![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Cytat:
Pamiętasz, jak w zeszłym roku miałam silne łojtokowe zapalenie skóry? Mimo iż fatalnie się czułam z tym czymś na twarzy przyszłam na spotkanie, z tona tynku . W trakcie spotkania zapomniałam że cos mi tam na twarzy dolega i świetnie się bawiłam a jeszcze 3 tygodnie musiałam czekać dopóki to cholerstwo nie zeszło mi całkowicie z twarzy i nie pojawiało się nowe. Tak więc główka do góry, tule Cie mocno i trzymam kciuki, za Ciebie, Twoją cere i za to, żeby nastrój Ci sie szybko poprawił ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buziaczki !!!! pozdrawiam nowe Dziewczyny ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
grodziszczanka witamy
![]() dziekuje Dziewczynki ![]() Camilla juz wczoraj przyuwazylam Twoj new fryz z makijazem ![]() ![]() ide do pracy. wygladam tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj, mimo iż nie cierpię zakupów w niedzielę to się na nie wybrałam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witaj Grodziszczanko! Miło że nas odwiedziłaś nie krępuj się i gadaj z nami o wszystkim i o niczym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj spotkałam sie z koculkiem i dostałam moje 3 torebki z atmosphere, o których kiedys pisałam. Fote wrzuce na wątku marcowe zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewcznki!!!
piekna pogoda, piekna ![]() Była moze ktoraś z Was w Naszym Nowym Starym Browarze??? ja czekam za tłum sie troszke rozżedzi. Kurcze ja tez choruje na trencz ale widze ze moze być mały kłopot z tym ![]() widziałam fajne w Quellu ale jakoś boje się kupować wysyłkowo , bo nigdy nie wiadomo jaka jakość. kupowałyście coś w Quellu??? Ach co za dzien, pokłociłam się z TŻ i mam wszystko gdzieć , trzeba zrobić wiosenne porzadki wokoł siebie ![]() zrzucenie kilku kilogramów napewno poprawiło by mi humor.... IIGGAA gratuluje wybornych zakupow, gdybyś widziała gdzies fajne trencze, prosze napisz, bo chyba mamy ten sam problem w biuscie, bo jak równiez w malo co sie zabinam, a jak już się zapne to reszta-rekawy i tułow jest jakaś taka za duza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
Tak Camilla byłam w Plazie
![]() ![]() ![]() A to moje zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a może spotkamy się teraz w piątek, 16 marca ???
A jak nie, to może 23 marca ??? Dajcie znać jak Wam pasuje ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Iga fajne zakupy, sweterek na moim monitorze w pracy jest koloru jasno szarego
![]() kasiag-01 ja byłam wczoraj w nowym skrzydle browaru, wcale nie chciało mi sie tam iśc, ale z koculkiem miałysmy sporo czasu po wyjsciu z Atmosfery (tak tak znowu tam byłam i zgadnijcie co jadłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspominany wcześniej 20 kwietnia u mnie odpada - mam imieniny ![]() Iguś - śliczny kolorek tego sweterka- uwielbiam popiel. edit: teraz doczytałam, że ten sweterek jest jasno brązowy,a na moim monitorze jasno szary, no nieźle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Kamcia a ja jeszcze poszlam z mama raz, zebu znalezc tego inglota i znalazlam
![]() ![]() A poza tym sprzedawczyni byla nie byla wcale pomocna.
#793 |
Zakorzenienie
|
koculku, no widzisz pewnie dlatego ze wczoraj był taki a nie inny dzień. Generalnie nie lubię byc olewana, ale sprzedawcy to też ludzie więc pewnie była zmęczona (tłumy ludzi od rana itp.) No ale sobie coś kupiłas i to najwazniejsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
a dobry pomysł, pasuje mi i 16 i 23 marca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu moja koleżanka ma równiez problem z cerą, i walczy z tym już od kilku lat, przechodza różnych lekarzy, az w końcu natrafiła na tego właściwego. I z cerą jest ok, ale musi bardzo o nia dbać, jeśli jesteś zainteresowana szczegółami mogę zapytać ją i dać Tobie np. namiary czy też przekazać info jak przebiegało u niej leczenie. Witam kolejne nowe Wielkopolanki. Grodziszczanko, zupełnie wypadło mi zgłowy pokazac Tobie moje buty, ale nic straconego, w wolnej chwili przyjadę do Ciebie w tychpaputkach ![]() a moze Ty wybierzesz się na spotkanko z nami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-12 o 13:28 Powód: uzupełnienie wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Wtajemniczenie
|
Hej kobity
![]() ![]() Na wstępie powiem, ze pasuje mi 16 marca ![]() ![]() Iguś taki sam puder mi się roztrzaskał ![]() ![]() ![]() Co do meczyku to oczywiście byłam ![]() ![]() ![]() Dziś ide z kumplem obadać SB, zobaczymy co tam zmalowali ![]() Kamila już w Twoim wątku pisałam ale umieszczę jeszcze tu. BOSKA jest ta Twoja fryzura! ![]() ![]() Aniu...Ja Cie prosze nie pisz tak. Ja mam o wiele gorszą cere niż Ty ( Nati potwierdzi, ona jedyna mnie bez makijarzu widziala a i z toną tapety wszystko widac) Walcze z tym od 15 lat i nic. Nie wyglądam nawet jakbym jakoś specjalnie dbała o cere ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-03-12 o 14:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś rano wstałam i jak zobaczyłam,że moja kochana mamusia zostawiła mi karteczkę i pieniążki na nowe buty to stwierdziłam,że dziś Dzień Dziecka. Właśnie pan listonosz przylazł z jakąś przesyłką bez nadawcy wyładowaną gadżetami z Vichy
![]() ![]() Kamila-ale masz cudną fryzurę ![]() ![]()
#797 |
Zadomowienie
|
No to mamy ustalony termin kolejnego spotkania
![]() 16 MARCA (piątek) spotykamy się jak awsze o 20-tej pod Bamberką ![]() Czy jest ktoś chętny zarezerwować stolik w Atmosferze? ![]() AniuA proszę mi obowiązkowo przyjść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny
![]() Kamila, wow ale zmiana; bosko wyglądasz, naprawdę ślicznie Ci w tej nowej fryzurze ![]() ![]() Poza tym bardzo podoba mi się ta paletka RR ![]() Proponuję Ci to zjęcie na avatar, super jest: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1173613476 Ania, ja również Cię proszę, nie mów takich rzeczy ![]() Rozumiem Cię w jakimś stopniu doskonale; ja również raz na kilka miesięcy przechodzę koszmarny wysyp i czasami ręce mi już opadają ![]() Ania, boję o Ciebie (i napewno dziewczyny również); nie możesz tak myśleć i nie wychodzić z domu. Wiem, wiem łatwo mi mówić ale powtórzę po dziewczynach: jesteś super kobietą, mamą i koleżanką i nie możesz się zamykać. Trzymam kciuki i całuję mocno ![]() Iga, bardzo ładne zakupy. Dlaczego już porzuciłyście Dior Showa? Koniec zachwytów? ![]() Witam nowe dziewczyny ![]()
#799 |
Zakorzenienie
|
Natalia, Evka, Monika dzięki
![]() Monia też myslałam o tym zdjęciu na nowy avatarek ![]() Monia jakbys była chętna na tą paletke to moge isc jutro sprawdzic czy jeszcze facet ma na stoisku.Kosztowała 6 albo 7 zł, nie pamiętam dokładnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Kamila, ślicznie
![]() Paletka strasznie mi się podoba ale nie śmiem Cię znów prosić ![]() Jeśli chodzi o osypywaniecieni to mi, właśnie jeśli nakładam pędzlem, najbardziej się osypują, a jeśli aplikatorem to trochę mniej ![]()
#801 |
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam teledysk Beyonce z Shakirą i zrobiłam
![]() ![]() Monia nie ma sprawy. Jutro pójdę na jeżycki i sprawdzę czy są, jak bedą to kopić czy nie? ![]() Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-03-13 o 06:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Kamilka, jeśli nie sprawi Ci to problemu i przy okazji będziesz na rynku to jasne że tak. Jednak jeśli będziesz tylko przy okazji
![]() Jakie jeszcze były kolory? Chciałąbym też coś z ładnych beżów i złota ![]()
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Aniu - mam nadzieje, ze jak najszybciej wyjdziesz z tego dolka... ja jakies 2 tygodnie temu nie moglam dojsc do siebie, przez tydzien w ogole nie wychodzilam z domu.. wszyscy mnie denerwowali mimo iz tak naprawde nie robili mi nic zlego :/ czasem tak jest, sa lepsze i gorsze dni, jak to powiedzial TWardowski "w zyciu najlepiej kiedy jest nam dobrze i zle. Kiedy jest nam tylko dobrze - to niedobrze "
![]() ![]() Kamila - jestem zszokowana Twoja nowa fryzurka, jest genialna, super sliczna i niesamowicie do Ciebie pasuje ! Swietnie wygladasz w grzywce i tak powinnas sie stale czesac ![]() co do spotkanka ja niestety ide w piatek na kregle bo kolezanka wyprawia urodziny ![]() ![]() Kamila, MoniaK - dzisiaj bylam na ryneckzu obok mnie i byly cienie sypkie Vollare i fajny kolor ktorego wczesniej nie widzialam, taki mieniacy sie ciemny grafit. Zrobie Wam obiecane fotki moich cieni jak tylko kupie baterie do aparatu bo niestety jeszcze nie mam akumulatorkow :/ Wrocilam wczoraj z Warszawy i musze Wam powiedziec, ze po 7 latach juz mam serdecznie dosc tych pociagow... ![]() ![]()
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nafie jak tylko będziesz mieć akumulatorki do aparatu to wrzucaj foty cieni ![]() Szkoda, że Ciebie nie będzie na spotkaniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hejka dziewczyny,
to spotkanie 16 marca o 20 , tak ?? pasuje mi więc przyjde ![]() ![]() ![]() ![]() Camilla, nie poznałam Cię Dziewczyno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ania głowa do góry ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
No dobra to ile osób będzie? :
AniaA(?) Arianka(?) Babessa (?) Evka Iga Pyreczka Ja Roxi, a jak z Toba przyjdziesz na spotkanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam Wszystkim za cieple slowa
![]() ![]() nie bede Was zadreczac moimi problemami z cera. powiem tylko jedno - ze jest to dla mnie teraz priorytet, a nadziei na poprawe nie ma ![]() co do spotkania to ja Wam moge zarezerwowac na ten piatek stolik w atmosferze ![]() rany, jak rano bylo zimno!!!! prowadzilam synia do przedszkola i mielismy grube kurtki, rekawice, maly mial ciepla czape. brrrrr!!!! niesamowite, ze ma byc 16 stopni. wczoraj wieczorem bylo 12,5 stopnia, a dzisiaj rano 0 stopni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bierzesz książeczkę, przychodzisz i koniec ![]() Cytat:
![]() ![]() Odwiedziłam SB i bez rewelacji, sklepy fajne ale nie zwalają z nóg, w droższych sklepach po 5 szmatek na krzyż...Tylko w Inglocie nju kolekszyn ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.