Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-23, 08:58   #4831
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez bubapaula Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie do moderacji. Nie dało by się jakoś zaktualizować listy perfumerii na pierwszej stronie? Przyznam, ze jest dość uciążliwym szukanie inf o perfumerii, która nie jest umieszczona w spisie(a później okazuje się, że jest polecana).
Można szukać przez wyszukiwarkę.
Stary 2013-01-23, 10:08   #4832
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Wkyrzylam się przed chwilą strasznie. Na Kokai .pl .

Kilka dni temu wkleiłam w ''Perełki'' tester Organzy, 100 ml za 114 zł.
Niestety, dziewczyny nie dostały flaszek , bo podobno produkt im sie skończył, rozeslali @. Tylko że na drugi dzień ten sam tester wisiał na stronie za 299 zł bodajrze.

Wczoraj wchodzę, patrzę jest testerek Organzy, 100 za 139 zł. No dobra, ucieszyłam sie klikam. Wszysko pięknie, przesyłka za pobraniem.

Przed chwilą dostaje @

Ze brakło towaru w magazynie, nie uda im sie sprowadzić w najbliższym czasie, więc nie mogą zrealizować zamowienia.

Miło.

Ciekawe czy jak anulowali zamówienia tych po 114 to też im brakło w magazynie i nie mogli szybko sprowadzić, jak na drugi dzień rano wisiało w sklepie w wyzszej cenie.
Dostała wogle któaś z Was ten tester?

Napisałąm do nich
Witam serdecznie.

Przykro czytać tą informację, tymbardziej że kilka dni temu ( 3 dni?) mieli państwo dokładnie taką samą sytuację...Produkt wystawiony na stronie w świetnej cenie, dokładnie tester Organzy 100 ml, a potem poleciala informacja do klientów że towaru brak...Mimo,że jednak byl na stronie, z tym że cena skoczyła do góry...Kilka moich koleżank dostało taką informację, zamowienia nie zostały zrealizowane...Teraz to samo...

Jak tak dalej pojdzie stracą Państwo sporo klientów...

Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Szybko odpisali, chociaż tyle

Problem faktycznie pojawił sie ponownie, ponieważ wszystkie produkty zacziągane sa do naszego systemu z pliku ze stanem magazynowym. Okazało się,że nie ma juz na magazynie perfum Givenchy Organza , a produkt ten znalazł sie w pliku i zostal wprowadzony na stronę.
Problem ten zostal już naprawiony.
Przepraszamy za zaistnialą sytuację.

E tam nie ma, mają 100 ml nie testera

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2013-01-23 o 14:19
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 10:32   #4833
sandalina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Wkyrzylam się przed chwilą strasznie.

Niestety, dziewczyny nie dostały flaszek , bo podobno produkt im sie skończył, rozeslali @. Tylko że na drugi dzień ten sam tester wisiał na stronie za 299 zł bodajrze.

Wczoraj wchodzę, patrzę jest testerek Organzy, 100 za 139 zł. No dobra, ucieszyłam sie klikam. Wszysko pięknie, przesyłka za pobraniem.

Przed chwilą dostaje @

Ze brakło towaru w magazynie, nie uda im sie sprowadzić w najbliższym czasie, więc nie mogą zrealizować zamowienia.

Miło.

Ciekawe czy jak anulowali zamówienia tych po 114 to też im brakło w magazynie i nie mogli szybko sprowadzić, jak na drugi dzień rano wisiało w sklepie w wyzszej cenie.

Napisałąm do nich
Witam serdecznie.

Przykro czytać tą informację, tymbardziej że kilka dni temu ( 3 dni?) mieli państwo dokładnie taką samą sytuację...Produkt wystawiony na stronie w świetnej cenie, dokładnie tester Organzy 100 ml, a potem poleciala informacja do klientów że towaru brak...Mimo,że jednak byl na stronie, z tym że cena skoczyła do góry...Kilka moich koleżank dostało taką informację, zamowienia nie zostały zrealizowane...Teraz to samo...

Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Problem faktycznie pojawił sie ponownie, ponieważ wszystkie produkty zacziągane sa do naszego systemu z pliku ze stanem magazynowym. Okazało się,że nie ma juz na magazynie perfum Givenchy Organza , a produkt ten znalazł sie w pliku i zostal wprowadzony na stronę.

Też to przerobiłam...
Dają możliwość zamówienia innych perfum z asortymentu oferując zniżkę.
Można się wtedy targować trochę...
Tak czy siak praktyka niepoważna.
Ja się zniechęciłam i raczej więcej zamawiać u nich nie będę ...
Stary 2013-01-23, 10:39   #4834
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandalina Pokaż wiadomość
Też to przerobiłam...
Dają możliwość zamówienia innych perfum z asortymentu oferując zniżkę.
Można się wtedy targować trochę...
Tak czy siak praktyka niepoważna.
Ja się zniechęciłam i raczej więcej zamawiać u nich nie będę ...
A zaproponwali targowanie przy zakupie innego produktu...i mnie to rozwalilo. Rozwalilo lekko, bo pomyślałam ze wpadli na niezly/ albo zły/ pomysl marketingowy .
Wrzucamy na stronę jakiś fajny produkt w super ekstra cenie, potem ślemy @ klientom, że nie ma . Jednocześnie proponujemy jakąś malą zniżkę na jakiś inny zakup I mamy go
Stary 2013-01-23, 10:42   #4835
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Wkyrzylam się przed chwilą strasznie.

Przed chwilą dostaje @

Miło.

Napisałąm do nich
Witam serdecznie.

Pozdrawiam.

Min. ja dostalam @ z przeprosinami i mozliwoscia zakupu innego produktu,
odpisalam do nich, ze sami o sobie wystawiaja odpowiednia opinie, ktora rozchodzi sie ....dalej
szkoda

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 12:12   #4836
Emiks
Zakorzenienie

Cytat:
A zaproponwali targowanie przy zakupie innego produktu...i mnie to rozwalilo. Rozwalilo lekko, bo pomyślałam ze wpadli na niezly/ albo zły/ pomysl marketingowy .
Wrzucamy na stronę jakiś fajny produkt w super ekstra cenie, potem ślemy @ klientom, że nie ma . Jednocześnie proponujemy jakąś malą zniżkę na jakiś inny zakup I mamy go
Pomysł raczej niskich lotów, choć nie wykluczone, że w ten sposób zanęcą zdesperowanego klienta

anastazjaaa2, może warto byłoby uzupełnić swój post o chociażby nazwę perfumerii, aby wiadomo było, bez przeszukiwania wątku "perełkowego"
Emiks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-23, 14:21   #4837
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emiks Pokaż wiadomość
Pomysł raczej niskich lotów, choć nie wykluczone, że w ten sposób zanęcą zdesperowanego klienta

anastazjaaa2, może warto byłoby uzupełnić swój post o chociażby nazwę perfumerii, aby wiadomo było, bez przeszukiwania wątku "perełkowego"
No różne dziwne pomysly miewają ludzie
Niby niewiarygodne, ale w pierwszym odruchu tak pomyślałam

Dopisalam o kogo chodzi. Dzieki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-25, 03:15   #4838
201706121151
Konto usunięte

A co z xperfume.pl? Widziałam kilka pozytywnych opinii na temat tego sklepu, czy ogólnie polecacie? Znalazłam tam w niskiej cenie perfumy, które mi się podobają, ale nie wiem czy sklep jest wiarygodny.
201706121151 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 05:16   #4839
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Wkyrzylam się przed chwilą strasznie. Na Kokai .pl .

Przed chwilą dostaje @

Miło.

.......
U mnie to samo, z tym, że na moją odpowiedź, że wolałabym poczekać na nową dostawę organzy do dzisiaj cisza od poniedziałku. Ale kurcze do tego kupiłam dwie inne wody I nie mam informacji co dalej z moim zamówieniem. Mnie rabatów żadnych nie proponowali...
To był mój pierwszy zakup u nich - to się zareklamowali
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-25, 12:34   #4840
Karuna29
Przyczajenie

Ja ostatnio jestem stałą klientką MULTIDROGERII - mają konto na allegro, ale też prowadzą sklep we Wrocławiu. Mają oryginalne perfumy i inne kosmetyki po bardzo korzystnych cenach, o wiele tańszych niż w normalnych drogeriach.
Karuna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-27, 15:58   #4841
srama
Przyczajenie

Jeśli chodzi o odlewki/deknty, jestem bardzo ostrożny - sądzę wręcz, że w większości takich miejsc sprzedaje się podróbki.
Chciałbym więc spytać, co sądzicie o perfumerii "odlewkiperfum"?

Edytowane przez srama
Czas edycji: 2013-01-27 o 16:00
srama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-28, 09:26   #4842
zania
Matka buldoga

Cytat:
Napisane przez srama Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o odlewki/deknty, jestem bardzo ostrożny - sądzę wręcz, że w większości takich miejsc sprzedaje się podróbki.
Chciałbym więc spytać, co sądzicie o perfumerii "odlewkiperfum"?
Mozesz smialo zamawiac. Osoba, ktora to prowadzi to zweryfikowany pozytywnie (i polecany) sprzedawca z allegro
Stary 2013-01-28, 13:23   #4843
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
U mnie to samo, z tym, że na moją odpowiedź, że wolałabym poczekać na nową dostawę organzy do dzisiaj cisza od poniedziałku. Ale kurcze do tego kupiłam dwie inne wody I nie mam informacji co dalej z moim zamówieniem. Mnie rabatów żadnych nie proponowali...
Do tej pory cisza - nie odpowiadają na moje maile Minął ponad tydzień od zamówienia...
Stary 2013-01-28, 13:48   #4844
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Do tej pory cisza - nie odpowiadają na moje maile Minął ponad tydzień od zamówienia...
Weź zadzwon do nich może.
A mają Ci część kasy oddac za zamówwienie niezrealizowanie?

Bosz...dzięki Ci za nawyk brania za pobraniem gdzie sie da
Stary 2013-01-29, 14:31   #4845
srama
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Mozesz smialo zamawiac. Osoba, ktora to prowadzi to zweryfikowany pozytywnie (i polecany) sprzedawca z allegro
Bardzo dziękuję za informację.
srama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 15:06   #4846
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Konto usunięte

Cytat:
Widzę, że nie jestem sama 22. 01 zamówiłam w Kokai tester Jasmin Noir edp i The One D&G dla mojego mężczyzny. Obydwa zapachy miały iść na rozbiórkę. Jasmin Noir EDP był w rewelacyjnej cenie 100 zł za 100 ml. Dwa dni później dostałam e-mail, że jest niedostępny i że mogę zamówić coś innego i srele morele, w momencie składania zamówienia dostępny BYŁ.
Jako, że już obiecałam tę rozbiórkę, więc wzięłam wersję edt o prawie 40 zł droższą, mi targowania niestety nie zaproponowali, wręcz przeciwnie, dostałam kolejny e-mail, że z wysyłką będą czekać, aż im dopłacę.
A na koniec perełka , dziś odebrałam paczkę i okazuje się, że owszem Jasmin Noir przysłali, ale zamiast The One w paczce siedzi Pour Homme, mimo, że na paragonie stoi The One jak byk.
Tak więc dzięki Kokai mogę zapomnieć o rozbiórce zarówno JN edp , jak i The One, za jednym zamachem mi załatwili.
Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że się chłopu to nieszczęsne Pour Homme spodoba, bo jak sobie pomyślę, że mam się bawić w pakowanie, stanie na poczcie, odsyłanie i znów czekanie co tym razem losowo mi w udziale przypadnie, to mnie szlag trafia.

To również mój pierwszy zakup u nich i na 100% ostatni.

Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!

Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Czas edycji: 2013-01-29 o 15:12
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 15:19   #4847
LeejdiNaati
Zakorzenienie

[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;38923942]
Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!![/QUOTE]
Ja bym tą perfumerię usunęła z polecanych, bo też się przejechałam u nich z zakupem i widzę, że to coraz częstsze praktyki
Stary 2013-01-29, 15:19   #4848
DiTu77
Zakorzenienie

[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;38923942]Widzę, że nie jestem sama 22. 01 zamówiłam w Kokai tester Jasmin Noir edp i The One D&G dla mojego mężczyzny. Obydwa zapachy miały iść na rozbiórkę. Jasmin Noir EDP był w rewelacyjnej cenie 100 zł za 100 ml. Dwa dni później dostałam e-mail, że jest niedostępny i że mogę zamówić coś innego i srele morele, w momencie składania zamówienia dostępny BYŁ.
Jako, że już obiecałam tę rozbiórkę, więc wzięłam wersję edt o prawie 40 zł droższą, mi targowania niestety nie zaproponowali, wręcz przeciwnie, dostałam kolejny e-mail, że z wysyłką będą czekać, aż im dopłacę.
A na koniec perełka , dziś odebrałam paczkę i okazuje się, że owszem Jasmin Noir przysłali, ale zamiast The One w paczce siedzi Pour Homme, mimo, że na paragonie stoi The One jak byk.
Tak więc dzięki Kokai mogę zapomnieć o rozbiórce zarówno JN edp , jak i The One, za jednym zamachem mi załatwili.
Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że się chłopu to nieszczęsne Pour Homme spodoba, bo jak sobie pomyślę, że mam się bawić w pakowanie, stanie na poczcie, odsyłanie i znów czekanie co tym razem losowo mi w udziale przypadnie, to mnie szlag trafia.

To również mój pierwszy zakup u nich i na 100% ostatni.

Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!![/QUOTE]
Mnie też już się kończy cierpliwość W końcu wczoraj po kilku upomnieniach pan się odezwał, ale po wymianie kilku maili kontakt znów się urwał od wczoraj. Mnie ten tester Jasmin Noir udało się kupić za 122zł i pan twierdzi, że go dla mnie mają ale organzy nie dostanę Chyba będę omijać szerokim łukiem Kokai.pl i odradzać - były to moje pierwsze zakupy tam i chyba będą ostatnie... Nie lubię jak się mnie robi w bambuko...
Stary 2013-01-29, 15:35   #4849
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a
Konto usunięte

Cytat:
Mnie też już się kończy cierpliwość W końcu wczoraj po kilku upomnieniach pan się odezwał, ale po wymianie kilku maili kontakt znów się urwał od wczoraj. Mnie ten tester Jasmin Noir udało się kupić za 122zł i pan twierdzi, że go dla mnie mają ale organzy nie dostanę Chyba będę omijać szerokim łukiem Kokai.pl i odradzać - były to moje pierwsze zakupy tam i chyba będą ostatnie... Nie lubię jak się mnie robi w bambuko...
Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą...
Jeśli mój mężczyzna stwierdzi, że Pour Homme mu pasuje, to je mu zostawię. The One kosztował 169 zł, a Pour Homme stoi u nich po 171 zł. Napisałam do nich o tej pomyłce, więc ciekawe czy mi każą te 2 zł zwracać
ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 15:42   #4850
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Biała Dama kupiła u nich Parisienne edp 50 ml tester za 99 zł zdaje się, też się pomylili tylko, że na jej korzyść, dostała produkt w wersji L'extreme .
Niektórzy dostają, niektórym odwołują, mylą się... masakra...
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 16:01   #4851
Terha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Biała Dama kupiła u nich Parisienne edp 50 ml tester za 99 zł zdaje się, też się pomylili tylko, że na jej korzyść, dostała produkt w wersji L'extreme .
Niektórzy dostają, niektórym odwołują, mylą się... masakra...
Czyli jaki wniosek?? Omijać szerokim łukiem, bo nie wiadomo na którą opcję trafisz.........

Terha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-29, 17:24   #4852
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Kurde, no masakra jakaś z tym Kokai ...
Sporo wcześniej tam kupilam i wszystko zawsze było bez zarzutu do czasu akcji z tą Organzą...tak sobie myślę,że może zmienili /zatrudnili jakiegoś nowego pracownika czy kilku nowych i dlatego takie szopki sie dzieja? Wcześniej chyba wszyscy byli zadowoleni?
Stary 2013-01-29, 18:05   #4853
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Cytat:
Kurde, no masakra jakaś z tym Kokai ...
Sporo wcześniej tam kupilam i wszystko zawsze było bez zarzutu do czasu akcji z tą Organzą...tak sobie myślę,że może zmienili /zatrudnili jakiegoś nowego pracownika czy kilku nowych i dlatego takie szopki sie dzieja? Wcześniej chyba wszyscy byli zadowoleni?
wczesniej nic sie nie dzialo ,wszystko milo ,sprawnie i tak jak zamowione.
mozliwe,ze zatrudniono kogos nowego /lub wiecej nowych osob...tym bardziej ,ze pewnie wzrosła ilosc zamowien od chwili kiedy wprowadzili lutensy za bardzo dobra cene i inne .pewnie przestali ogarniac

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 19:05   #4854
yellowmellow
Raczkowanie

Na stronie internetowej jest info, że się przeprowadzają i będą w nowej siedzibie od 4-go lutego.

Pewnie stąd ten bałagan

Jak się przeprowadzam mam tak samo
yellowmellow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 18:06   #4855
kuki9
Zakorzenienie

Czy spotkałyście się z wycinaniem nazw producenta na naklejkach w perfumach?Tak jak czasami się robi w ciuchach z wyprzedaży-wycina metki?

Kupiłam tester DKNY Woman Energizing, na spodzie ma okrągłą naklejkę, ale jakoś dziwnie ktoś w niej wyciął nazwę DKNY i kawałek nazwy zapachu

Edit: Właśnie sobie przypomniałam gdzie DKNY ma kody...na naklejce.I to właśnie ten kod został wycięty.Zapach jest okej, nie zdradza oznak starości.Ale wciąż mnie ciekawi po co?

Edytowane przez kuki9
Czas edycji: 2013-01-31 o 18:35
kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-31, 19:28   #4856
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Czy spotkałyście się z wycinaniem nazw producenta na naklejkach w perfumach?Tak jak czasami się robi w ciuchach z wyprzedaży-wycina metki?

Kupiłam tester DKNY Woman Energizing, na spodzie ma okrągłą naklejkę, ale jakoś dziwnie ktoś w niej wyciął nazwę DKNY i kawałek nazwy zapachu

Edit: Właśnie sobie przypomniałam gdzie DKNY ma kody...na naklejce.I to właśnie ten kod został wycięty.Zapach jest okej, nie zdradza oznak starości.Ale wciąż mnie ciekawi po co?
Poszukaj w forum. Był już wątek o tym. Czytałam kiedyś.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-02, 14:27   #4857
LEADYAGLO
Wtajemniczenie

Czy ktoś robił zakupy w Modne Zapachy.pl ?
LEADYAGLO jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 17:26   #4858
DiTu77
Zakorzenienie

Z Kokai.pl ciąg dalszy historii...
Do dzisiaj nie otrzymałam pozostałej części zamówienia, czyli 2 zapachów o wartości ponad 200zł. Zwrotu za organzę też nie mam W ubiegłą środę wysłałam kolejnego maila w którym prosiłam o wysłanie reszty zamówienia i zwrot pieniędzy...
I żadnej informacji od środy...

Edytowane przez DiTu77
Czas edycji: 2013-02-04 o 17:27
Stary 2013-02-04, 20:57   #4859
lucciola
Zakorzenienie

Hej. Mam pytanie o perfumerię iperfumy. W internecie znalazłam sporo nieprzychylnych im opinii, że sprzedają podróby. Kupowałyście tam? Jakie macie doświadczenia? Sprzedali Wam podróbę w iperfumy?
lucciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:10   #4860
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
Hej. Mam pytanie o perfumerię iperfumy. W internecie znalazłam sporo nieprzychylnych im opinii, że sprzedają podróby. Kupowałyście tam? Jakie macie doświadczenia? Sprzedali Wam podróbę w iperfumy?
Są na naszej liście perfumerii polecanych i sprawdzonych, kupujemy tam i nigdy nie dostałyśmy podróby. Te komentarze pisze albo konkurencja albo ludzie nie znający się na perfumach, przekonani, że w internecie tylko podróbę można kupić. Perfumy non stop są zmieniane (mieszają w składzie), przechodzą reformulacje, zmienia się szata graficzna, partie mogą różnić się napisem, czcionką, inaczej niektórzy pamiętają perfumy wąchane przed laty, wtedy każdy panikuje i jest przekonany, że kupił podróbę .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości