![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LUTY 2013 - skromna wymianka - głównie kosmetyki pielęgnacyjne
Witam wszystkie wizażanki
![]() Ze względu na to, że to jest mój pierwszy wątek wymiankowy, to proszę abyście były wyrozumiałe ![]() Przedstawiam wam moją skromną wymiankę, może jednak coś wam się przyda, bo już niezliczona ilość rzeczy poszła do kosza. Wiele rzeczy kupowałam pod wpływem chwili, a potem tego żałowałam, bo moja cera jest bardzo wybredna.. Dużo rzeczy ją podrażnia i ciężko mi znaleźć odpowiedni krem, który nawilżyłby moją skórę i do tego ukoił moje wrażliwe policzki. ![]() ![]() Dopiero teraz zdecydowałam się utworzyć ten wątek, mam nadzieję, że z wymianek będę zadowolona nie tylko ja, ale także wy ![]() Postaram się odpowiadać na wszystkie wiadomości i pytania, jednak jeżeli bym o czymś zapomniała to proszę się upominać ![]() Poszukuję głównie: - Najbardziej poszukiwany jest Eucerin, krem wygładzający 5 % UREA, mogą być próbki, resztka kremu, cokolwiek, po prostu chce wypróbować, bo szkoda mi wydawać pieniążki, jeśliby mi nie podpasował - Iwostin, Rosacin, Krem na dzień łagodzący skórę z trądzikiem różowatym SPF 15 - Naomi Campbell, Cat Deluxe, Cat Deluxe at Night - Rihanna, Reb´l Fleur - Max Factor, Facefinity All Day Flawless 3 -in - 1 Foundation (Podkład do twarzy 3 w 1), jasny odcień - Inglot, Duraline - paletki Sleek - kremy nawilżające do cery wrażliwej Do zaoferowania mam: - Blau Farma, Zinalfat, Krem kojąco – regenerujący data ważności: listopad 2013 r. [kilka razy użyty] - La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu), [pozostała około połowa] data ważności: kwiecień 2014 r. - Ziaja, Bio Olejki, Krem na dzień do skóry wrażliwej i mało elastycznej z olejkiem z pestek winogron [pół słoiczka] data ważności: czerwiec 2015 r. - Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 (stara wersja) data ważności: grudzień 2013 r. [pozostała ponad połowa] - ICMC, Vitella Ictamo, Krem do skóry podrażnionej data ważności: wrzesień 2013 r. [pozostała około połowa] - Ziaja Med, Kuracja Nawilżająca, Lano-krem do twarzy na dzień/na noc data ważności: sierpień 2013 r. [myśle, że jest ponad połowa] - Lirene Dermoprogram, Folacyna Active 30+, maseczka aktywnie regenerująca na twarz, szyję i dekolt data ważności: październik 2013 r. [użyty może raz] - Flos Lek, Żel arnikowy na rozszerzone naczynka, sińce, potłuczenia, obrzmienia data ważności: luty 2014 r. [z raz użyty] - Nizoral, krem data ważności: maj 2016 [praktycznie cały] - Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [została około połowa] - Eveline, Beauty Derm, Pure & Fresh, Odświeżający żel do mycia twarzy data ważności: lipiec 2013 r. [została około połowa] - Astellas, Lipobase, krem data ważności: luty 2014 r. [zostało ponad pół opakowania 100 q] - próbki: Clarena, Fluid Foundation Mat, Perfect Finish Line, odcień Ivory [maj 2013 r.] Clarena, Caviar Cream, Anti Age Line [grudzień 2013 r.] Clarena, Mandelic & PHA Acid Cream [grudzień 2013 r.] - Rimmel, Lasting Finish Lipstick By Kate Moss (Szminka do ust) Odcień – 02 Rossetto [raz użyta] Dokładka 7.02.2013 r.: - Eveline, Slim Extreme 3D Spa!, Superskoncentrowane serum modelujące pośladki `Total Push Up` data ważności: sierpień 2014 r. [raz użyty] - Oriflame, Volare, Supreme Body Creme (Krem do ciała) [nowy, nieużywany] - DEZODORANT BEYONCE pulse atomizer, 75 ml [ubytek minimalny, widoczny na zdjęciu] - Beyonce Pulse, żel pod prysznic, 75 ml [otwarty tylko w celu przetestowania, więc jest cały] Edytowane przez monisiulek Czas edycji: 2013-03-25 o 19:46 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY 2013 - skromna wymianka - głównie kosmetyki pielęgnacyjne
Znajdziesz coś u mnie za:
Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [kilka razy użyty] ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za:
- La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu), [używany kilka razy] - Flos Lek, Żel arnikowy na rozszerzone naczynka, sińce, potłuczenia, obrzmienia oraz: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1359983566 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za biodermę hydrabio i vitellę ictamo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie - Iwostin, Capillin, Krem na naczynka SPF 20 (stara wersja)
?
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- Blau Farma, Zinalfat, Krem kojąco – regenerujący data ważności: listopad 2013 r. [kilka razy użyty] - Astellas, Lipobase, krem data ważności: luty 2014 r. - La Roche Posay, Kerium DS Creme (Kojący krem do skóry łojotokowej ze skłonnością do zaczerwienień i podrażnień, stosowany w Łojotokowym Zapaleniu), [używany kilka razy] data ważności: kwiecień 2014 r. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, może znajdziesz coś u mnie za:
Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [kilka razy użyty]? ![]() proszę o odpowiedz u mnie w wątku ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za kerium i hydrabio
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
coś za szminke i ew. Iwostin, Capillin,?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=38979732 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A może jesteś zainteresowana kremem Bandi z kw migdałowym lub z kw pirogronowym. Mam też maskę drożdżową Bandi nówkę
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
pasuje mi taka wymianka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
tylko że mi się podoba
- Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [kilka razy użyty] czego na pewno za nią nie oddasz;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Tylko ten kremik mi sie podoba
![]() - Bioderma, Hydrabio, Light Cream (Krem nawilżający o lekkiej konsystencji) data ważności: luty 2015 [kilka razy użyty] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
mała dokładka, ZAPRASZAM
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się u Ciebie Bioderma Hydrabio.
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Hmm... Ja mam cerę mieszaną trochę przesuszoną zimą i kremem z kwasami, nawilża dość dobrze, ale dla mnie nadaje się tylko na noc i ogólnie jest trochę ciężki - chyba lepszy do cery suchej. Chwilowo jest jeszcze "w zawieszeniu", bo negocjuję inną wymiankę, w której być może poleci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Wiesz co, stwierdziłam, że przy obecnym cenniku PP nie za bardzo opłaca mi sie wysyłać ten krem jako jedyny, bo Jest w szklanym sloiczku i troche wazy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.