Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 14:03   #3871
Waniliova
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie własnie oni będą grali
I ile za nich płacicie?

Cytat:
Ja do niedawna też nie wiedziałam Koleżanka mi mówiła, która w tym roku bierze ślub. I u mnie tylko 4 razy w roku to się odbywa.
Hm, ciekawe musze się dowiedzieć czy u nas jest coś takiego ale raczej nie, bo ksiądz by coś mówił w piątek (jak byliśmy rezerwować termin) na ten temat
Stary 2013-02-04, 14:10   #3872
niulka_1985
Zadomowienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

[QUOTE=misia880;39032196]śląsk QUOTE]
Jakbyś pochodziała z Kujaw ewent. Wielkopolski, to bym Ci poleciła nasz zespół (chociaż też nie jestem pewna dostępności terminu, bo jak my podpisywaliśmy umowę w grudniu, to już praktycznie 2014 r. zamykali). Cztery osoby, 3400 zł za wesele + jak ktoś robi poprawiny(my nie), to dodatkowo 1000 zł.

Edytowane przez niulka_1985
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:17
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:12   #3873
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
I ile za nich płacicie?
3200 pln. Ale w tym jest wszystko. Nie martwimy się o dojazd, o jakieś nagrody rzeczowe, dla dzieciaków też mają balony, które wykorzystują do zabaw, także cieszę się Lider zespołu to naprawdę fajny i otwarty człowiek
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:17   #3874
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
3200 pln. Ale w tym jest wszystko. Nie martwimy się o dojazd, o jakieś nagrody rzeczowe, dla dzieciaków też mają balony, które wykorzystują do zabaw, także cieszę się Lider zespołu to naprawdę fajny i otwarty człowiek
to za tych nostrado?
Ja tez musze nad nimi pomyslec, moj TZ kreci nosem na nich zupelnie nie wiem czemu ;/
mnie sie podobają. On ma jakies muchy w nosie hehe ;p

noo duzo mi sie wydaje, wlasnie. Wiecie nie chce az tyle na zespol wydac ;/
kurde dziś to chyba niczego nie ogarne... źle dzis ze mna. Chyba nie mój dzien...

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:20   #3875
docik10
Zakorzenienie

Przepraszam że tak będę nawijać nie na temat ale muszę się trochę wciągnąć do wątku ale zanim to zrobię to opowiem trochę o sobie bo dostałam taką propozycję a ja lubie gadać . A więc ja będę Panią młodą po raz drugi wiem jak to brzmi ale niestety to nie był mój wybór żeby wyszło jak wyszło mój eks oświadczył z dnia na dzień że nie chce dłużej żyć w małżeństwie do tego oznajmił ze nie chciał wcale mieć dzieci a po 2 tygodniach od rozstania dowiedziałam się że spotyka się z inną. Oczywiście nie mówiąc mi o tym przed ślubem że nie chce mieć potomstwa. Nie życzę nikomu żeby czuł się tak jak ja wtedy, jakby świat mknął dalej a ja stałam w miejscu nie nadążając za tym co się w koło mnie dzieje W czerwcu 2012 roku złożyłam skargę do sadu metropolitalnego w sprawie o stwierdzenie nieważności małżeństwa. W lipcu 2012 dostałam pismo że moją skargę przyjęli a sprawa w toku i jak na razie cisza. 5 m-cy po rozstaniu poznałam mojego obecnego TŻ niby to krótki okres po rozstaniu ale ja miałam uczucie jakby dzień trwał miesiąc i jak już nie miałam czym płakać stwierdziłam że trzeba żyć dalej. Obecny TŻ jest nagroda za te wszystkie wylane łzy, jest moich marzeń spełnieniem ich prawdziwym odzwierciedleniem:brzydal : Dodam jeszcze że z byłym przed ślubem mieszkałam ok. 2 lata i nikomu nie dam sobie wmówić że to dobry pomysł bo poznasz tą druga połówkę. Ja poznałam ale w chwili rozstania Z obecnym po roku razem zaręczyliśmy się teraz czekamy na ten dzień ślubu żeby iść przez życie razem Na chwile obecną planujemy ślub cywilny a jeśli sprawa ze ślubem jak ja to mówie kościołowym się wyjaśni to weźmiemy ślub kościelny mam do was pytanie co sądzicie o białej sukience na ślub cywilny?? tzn. chce żeby była dopasowana do ziemi ale taka wyglądająca jak do ślubu kościelnego, nie chce mieć welonu, rękawiczek. Pomyślałam sobie że mam okazję znowu wcisnąć się w tego typu sukienkę a też mój TŻ nie miał wcześniej żony więc chcemy żeby ten ślub i impreza była taka jakbyśmy brali ślub kościelny bo dla mnie będzie tak samo ważny jak kościelny. Do tego ja wiem że to ten człowiek na którego czekałam całe życie i po to przeżyłam to co przeżyłam żeby to z nim założyć rodzinę i che żeby ten dzień był wyjątkowy a patrząc potem na płyte z wesela nie che widzieć zwykłej sukienki która będzie mi przypominać o tym że to drugi raz wychodze za mąż. Wieczorem postaram się wrzucić zdjęcie sukni która mi się marzy dodam że za maż wyszłam mając 22 lata i moje małżeństwo trwało rok i 5m-cy i eks oczywiście też stwierdził że sie odkochał cóż tak szybko??

