|
|
#3811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Tak Ci coś w tajemnicy powiedzieć
![]() coli pewnie kropelkę na cały drink ![]() Nie strasz ![]() To ja w normie jestem ![]() Komu zaiwaniłaś? ![]() Tak jak ja tylko ja po damskich Za tyle mogła się nauczyć tekstu ![]() Cytat:
niech lepiej śpiewa swoje piosenki![]() Cytat:
![]() Fitam, piorę kołdrę i zaraz zbieram się do przychodni załatwiać rehabilitację
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#3813 |
|
Piers do przodu
|
Szatą - Un drapnął z pracusi
ja nawet nie wiedziałam, jak to frajda zjeżdżać swobodnie na takim wielkim miękkim gumowym poduchu ![]() Aaa miałam spytać - co Twój Młodzież planuje po maturze??
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duuużo straciłaś . Ja tak kiedyś stracilam obcas od kozaka A na workach foliowych zjeżdzalaś? Pustych, albo sianem wypchanych? Tez fajnie
|
|
|
|
|
#3815 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
i dopiero wtedy jest prawdziwy czad
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
ja raz zjechalam na dupie z gorki, a bylo po deszczu i po pachy bylam w gliniastym blocie. Kumpela wstydzila sie wracac ze mna do domu przez srodek miasta
|
#3817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko trzeba uważać,żeby na trasie zjazdu ie bylo żadnych drzew. A czasem ciężko, jak najfajniejsza gorka w lesie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Kuźwa no ![]() Był listonosz , a mojego Joico nie ma ![]() Napisałąm wczoraj @ do gościa, z przypomnieniem że tydz temu kupiłam i bym chciała jednak to dostać i czy wogle wysłał. Wg opisu aukcji wysylka w ciągu 24, 48 h ![]() No to jak kupiłam w sobotę, za pobraniem, przesylka priorytetowa, to choćby wysłał w czwartek to dziś powinno być ![]() Chyba mu skrobne jeszcze jednego @,że jak nie dojdzie do środy ( ze sroda włącznie) to niech już sie nie fatyguje i nie wysyła bo poprostu nie odbiorę ![]() Mógł chociaż burak odpisać skąd ten poślizg. sie pytam za co on ma same pozytywy i tylko jednego neutrala
|
||
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Paszteten i Pasztetken
chce mi się pączka
|
#3819 |
|
Piers do przodu
|
Ves - nie jesteś osamotniona w tym chciejstwie
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Joł!
Już lepiej niech nic nie śpiewa. Wszystko w jej wykonaniu brzmi tak samo - najpierw cicho, potem wrzask, a na końcu świszczenie i sapanie w bezdechu. Paskudna manieryczka. Nie śniło mi się dzisiaj nic fajnego ![]() Dzisiaj tłusty czwartek? Ludzie, przecież poniedziałek jest Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2013-02-04 o 11:44 |
|
|
|
#3821 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co za ciul... Ostatnio probowalam odstawic Jajco ale nie da rady, milosc, bez niego to nie to samo... Kupilam tez Joanne pokrzywowa i chyba wraz z Hippem i Jajcem to najlepszy zestaw jaki testowalam. Jeszcze wysylam dzis Kruszynke do Natury po te maske Natur Vital.A zel lniany zapodalam testowo na piety skuszona metodami Kascysko, bede pikna |
|
|
|
|
#3822 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbyśmy sie umówili że założymy równocześnie może byłoby nam lżej? ale jeszcze nie teraz Cytat:
abo skurczony metr krawiecki - choć pono zdarzają się ino naciągnięte Cytat:
![]() joł! pasztet upiekł 3 blachy paszteta będzie nas miliooooony ![]() przeleciałam Was skrupulatnie od przodu |
|||
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
cześć paszteciki Betty zabiłaś mnie Edzią ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- się zgadzam
|
|
#3824 | ||
|
Nindżopesz
|
Moze...
