bo idę na 6 do pracy (przyjmuję dzieci), a koleżanka z drugiej grupy jest chora i do 6.30 będę sama przyjmować dzieci z obu grup.
O 16 położyłam się i spałam do 20.30! Rozwiązałam test z BHP przez neta - miałam tylko 2 błędy (albo aż, bo materiały miałam otarte i ściągałam, ale i tak się w 2 pytaniach pomyliłam, bo nie było to do końca jasno wyjaśnione).

alloffkowa, gratuluję podpisania umowy z fotografem i kamerzystą Cena rewelacja! Chciałabym tyle płacić! Niestety u nas minimum 3,5 tys trzeba liczyć...

KaEs, witaj

Ja obecnie mieszkam u teściów w domu jednorodzinnym (btw. nie wiem czy się nie będę musiała stąd wynieść, bo znów dzisiaj była wojna ) Od urodzenia mieszkałam w blokach, więc jestem bardzo przyzwyczajona do mieszkania w blokach. Na początku z C. chcieliśmy się budować koło teściów (oczywiście w obecnej sytuacji rezygnujemy z tego pomysłu ), a po drugie odechciało nam się jak usłyszeliśmy ile to trzeba czekać na te wszystkie pozwolenia, no i budowa domu jest jednak droższa niż kupno mieszkania. Dlatego kupimy mieszkanie, chcielibyśmy nowe od dewelopera. Jednak jak powiedziałam mojej mamie o tym, że chcielibyśmy w Kościanie kupić mieszkanie to stwierdziła, że trochę ciężko nam będzie jak się dziecko pojawi i mielibyśmy je np. do żłobka czy przedszkola wozić i byśmy musieli dziecko o 4-5 rano budzić Bo my tak wstajemy, a nawet wcześniej (jutro ok. 3 muszę wstać, bo na 6 do pracy jadę). I radzi nam byśmy poszukali mieszkania bliżej Poznania i nie zupełnie nowego,a z rynku wtórnego, ale kilkuletniego, a nie jakiegoś 20-30 letniego

Co do wódki to z tego co ja słyszałam to liczy się 0,5l na głowę. I tak u nas większość kobiet jednak będzie wino piła, więc myślę, że tyle wódki powinno starczyć. Ale jakiś lekki zapas zrobimy, nie kupimy "na styk".

cikulada, gratuluję piątki

U nas się sypią teraz egzaminy Co zjazd mam jakiś zaliczenia i egzaminy. Na jednym to mam w sumie dwa bo w sobotę mam egzamin, a w niedzielę zaliczenie... Więc teraz ostro się biorę do nauki

Co do klubu to dziś dopiero zaproszenie zaakceptowałam (nie wiem czemu wcześniej mi nie zaakceptowało ). Super te historie o Was i te zdjęcia Wstawię coś na pewno, ale w tygodniu - dziś nie dam rady, zaraz idę spać, a po drugie nie mam na tym kompie zdjęć żadnych Muszę poszperać na swoim laptopie A po trzecie może jutro jakieś fotki porobimy, bo idę jutro do fryzjera na farbowanie, także będzie fotka aktualniejsza

Pozdrawiam, trzymajcie się Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-02-03 o 21:55
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 22:46   #3742
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam,
jestem strasznie rozbita i znów się poryczałam. TŻ przed chwilką odjechał, choć miał jechać o 22.00, ale jak zawsze odciągamy ten moment. M. wstaje po 6 do pracy, a ma jeszcze 100 km drogi ode mnie. Boli mnie każde rozstanie. Kiedyś mieliśmy siebie codziennie, a teraz co weekend, albo co drugi, gdy mam podyplomówkę

Co do alku, my liczymy 0.7 l na osobę.
Rozglądaliśmy się dzisiaj wstępnie za mieszkaniami, choć moim marzeniem jest dom. Kupno odpada, bo ceny kosmiczne, budowa też, bo na czas budowy za bardzo nie mamy gdzie zamieszkać. Pozostaje mieszkanie. Myślimy o 3-pokojowym, ale tym tematem zajmiemy się dopiero w 2014 roku.

Brat zaręczył się jakieś 2 tyg. temu. Bałam się jaki termin ślubu ustalą, czy nam się nie wcisną, bo wtedy... Mówią o wrześniu 2014, czyli 3 miesiące po nas.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 23:02   #3743
Kate Noir
Zakorzenienie

Jestem lekko wstawiona byliśmy u "wujka" tż'a i tak jakoś się stało

Cytat:
Ja uwielbiam latać samolotem mogłabym być stewardessą
Wenedka , a byłaś już na lotnisku w Lublinie? a raczej jak dla mnie w Świdniku? ja mam do lotniska 350 metrów, no i z balkonu obserwuje starty i lądowanie
Zazdroszczę widoków
Mi latanie znudziło się jak w ciągu jednego miecha spędziłam ok 50h w powietrzu :/ I na co drugiej odprawie musiałam cały mój misternie zapakowany bagaż rozpakowywać, bo zawsze coś im się nie podobało :/

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam,
jestem strasznie rozbita i znów się poryczałam. TŻ przed chwilką odjechał, choć miał jechać o 22.00, ale jak zawsze odciągamy ten moment. M. wstaje po 6 do pracy, a ma jeszcze 100 km drogi ode mnie. Boli mnie każde rozstanie. Kiedyś mieliśmy siebie codziennie, a teraz co weekend, albo co drugi, gdy mam podyplomówkę
Trzymaj się i pamiętaj, że to tylko na określony czas My 2 lata tak się widywaliśmy i w końcu zamieszkaliśmy razem, lecz wydaje mi się, że w drugą stronę jest gorzej.

miłych snów
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-03, 23:10   #3744
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dobrej nocki

Ja też się zbieram, bo jutro do 14.25 lekcje, a od 15.30 do pewnie 19.00 szkolenie Rady Pedagogicznej ;/

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 00:56   #3745
wenedka
Zakorzenienie

Aaa czuję się jak jaskiniowiec

Właśnie wysłałam 2 prace zaliczeniowe, a okazuje się, że to nie koniec... Statystyka czeka
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 05:12   #3746
myboyismine
Zakorzenienie

Dzieeeń dooobry
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 05:50   #3747
KaEs
Wtajemniczenie

a dzień dobry hehe ja też już wstałam 3majcie kciuki dziś trzeci egzamin

Wpadłam się zapytać, bo przecież to już niedługo, co planujecie zrobić/kupić dla swoich TŻ na walentynki?? Bo mi żadne pomysły do głowy nie przychodzą.

Stary 2013-02-04, 05:52   #3748
misia880
Zakorzenienie

Hej ;**
wrócilam z weekendu u TŻ

pomalutku was nadrabiam )
widziałam ze rozmawiałyscie o mieszkaniach ) Ja całe zycie mieszkam w bloku, mamy dość duze mieszkanie i nie narzekam sasiedzi ok, a mieszkanie to wygodna sprawa
ale teraz bede sie przeprowadzac to TŻ do domku .. na poddasze, zawsze chcialam miec domek ;p niekoniecznie z Teściami no ale jak narazie nie ma zle.
w Planach jest budowa, wiadomo ze za jakis czas ale trzyma mnie to przy nadzieji

a wczoraj mój TŻ zaproponował e pojedziemy gdzies daleko z podróz poślubną aaaaaaaaaaaaaa pytał czy moze byc KENIA
Boże moje marzenie )) mam nadzieje że to sie uda!

---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ----------

Cytat:
a dzień dobry hehe ja też już wstałam 3majcie kciuki dziś trzeci egzamin

Wpadłam się zapytać, bo przecież to już niedługo, co planujecie zrobić/kupić dla swoich TŻ na walentynki?? Bo mi żadne pomysły do głowy nie przychodzą.
My postanowiliśmy kupić sobie na walentynki nową kołdrę i poduszki haha ;d w ramach wyprawki ))

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 05:57   #3749
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

My postanowiliśmy kupić sobie na walentynki nową kołdrę i poduszki haha ;d w ramach wyprawki ))

dobry pomysł
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 05:59   #3750
velika
Winter is coming

Witam z rana
Śnił mi się dzisiaj koszmar ślubny Otóż miałam brać ślub o 14, a nie miałam kiecki. Ktoś mi pożyczył taką ohydną, sinoróżową do połowy kostki bleee. Powiedziałam, że w takim razie ślubu nie będzie, ale pojechałyśmy z moją matką na szybko do salonu, żeby coś kupić ;] I kupiłyśmy, ale mój ojciec postanowił ją wyprać i się zniszczyła Więc ślubu nie było
Wy tu o byłych, a mi się dzisiaj mój jeden śnił podwoziłam go gdzieś samochodem i pytałam, kiedy się żeni ze swoją dziewczyną

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości