|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Zadomowienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć dziewczyny
![]() Coraz więcej osób ćwiczy ![]() Ja wczoraj dorwałam Shape'a z Turbo i killerem bo skalpel mam na dysku a trening z gwiazdami kupiłam w grudniu ![]() ![]() Sanetko podziwiam, że ćwiczysz przy dzieciach. Mnie strasznie wkurza jak Oliwka mi podłazi pod nogi a teraz i Dawid coraz bardziej mobilny więc i na niego musiałabym uważać. Ja jak tylko TZ wraca z pracy i się trochę ogarnie wręczam mu dzieci, wyganiam do drugiego pokoju a sama wylewam siódme poty ![]() Muszę pomyśleć nad zakupem obuwia sportowego bo obecne buty do takich treningów ujdą ale od marca chcę znów ruszyć z bieganiem. Poluje oczywiście na okazje bo jak zwykle kasa gdzieś znika :/
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę skalpel bo mniej skakania i mniejsza szansa że B mi się pod nogami zaplącze. Jeszcze mi się nie udało całego zrobić bo młoda w dzień nie śpi. Wieczorem mogłabym dopiero po 21 ćwiczyć, jak dzieciaki śpią ale szczerze przyznam że mi się nie chce, wolę poleżeć, poczytać ![]() Czekam aż będzie cieplej to wyciągnę rower ![]() Kotku lekarz beznadziejny Ci się trafił ![]()
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-02-01 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Wtajemniczenie
|
Haniu, co kupiłaś? Mów szybko
![]() Sanetko, ja też czekam na wiosnę, zaplanowałam jeździć w pracy na rowerze ![]()
#3874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekstraśny jest. Taka kamizelka jak sweter, z duuużym kapturem - w kapturze jest miś ..zapinany na takie duże drewniane guziki ![]()
![]() |
#3875 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to znaczy - 3 kilo i ślady po trądziku. a studia świetny okres i szkoda, że to już koniec. Cytat:
![]() całe szczęście, że już jest bo jak czasem patrzę na nowe kolekcje, to te suknie coraz brzydsze robią moim zdaniem. no pewnie, że trzeba mieć miejsce żeby ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Zakorzenienie
|
pada i pada...mam ochotę na kalosze Huntera
![]()
#3877 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam dziś dziewczynę w czerwonych ![]() ![]() ![]() Właśnie jestem po skalpelu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3878 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Xzora, czy Ty trenujesz siłowo? Coś mi się kojarzy, że tak, ale nie jestem pewna. Jeśli tak, to jak Ci idzie/jakie masz efekty? Wsiąknęłam wczoraj w SFD i naszły mnie wątpliwości odnośnie skuteczności wszelakich treningów Chodakowskiej i pochodnych. Wynika z tych wszystkich wątków, że redukcja tkanki tłuszczowej, ujędrnienie ciała i wszystkie pozytywne i TRWAŁE efekty osiąga się jednak po wysiłku siłowym. Nie wiem, czy te skalpele i treningi z gwiazdami mają sens na dłuższą metę? |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie po tym jak zadałam pytanie sobie przypomniałam, że wstawiałaś i że bardzo do Ciebie pasowała
![]() Cytat:
- jak napnę ramiona to widać mięśnie - brzuch w końcu nie jest wystający, zniknęła taka poduszka tłuszczowa która była na dole brzucha (w klubie aktualne zdjęcie) - poprawa sylwetki, koniec problemów z bólami kręgosłupa w odcinku piersiowym - pupa jest bardziej twarda i wystająca - uda bardziej zbite - łydki twarde Cytat:
Wklejam ciekawy artykuł, pamiętam jak emilka pisała m.in o tym, że jest szczupła, waży mało, ale nadal ma tłuszcz w okolicach brzucha: http://potreningu.pl/artykuly/1575/c...-na-sylwetke-- |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Wtajemniczenie
|
pamiętam, ze się podobała, ale potem przy problemach usunęłam jej zdjęcie. myślę, że teraz to już się pojawi na mnie