...do tagow? |
||
|
|
|
#3825 |
|
Piers do przodu
|
Rejczel
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spoooko, doczekasz się. Tak latwo nie odpuszczę ![]() Pokrzywowa jest fajna Lepsza niż żołta i niebieska. Jeszcze wrzosowa jest świetna Daj znać jak sie będzie spisywał Natur Vital. A zel lniany to jeszcze na paszczę, na paszczę dawaj. Jak maseczkę, wysmaruj sie i poczekaj do zaschnięcia. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-04 o 12:25 |
|
|
|
|
#3827 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Niebieska w ogole mi nie podeszla.2. jasna sprawa, z dokumentacja zdjeciowa, hehe. 3. ze niby nawilzy? Musze wrocic do dbania o paszcze, w planach peelingi, depilacja zelatyna i sprobuje gluta. Rozmyslam nad sensem OCM ale skoro i tak syfy wygraly ostatnie starcie to chyba mi sie chce. |
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Co to jest Joanna wrzosowa?
|
|
|
|
#3829 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
Zakorzenienie
|
A dlaczego nie?
Nakładasz coś do splukiwania, splukujesz i na to bez splukiwania i jest pięknie Cytat:
A OCM nie chce mi sie...probowałam ze dwa razy,a le za dużo babraniny jak dla mnie. Wole zel do mycia Biedronkowy, świetny jest. Domywa wszystko dokladnie, nie podrażnia, nie wysusza, diablo wydajny i kosztuje grosze http://innooka.blogspot.com/2012/06/...-do-mycia.html i jeszcze jest peelingujacy, tez świetny. |
|
|
|
|
#3832 | |||||
|
Panaroja
|
Pasztetom cześć znad
![]() Cytat:
2.chyba że to będzie prawo jazdy na bajgla ![]() Cytat:
2.to się mieścisz w normie Cytat:
Cytat:
2.przepowiedział , ale ja mu nie wierzę a hgw sól fizjologiczna najbezpieczniejsza .Cytat:
2. 3.to ludzie tak tfierdzą , on chyba nic nie powiedział ![]() Linda E. tak mnie zainspirowała , że aż się pomierzyłam dziś - no i przy 165 i 55 kg mam 89-70-89 , zatem pozwalam sobie szczerze wątpić w to co wymysliła , a zwłaszcza te 78 , no chyba że nie ma żeber ![]() kiedy ważyłam 52-53 miałam 87-68-89 , więc ściemnia dziewczę równo .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3833 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Znad
, bułki i okruszków na bokserkach Cytat:
Cytat:
To nie było w tajemnicy, o ile pamiętam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Coś mi się wydaje, że jestem w tym towarzystwie jedynym wielbicielem osoby i talentu Edzi G.? To jeszcze jedno z moich absolutnie ukochanych wykonań Idę se tortu ukroić
|
|||||||||||
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz u mnie co bym nie robila albo co przestalabym robic, to jest zle albo gorzej ![]() wybacz ![]() gdzie kupie dluuugie waskie wetlooki? ![]() moje sa za krotkie i luzne a moze je sie jakos wyciaga do rozmiaru
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3836 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak żyć? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adtort. a ja od dziś na diecie jestem ![]() Cytat:
![]() polecam to
|
|
|
#3838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Młodzież się wybiera na AGH ale zapomłam na co bo to skąplikowana i długa nazwa, coś tam stosowana ![]() Cytat:
nie baw się z NiąA u mnie też był i dał mi DV i paletkę Nyx-a ![]() Najesz się we czwartek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
uduszę Cię kiedyś, tylko kusisz, mam bejbidrima od lat i jestem zadowolona ale nie, muszę kupić coś nowego bo kusisz![]() To teraz nie mamy już nicków tylko każdy jest pasztet :brzydal :Nie? to w czym było?![]() A mnie się śniło że trzymałam pampersa, pełnego niestety i bynajmniej nie był to mocz
|
|
#3839 | |||
|
BAN stały
|
Pfff!
I tak ma najlepszy głos w Polsce ![]() Cytat:
Oj tak, nieprzeciętna wrażliwość Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3840 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. nie wiem, ja mam szczescie do waskich ale za krotkich ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ja nawet nie wiedziałam, jak to frajda zjeżdżać swobodnie na takim wielkim miękkim gumowym poduchu
Duuużo straciłaś . Ja tak kiedyś stracilam obcas od kozaka

na okrągło