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:24
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:22   #3876
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
to za tych nostrado?
Ja tez musze nad nimi pomyslec, moj TZ kreci nosem na nich zupelnie nie wiem czemu ;/

kurde dziś to chyba niczego nie ogarne... źle dzis ze mna. Chyba nie mój dzien...
Tak za Nostrado.
Oni ujęli mnie i mojego tż też, więc postawiliśmy na nich
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:26   #3877
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
kolejne 3 wykonane telefonu do kapel.. i WIELKIE NIC "termin zajety" chyba zmienie termin bo juz mnie krew zalewa ;p
jedna kobita mi powiedziała ze sklad 4 osobowy 7.5 tys
my mamy skład 3 osobowy samych facetów

a za zespoły 3osobowe biorą od 4.5 tys wzwyż
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 14:26   #3878
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę sporo jak dla nas ale jak pakiet fajny, to super

Cytat:
to za tych nostrado?

TŻ często mają muchy w nosie my też tak dużo nie chcemy dać za zespół, tak jak mówiłam max. 2500zł. A co do humoru to też go dzisiaj zabardzo nie mam odpisali mi z studiocinema żebym podała nr tel i zadzwonią z ofertą podałam i spytałam czy w przyszłym tyg. można przyjechać i na żywo porozmawiać
Stary 2013-02-04, 14:27   #3879
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

dlaczego nie ma mnie w "terminarzu"
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:28   #3880
monikkad
Wtajemniczenie

Widzę, że ostre wybieranie fotografa i zespołów na wątku

Dobrze, że ja mam już to za sobą My naprawdę taniutko płacimy 1400 za fotografa i 1650 za DJ-a

Jak będę miała więcej czasu to idziemy jednak do Kościoła zaklepać termin, bo ponoć już zapisują u nas jednak. Się dowiedziałam na forum lubuskich PM-ek.

Na razie dzisiaj 3 lektury zrobiłam, jeszcze 4 muszę,Boooże, do północy będę siedzieć, a i tak potem wszystko zapomnę (((((((
Stary 2013-02-04, 14:31   #3881
wenedka
Zakorzenienie

Ale szalejecie, dziewczyny!
Też musiałam Was na szybko przelecieć...
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Wpadłam się zapytać, bo przecież to już niedługo, co planujecie zrobić/kupić dla swoich TŻ na walentynki?? Bo mi żadne pomysły do głowy nie przychodzą.
Nic heheh Nie obchodzimy Walentynek

Cytat:
a wczoraj mój TŻ zaproponował e pojedziemy gdzies daleko z podróz poślubną aaaaaaaaaaaaaa pytał czy moze byc KENIA
Boże moje marzenie )) mam nadzieje że to sie uda![COLOR="Silver"]
Super I bardzo oryginalnie
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
właśnie z terminami tak jest, lepiej szybciej rezerwować i się za to zabierać... Ja też miałam już zespół jeden zajęty, którego bardzo chciałam, a pytałam w grudnniu... ale na dobre wyszło, bo ich jest 5 i biorą 5 tys + koszty od talerzyka na weselu i poprawinach, za drogo
Dzisiaj dzwonię do tego zespołu- nie ma co.
Poczekam do 16, bo teraz to może w pracy są czy coś...