![]() ![]() a patrzyłaś jak zmieniła się waga? tak z ciekawości pytam czy naprawdę po ćwiczeniach waży się więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama miesiąc temu zaczęła jeść zgodnie z wytycznymi sfd. Ona siłowo nie ćwiczy, ale chodzi na aerobic jakieś 3 razy w tygodniu. Podczas tego miesiąca waga nie drgnęła, za to pozbyła się tłuszczu z brzucha (i to sporo). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dawno mnie tutaj nie było. Nadrobiłam trochę i widzę, że ostro ćwiczycie ![]() Debrah gratuluję urodzenia dzidziusia ![]() Biaa gratuluję nowego terminu ![]() Szkoda, że weekendy są takie krótkie ![]()
#3884 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Gosiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
#3886 |
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim, ale tu ruch w niedziele
![]()
#3888 |
Zakorzenienie
|
cześć
Mam dwa shape'y i w obu pudełka po płytach są puste. Nie mam oczywiście paragonów, a kupowałam je w jakichś przypadkowych miejscach, więc lipa |
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
No to na serio lipa
![]() W sobotę i w niedzielę ćwiczyłam Turbo spalanie - mnóstwo potu i endorfin ![]() Za przykładem Xzory, planuję zacząć trening siłowy - po Teneryfie kupię sobie hantle ![]() ![]() Motywację mam - wczoraj kupiłam sobie w New Look spodnie w rozm. M, co miesiąc temu graniczyło z cudem. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() oo prosze!! Diana!!! widze wielkie powroty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wlasnie jem sniadanie....troche pozno ale za to obiad juz zrobilam hahaha tak to jakos dziwnie jest ze jak mam na 11ta to sie wyrobic ze sniadaniem nie moge ![]() moge poczestowac swiezo wycisnietym sokiem z pomaranczy i grapefriuta |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
ja tez uwielbiam a nie chce mi sie robic ale przekonalam Tzta ze taka dawka witamin w poniedzialkowy poranek dobrze nam zrobi hahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Miśku, co za pech!!! Kurcze, ja muszę się ruszyć też, ostatnio mam wyłącznie stolikowy/biurkowy styl bycia. Źle, brzuch mi znów rośnie ![]() Xzora, dzięki za pamięć i link. ![]() Najbardziej mnie dobija punkt "cierpliwość i konsekwencja"... |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez weekend sobie poczytałam i teraz nie jestem przekonana tak do końca do Chodakowskiej (tzn dziś już zrobiłam), ale zastanawiam się nad innymi ćwiczeniami. Głównie o brzuch mi chodzi ![]()
![]() |
#3896 | ||
Zakorzenienie
|
miskowa, kiepska sprawa z tymi płytami. Można się nieźle wkurzyć!
Cytat:
co do tego cardio, to możesz robić turbo spalanie,, killera jakbyś ściągnęła sobie Chalean Extreme, to tam masz gotowy tygodniowy program - 3 razy siłowe, 2 razy cardio (1 raz dłuższe plus do tego 10min na brzuch, 1 raz krótsze + do tego 25min rozciągania). A rozciąganie bardzo ważna rzecz przy ćwiczeniach siłowych ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() U mojej mamy wystarczył miesiąc, żeby zniknęły boczki (a naprawdę miała sporo wylewającego się tłuszczu w okolicy brzucha, przy czym reszta sylwetki była szczupła). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę poczytać o tych siłowych treningach ![]() Dziś pierwszy raz wciągnęłam śniadanie w postaci stałej i nawet przyswoilam ![]()
![]() |
#3898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie chyba metoda małych kroczków działa w różnych dziedzinach życia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3899 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam mieszane uczucia co do Chodakowsiej - chociażby ze względu na skuteczność efektywnej redukcji tkanki tłuszczowej. Dlatego chcę dodać trening siłowy. Cytat:
W tym turbo spalaniu są elementy siłowe, dużo rzeczy robi się w pozycji pompki. Czyli Ty ten program tygodniowy po prostu powtarzasz co tydzień, czy to się jakoś zmienia (oprócz obciążeń, of kors ![]() Cytat:
Gratuluję! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
łączyć możesz, tylko czy po porządnym treningu siłowym będziesz miała energię na cardio?
![]() ![]() No, a jeśli cardio robiłabyś rano, a siłowe wieczorem, to to raczej kolidować nie będzie (o ile to będzie lekkie cardio, cięższe sobie daruj, bo będziesz zawalać siłowe). Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.