|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
Hej dziewczyny!
Mogę się przyłączyć? Ćwiczę z Ewką od listopada 2012, niestety z przerwami bo: a to święta, a to sesja a to coś tam . Przez pierwsze 4 tygodnie robiłam skalpel 4-5 razy/ tydzień. Potem to od przypadku. Od 4 dni walczę z kilerem. Dopiero za 3 razem udało mi się go zrobić w całości Od wczoraj praktycznie non stop czytam nt: fitnessu i diety na wizażu. Już dostaję oczopląsu ale lecę dalej. Dzisiaj spróbuję trening siłowy+ kiler. Mam nadzieję, że nie padnę w połowie
|
#1082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie nie zjada się od razu, bo duuuużoooo robię... zwykle jak przestygną, to mrożę , po odmrożeniu krociutko w mikrofali są pyyyycha ![]() dziewczynki, a ja już zaliczyłam: 75 przysiadów ab ripper x Mel B-abs i pupa Tiffany - pupa x 2
|
|
|
#1083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zauważam, że jakoś lepiej mi idzie. Chociaż w porównaniu z Boxer Babe czy Get Your Sexy Back (albo chociaż z głupią rozgrzewką Czasami trochę zwalniam i staram się skupić nad jakością ruchów, żeby np. biodra stały miejscu a ruszała się górna część ciała. Jak opanujesz ten ruch w zwolnionym tempie, na pewno będzie wychodzić.Ja się poza tym pocieszam tak, że w sumie te ćwiczenia zawsze wykonujemy gorzej niż profesjonaliści, a dają jakieś rezultaty Lepsze to niż nic.Mam pytanie do dziewczyn, które skaczą na skakance. Dla mnie każde cardio jest mordercze, i chcę spróbować ze skakanką, a nuż to będzie to. Ile skoków na początek? Tzn. od jakich ilości zaczynałyście, a do jakich doszłyście po jakimś czasie? Czy lepiej patrzeć na czas, np 10, 15, 20 minut?
|
|
#1084 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Skalpel zaliczony
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja skaczę (bynajmniej próbuję ;D) - znalazłam fajną stronkę i nią się pokierowałam - http://www.namaksie.pl/sport/5-sport...opraw-kondycje . |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś skupiłam się tylko na nogach i pośladkach:
Quiet Cardio Shhhh! with Coach Nicole & Cassey Ho | POP Cardio Beach Barre Workout With Renée Herlocker | Tone It Up Tuesdays Lean Legs for Short Halloween Skirts Routine | Pilates Bootcamp With Cassey Ho Butt Lift Pilates Workout for Beginners | Pilates Bootcamp With Cassey Ho Beautiful Booty Workout | Tone It Up Tuesdays Call Me Maybe Mighty Squat Challenge ![]() Dziewczyny, naprawdę spróbujcie tych ćwiczeń na uda i pośladki (specjalnie je olinkowałam, wystarczy kliknąć) Szczególnie te z Cassey Ho i Tone it up z Renee Herlocker Aż się boje jutra - w sensie jakie zakwasy mnie obudzą [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39048363] Wiem już wiem dziewczyny, dzięki, zanim wyszłam z domu to zerknęłam w necie od kiedy ta promocja , ale i tak tam byłam, zakupy spożywcze musiałam zrobic, a Lidla mam po drugiej stronie ulicy, więc, specjalnie wyprawy nie musiałabym robic [/QUOTE]Już się bałam, że specjalnie pobiegłaś po ciuchy sportowe
|
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- PROPONUJĘ WYCIĄĆ Z PIERWSZEGO POSTU OPISY PROGRAMÓW EWY. Jak wrzucę linki do ćwiczeń to post będzie za długi i nie wiem czy mi miejsca wystarczy. Zgadzacie się?
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym poczekała kilka dni i jak ból nie minie to do lekarza, nie ma co dluzej zwlekac
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zakwasy
Najgorsze jest to, że głównie na plecach/boczkach Tak jakoś dziwnie![]() Następny skalpel po pracy czyli koło 23 Czy to, że ćwiczę tak późno nie będzie miało wpływu na efekty? Rano za późno wstaję i nie mam czasu
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
|
#1094 | ||
|
Zadomowienie
|
Muszę je dziś zweryfikować
Sesja mnie wciągnęła dosłownie, więc miałam małą przerwę w ćwiczeniach, ale mam nadzieję, że nie jest tak źle ![]() Cytat:
Samej mnie dość długo nie było, ale kojarzę![]() Cytat:
Obudził mnie dziś nad ranem ból pleców, czy to może być od nowego Skalpela II? Nie wiem teraz, czy ćwiczyć, czy zrobić przerwę czy Szok trening?
|
|
#1095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ogolnie to wazna jest zmiana pieczywa i makaronu z bialego na pelnoziarnisty, ryz na brązowy, smazenie bez tluszczu, pieczenie, gotowanie, gotowanie na parze itp. Male zmiany, ale duzo dają. Ja nie umiem zrezygnowac ze slodyczy. Staram sie w miare ograniczac, ale to roznie bywa ;d Cytat:
Z jednej strony byloby to ok, ale pozniej znow przyjda nowe dziewczyny, ktore beda pytac co to skalpel, co to killer itp. tak sie je odesle do pierwszego postu i tyle. |
||
|
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
To już lepiej by były linki do YT i sobie zobaczą jak to wygląda.
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
bez węglo i tluszczy najlepiej?
sluchajcie ja sie na tym nie znam, szukam ale to taka bida z nędzą
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#1098 |
|
Zadomowienie
|
smerffie,
ja też wcinam słodycze za dzisiejsze wykonane ćwiczenia zjadłam w nagrodę trufla i kasztanka a jak jeszcze wieczorkiem coś zrobię, to też sobie przyznam słodką nagrodę
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nativ - ja bym zostawila Ewe i opisy, w końcu to Ewy wątek. Ja bym tylko podała same cwiczenia najczesciej przez nas robione, nie wszystkie bo nie ma sensu tj. linki z nazwą, którą my uzywamy.
|
|
|
|
#1100 |
|
Adwokat diabła
|
Ja mam problem z zamienieniem pieczywa
![]() Ze słodyczami jest różnie, ale potrafię sobie powiedzieć nie. Gorzej z orzeszkami w miodzie
|
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Ja słodyczy jakoś sobie nie odmawiam Codziennie coś dziubnę. W sobotę był tort urodzinowy siostry Tż, w niedzielę również, wczoraj do porannej kawki serniczek, a dziś puki co zaliczyłam pasek mlecznej czekolady ![]() Efekty mam jednak mocno widoczne mimo takiego odżywania
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odpowie mi któraś na moje pytanie odnośnie pory ćwiczeń
?I chciałabym jeszcze wiedzieć z czym najlepiej przeplatać skalpel? Oprócz niego robię jeszcze ćwiczenia na brzuch/pupę z Mel B ale chciałabym coś w czym się bardziej zmęczę Killera póki co nie dam rady chyba |
|
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo są świetne
A uda i pośladki płoną w ich trakcie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Np: sałatka z tuńczykiem i fasolą lub jajko w każdej postaci + kromka razowego chlebka i warzywa: pomidor, sałata, papryka, awokado. Kolacja ma być lekka więc bez szaleństw
|
||
|
|
|
#1104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
która z okolic Zielonej Góry? zapraszam na obiad... pieczone kurze cycki i brokuły z otrębami
|
|
|
#1105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że samo i szybko przejdzie i znowu będe mogła wrócic do killerka aó !!
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na początku był z tym problem, bo nie wiedziałam co jeść zamiast tego.
Najpierw przerzuciliśmy się z Tż na chleb tostowy i robiliśmy czasem grzanki. Z 3 chlebów na tydzień szedł jeden tostowy. Czasem niecały. Po jakimś czasie grzanki się znudziły i już nie jemy pieczywa prawie wcale. Zaczęłam gotować normalne obiady na śniadania, bo wracamy z pracy późno i spokojnie da się żyć W pracy jemy jedynie zdrowo, bo ja jogurt z musli x2, a on serek wiejski z chrupkim pieczywem. Wieczorem, albo zupka, albo pozostałości z obiado-śniadania.
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
Przyjmiecie nową?
hehe powiem wam ze latek mam 26 a z sportem na bakier; gruba nie jestem ale rzuciłam palenie i stwierdziłam ze musze sobie tyms zastapic- stanęlo na cwiczeniach zeby nie zgrubnac z braku nikotyny, wczesniej robilam z tydz brzuszki i troche rewerek, ale jakos to nudne wiec właczyłam sobie wczoraj pierwszy raz skalpe, dotrwałam do 25 min;/ Dzis zrobie czesc ktorej wczoraj nie zrobilam;/ musze sie chyba najpierw wdrozyc zeby móc zrobic cały skalpel;/ i poza tym dzis ide do aqua parku rozluznic miesnie bo mam zakwasy buahahahah stare pruchno ze mnie chyba![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Aha waże 50 kg wiec diety nie mam zamiaru stosować tylko sylwetke rzezbic
|
#1108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aj, a ktos tu pisał, że Ewka odpisała RedEyes, ze mozna codziennie... ![]() Cytat:
||
|
|
|
#1109 |
|
Przyczajenie
|
Ja z wielkim entuzjazmem podchodzę do ćwiczeń Ewy, ale po kilku miesiącach moje zdjęcia przed i po niczym się nie różniły hihii :P mimo, że z wagi 59 zeszłam do 55 kg, to na zdjęciach tego nie widać, ja jednak lepiej się czuję. mam za to inny problem... moje nogi zrobiły się tak umięśnione jak jeszcze nigdy nie były
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kojarzę, ale tak czy inaczej i tak nie dałabym rady robić częściej. Teraz mięśnie mi się wzmocniły, ale jak zaczęłam robić tylko turbo to chodziłam codziennie zmęczona i wyczerpana. Wstawałam rano po wieczornym treningu i nie miałam nawet siły dojechać do pracy. Żeby nie było to nie były zakwasy
![]() Tak było przez prawie dwa tygodnie i już myślałam, że się przetrenowałam
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

Ćwiczę z Ewką od listopada 2012, niestety z przerwami bo: a to święta, a to sesja a to coś tam
. Przez pierwsze 4 tygodnie robiłam skalpel 4-5 razy/ tydzień. Potem to od przypadku.

Dzisiaj było o niebo lepiej niż wczoraj 
Zginam się w bok albo całym cielskiem albo w ogóle 

Tak jakoś dziwnie