![]() |
#4831 | |
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
Wkyrzylam się przed chwilą strasznie. Na Kokai .pl .
Kilka dni temu wkleiłam w ''Perełki'' tester Organzy, 100 ml za 114 zł. Niestety, dziewczyny nie dostały flaszek , bo podobno produkt im sie skończył, rozeslali @. Tylko że na drugi dzień ten sam tester wisiał na stronie za 299 zł bodajrze. Wczoraj wchodzę, patrzę jest testerek Organzy, 100 za 139 zł. No dobra, ucieszyłam sie klikam. Wszysko pięknie, przesyłka za pobraniem. Przed chwilą dostaje @ Ze brakło towaru w magazynie, nie uda im sie sprowadzić w najbliższym czasie, więc nie mogą zrealizować zamowienia. Miło ![]() Ciekawe czy jak anulowali zamówienia tych po 114 to też im brakło w magazynie i nie mogli szybko sprowadzić, jak na drugi dzień rano wisiało w sklepie w wyzszej cenie. Dostała wogle któaś z Was ten tester? Napisałąm do nich ![]() Witam serdecznie. Przykro czytać tą informację, tymbardziej że kilka dni temu ( 3 dni?) mieli państwo dokładnie taką samą sytuację...Produkt wystawiony na stronie w świetnej cenie, dokładnie tester Organzy 100 ml, a potem poleciala informacja do klientów że towaru brak...Mimo,że jednak byl na stronie, z tym że cena skoczyła do góry...Kilka moich koleżank dostało taką informację, zamowienia nie zostały zrealizowane...Teraz to samo... Jak tak dalej pojdzie stracą Państwo sporo klientów... Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Szybko odpisali, chociaż tyle ![]() Problem faktycznie pojawił sie ponownie, ponieważ wszystkie produkty zacziągane sa do naszego systemu z pliku ze stanem magazynowym. Okazało się,że nie ma juz na magazynie perfum Givenchy Organza , a produkt ten znalazł sie w pliku i zostal wprowadzony na stronę. Problem ten zostal już naprawiony. Przepraszamy za zaistnialą sytuację. E tam nie ma, mają 100 ml nie testera ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-01-23 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dają możliwość zamówienia innych perfum z asortymentu oferując zniżkę. Można się wtedy targować trochę... Tak czy siak praktyka niepoważna. Ja się zniechęciłam i raczej więcej zamawiać u nich nie będę ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucamy na stronę jakiś fajny produkt w super ekstra cenie, potem ślemy @ klientom, że nie ma . Jednocześnie proponujemy jakąś malą zniżkę na jakiś inny zakup I mamy go ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpisalam do nich, ze sami o sobie wystawiaja odpowiednia opinie, ktora rozchodzi sie ....dalej szkoda ![]()
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anastazjaaa2, może warto byłoby uzupełnić swój post o chociażby nazwę perfumerii, aby wiadomo było, bez przeszukiwania wątku "perełkowego" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby niewiarygodne, ale w pierwszym odruchu tak pomyślałam ![]() Dopisalam o kogo chodzi. Dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 |
Konto usunięte
|
A co z xperfume.pl? Widziałam kilka pozytywnych opinii na temat tego sklepu, czy ogólnie polecacie? Znalazłam tam w niskiej cenie perfumy, które mi się podobają, ale nie wiem czy sklep jest wiarygodny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To był mój pierwszy zakup u nich - to się zareklamowali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio jestem stałą klientką MULTIDROGERII - mają konto na allegro, ale też prowadzą sklep we Wrocławiu. Mają oryginalne perfumy i inne kosmetyki po bardzo korzystnych cenach, o wiele tańszych niż w normalnych drogeriach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o odlewki/deknty, jestem bardzo ostrożny - sądzę wręcz, że w większości takich miejsc sprzedaje się podróbki.
Chciałbym więc spytać, co sądzicie o perfumerii "odlewkiperfum"? Edytowane przez srama Czas edycji: 2013-01-27 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jako, że już obiecałam tę rozbiórkę, więc wzięłam wersję edt o prawie 40 zł droższą, mi targowania niestety nie zaproponowali, wręcz przeciwnie, dostałam kolejny e-mail, że z wysyłką będą czekać, aż im dopłacę. A na koniec perełka ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc dzięki Kokai mogę zapomnieć o rozbiórce zarówno JN edp , jak i The One, za jednym zamachem mi załatwili. Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że się chłopu to nieszczęsne Pour Homme spodoba, bo jak sobie pomyślę, że mam się bawić w pakowanie, stanie na poczcie, odsyłanie i znów czekanie co tym razem losowo mi w udziale przypadnie, to mnie szlag trafia. To również mój pierwszy zakup u nich i na 100% ostatni. Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!! Edytowane przez ecf0e89864d25a1add5852ccf3a4943c8e1d7d07_5fb464140871a Czas edycji: 2013-01-29 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;38923942]
Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!![/QUOTE] Ja bym tą perfumerię usunęła z polecanych, bo też się przejechałam u nich z zakupem i widzę, że to coraz częstsze praktyki ![]()
#4848 |
Zakorzenienie
|
[1=ecf0e89864d25a1add5852c cf3a4943c8e1d7d07_5fb4641 40871a;38923942]Widzę, że nie jestem sama
![]() Jako, że już obiecałam tę rozbiórkę, więc wzięłam wersję edt o prawie 40 zł droższą, mi targowania niestety nie zaproponowali, wręcz przeciwnie, dostałam kolejny e-mail, że z wysyłką będą czekać, aż im dopłacę. A na koniec perełka ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc dzięki Kokai mogę zapomnieć o rozbiórce zarówno JN edp , jak i The One, za jednym zamachem mi załatwili. Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że się chłopu to nieszczęsne Pour Homme spodoba, bo jak sobie pomyślę, że mam się bawić w pakowanie, stanie na poczcie, odsyłanie i znów czekanie co tym razem losowo mi w udziale przypadnie, to mnie szlag trafia. To również mój pierwszy zakup u nich i na 100% ostatni. Kokai.pl- ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!![/QUOTE] Mnie też już się kończy cierpliwość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jeśli mój mężczyzna stwierdzi, że Pour Homme mu pasuje, to je mu zostawię. The One kosztował 169 zł, a Pour Homme stoi u nich po 171 zł. Napisałam do nich o tej pomyłce, więc ciekawe czy mi każą te 2 zł zwracać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Biała Dama kupiła u nich Parisienne edp 50 ml tester za 99 zł zdaje się, też się pomylili tylko, że na jej korzyść, dostała produkt w wersji L'extreme
![]() Niektórzy dostają, niektórym odwołują, mylą się... masakra... |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Kurde, no masakra jakaś z tym Kokai ...
Sporo wcześniej tam kupilam i wszystko zawsze było bez zarzutu do czasu akcji z tą Organzą...tak sobie myślę,że może zmienili /zatrudnili jakiegoś nowego pracownika czy kilku nowych i dlatego takie szopki sie dzieja? Wcześniej chyba wszyscy byli zadowoleni? |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
mozliwe,ze zatrudniono kogos nowego /lub wiecej nowych osob...tym bardziej ,ze pewnie wzrosła ilosc zamowien od chwili kiedy wprowadzili lutensy za bardzo dobra cene i inne .pewnie przestali ogarniac ![]()
![]() |
#4854 |
Raczkowanie
|
Na stronie internetowej jest info, że się przeprowadzają i będą w nowej siedzibie od 4-go lutego.
Pewnie stąd ten bałagan ![]() Jak się przeprowadzam mam tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Czy spotkałyście się z wycinaniem nazw producenta na naklejkach w perfumach?Tak jak czasami się robi w ciuchach z wyprzedaży-wycina metki?
Kupiłam tester DKNY Woman Energizing, na spodzie ma okrągłą naklejkę, ale jakoś dziwnie ktoś w niej wyciął nazwę DKNY i kawałek nazwy zapachu ![]() Edit: Właśnie sobie przypomniałam gdzie DKNY ma kody...na naklejce.I to właśnie ten kod został wycięty.Zapach jest okej, nie zdradza oznak starości.Ale wciąż mnie ciekawi po co? Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2013-01-31 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś robił zakupy w Modne Zapachy.pl ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Zakorzenienie
|
Z Kokai.pl ciąg dalszy historii...
![]() Do dzisiaj nie otrzymałam pozostałej części zamówienia, czyli 2 zapachów o wartości ponad 200zł. Zwrotu za organzę też nie mam ![]() I żadnej informacji od środy... Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2013-02-04 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Hej. Mam pytanie o perfumerię iperfumy. W internecie znalazłam sporo nieprzychylnych im opinii, że sprzedają podróby. Kupowałyście tam? Jakie macie doświadczenia? Sprzedali Wam podróbę w iperfumy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.