![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Cytat:
Zmiana pogody i pewnie dlatego taka senna jesteś...oby herbata pomogła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Piers do przodu
|
Margota - dobra teina nie jest zła
![]() ![]()
#574 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Nawiasem mówiąc, u mojej fryzjerki dają dobrą kawę, chyba się wyborę w najbliższym czasie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj , co przyniesie ![]() Twój pech Allegrowy chyba przeszedl na mnie ![]() W zeszły weekend ( w sobotę ) zamowilam na All Hydrator Joico do wlosow. Do dziś nie ma. Dobrze,że wzięłam za pobraniem bo już bym po ścianach chodziła chyba ![]() Wysylka wg opisu na stronie w 24, 48 h. No to choćby wysłal w czwartek to już powinnam mieć. Napisalam wczoraj @ do gościa i zero odzewu. Zaraz mu skrobnę jeszcze jednego, ze jak nie dojdzie do środy ( ze sroda wlącznie) to niech sie już nie fatyguje i nie wysyla bo złośliwie nie odbiorę. Nie po to biore wysylke poleconą prio i place za nią 17 zł żeby czekać niewiadomo ile. Gość same pozytywy i tylko ( na kilka tyś ) jeden neutral. Za co sie cholera pytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
Cześć Wewątku!
Jestem właśnie po trzech dniach ciężkiej walki z ikeowską kuchnią. Skręcenie szafek to pryszcz, ale ustawienie ich w jednym poziomie to mistrzostwo świata. Na szczęście to już za mną. Dzisiaj przyjedzie jeszcze stolarz do blatu i już mogę gotować ![]() A tak z innej beczki, znacie może kurację regeneracyjną do włosów Joanny z serii apteczka babuni? Dzisiaj oglądałam w Firlicie. |
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
niecnotliwa dziewica
|
Nooo... mam nadzieję, ze Dzinga!
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() A Dzinga gratuluję, ja bym se ustrzeliła Szafranka jakby był w dobrej wyprzedaży ... ![]() ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Ja dwa tygodnie czekałam na płyty . Najlepsze jest to, że te dwa tygodnie przesyłka przeleżała w magazynie InPostu w Gdańsku! Przez ten czas ani razu nie było u nas kuriera! Wydzwanialiśmy codziennie i codziennie nam odpowiadali, że kurierzy na szkoleniach, że chorują na grypę, ze może ktoś jutro podwiezie, ble, ble, ble... Normalnie uszom własnym nie wierzyłam! No a wczioraj - niedziela, godz. 19 - dzwonek do drzwi. Pani sekretarka z oddziału gdańskiego InPostu, kóra mieszka w pobliżu dostarczyła mi płyty, uffff!
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Hej -ho, hej-ho
![]() podczytywałam Was przez łykent z komórecki i powiem tyle, że podziwiam te wszystkie ludzie, co z telefonów piszą. Jakbym co miała napisać, to by mnie pewnie najjaśniejszy pieron szczelił .... albo ja jego ![]() Pogoda u mnię przedwiosenna, wróbelki intensywnie świergolą, słoneczko świeci, koty drą gęby po nocach .... wiosna się czołga jak nic ![]() jeszcze ze dwa miesiące i będzie. Czytasz, Teresa ? ![]() Rawito - obfocisz dla nas kuchnię? Zamówiłam sobie Shaal Nurka urodzinowo, niech mam ![]() śliczny un, chropawy taki ![]() wie kto, czy kokai zawiadamia o wysyłce towaru ? na stronie zamówienia nie widać, a dodzwonić się nie można. |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Piers do przodu
|
Kokai mi wysyłało @ o zmianie statusu zamówienia
![]() Mammi i u mnie wróbelki świergolą ![]()
#582 |
Zakorzenienie
|
Rawito, foty plissss
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
O!
I na wątku zaświergolił Wróbel w końcu ![]() ... no to czekam na kokaiowe info w takim razie, Kasio niech ślą, bo już mi się odleweczka wykańcza |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
niecnotliwa dziewica
|
Herbata pomogła
![]() Przyszła przed chwilą babeczka. Na spotkanie. Akurat, wyjatkowo - do mnie. Posiedziałyśmy sobie, omówiłyśmy temat, a ona wychodząc "jak u państwa cichutko" ![]() Udało mi się nie parsknac jej śmiechem w twarz, i nie tłumaczyłam, ze akurat trafiła na taki niespotykany moment ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() apteczka babuni taka se,bez szału. Te sa świetne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ormalnych.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ormalnych.html Cytat:
![]() I tam, nie będę dzwonić. Jeden @ poleciał, zaraz poleci drugi ostrzegawczy i tyle. Jak nie przeczyta to trudno, straci za przesył w obie strony i tyle. W jego interesie leży żeby klient był zadowolony. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
![]() kurcze, no mam nadzieje, ze dzisiaj dojdzie jednak ![]() jak nie, to jutro na 100% ![]() ![]() ![]() Rawito - dawaj foty ![]() ![]() ![]()
#587 |
niecnotliwa dziewica
|
Jak dojdzie jutro, będę się tak samo cieszyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! Piszę z telefonu i wstawie fotę nawet jak się uda.
Placki z piekarnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście z piekarnika
![]() Udało się ![]() ![]() Edytowane przez tymena Czas edycji: 2013-02-04 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak z piekarnika, to prawie dietetyczne ![]() ![]() Cytat:
![]() Niech służy długo i bezawaryjnie ![]() Moje Joico wyleci do mnie jutro. Odpisali, że mnie przeoczyli ![]() ![]() Przeprosili i napisali, że w ramach przeprosin za niedogodności wrzucili mi do paczki piankę do wlosow Joico. Jak probka jakaś, to uznam że przeprosin nie było. Jak miniatura chociaż, to przyjme ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Tymko, ale placki
![]() ślinotoku dostałam! nie przywierają Ci do papieru? ja raz zrobiłam placki z pieca, wszystko zostało na papierze, mimo że jeszcze posmarowałam papier oliwą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Piers do przodu
|
Mirruś a rozgrzałaś piekarnik zanim włożyłaś placuszki??
![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
O tak, słuszna uwaga
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Dzięki Stazjo ![]() Trzymam kciuki, żeby Ci dołożyli piankę 200ml albo pińcet ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- załamałam się....używałam tej odzywki Eveline 8w 1... zuzyłam 2 a może i 3 butelke.... paznokcie miałam super..... niestety jak tylko przestałam jej używać..... moje paznokcie są okropne..... przebarwione, rozdwajające się.... po prostu masakra..... macie jakis pomysł co mam teraz ztym fantem zrobić? jakas odżywka? ![]() jestem załamana......
![]() |
#596 |
niecnotliwa dziewica
|
Ania nie załamuj się,tylko szarpnij na odżywkę Peggy Sage Express Nail Hardener albo Herome,tę niebieską. Herome nawet lepsza.
Tymcia,jakie placki ![]() Ja ugotowałam smak na zupę, jutro będzie ogórkowa albo krupniczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Katjuszka, piekarnik raczej był nagrzany
![]() placki natomiast były dość rzadkie, dużo soczku było z tego co pamiętam. może to temu? Tymko możesz mi krok po kroku łopatologicznie napisać jak robisz? no nie mogę przecież polec na plackach ![]() ......... polec czy poledz????????? ![]() Edytowane przez mirra77 Czas edycji: 2013-02-04 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
A ja nie wiem czy to nie przez formaldehyd, który każda z tych odżywek zawiera klik
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Tu dziewczyna pisze co należy zrobić, aby paznokcie wyleczyć klik ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Mirro, a więc tak: ścieram ziemniaki na dużych oczkach. Ok kilograma ścieram na drapiących oczkach dużą cebulę dodaję jajko czubatą łyżkę mąki sól+pieprz wodę zlewam tylko wtedy, gdy mam młode ziemniaki wszystko merdam wykładam placki na posmarowaną oliwą blachę wyłożoną papierem do pieczenia i pędzluję oliwą po plackach piekę 20 min. w temp 170 st. w nagrzanym piekarniku, przekładając w połowie pieczenia na drugą stronę. finito ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tymeno takich zdjęć nie wkleja się tak późno ![]() ![]() ![]() Grupowo gratuluję zakupów perfumeryjnych i tych około ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Tymcia, dziękuję bardzo
![]() się na te placki zasadzę jeszcze. niech se nie myślą. aaaaaa Rawito, gratuluję! i zadroszczę urządzania! ![]() przeprowadzek nie lubię. remontów też. ale wykańczać i urządzać to bym się mogła co kilka miesięcy! poka poka! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.