|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz.X Kolejna część rozpakowywania :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
Ja do piątego miesiąca nic nie przytyłam, bo cały czas wymiotowałam. A jak się skończyły już wymioty, to od szóstego waga leciała jak oszalała. A jem podobnie jak Ty raczej normalnie... To chyba zależy od organizmu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny wreszcie udało mi się Was nadrobić. Nie będe cytowac bo nie dam rady
![]() GRATULUJĘ nowym mamusiom ![]() I witam nową mamę na forum ![]() My po intensywnym weekendzie. W sobote Tż byuł na nartach wię ja sprzątałam cały dzień, trochę chyba przeadziłam bo padłam wieczorem na pyszczek i na dodatek się troche poprztykaliśmy w sumie top przez Młodą, ale to temat rzeka. W niedzielę rano przyjechał fotograf-kolega Tż i zrobiliśmy wreszcie sesję brzuszkową, a potem na shopping i kino (Niemożliwe), wróciłam umękolona i nogi jak balony. Wczoraj cały dzień tak samo aż wieczorem prawie palcami nie mogłam ruszać. A miałam w planach ostatnie prasowanie bo wreszcie pieluch y i prześcieradła zakupiliśmy i teraz czeka to wszystko na kupce. Jak czytam to wszystko co piszecie o problemach z karmienim, z kupami, a bejbi blusie to jestem przerażona jak to będzie u mnie; najbardziej boję się krytyki ze strony Tż że nie umiem się zająć dzieckiem itp. Dlatego dobrze że jeszcze chwilę mam chociaz patrząć na spuchnięte stopy i dłonie to chciałąbym już urodzić. Dzisiaj doszedł jeszcze bolący kręgosłup, a do tego Mała taka mało ruchawa i nie wiem czy jechać to sprawdzać czy tak ma byc - już w końcu 38 tydzień to moze szykuje się do wyjścia. Dziewczyny ile kupic tej tantum rosy, bo nie mam jeszcze i musze skoczyć do apteki ale nie wiem ile, i pewnie te kropelki biogaję tez od razu kupię i od razu podawać??
#457 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fewcia My mamy Elipso i powiem Ci, że ta waga to jakaś bujda i tak jest ciężki ale jest naprawdę zgrabny i super się prowadzi (po domu ![]() ![]() Jeśli planujesz zamawiać na all to nie zamawiaj u sprzedawcy wozki_dzieciece -nieźle się z nimi namęczyliśmy... Idę na kąpiel bo skur**ele mocne są ![]() Edytowane przez meduzza Czas edycji: 2013-02-05 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,znaleźliśmy sklep internetowy strefadzieciaka.pl na której są tańsze niż na all. Ale dobrze wiedzieć, jakby coś nie wypaliło z tym sklepem. A co tam się działo z nim?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie, bo sporo z tych 5 to moze byc zatrzymana woda i spuchlizna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyżby kolejny bobasek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-02-05 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ano po zamówieniu i wpłacie dostaliśmy wózek po 6 tygodniach (mieli na to 2 tyg), zero kontaktu, jak już mi się udało kogoś złapać to mnie zbywali, sprzedawczynie ze sklepu się śmiały ze mnie przez telefon, sami nie wiedzieli co z tym zamówieniem, bo mieli problem z producentem. Ale wystarczyło mnie informować a nie.... Czułam się jak dzikus musząc walczyć żeby się ktoś tym zajął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja muszę jeszcze poprasować mężowskie koszule, ile on tego zużywa :/ a właśnie dziewczyny mam pytanie, jak pierzecie spodnie garniturowe? i jak je potem prasujecie, bo tak sobie pomyślałam, żeby poprać i poprasować ale nie wiem jak a boję się, że mi się zepsują ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-02-05 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Konto usunięte
|
nancy spodnie do pralni
|
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39048728]nancy spodnie do pralni[/QUOTE]
mam wrażenie, że w tych pralniach to oni tylko ten brud wcierają głębiej, jakieś płaszcze czy coś to jak najbardziej, czy nawet garnitur po jakiejś imprezie to spoko ale jak ktoś traktuje takie spodnie jak np dzinsy i chodzi w nich codziennie po 10 h to nie wiem czy to ma sens? |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Zadomowienie
|
No Meduzza trzymamy kciuki za rozkręcenie, chociaż jak masz już skurcze co 5 minut, to chyba to to
![]() A mnie rwa uda...może to kolejny objaw zbliżającego się porodu, do tego też ciągnie podbrzusze...
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Konto usunięte
|
A z czego te spodnie? do pralki raczej nie wrzucisz...
Meduzza, kciuki zaciskam ![]() Nawijko - odnośnie usypiania-Dorka mi nie usnęła całkiem na rękach, zaczęła odpływać, odłożyłam, uchyliła oczka, ja poleżałam przy niej, pomiziałam, poszuszalam - nie przenosiłam śpiącej. Aczkolwiek... Dzisiaj rano spała na moim łóżku, przeniosłam ją śpiącą do jej łóżeczka i ok było, bo to w sumie nie obce miejsce dla niej. |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
szaja wełna plus coś tam chyba poliester, (nie jakieś 100% wełny), może ręcznie?
fewcia i nic się z nimi nie stało w pralce? |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zakorzenienie
|
O Kochana
![]() ![]() ![]() Hej Laski:d ja mam dzis dobry humor ![]() zaliczyłam egzamin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#474 |
Konto usunięte
|
Powiem tak: ktoś, kto wymyśli niewypadające z buzi zmoczki - zdobędzie fortunę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
Aaa, to zrozumiale
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39048914] Nawijko - odnośnie usypiania-Dorka mi nie usnęła całkiem na rękach, zaczęła odpływać, odłożyłam, uchyliła oczka, ja poleżałam przy niej, pomiziałam, poszuszalam - nie przenosiłam śpiącej. Aczkolwiek... Dzisiaj rano spała na moim łóżku, przeniosłam ją śpiącą do jej łóżeczka i ok było, bo to w sumie nie obce miejsce dla niej.[/QUOTE] Dobra, zapamietam to sobie, jak nie pomoze, to wroce z pretensjami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo
![]()
![]() |
#479 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39048914]A z czego te spodnie? do pralki raczej nie wrzucisz... Meduzza, kciuki zaciskam ![]() Nawijko - odnośnie usypiania-Dorka mi nie usnęła całkiem na rękach, zaczęła odpływać, odłożyłam, uchyliła oczka, ja poleżałam przy niej, pomiziałam, poszuszalam - nie przenosiłam śpiącej. Aczkolwiek... Dzisiaj rano spała na moim łóżku, przeniosłam ją śpiącą do jej łóżeczka i ok było, bo to w sumie nie obce miejsce dla niej.[/QUOTE] [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;39049039]Powiem tak: ktoś, kto wymyśli niewypadające z buzi zmoczki - zdobędzie fortunę ![]() Robię tak samo jak wy ![]() Wiszę niemal na szczebelkach łóżeczka, głowa mi spad, powieki się zamykają i ręka od głaskania usycha, ale działa koniec końców ![]() Cytat:
![]() Padam na twarz...dzisiaj to ja mam dołą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Konto usunięte
|
A ja wczoraj z położną rozmawiałam, ona ma do odwiedzania kupę patologii, mówi, że nieraz im jakieś ciuszki nosi czy pampersy które dostaje od "normalnych" rodzin, jak jż np. dziecko powyrasta - to już wiem co z za małymi rzeczami zrobię - część na all spróbuję posprzedawać, ale takie zwykłe, neifrimowe rzeczy to raczej nie pójdą, a w dobrym stanie mam, własnie piorę, poprasuję i na czwartek na patronaż wezmę, ma sobie kobieta odebrać i niech ktoś dalej skorzysta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.