Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-11, 20:12   #781
Camilla
Zakorzenienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
jest naprawde zle. z tego powodu jestem na skraju zalamania nerwowego. ponadto wpadlam w stan depresyjny, gdyz mam rozne dziwne mysli i najchetniej to bym tylko spala. codziennie rano kiedy mam wyjsc do pracy to rycze. nienawidze mojej cery. jestem w dolku, z ktorego nie potrafie wyjsc, zatem na spotkania nie bede przychodzic (nie dam rady psychicznie).

Camilla, IIGGAA wklejcie fotki nowych fryzur .
Aniu bardzo bardzo mi przykro, że masz tak fatalne sampoczucie . Ok. rozumiem Cie w pewnym względzie, bo jestem kobietą, jestem też w pewnym sensie próżna. Ale nie tylko wygląd sie liczy, nam zależy na Twoim towarzystwie, rozmowie, posmianiu się z pewnych rzeczy, poplotkowaniu, wygląd nie ma tutaj znaczenia, jeśli rzeczywiście jest aż tak źle jak nam piszesz (tylko nie myśl że to bagatelizuję). Poza tym tyle jest teraz świetnych dobrze kryjacych podkładów i korektorów, że na pewno mozna pewne rzeczy zamaskować.
Pamiętasz, jak w zeszłym roku miałam silne łojtokowe zapalenie skóry? Mimo iż fatalnie się czułam z tym czymś na twarzy przyszłam na spotkanie, z tona tynku . W trakcie spotkania zapomniałam że cos mi tam na twarzy dolega i świetnie się bawiłam a jeszcze 3 tygodnie musiałam czekać dopóki to cholerstwo nie zeszło mi całkowicie z twarzy i nie pojawiało się nowe. Tak więc główka do góry, tule Cie mocno i trzymam kciuki, za Ciebie, Twoją cere i za to, żeby nastrój Ci sie szybko poprawił A co do mojej fryzurki to na MM jest mój nowy makijaż z nową fryzurką .

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 21:12   #782
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Aniu bardzo bardzo mi przykro, że masz tak fatalne sampoczucie . Ok. rozumiem Cie w pewnym względzie, bo jestem kobietą, jestem też w pewnym sensie próżna. Ale nie tylko wygląd sie liczy, nam zależy na Twoim towarzystwie, rozmowie, posmianiu się z pewnych rzeczy, poplotkowaniu, wygląd nie ma tutaj znaczenia, jeśli rzeczywiście jest aż tak źle jak nam piszesz (tylko nie myśl że to bagatelizuję). Poza tym tyle jest teraz świetnych dobrze kryjacych podkładów i korektorów, że na pewno mozna pewne rzeczy zamaskować.
Pamiętasz, jak w zeszłym roku miałam silne łojtokowe zapalenie skóry? Mimo iż fatalnie się czułam z tym czymś na twarzy przyszłam na spotkanie, z tona tynku . W trakcie spotkania zapomniałam że cos mi tam na twarzy dolega i świetnie się bawiłam a jeszcze 3 tygodnie musiałam czekać dopóki to cholerstwo nie zeszło mi całkowicie z twarzy i nie pojawiało się nowe. Tak więc główka do góry, tule Cie mocno i trzymam kciuki, za Ciebie, Twoją cere i za to, żeby nastrój Ci sie szybko poprawił A co do mojej fryzurki to na MM jest mój nowy makijaż z nową fryzurką .
Camilla - napisałaś dokładnie to co ja też chciałam - Aniu, na pewno nie powinnaś aż tak reagować .... wierzę, że jest Ci ciężko, ale to mija
buziaczki !!!!

pozdrawiam nowe Dziewczyny
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 08:02   #783
AaniaA
Zakorzenienie

grodziszczanka witamy .

dziekuje Dziewczynki . co do mijania to nie mam juz nadziei, gdyz minelo 4,5 roku odkad zaczely sie takie klopoty, a ja wciaz jestem w punkcie wyjscia z cera - jest tragicznie.

Camilla juz wczoraj przyuwazylam Twoj new fryz z makijazem . bardzo ladnie .

ide do pracy. wygladam tak . dobrze, ze mnie nie widzicie w swietle dziennym.
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 08:13   #784
IIGGAA
Zadomowienie

A ja wczoraj, mimo iż nie cierpię zakupów w niedzielę to się na nie wybrałam z syniem, bo tata wyjechał. Camilla nie uwierzysz ale ze wszystkich trenczów w Reserved został tylko jeden taki brazowy jak ty masz, oczywiście nie wyszłam bez niczego, kupiłam sobię brązową dużą torebkę i świetny swterek kardigan z kapturem , wiązany w pasie. Spodobał mi się jeszcze trencz w Tatuum był koloru khaki (taki jak chcę), ale mimo że przymierzałm rozmiar 42 nie mogłam się zapiąć na wysokości biustu masakra jak oni to szyją. Odwiedziłam też Sephorę kupiłam sobie puder słoneczny i wróciłam do mojego tuszu Bourjois , ten ten Dior Show to pomyłka .

ALE MAMY DZISIAJ PIĘKNĄ POGODĘ !!!

Witaj Grodziszczanko! Miło że nas odwiedziłaś nie krępuj się i gadaj z nami o wszystkim i o niczym . Zapraszamy też na nasze spotkania (termin kolejnego spotkania jeszcze nie ustaliłyśmy).
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 08:20   #785
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grodziszczanka Pokaż wiadomość
Witajcie kochani!!! jestem tutaj zupełnie nowa,,,nie wiem ,czy potrafie z wami tak od razu znaleść wspólny temat....Pyreczka buciki są rewelacyjne szkoda ,ze nie pokazałaś mi ich jak byłam u Ciebie...U mnie w zyciu szara codziennosć ,jak miło ,ze zaczyna się wiosna lepszy duch w człowieka moze wejdzie,,, Byłam dzisiaj na zakupach w Poznaniu ,ceny jak z kosmosu,,ludzie kochani darucie sobie,,,nie kazdego stać na taki wydatek,,,JA chce zmienić wystrój pokoju wraz z nadchodzącą wiosną ,,, ale teraz to mam juz zupełnego doła jak zobaczyłam ile mnie to będzie kosztowało,,,,Przydałby się sponsor ,ale jak go znaleść ,moze kto wie????????
Witamy witamy. Czy nick jest związany z jakimś Grodziskiem?

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 09:14   #786
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
A ja wczoraj, mimo iż nie cierpię zakupów w niedzielę to się na nie wybrałam z syniem, bo tata wyjechał. Camilla nie uwierzysz ale ze wszystkich trenczów w Reserved został tylko jeden taki brazowy jak ty masz, oczywiście nie wyszłam bez niczego, kupiłam sobię brązową dużą torebkę i świetny swterek kardigan z kapturem , wiązany w pasie. Spodobał mi się jeszcze trencz w Tatuum był koloru khaki (taki jak chcę), ale mimo że przymierzałm rozmiar 42 nie mogłam się zapiąć na wysokości biustu masakra jak oni to szyją. Odwiedziłam też Sephorę kupiłam sobie puder słoneczny i wróciłam do mojego tuszu Bourjois , ten ten Dior Show to pomyłka .

ALE MAMY DZISIAJ PIĘKNĄ POGODĘ !!!

Witaj Grodziszczanko! Miło że nas odwiedziłaś nie krępuj się i gadaj z nami o wszystkim i o niczym . Zapraszamy też na nasze spotkania (termin kolejnego spotkania jeszcze nie ustaliłyśmy).
No nie żartuj , a w jakim centrum byłaś? w Plazie? Bo może warto przejechać sie jeszcze do M1..No a tak poza tym to miałaś udane zakupy
ja wczoraj spotkałam sie z koculkiem i dostałam moje 3 torebki z atmosphere, o których kiedys pisałam. Fote wrzuce na wątku marcowe zakupy

jesteśmy razem

Stary 2007-03-12, 11:37   #787
kasiag-01
Wtajemniczenie

Czesc dziewcznki!!!
piekna pogoda, piekna
Była moze ktoraś z Was w Naszym Nowym Starym Browarze???
ja czekam za tłum sie troszke rozżedzi.

Kurcze ja tez choruje na trencz ale widze ze moze być mały kłopot z tym
widziałam fajne w Quellu ale jakoś boje się kupować wysyłkowo , bo nigdy nie wiadomo jaka jakość.
kupowałyście coś w Quellu???

Ach co za dzien, pokłociłam się z TŻ i mam wszystko gdzieć , trzeba zrobić wiosenne porzadki wokoł siebie , moze jakies zakupy???? najlepiej to adidaski a bieganie no i dieta...
zrzucenie kilku kilogramów napewno poprawiło by mi humor....

IIGGAA gratuluje wybornych zakupow, gdybyś widziała gdzies fajne trencze, prosze napisz, bo chyba mamy ten sam problem w biuscie, bo jak równiez w malo co sie zabinam, a jak już się zapne to reszta-rekawy i tułow jest jakaś taka za duza
kasiag-01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 11:45   #788
IIGGAA
Zadomowienie

Tak Camilla byłam w Plazie . Jeszcze pojadę do King Crossa w ciągu tygodnia, tam jest więcej sklepów może coś znajdę , a jak nie to do M1 ale tam mam najdalej bo przez caly Poznań musze przejechać .

A to moje zakupy : Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru, torba jest ciemno brązowa,a sweterek jasno brązowy.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3110064.JPG (87,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P3110002.JPG (115,0 KB, 15 załadowań)
Stary 2007-03-12, 12:27   #789
IIGGAA
Zadomowienie

Dziewczyny, a może spotkamy się teraz w piątek, 16 marca ???

A jak nie, to może 23 marca ???

Dajcie znać jak Wam pasuje ???
Stary 2007-03-12, 12:42   #790
Camilla
Zakorzenienie

Iga fajne zakupy, sweterek na moim monitorze w pracy jest koloru jasno szarego Co do spotkania to 16 marca bardziej by mi nawet odpowiadało niz 23.
kasiag-01 ja byłam wczoraj w nowym skrzydle browaru, wcale nie chciało mi sie tam iśc, ale z koculkiem miałysmy sporo czasu po wyjsciu z Atmosfery (tak tak znowu tam byłam i zgadnijcie co jadłam ) i powiem szczerze, ze nic ciekawego nie widziałam. Otwarli sklep Esprita i przeniesli chyba Haus'a, no chyba że będą 2 sklepy w co watpię. Reszta to jakies firmy raczej mi nie znane, chociaz Aga (koculek) widziała kilka sklepów angielskich i jakis hiszpański.Multikina jeszcze nie otwarli. Ogolnie to duzo ludzi i gorąco i nic takiego specjalnego .

jesteśmy razem

Stary 2007-03-12, 12:42   #791
babessa
Zadomowienie

Cytat:

16 i 23 mi pasują, choć bardziej 16, bo 20 Dominik leci do Szwajcarii na operację i wraca dopiero po dwóch tygodniach.
Wspominany wcześniej 20 kwietnia u mnie odpada - mam imieniny

Iguś - śliczny kolorek tego sweterka- uwielbiam popiel.

edit: teraz doczytałam, że ten sweterek jest jasno brązowy,a na moim monitorze jasno szary, no nieźle
babessa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 13:05   #792
koculek
Zakorzenienie

Kamcia a ja jeszcze poszlam z mama raz, zebu znalezc tego inglota i znalazlam No i oczywiscie kupulam, sobie cienie i blyszczyk. Niestety nie mialam takiego szczescia jak ostatnio, gdy bylysmy w M1 (za zakup powyzej 15zl, cienie z 9 moglam kupic za 3 i to ile wlezie). Wczoraj byla szefowa i powiedziala, ze za kazde 15 wydane zlotych mozna kupic jeden cien za 3, wiec kupilam tylko jeden
A poza tym sprzedawczyni byla nie byla wcale pomocna.
Stary 2007-03-12, 13:17   #793
Camilla
Zakorzenienie

koculku, no widzisz pewnie dlatego ze wczoraj był taki a nie inny dzień. Generalnie nie lubię byc olewana, ale sprzedawcy to też ludzie więc pewnie była zmęczona (tłumy ludzi od rana itp.) No ale sobie coś kupiłas i to najwazniejsze .

jesteśmy razem

Stary 2007-03-12, 13:22   #794
Pyreczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Talking Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Cytat:

a dobry pomysł, pasuje mi i 16 i 23 marca

Aniu moja koleżanka ma równiez problem z cerą, i walczy z tym już od kilku lat, przechodza różnych lekarzy, az w końcu natrafiła na tego właściwego. I z cerą jest ok, ale musi bardzo o nia dbać, jeśli jesteś zainteresowana szczegółami mogę zapytać ją i dać Tobie np. namiary czy też przekazać info jak przebiegało u niej leczenie.

Witam kolejne nowe Wielkopolanki.

Grodziszczanko, zupełnie wypadło mi zgłowy pokazac Tobie moje buty, ale nic straconego, w wolnej chwili przyjadę do Ciebie w tychpaputkach
a moze Ty wybierzesz się na spotkanko z nami zaszalejemy

Edytowane przez Pyreczka
Czas edycji: 2007-03-12 o 13:28 Powód: uzupełnienie wątku
Pyreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 13:36   #795
Evka
Wtajemniczenie

Hej kobity

Na wstępie powiem, ze pasuje mi 16 marca Robimy spotkanie!

Iguś taki sam puder mi się roztrzaskał Ja tez wracam do Burżujka...Diorshow jest za drogi a efekt mizerja Ogólnie fajne zakupki
Co do meczyku to oczywiście byłam I się za lekko ubrałam Miałam dyżur na parkingu i zanim się jeszcze mecz zaczał ręce mi skostniały z zimna

Dziś ide z kumplem obadać SB, zobaczymy co tam zmalowali

Kamila już w Twoim wątku pisałam ale umieszczę jeszcze tu. BOSKA jest ta Twoja fryzura!

Aniu...Ja Cie prosze nie pisz tak. Ja mam o wiele gorszą cere niż Ty ( Nati potwierdzi, ona jedyna mnie bez makijarzu widziala a i z toną tapety wszystko widac) Walcze z tym od 15 lat i nic. Nie wyglądam nawet jakbym jakoś specjalnie dbała o cere Ponad to jeszcze od tego smaru u masazysty mnie zapchało i choć kwaskiem smarowałam plecy to zapomnialam o ramionach i na nich porobily mi się wielkie wulkany i ślady będa Wogole mam problemy za skórą na calym ciele, i jakbym miala o tym myślec to wogole bym z domu nie wychodzila a mój chłop w życiu by mnie nago nie zobaczył. Masz cudowną rodzine, jesteś super kobietą i to przede wszystkim powinno Ci dodawać chęci do życia...

Edytowane przez Evka
Czas edycji: 2007-03-12 o 14:04
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 14:09   #796
natii4
Zakorzenienie

Ja dziś rano wstałam i jak zobaczyłam,że moja kochana mamusia zostawiła mi karteczkę i pieniążki na nowe buty to stwierdziłam,że dziś Dzień Dziecka. Właśnie pan listonosz przylazł z jakąś przesyłką bez nadawcy wyładowaną gadżetami z Vichy Dzień dziecka trwa

Kamila-ale masz cudną fryzurę Zazdroszczę

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-03-12, 14:46   #797
IIGGAA
Zadomowienie

No to mamy ustalony termin kolejnego spotkania

16 MARCA (piątek)
spotykamy się jak awsze o 20-tej pod Bamberką .

Czy jest ktoś chętny zarezerwować stolik w Atmosferze?

AniuA proszę mi obowiązkowo przyjść .
Stary 2007-03-12, 16:09   #798
MoniaK
Zakorzenienie

Witam Was dziewczyny

Kamila, wow ale zmiana; bosko wyglądasz, naprawdę ślicznie Ci w tej nowej fryzurze Wyglądasz jak Pocahontas (tylko w krótkich włosach)
Poza tym bardzo podoba mi się ta paletka RR
Proponuję Ci to zjęcie na avatar, super jest: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1173613476

Ania, ja również Cię proszę, nie mów takich rzeczy
Rozumiem Cię w jakimś stopniu doskonale; ja również raz na kilka miesięcy przechodzę koszmarny wysyp i czasami ręce mi już opadają
Ania, boję o Ciebie (i napewno dziewczyny również); nie możesz tak myśleć i nie wychodzić z domu. Wiem, wiem łatwo mi mówić ale powtórzę po dziewczynach: jesteś super kobietą, mamą i koleżanką i nie możesz się zamykać. Trzymam kciuki i całuję mocno i pamiętaj że jesteśmy z Tobą.

Iga, bardzo ładne zakupy. Dlaczego już porzuciłyście Dior Showa? Koniec zachwytów?

Witam nowe dziewczyny
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 17:24   #799
Camilla
Zakorzenienie

Natalia, Evka, Monika dzięki
Monia też myslałam o tym zdjęciu na nowy avatarek
Monia jakbys była chętna na tą paletke to moge isc jutro sprawdzic czy jeszcze facet ma na stoisku.Kosztowała 6 albo 7 zł, nie pamiętam dokładnie Z tym, że cienie są z brokatem i troche sie ten brokar osypuje w trakcie aplikacji (bez pędzla ani rusz).Musze sie kurcze wybrac do Sephory po nowy puder, bo mój juz przedstawia żałosną resztkę

jesteśmy razem

Stary 2007-03-12, 17:58   #800
MoniaK
Zakorzenienie

Kamila, ślicznie
Paletka strasznie mi się podoba ale nie śmiem Cię znów prosić
Jeśli chodzi o osypywaniecieni to mi, właśnie jeśli nakładam pędzlem, najbardziej się osypują, a jeśli aplikatorem to trochę mniej
Stary 2007-03-12, 18:24   #801
Camilla
Zakorzenienie

Właśnie widziałam teledysk Beyonce z Shakirą i zrobiłam miałam spory problem żeby je odróznić, bo Shakira w loczkach zawsze, a teraz włosy wyprostowane a Beyonce na odwrót obie tańczyły taniec brzucha. Teledysk fajny, podobał mi się .
Monia nie ma sprawy. Jutro pójdę na jeżycki i sprawdzę czy są, jak bedą to kopić czy nie?

jesteśmy razem

Edytowane przez Camilla
Czas edycji: 2007-03-13 o 06:13
Stary 2007-03-12, 18:41   #802
MoniaK
Zakorzenienie

Kamilka, jeśli nie sprawi Ci to problemu i przy okazji będziesz na rynku to jasne że tak. Jednak jeśli będziesz tylko przy okazji
Jakie jeszcze były kolory? Chciałąbym też coś z ładnych beżów i złota
Stary 2007-03-12, 19:10   #803
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Właśnie widziała tledysk Beyonce z Shakirą i zrobiłam miałam spory problem żeby je odróznić, bo Shakira w loczkach zawsze, a teraz włosy wyprostowane a Beyonce na odwrót obie tańczyły taniec brzucha. Teledysk fajny, podobał mi się .
Monia nie ma sprawy. Jutro pójde na jezycki i sprawdze czy są, jak bedą to kupic czy nie?
Masz rację-Sekiera i Beyonce wyglądają jak siostry bliźniaczki

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-12, 20:15   #804
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Aniu - mam nadzieje, ze jak najszybciej wyjdziesz z tego dolka... ja jakies 2 tygodnie temu nie moglam dojsc do siebie, przez tydzien w ogole nie wychodzilam z domu.. wszyscy mnie denerwowali mimo iz tak naprawde nie robili mi nic zlego :/ czasem tak jest, sa lepsze i gorsze dni, jak to powiedzial TWardowski "w zyciu najlepiej kiedy jest nam dobrze i zle. Kiedy jest nam tylko dobrze - to niedobrze " Ale ja zycze Ci zeby juz jak najszybciej bylo "dobrze"

Kamila - jestem zszokowana Twoja nowa fryzurka, jest genialna, super sliczna i niesamowicie do Ciebie pasuje ! Swietnie wygladasz w grzywce i tak powinnas sie stale czesac

co do spotkanka ja niestety ide w piatek na kregle bo kolezanka wyprawia urodziny wiec znow masakra ;( ehh te piatki... wszyscy chca sie spotykac w piatki hihi a moze spotkamy sie w sobote ? :P

Kamila, MoniaK - dzisiaj bylam na ryneckzu obok mnie i byly cienie sypkie Vollare i fajny kolor ktorego wczesniej nie widzialam, taki mieniacy sie ciemny grafit. Zrobie Wam obiecane fotki moich cieni jak tylko kupie baterie do aparatu bo niestety jeszcze nie mam akumulatorkow :/

Wrocilam wczoraj z Warszawy i musze Wam powiedziec, ze po 7 latach juz mam serdecznie dosc tych pociagow... i tych ciaglych rozstan

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 21:40   #805
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Kamilka, jeśli nie sprawi Ci to problemu i przy okazji będziesz na rynku to jasne że tak. Jednak jeśli będziesz tylko przy okazji
Jakie jeszcze były kolory? Chciałąbym też coś z ładnych beżów i złota
Nie sprawi problemu Na pewno z innych kolorów były paletki w toancji chłodnej, czyli np. szarości z różami i fioletami i przypominam sobie jeszcze paletki brązy+zielenie. Co do beżów i złota to właśnie ta moja ma taką tonacje, ale właściwie to bardziej brązy + złoto + jeden kolor fioletu na samym środku paletki.Typowych beżów+złota nie widziałam.
Nafie jak tylko będziesz mieć akumulatorki do aparatu to wrzucaj foty cieni
Szkoda, że Ciebie nie będzie na spotkaniu.

jesteśmy razem

Stary 2007-03-13, 05:44   #806
Pyreczka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Hejka dziewczyny,

to spotkanie 16 marca o 20 , tak ??
pasuje mi więc przyjde

Camilla, nie poznałam Cię Dziewczyno wyglądasz super, zmiana jak najbardziej na pozytyw zaskoczyłas mnie , ale super naprawdę

Ania głowa do góry uśmiech na twarz i do przodu, dzisiaj będzie super dzień a jutro jeszcze lepszy i proszę nie załamuj sie , bo w życiu bywaja gorsze rzeczy

pozdrawiam
Pyreczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 06:16   #807
Camilla
Zakorzenienie

No dobra to ile osób będzie? :
AniaA(?)
Arianka(?)
Babessa (?)
Evka
Iga
Pyreczka
Ja
Roxi, a jak z Toba przyjdziesz na spotkanie?

jesteśmy razem

Stary 2007-03-13, 08:01   #808
AaniaA
Zakorzenienie

dziekuje Wam Wszystkim za cieple slowa . Pyreczko dzieki za chec pomocy .

nie bede Was zadreczac moimi problemami z cera. powiem tylko jedno - ze jest to dla mnie teraz priorytet, a nadziei na poprawe nie ma . koncze juz ten temat, bo robie sie monotematyczna.

co do spotkania to ja Wam moge zarezerwowac na ten piatek stolik w atmosferze , jednak musze wiedziec na ile osob (mniej wiecej). ja nie przyjde, przepraszam. watpie, zebym zmienila zdanie. wierzcie mi, ze bardzo bym chciala przyjsc, jednak nie dam rady.

rany, jak rano bylo zimno!!!! prowadzilam synia do przedszkola i mielismy grube kurtki, rekawice, maly mial ciepla czape. brrrrr!!!! niesamowite, ze ma byc 16 stopni. wczoraj wieczorem bylo 12,5 stopnia, a dzisiaj rano 0 stopni .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 09:21   #809
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AaniaA Pokaż wiadomość
co do spotkania to ja Wam moge zarezerwowac na ten piatek stolik w atmosferze , jednak musze wiedziec na ile osob (mniej wiecej). ja nie przyjde, przepraszam. watpie, zebym zmienila zdanie. wierzcie mi, ze bardzo bym chciala przyjsc, jednak nie dam rady.
Musisz przyjsc, oddać mi książkę, nie ma szans żebym na nią czekała dłużej
Bierzesz książeczkę, przychodzisz i koniec

Cytat:
rany, jak rano bylo zimno!!!! prowadzilam synia do przedszkola i mielismy grube kurtki, rekawice, maly mial ciepla czape. brrrrr!!!! niesamowite, ze ma byc 16 stopni. wczoraj wieczorem bylo 12,5 stopnia, a dzisiaj rano 0 stopni .
Wczoraj wracałam po 2 do domu i szyby samochodów byly zamarznięte Sama też myslalam,ze zamarznę. Eh te dobowe wahania temperatur

Odwiedziłam SB i bez rewelacji, sklepy fajne ale nie zwalają z nóg, w droższych sklepach po 5 szmatek na krzyż...Tylko w Inglocie nju kolekszyn
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 10:06   #810
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość

Odwiedziłam SB i bez rewelacji, sklepy fajne ale nie zwalają z nóg, w droższych sklepach po 5 szmatek na krzyż...Tylko w Inglocie nju kolekszyn
I bardzo dobrze Trzeba się na te sypkie cienie przyczaić A za miesiąc targi

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości