|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ja przez sesję 1,5 kg przytyłam, od wakacji ze 3. też muszę się zabrać za siebie, ale no... nie chce mi się ![]() ale dzisiaj lecę na zumbę z koleżanką i za tydzień na narty, więc liczę że zrzucę chociaż 1 kg do powrotu na studia za 2 tyg ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3902904 2]No nie żartuj ![]() Jesteś zgrabna i urocza a ja powinnam z 5kg zrzucić ale mi cycków szkoda... ![]() ![]() [/QUOTE] no taaaa, a Ty oczywiście, gruba, brzydka, i ogólnie schowaj się w jaskini, co? ![]() masz fajną figurę, ale nie odchudzaj się, bardzo dobrze wyglądasz i masz cyckiiiii! ![]() ja i tak tam nic nie mam, więc planuję ~5-6 kg zrzucić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Kształt idzie w dobrym kierunku, ja bym jeszcze trochę podrównała, bo np. wskazujący i kciuk wydają się być trochę za krótkie. Jeśli chodzi o cieniowanie, to dużo ładniejsze przejścia można uzyskać metodą z gąbką do podkładu. Za to widzę, ze super malujesz przy skórkach ![]()
![]() |
#4773 | ||
Zakorzenienie
|
![]() źle, że kombinatorka? muszę Cię zmartwić, nie mam topu (topa??) matującego więc nici z matu tak, kwestia jak pada światło to i rożne kolory widać chciałam z słońcu uchwycić te kolory, ale mój kalkulator nie umiał sobie poradzić śliczne pazurki, ciekawy efekt, wyglądają tak chropowato ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() smoo ![]() ![]() ![]() ![]() a Ty nie? czasem to dech zapiera dziękuje ![]() Cytat:
![]() Trelle ![]() ![]() eeeeee Ewalucja bluzki oddaj ![]()
![]() |
#4774 |
Konto usunięte
|
Z kości na ości, nie?
![]() O Kawko muszę Cię wyściskać ![]() Uwaga, przemyślenia pudernicy ![]() ![]() Dziękuję za podsunięcie pomysłu z glinką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Ala, dziękuję
![]() Nefty, nie! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | ||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nieciekawie?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3902964 8] O Kawko muszę Cię wyściskać ![]() Uwaga, przemyślenia pudernicy ![]() ![]() Dziękuję za podsunięcie pomysłu z glinką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chętnie wypróbuję ![]() ![]()
![]() |
#4777 | |||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3902904 2] Jejku widziałam wczoraj takie piękne pudełeczka (nadałoby się jak nic na boxa i jeszcze miałam ochotę dla siebie jedno wziąć na duperelki) i cholerka nie kupiłam bo sobie pomyślałam, że ładniejsze znajdę. A guzik... cudne były i dopiero jak wyjechałam z parkingu marketu to się puknęłam w głowę. Ale ja tak często mam, coś jest super ale nieee... znajdę coś bardziej super. A w efekcie wracam po to co widziałam najpierw... ![]() ![]() Też widziałam śliczne, takie eleganckie. Ale spojrzałam na cenę i czar prysł ![]() ![]()
![]() |
#4778 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, biała glinka ![]() No tamte kosztowały 5,99... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
szef wszystkich szefów
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3903050 3]
![]() ![]() Tak, biała glinka ![]() No tamte kosztowały 5,99...[/QUOTE] Jednak po chwili namysłu stwierdzam, że wypróbuję na początek puder ze skrobią. Może mi podpasuje, to nie będę musiała glinki zamawiać ![]() Tamte moje nawet gdyby przecenili -50% to bym nie wzięła. Przeginka za kawałek kartonu ![]()
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Wskazujący faktycznie krótszy złamał się i odrasta ![]() Dzięki za poradę z gąbką do podkładów - heheheh ja kąpielową małżowi pociachałam ![]() W tym tygodniu zakupię kilka nowych lakierów i poszaleję Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3902964 8] O Kawko muszę Cię wyściskać ![]() Uwaga, przemyślenia pudernicy ![]() ![]() Dziękuję za podsunięcie pomysłu z glinką ![]() ![]() Bardzo się cieszę, ze ci podpasowało ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
udało mi się rzutem na taśmę zdobyć
![]() |
#4783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Dziękuję ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |||||
Zakorzenienie
|
Piękne
![]() Cytat:
![]() Polecam się na przyszłość ![]() Cytat:
![]() Kupuj, maluj i pokazuj się ![]() Gratulacje! Zasłużone ![]() Simon był świetny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ta cytrynka jest boska ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Agaszak - ładniusie, takie chmurkowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Robiłaś już coś podobnego kiedyś czy mi się przyśniło? Cytat:
![]() Praca w terenie, z ludźmi - to dla mnie ![]() Licencjat ![]() Cytat:
![]() Ja chyba nigdy 100 nie przekroczę ![]() ![]() Barwo Smoo! ![]() Rozumiem ![]() Jednak kiedy dziś się obudziłam, nie miałam radosnego przeświadczenia, że nie mogę żyć bez tego lakieru ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() Dzię-ku-je-my! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeeeżu, ależ zmasakrowałam sobie skórkę na maluchu prawej ręki ![]() ![]()
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Oby do wiosny
|
Dziękuję.
![]() Jako 1 nałożyłam białe złoto z Wibo, (glamoir nails 5) Jak wyschło, szybko nałożyłam warstwę Orly Sea Gulr i odcisnęłam dość twardą gąbka o bardzo dużych "oczkach", po czym powtórzyłam to samo nakładając warstwę czarnego lakieru ![]() Bardzo fajnie modeluja talię. Ja mam rurki takie Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, spójrz na początek mojego posta ![]() Tak. Chodziło mi to od jakiegoś czasu po głowie ![]() O masz.... Gdzie Cie wywiało?? Cytat:
Dziękuję " ![]() Sporo badziewia, ale idzie wyszukać coś na prawdę fajnego. Z placu starynkiewicza jest bezpłatny autobus. Warto pojechać dość wcześnie (koło 8 czy 9 maks) bo wtedy jest luźniejszy. Szczególnie jak się wraca... Każde pół godziny więcej sprawia że autobus jest zapchany na maksa. Jak wracamy przed 12, to jest ok. ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Hahah. Tak, masz racj ![]() Gąbką z duzymi oczkami i 3 lakierami ![]() Dokładniej opisałam na początku ![]() Dokładnie takiego, to nie, ale podobnie- koronke odciskałam, inspirując się Orlicą. Ale to było strasznie dawno
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-02-04 o 13:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | |
leśny stwór
|
to byłoby miło
![]() dzięki ![]() Cytat:
no rozumiem... To byś musiała być pilotem, przewodnikiem, instruktorem... coś w tym stylu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | |||||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wow, super Ci to wyszło ![]() Cytat:
dziękuję za wyczerpującą odpowiedź ![]() Cytat:
![]() gratulacje, zasługujesz na nagrodę ![]() Cytat:
wiesz, ja tak naprawdę teraz sama nie wiem co bym chciała robić.. ![]() ![]() Cytat:
2, 3 i 5 ![]() bardzo ładnie wyglądają ![]() ![]() mi Twoje pazurki przypominają paznokcie tej dziewczyny ![]()
![]() |
#4791 |
Zakorzenienie
|
Mój aparat jest upośledzony, ten lakier to piękny metaliczny szmaragd z niebieskim duochromowym efektem... A dla aparatu to po prostu niebieska perła -.-
Gratis mój staruszek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie przesadzaj, ja tam perły nie widzę ![]() ![]() jaki słodki nosek ![]() a właśnie, ja chcę kota na dziś! ![]()
![]() |
#4793 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Używałyście kiedyś zmywacza w pompce z biedry?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Lwiątko z Cintry
|
tak i ani razu więcej ![]()
#4795 |
Zakorzenienie
|
Kawko - używałam, zmywał beznadziejnie. U mnie juz oddawna jest zielona isana uber alles :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() moje jest skromne, ale kiedyś przy spodniach rozmiar 40 nosiłam bluzki 34-36 ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;3903050 3]Ja noszę 38 i nie wiem wobec tego co Ty do mnie rozmawiasz ![]() [/QUOTE] w życiu bym nie powiedziała, że 38 ![]() oj tak! ![]() idę się schować, kolejna, o której myślałam, że jest starsza ![]() Viv, to my z jednego roku chyba jesteśmy w takim razie ![]() Cytat:
![]() oj wierzę ![]() ![]() ja mam jedne ulubione dżinsy powoli na wykończeniu więc pewnie niedługo rozejrzę sie za czymś nowym ![]() nagrodziłam się zakupami za ~80 zł ![]() kupiłam 3 lakiery, z myślą o Tobie - same jasne ![]() będę chyba przemalowywać dzisiaj ![]() Cytat:
![]() za to staruszek uroczy! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam pisać list do boxa
![]() Już przygotowany do wysyłki leży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ładne zakupy ![]() jeej, z myślą o mnie, jak to zabrzmiało, a jak miło mi się zrobiło ![]()
![]() |
#4799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Staruszek też niczego sobie ![]() Cytat:
![]() Jam jest z '91 - miałam roczną przerwę w nauce ![]()
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam podkład ten rimmela żelowy - znalazłam jedyny okaz z numerkiem 103, więc no. wiecie ![]() i odżywkę Mariona w spray;u. i płyn do włosów kręconych. i zmywacz w płatkach GR. i serum termoochrona Mariona do prostowania grzywki i... a, zmywacz Donegala w żelu i 3 lakiery GR: 225 238 232 tak, wiem, straszna baba ze mnie ![]() ![]() Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-02-04 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:03.