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość

I jutro idę do tej nowej pracy.... dzisiaj ostatni raz do swojej i dziewuchom muszę powiedzieć dzisiaj
Powodzenia w nowej pracy
A z dziewuszkami możesz zostać w kontakcie przecież

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzisiaj po raz siódmy kończę 19ście lat

W podróż poślubną to chciałabym polecieć na Karaiby i do Ameryki Południowej, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Zdrówko!

Ameryka Południowa to moje marzenie
Nie wiemy, czy będzie nas stać na taką podróż zaraz po ślubie. Jeśli nie wystarczy nam funduszy, to pojedziemy albo do Włoch, albo na Bałkany.
Cytat:
Napisane przez kamilka:* Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć bo czytam Was i czytam ale chyba czas najwyższy się przedstawić
Kamila, 26 lat, pochodzę i mieszkam w Toruniu.
Ślub zaplanowaliśmy na lipiec 2014 r. - konkretnej daty jeszcze nie mamy ale przygotowania czas zacząć
Witam kolejną lipcową PM-kę
Cytat:
kolejne 3 wykonane telefonu do kapel.. i WIELKIE NIC "termin zajety" chyba zmienie termin bo juz mnie krew zalewa ;p
jedna kobita mi powiedziała ze sklad 4 osobowy 7.5 tys

Serio... muszę dzisiaj zadzwonić do tego zespołu.
7,5 tysięcy?!
Masakra jakaś...
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 14:31   #3882
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
my mamy skład 3 osobowy samych facetów

a za zespoły 3osobowe biorą od 4.5 tys wzwyż
Też właśnie chcemy samych facetów i ile płacicie?

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Widzę, że ostre wybieranie fotografa i zespołów na wątku

Dobrze, że ja mam już to za sobą My naprawdę taniutko płacimy 1400 za fotografa i 1650 za DJ-a

Jak będę miała więcej czasu to idziemy jednak do Kościoła zaklepać termin, bo ponoć już zapisują u nas jednak. Się dowiedziałam na forum lubuskich PM-ek.

Na razie dzisiaj 3 lektury zrobiłam, jeszcze 4 muszę,Boooże, do północy będę siedzieć, a i tak potem wszystko zapomnę (((((((
O kurde, faktycznie taniutko, super gdzie Ty takich znalazłaś?

Idź, idź, lepiej wcześniej iść niż potem wkurzać się, że termin zajęty.

Współczuję ja też muszę się w końcu wziąć za pisanie pracy licencjackiej
Stary 2013-02-04, 14:32   #3883
docik10
Zakorzenienie

Ja jestem ze śląska i ceny zespołów różne ale tak większość się waha między 2500zł - 3000zł
Kamerzystę mam za 1700zł. Sala 200zł od osoby z napojami

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:33
Stary 2013-02-04, 14:32   #3884
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Troszkę sporo jak dla nas ale jak pakiet fajny, to super

TŻ często mają muchy w nosie my też tak dużo nie chcemy dać za zespół, tak jak mówiłam max. 2500zł. A co do humoru to też go dzisiaj zabardzo nie mam odpisali mi z studiocinema żebym podała nr tel i zadzwonią z ofertą podałam i spytałam czy w przyszłym tyg. można przyjechać i na żywo porozmawiać

haha no z tymi muchami to akurat racja
Będziemy jeszcze czegoś szukać, wesele podobno na 100 osób chociaz pewnie z 20 osób nie przyjdzie bo to zawsze tak jest...
z mojej rodziny nikt sie nie wyłamie tego akurat jestem pewna ;d

Tak, ja do nich też napisalam a gościu do mnie zadzwonił
Przedstawil Ci jakaś wstępna ofertę??

Stary 2013-02-04, 14:34   #3885
misiadelko
BAN stały

Docik, piękna a zarazem smutna historia. Dobrze, że trafiłaś na obecnego TŻta. Uważam, że jak najbardziej białą suknię do cywilnego można założyć,a jeśli tego chcesz to wręcz powinnaś

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

U nas też nie ma dni skupienia.
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:37   #3886
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Przepraszam że tak będę nawijać nie na temat ale muszę się trochę wciągnąć do wątku ale zanim to zrobię to opowiem trochę o sobie bo dostałam taką propozycję a ja lubie gadać . A więc ja będę Panią młodą po raz drugi wiem jak to brzmi ale niestety to nie był mój wybór żeby wyszło jak wyszło mój eks oświadczył z dnia na dzień że nie chce dłużej żyć w małżeństwie do tego oznajmił ze nie chciał wcale mieć dzieci a po 2 tygodniach od rozstania dowiedziałam się że spotyka się z inną. .[..]
Ja uważam że jak najbardziej mozesz ubrać białą sukienke.
Smutna historia, ale najważniejsze, że teraz jestes szczęsliwa i masz mężczyzne, który Cię kocha i szanuje
Przeszłość zostaw za sobą, kupuj biała sukienke i ciesz sie przygotowaniami ) !

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Docik, piękna a zarazem smutna historia. Dobrze, że trafiłaś na obecnego TŻta. Uważam, że jak najbardziej białą suknię do cywilnego można założyć,a jeśli tego chcesz to wręcz powinnaś

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

U nas też nie ma dni skupienia.
a u nas są dni skupienia ;d tyle mi pani w kancelari powiedziała jak pytałam KIEDY MOGE SIE ZAPISAC hehe ;d to mi tłumaczyła o kartkach na nauki i cos wspominała o tych dniach skupienia

Stary 2013-02-04, 14:50   #3887
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Też właśnie chcemy samych facetów i ile płacicie?

O kurde, faktycznie taniutko, super gdzie Ty takich znalazłaś?

Idź, idź, lepiej wcześniej iść niż potem wkurzać się, że termin zajęty.

Współczuję ja też muszę się w końcu wziąć za pisanie pracy licencjackiej
W lubuskiem Zapraszam do ZG Żeby nie było drożsi oczywiście też są, ale my naprawdę trafiliśmy. W tych 1400 mamy wszystko, zdjęcia już od fryzjera i kosmetyczki aż do końca oczepin, 1-2 w nocy no i plener innego dnia całodniowy też jest w cenie, także bosko Jedyny minus, zdjęcia wywołują i dają w kopercie, album musimy sobie sami kupić. Albumów dla rodziców też nie robią, to już sobie trzeba samemu wywołać jak się chce.
Normalnie biorą 1600, ale że wzięliśmy u nich także filmowanie to 200 zł taniej płacimy. Ale w 2012 jeszcze podpisywaliśmy umowę, teraz już biorą za foto 1800

Nic mi nie mów o licencjacie, mam 4 strony.
Przez tą cholerną sesję kompletnie nie ma kiedy pisać
Stary 2013-02-04, 14:50   #3888
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
haha no z tymi muchami to akurat racja
Będziemy jeszcze czegoś szukać, wesele podobno na 100 osób chociaz pewnie z 20 osób nie przyjdzie bo to zawsze tak jest...
z mojej rodziny nikt sie nie wyłamie tego akurat jestem pewna ;d

Tak, ja do nich też napisalam a gościu do mnie zadzwonił
Przedstawil Ci jakaś wstępna ofertę??
Zazwyczaj trochę osób odpada. Mam nadzieję, że u nas jak coś niewiele odpadnie bo ile z 40 sie zrobi? tak, już dzwonił, same zdjęcia 1800zł, a z teledyskiem 2950zł... rany jaka różnica! Teledysk 1150zł wychodzi wątpie, że się na niego zdecydujemy. W przyszłym tygodniu jedziemy tam i pogadamy na żywo właśnie robie rezerwację. Robiłaś też na jutro?

docik10 smutna historia ale najważniejsze, że znalazłaś tę drugą połowę po 1,5 roku się odkochał... jasne powodzenia życzę! a co do białej sukni to uważam, że jak najbardziej możesz ją założyć
Stary 2013-02-04, 14:51   #3889
docik10
Zakorzenienie

Dziękuje wam kobietki za słowa otuchy akceptacja innych w takich momentach bardzo pomaga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 14:54   #3890
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje wam kobietki za słowa otuchy akceptacja innych w takich momentach bardzo pomaga
możesz na nas liczyc Polecamy sie ;**

Waniliova ja w tamtym tyg sie z nimi umawiałam własnie na jutro. Tak też robiłam rezerwacje przez internet mi powiedział ze teledysk ślubny gratis do kamerzysty i foto )
Kolega mowił ze trzeba się z nimi targowac i "wyszarpać jak najwiecej )

Stary 2013-02-04, 14:56   #3891
misiadelko
BAN stały

Ech, TŻ od dziś cały miesiąc będzie pracował w terenie (jeździł do pacjentów) i tak czekam i czekam na niego...

Dziś na tapecie kurczak... A na kolację tuńczyk.
Coś bym innego z chęcią zjadła, ale dla samej siebie nie będę robić... i jeszcze żeby TŻ patrzył jak się zajadam...
Stary 2013-02-04, 14:58   #3892
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Ech, TŻ od dziś cały miesiąc będzie pracował w terenie (jeździł do pacjentów) i tak czekam i czekam na niego...

Dziś na tapecie kurczak... A na kolację tuńczyk.
Coś bym innego z chęcią zjadła, ale dla samej siebie nie będę robić... i jeszcze żeby TŻ patrzył jak się zajadam...
mmm takiego kurczaka z różna to bym wsuneła hehe ;d
ja mam dzis na obiad zupke chinska haha ;p (odzywainie się w pracy ;/ )

Stary 2013-02-04, 14:59   #3893
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję sytuacji. Proces stwierdzenia nieważności małżeństwa w KK to bardzo długi i trudny proces. Moja chrzestna przez to przechodziła. Na szczęście uwolniła się od swojego psychopatycznego byłego męża.
Dobrze też, że masz wsparcie w nowym Tż-cie.
Powodzenia
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:00   #3894
kamilka:*
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Też myślałam nad Barbarką, ale tam wchodzi w grę tylko mała ilość gości, a Harasówkę odrzuciliśmy ze względu na lokalizację. Polecam Forte, baaardzo fajny właściciel, można się ze wszystkim dogadać.
adziia13 a można widzieć jaką ofertę zaproponował Wam Forte Club? i na ile osób planujecie wesele?

Przypomniało mi się jak kiedyś późnym wieczorem przejeżdżaliśmy tamtędy i akurat odbywało się wesele i para młoda z gośćmi puszczała lampiony do nieba...aż się zatrzymaliśmy coś wspaniałego! niezapomniany widok
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:00   #3895
Waniliova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
W lubuskiem Zapraszam do ZG Żeby nie było drożsi oczywiście też są, ale my naprawdę trafiliśmy. W tych 1400 mamy wszystko, zdjęcia już od fryzjera i kosmetyczki aż do końca oczepin, 1-2 w nocy no i plener innego dnia całodniowy też jest w cenie, także bosko Jedyny minus, zdjęcia wywołują i dają w kopercie, album musimy sobie sami kupić. Albumów dla rodziców też nie robią, to już sobie trzeba samemu wywołać jak się chce.
Normalnie biorą 1600, ale że wzięliśmy u nich także filmowanie to 200 zł taniej płacimy. Ale w 2012 jeszcze podpisywaliśmy umowę, teraz już biorą za foto 1800

Nic mi nie mów o licencjacie, mam 4 strony.
Przez tą cholerną sesję kompletnie nie ma kiedy pisać
Super my albumów dla rodziców nie chcemy, kupimy osobno. A nawet jak weźmiecie u nich album czy kupicie gdzieś to i tak tanio Was wyjdzie czyli warto podpisać wcześniej umowę, taniej jest

Ja mam stronę tytułową i połowę spisu treści więc i tak jesteś lepsza hehe też mnie właśnie sesja pochłąneła i praca

Cytat:
Nie ma za co, zawsze do usług

Cytat:
możesz na nas liczyc Polecamy sie ;**

Waniliova ja w tamtym tyg sie z nimi umawiałam własnie na jutro. Tak też robiłam rezerwacje przez internet mi powiedział ze teledysk ślubny gratis do kamerzysty i foto )
Kolega mowił ze trzeba się z nimi targowac i "wyszarpać jak najwiecej )
No tak, Wy bierzecie to i to więc teledysk gratis o, to będziemy szarpać jak najwięcej hehe

Ok, koniec pracy na dzisiaj idę do domku, będę za jakiś czas
Stary 2013-02-04, 15:04   #3896
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Super my albumów dla rodziców nie chcemy, kupimy osobno. A nawet jak weźmiecie u nich album czy kupicie gdzieś to i tak tanio Was wyjdzie czyli warto podpisać wcześniej umowę, taniej jest

Ja mam stronę tytułową i połowę spisu treści więc i tak jesteś lepsza hehe też mnie właśnie sesja pochłąneła i praca

Nie ma za co, zawsze do usług

No tak, Wy bierzecie to i to więc teledysk gratis o, to będziemy szarpać jak najwięcej hehe

Ok, koniec pracy na dzisiaj idę do domku, będę za jakiś czas
Waniliova no zawsze lepiej spróbowac coś wytargowac
Ja sie jeszcze jutro z TŻ zastanowie jak to zrobimy z tym foto i kamerą, poogladamy jego materiały itp
Kurcze to wszystko to nie taka łatwa sprawa ;p

ja koncze za jakieś 15 minutek i też uciekam ;d bede wieczorem

Stary 2013-02-04, 15:08   #3897
alloffkowa
Zakorzenienie

wpadam sie pochwalic ze dostalam 2 wizy turystyczna i sluzbowa na 10 lat
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:11   #3898
misiadelko
BAN stały

Cytat:
mmm takiego kurczaka z różna to bym wsuneła hehe ;d
ja mam dzis na obiad zupke chinska haha ;p (odzywainie się w pracy ;/ )
Oj w tyłek dostaniesz za takie odżywianie się Albo dobra, nie odzywam się, sama miesiąc temu robiłam sałatkę z zupek chińskich

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Czyli nie wyglądasz jak terrorystka Gratuluję!!
Stary 2013-02-04, 15:17   #3899
Kate Noir
Zakorzenienie

Dziękuję za życzenia
Witam nowe PM'ki

Nie mam dzisiaj czasu bo muszę przygotować jakieś jedzonko na wieczór

Cytat:
a tata mój powiedział mi za 3500 zł to on kupi taki aparat jak ten fotograf na oczy nie widział i zrobi takie zdjecia ze mu oko zblejeje i pow ze chyba oszalelismy ze za taka cene ;O
nie rozumiem go. co on myslal ze fotograf 400 zł kosztuje ??
ale mnie wkurzył...
to tak jak mój chciał mi wyprawiać wesele bo uważał, że on ma wieksze doświadczenie ode mnie i tż... a jak przyszło co do czego to był zdumiony kosztami i jeszcze chciał mi studentów plastyki zatrudnić do wystroju (nie wiedział, że istnieją dekoratorki).

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
super

Gdzie jest aszu?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:18   #3900
klaudia1534
Raczkowanie

Wpadłam się przywitać i uciekam Was nadrabiać
Przez tą wstrętną sesję nawet nie mam kiedy do Was wpaść
Został mi jeszcze jeden egzamin, i chyba poprawa z dzisiejszego
No nic lecę Was nadrabiać trochę

alloffkowa gratulacje

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości