Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-04, 09:25   #1231
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 09:27   #1232
bzyczka1
Zakorzenienie

Rosi wiem co czujesz...mój umiera od środy...a do końca tego tygodnia ma l4 :/ umrę przed nim

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 09:31   #1233
kliwia
Zakorzenienie

zdrowiiiaaaaa

ja mam dzis ogorkowa, ale chyba nie w takiej kolejnosci nawrzucalam jak powinnam sklandikow hahahaha
i karkowek pieczona
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 09:40   #1234
Gucia0987
Zakorzenienie

Wpadłam się tylko przywitać.

Nie żyje dzisiaj. @. Jestem przeżuta i wypluta!

Będę jutro i pięknie Was przeczytam!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 10:30   #1235
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-02-04, 14:42   #1236
martucha84
Zakorzenienie

aleście rozgadane

ja mialam dzis dziwigniecie cisnienia dziecko na lezakach mi zasnelo a jak sie obudzlio bylo posikane z masakrycznie wielka iloscia krwi.. po prostu meksyk...

Gucia rozkrecaj mlodzienca

p.s. Madzialenka wyczytalam dzis ze u ciebie najlatwiej dostac prawojazdy bo w miescie az 47% ludzi zdaje od razu i ze to najwiecej w skali roku
najgorzej w łodzi - ale tlumacza to tym ze im wiecej skomplikowanych skrzyzowan etc tym trudniej

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-02-04 o 14:44
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:51   #1237
baja_86
Zakorzenienie

Hej

Jestem wyczerpana z sił po balu karnawałowym, do tego ta pogoda
A jutro rada, ale jako pilny pracownik mam wsio gotowe

Martucha matko od czego to?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 14:55   #1238
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Hej

Jestem wyczerpana z sił po balu karnawałowym, do tego ta pogoda
A jutro rada, ale jako pilny pracownik mam wsio gotowe

Martucha matko od czego to?
nie wiem jechali do szpitala, mial bardzo mocno podciagniety napletek 9wiesz jak to chlopcy na lezakach..) moze sobie zerwal ale az tyle krwi? nie wiem wrzucilysmy go pod prysznic mowil ze go piecze wiec nie wiem.. mama z tata zaraz przyjechali i go zabrali
Stary 2013-02-04, 14:57   #1239
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie wiem jechali do szpitala, mial bardzo mocno podciagniety napletek 9wiesz jak to chlopcy na lezakach..) moze sobie zerwal ale az tyle krwi? nie wiem wrzucilysmy go pod prysznic mowil ze go piecze wiec nie wiem.. mama z tata zaraz przyjechali i go zabrali
dobrze, że szybko się pojawili. Niestety znam przypadki, że mimo telefonu, że z dzieckiem coś nie tak rodzice nie spieszą się aby po nie przyjechać. Choć tu jednak zupełnie hardkorowa sytuacja
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 15:14   #1240
kitosa
Zadomowienie

Rosi i bzyczka zdrówka dla mężów i dla Was przy okazji Zarządźcie separację na czas choroby Powinni wtedy szybko wyzdrowieć
Scio zdrowia dla małej

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Kliwia zapomnialam Ci napisac ze fajna torebka

Kitosa fajnie ze do nas zawitalas a moze studentowi jak bedzie glosno urzadzic w domu wizyte policji? przeciez istnieje cos takiego jak cisza nocna, a wcale nie musi wiedziec kto naslal policje?
Sambuś ja też się cieszęJuż się pewnie przyzwyczaiłyście, że pojawiam się i znikam W końcu prędzej czy później z tą policją trzeba będzie tak zrobić Jak się czujesz kochana?

Martuś ciekawe co się mogło stać..brrr...
Stary 2013-02-04, 18:15   #1241
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 18:24   #1242
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
aleście rozgadane

ja mialam dzis dziwigniecie cisnienia dziecko na lezakach mi zasnelo a jak sie obudzlio bylo posikane z masakrycznie wielka iloscia krwi.. po prostu meksyk...

p.s. Madzialenka wyczytalam dzis ze u ciebie najlatwiej dostac prawojazdy bo w miescie az 47% ludzi zdaje od razu i ze to najwiecej w skali roku
najgorzej w łodzi - ale tlumacza to tym ze im wiecej skomplikowanych skrzyzowan etc tym trudniej
o matko... dobrze ze rodzice szybko przyjechali... mam nadzieje ze malemu nic nie bedzie...

tez czytalam ten artykul

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Rosi i bzyczka zdrówka dla mężów i dla Was przy okazji Zarządźcie separację na czas choroby Powinni wtedy szybko wyzdrowieć
Scio zdrowia dla małej

Sambuś ja też się cieszęJuż się pewnie przyzwyczaiłyście, że pojawiam się i znikam W końcu prędzej czy później z tą policją trzeba będzie tak zrobić Jak się czujesz kochana?

Martuś ciekawe co się mogło stać..brrr...
ja bym sie tam nie cyrtolila mam znajomych co jak w lecie zaczynaja sie posiadowki przed ich blokiem (mieszkaja na 3 pietrze) to non stop dzwonia na policje akurat maja tam niefajne towarzystwo ale takie codzienne dzwonienie uwazam za przesade hahah ale jak mlody co weekend robi glosna impreze to nie zaszkodzi go przywolac do porzadku, co innego jakby to sie zdarzalo raz na pol roku to jeszcze mozna przymknac oko bo kazdy ma przeciez prawo do zabawy...

co do mojego samopoczucia to ciaza mnie niestety nie rozpieszcza... dzisiaj drugi raz naciagalo mnie na spacerze... masakra poprostu...chyba z domu przestane wychodzic... dobrze ze udalo mi sie powstrzymac bo w domu to jak tylko mi cos zasmierdzi to od razu przytulam muszle

w ogole byl dzisiaj u mnie kurier dpd, o 8,40 normalnie co za godzina hahaha i niby slyszalam cos tam przez sen ze cos dzwoni ale glowe bym sobie dala uciac ze u sasiadow zreszta na nic nie czekalam bo czekam na jedna paczke, ale mi napisali ze doreczenie w czwartek... no i ten kurier dpd zaznaczyl mi tylko ze nie zastal mnie w domu, ale nie zaznaczyl ani gdzie zostawil ani gdzie mam odebrac nic... milion opcji na tym awizo ale nic nie zaznaczone... mam nadzieje ze jutro pofatyguje sie tu jeszcze raz bo inaczej musze tam dzwonic to oznacza ze jutro od 8 musze byc na nogach..... straszne hahaha
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 19:23   #1243
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
Cytat:
aleście rozgadane

o matko!ale akcja z tym dzieckiem! chyba bym zejście miała!

co do prawka to niech żyje nasza piękna kochana łódz ja xzdałam za 5. razem ale to juz trochę lat temu było

Wszystkim chorowitkom zdrówka życzę!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 20:05   #1244
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
aleście rozgadane

OMG!! biedne dziecko! Mam nadzieję, że to nic poważnego
Stary 2013-02-04, 20:21   #1245
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Marta - ciezka sprawa! dobrze ze szybko przyjechali rodzice.

Baja - skad ja to znam...dzownilysmy kiedys do mamy ze corka ma ospe(wiedzialysmy ze na bank bo nam wczesniej zapowiadala ze corka miala kontakt z kuzynka z ospa wiec czekaja az sie pojawi) a mama ze to co miala rozsiac miedzy dziecmi to juz rozsiala to moze niech zostanie do konca dnia...noz...

anika - czesc kochana!!!!!

czesc

jestem padnieta, zmeczona, zła i zniesmaczona.... pokomplikowana sytuacja w pracy a ja trace cierpliwosc...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-04, 21:07   #1246
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Marta dziś w nocy w porządku Agata spała. Za t mnie rozłożyło na maksa. Wróciłyśmy od lekarza. Agata lekko czerwone gardło, ja zawalone zatoki. Ryk był przy badaniu. A potem jak mnie badała to Aga też płakała. Mam w domu szpital
W związku z tym zazdroszcze weekendu
zdrowia wszystkim, Karo co dopiero wyzdrowiała

Cytat:
dobrze, że szybko się pojawili. Niestety znam przypadki, że mimo telefonu, że z dzieckiem coś nie tak rodzice nie spieszą się aby po nie przyjechać. Choć tu jednak zupełnie hardkorowa sytuacja
my musimy do 40min dziecko odebrać, mój TŻ mówi co to za różnica i tak chorego dziecka do izolatki nie dają , tylko biega z resztą zdrowych

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Baja - skad ja to znam...dzownilysmy kiedys do mamy ze corka ma ospe(wiedzialysmy ze na bank bo nam wczesniej zapowiadala ze corka miala kontakt z kuzynka z ospa wiec czekaja az sie pojawi) a mama ze to co miala rozsiac miedzy dziecmi to juz rozsiala to moze niech zostanie do konca dnia...noz...

.

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-04, 21:11   #1247
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Marta o matko to miałaś dzień ( z tym dzieckiem). Co do prawka Nawet nie wiedziałam, ale faktycznie sporo osób z całej PL do nas przyjeżdża.
Jak mąż jedzie na studia to ja różnie, ale przeważnie śpię u nas w domu więc jesteśmy z Mają we dwie Chyba , ze mój brat wraca ze studiów na jakiś weekend to zawsze się zasiedzę u rodziców i zostajemy na noc. Moja dobra koleżanka niestety studiuje + ma faceta z Warszawy więc tylko w tygodniu możemy się widywać bo na weekendy już jej nie ma. Ale zawsze tak planuję sobie weekendy, że na nudę nie narzekam Więc nie jest źle. Teraz tylko ten luty taki zakichany przez jego sesję.

aaa i bym zapomniała Ja też nie pozwalam Mai tak długo stać. Po chwili biorę i sadzam ją na ziemi, aby jednak więcej raczkowała. Tylko kurcze... ona za minutę podchodzi i znowu staje. Nie da się jej czasami utrzymać.

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2013-02-04 o 21:51
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 04:04   #1248
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa dochodze powoli do siebie Maz bardzo duzo mi pomaa zajmuje sie domem , Dominem ale jutro juz wraca do pracy ...

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 06:51   #1249
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
aaa i bym zapomniała Ja też nie pozwalam Mai tak długo stać. Po chwili biorę i sadzam ją na ziemi, aby jednak więcej raczkowała. Tylko kurcze... ona za minutę podchodzi i znowu staje. Nie da się jej czasami utrzymać.
bo świat z tj perspektywy jest lepszy Karo dałam do stoliczka nogi i teraz staje i bawi się tą zabawką, to jest wniebowzięta, TŻ mówi że na nowo ją odkrywa

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 07:44   #1250
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ci akurat są fajni - miałam jej corke w zerówce i bardzo fajna byla, teraz jest ich syn i sie staraja..
ale tez mamy przypadek - o wczroraj dziewczynka ze starszej grupy z goraczka ponad 39 - moja zmienniczka wziela ją do nas i polozyla na leżak o 11? bo rodzice do pól godziny będą a ona się słaniała i na dywanie zasypiała.. i co.. i przyszli po nią po 13..

Cytat:
w ogole byl dzisiaj u mnie kurier dpd, o 8,40 normalnie co za godzina hahaha i niby slyszalam cos tam przez sen ze cos dzwoni ale glowe bym sobie dala uciac ze u sasiadow zreszta na nic nie czekalam bo czekam na jedna paczke, ale mi napisali ze doreczenie w czwartek... no i ten kurier dpd zaznaczyl mi tylko ze nie zastal mnie w domu, ale nie zaznaczyl ani gdzie zostawil ani gdzie mam odebrac nic... milion opcji na tym awizo ale nic nie zaznaczone... mam nadzieje ze jutro pofatyguje sie tu jeszcze raz bo inaczej musze tam dzwonic to oznacza ze jutro od 8 musze byc na nogach..... straszne hahaha
ale fajni kurierzy

Cytat:
[
jestem padnieta, zmeczona, zła i zniesmaczona.... pokomplikowana sytuacja w pracy a ja trace cierpliwosc...
z ospa!!!
a co w pracy?? opowiadaj!
Stary 2013-02-05, 07:54   #1251
Gucia0987
Zakorzenienie

Wracam do żywych

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 08:09   #1252
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Stary 2013-02-05, 08:12   #1253
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć

Cytat:

o rany, ale się działo. Mam nadzieję, że z tym małym wszystko w porządku?

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej
Hej, hej

Cytat:
co do mojego samopoczucia to ciaza mnie niestety nie rozpieszcza... dzisiaj drugi raz naciagalo mnie na spacerze... masakra poprostu...chyba z domu przestane wychodzic... dobrze ze udalo mi sie powstrzymac bo w domu to jak tylko mi cos zasmierdzi to od razu przytulam muszle

W którym tc jesteś teraz? Bo ja do 6 miesiąca miałam takie straszne wymioty. Mam nadzieję, że u Was to sporadyczne. No a kurier to rzeczywiście, ranny ptaszek

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość

co do prawka to niech żyje nasza piękna kochana łódz ja xzdałam za 5. razem ale to juz trochę lat temu było
No strasznie z tą Łodzią. Mąż kuzynki już 7 razy tam oblał

Cytat:
czesc

Bidulko Mam nadzieję, że się dobrze wszystko rozwiąże.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 08:14   #1254
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny za wszystkie mile slowa dochodze powoli do siebie Maz bardzo duzo mi pomaa zajmuje sie domem , Dominem ale jutro juz wraca do pracy ...
brawo dla męża! tylko szkoda że musi iść do pracy już.

Cześć!
Kuba właśnie zasnął a ja zabieram sie za naukę na jutrzejszy egzamin.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 08:20   #1255
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć

o rany, ale się działo. Mam nadzieję, że z tym małym wszystko w porządku?

Hej, hej

W którym tc jesteś teraz? Bo ja do 6 miesiąca miałam takie straszne wymioty. Mam nadzieję, że u Was to sporadyczne. No a kurier to rzeczywiście, ranny ptaszek

No strasznie z tą Łodzią. Mąż kuzynki już 7 razy tam oblał

Bidulko Mam nadzieję, że się dobrze wszystko rozwiąże.
dzisiaj koncze 9 tc... i nawet mnie nie strasz, ze moze to trwac do 6 miesiaca bo ja z trudem odliczam dni do 12 tygodnia.... niestety nie jest to sporadyczne, a na porzadku dziennym... nie moge nawet w spokoju umyc zebow nawet sie zastanawiam czy sie nie odwodnie przez to wszystko, bo nawet woda mineralna ani herbata mi nie wchodza i potrafie czasem zwymiotowac wszystko co wypilam... masakra!!

siedze i czekam na tego kuriera... niestety dzis juz nie jest takim rannym ptaszkiem choc specjalnie wstalam o 8 i czekam... nio i nie wiem czy moge isc pod prysznic czy mnie spod niego wyciagnie, a nie chce do 13 kwitnac w pizamie
Stary 2013-02-05, 08:24   #1256
bzyczka1
Zakorzenienie

Samba a bierzesz witaminy jakieś?? może odstaw na chwilę (2-3 dni) zobaczysz czy dalej będziesz miała mdłości. Ja strasznie wymiotowałam gdy brałam witamy, przestałam je brać i mdłości minęły. Wzięłam tabletkę i znowu to samo :/

Nasz skarb
Stary 2013-02-05, 08:30   #1257
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba a bierzesz witaminy jakieś?? może odstaw na chwilę (2-3 dni) zobaczysz czy dalej będziesz miała mdłości. Ja strasznie wymiotowałam gdy brałam witamy, przestałam je brać i mdłości minęły. Wzięłam tabletkę i znowu to samo :/
biore... wlasnie pamietam, ze ostatnim razem lekarka mi powiedziala zeby na razie wstrzymac sie z witaminami jesli mi niedobrze bo to ponoc nasila.... ale wtedy nie bralam (tzn tylko kwas foliowy) i i tak wymiotowalam, chociaz ciaza sie nie rozwijala.... wiec juz chyba taka moja natura niestety ale moze faktycznie odstawie i zobacze.... ale kwas foliowy mam brac no nie? do ktorego tc to jest niezbedne dziecku?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 08:35   #1258
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-02-05, 08:37   #1259
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Wracam do żywych

Witajcie
wcale mi cie nie brakowalo

Cytat:
dzisiaj koncze 9 tc... i nawet mnie nie strasz, ze moze to trwac do 6 miesiaca bo ja z trudem odliczam dni do 12 tygodnia.... niestety nie jest to sporadyczne, a na porzadku dziennym... nie moge nawet w spokoju umyc zebow nawet sie zastanawiam czy sie nie odwodnie przez to wszystko, bo nawet woda mineralna ani herbata mi nie wchodza i potrafie czasem zwymiotowac wszystko co wypilam... masakra!!
kochana ja tu mialam chyba jedne z wiekszych przeboi marzylam zeby miec 12 tydzien zeby przestalo ale co tam po 4 razy dziennie do 16 tygdnia potem coraz rzadziej po 20 przestalo..
tragedia!
najpierw od 6tego tyg mnie naciągało - jeszcze nie wiedzialam ze jestem .. tak naciagalo do 9.. od 9 sie zaczely wymioty...

musze zrobic synowi zupe nam farsz do tortilli i co.. i mi sie niechce jeszcze w pizamie jestem
Stary 2013-02-05, 08:42   #1260
bzyczka1
Zakorzenienie

Marta ja to i w 6 i 9 miesiącu wymiotowałam czasem a i po ciąży jak wzięłam witaminy :/ masakra jakaś.

Samba odstaw na chwilę i zobaczysz czy przejdą czy nie.

Nasz skarb
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości