Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 01:40   #4381
Gofrzyca
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Nie sądzę, by farbowała- pewnie rozjaśnia. Ale sama mam bardzo jasne blond włosy- i zimą, np. teraz, mam ciemne "odrosty"- dosłownie wyglądam jakbym miała odrost. Latem mam pół platynowy blond, pszeniczny blond i taki średni pod spodem. Poza tym słońce + cytryna mega rozjaśniają włosy- nawet teraz zimą płukanka z korzenia rzewienia+ cytryna + suszarka (odrobinę) i widzę spor jaśniejsze kosmyki
a to nie to samo?
bo ja nie rozdzielam tych dwóch rzeczy
farbowane czy rozjaśniane toto nie jest naturalne przecież.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 03:07   #4382
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
a to nie to samo?
bo ja nie rozdzielam tych dwóch rzeczy
farbowane czy rozjaśniane toto nie jest naturalne przecież.
ok, rozjaśnianie rozjaśniaczem nie jest naturalne. Ale np. poprzez słońce/cytrynę/ płukanki itp. ? Ona nie ma az takiej dużej róznicy w kolorze włosów na długości i przy skórze głowy- ja mam spokojnie róznice 3 tonów miedzy włosami przy skalpie a końcówkami, pomimo, że moje włosy sa nietknięte farbami czy rozjaśniaczami. Jedyne co wygląda dziwnie przy jej włosach to odcień żółci na długości- powinna to zniwelować bo ten kurczaczek nie wygląda twarzowo
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 08:30   #4383
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellaKokos Pokaż wiadomość
Przecież ja nie mówię że ona reklamuje serek w tym filmiku Nie mówię, że wzięła pieniądze za reklam serka chodziło mi o to , że mając świadomość jaka była akcja tutaj na wizażu z jej zarabianiem, jaki nakręciła filmik, wklejane były tu cytaty jej wypowiedzi ile kosztuje jaki filmik nir ogląda mi się jej tak "niewinnie". Nie odbieram tego jako "niewinne", lekkie jak wiosenka pokazanie serka.

To moje odczucia oglądając taki filmik. Ale jak widzę są ludzie którzy oglądają i im to nie przeszkadza więc tak jak napisałam - niech nagrywa.
Zarabia nie tylko Szusz, ale też inne Youtubowiczki, więc nie rozumiem rozliczania tylko jej.
Stary 2013-02-05, 08:47   #4384
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę, by farbowała- pewnie rozjaśnia. Ale sama mam bardzo jasne blond włosy- i zimą, np. teraz, mam ciemne "odrosty"- dosłownie wyglądam jakbym miała odrost. Latem mam pół platynowy blond, pszeniczny blond i taki średni pod spodem. Poza tym słońce + cytryna mega rozjaśniają włosy- nawet teraz zimą płukanka z korzenia rzewienia+ cytryna + suszarka (odrobinę) i widzę spor jaśniejsze kosmyki
Cytat:
ok, rozjaśnianie rozjaśniaczem nie jest naturalne. Ale np. poprzez słońce/cytrynę/ płukanki itp. ? Ona nie ma az takiej dużej róznicy w kolorze włosów na długości i przy skórze głowy- ja mam spokojnie róznice 3 tonów miedzy włosami przy skalpie a końcówkami, pomimo, że moje włosy sa nietknięte farbami czy rozjaśniaczami. Jedyne co wygląda dziwnie przy jej włosach to odcień żółci na długości- powinna to zniwelować bo ten kurczaczek nie wygląda twarzowo
Jasne-średnie blondynki nie potrzebują rozjaśniacza, wystarczy farba.

Dla mnie osobiście "mam naturalny kolor włosów"= "nie farbuję, nie bawię się w jakieś cytryny, ziołka i inne cuda, nie wystawiam włosów godzinami na słońce bez ochrony". Wiadomo, że czynniki zewnętrzne typu słońce każdemu minimalnie rozjaśnią włosy z wierzchu, ale wystawianie się na słońce, psikanie włosów sokiem z cytryny a potem chwalenie się, że się nie farbuje wiedząc, że wzbudzi to u niektórych zazdrość jest yyyy żałosne?

Nie piję do Ciebie, ale zwyczajnie dużo jest takich dziewczyn, które zamiast przyznać, że zmieniają kolor włosów przy użyciu naturalnych a nie sztucznych metod, zwyczajnie ściemniają.

Ta blondynka też nie farbuje, a różnica w odcieniach jest delikatna http://www.youtube.com/watch?v=PPvIJ...Uiv_MA&index=5

Mniejsza o to czy Karolina ma kolor naturalnie czy sztucznie rozjaśniony, moim zdaniem tak duża różnica wygląda niechlujnie, okropnie.
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 08:48   #4385
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MirellaKokos Pokaż wiadomość
Filmik Szusz...

wiecie co on może wydawać sympatyczny i pewnie takie emocje powinien wzbudzać. Do tego momentu jest ok. Ale do momentu w którym pomyślę, że dziewczyna zarabia tyle pieniędzy na tych filmikach pokazując swoja kanapkę to wzbudza we mnie negatywne odczucia. Pokazać kanapkę, bielucha, serek wiejski ludzie to obejrzą, interes się kręci, kasa jest...

słabe to

Ktoś kto nie jest glupi po akcji z zarabianiem Szusz sam powie , że to takie sztuczne napędzanie sobie filmików.

Może ta dziewczyna jest ok i robi filmiki bo to kocha, ale ja już nie oglądam ich mając na oczach klapi, że robi to ciepła osoba która chce pokazać serek. Dla mnie to maszynka do robienia pieniędzy i tyle.

Widać w filmiku w którym mówiła , że odchodzi iż to nie sprawia jej przyjemności.

Z czego się utrzyma gdy przestanie kręcić? Pewnie to jest teraz problem bo mówiła, że utrzymuje się tylko z yt.

Ja życzę jej jak najlepiej
Niech nagywa dalej
niestety przyjemności z oglądania już nie mam (dlatego staram się nie oglądać).
ale ile ona tego zarabia? gdzie można te zera zobaczyć, ile tego jest? mnie tam nie przeszkadza, że ona zarabia, niech sobie wszystkie zarabiają, ja lubię oglądać Szusz mnie nie drażni, uwielbiam oglądać jej mieszkanie obłędnie mi się wystrój podoba

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 09:05   #4386
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Zarabia nie tylko Szusz, ale też inne Youtubowiczki, więc nie rozumiem rozliczania tylko jej.
mam podobne zdanie, lubię sobie czasem ponarzekać na youtubowiczki, ale nie jedyna Szusz zarabia na polskim youtubie!
a maszynką do zarabiania pieniędzy jest cała rzeczywistość wokół Nas !
Stary 2013-02-05, 10:11   #4387
Iraa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez isabelka00 Pokaż wiadomość
mam podobne zdanie, lubię sobie czasem ponarzekać na youtubowiczki, ale nie jedyna Szusz zarabia na polskim youtubie!
Alleluja za te słowa!

Dokladnie! Co z tego, ze na tym zarabia? Super! Poki osoba robi co lubi, sprawia tym przyjemnosc innym a jednoczesnie nie lamie prawa, nie kradnie, nie zabija, nie demoralizuje ludzi - niech na tym zarabia.

Wg mnie duuuuuzo pracy i poswiecen kosztowało - Szusz i każda inna YTberke, która "cos" osiągneła - dojscie do tego etapu na którym teraz są. Nie potrafie zrozumiec jak komus moze przeszkadzac ze czerpią z tego jakieś profity.

Sytuacja zmienia się jeśli ktoś 'sprzedaje' recenzje - wychwala gowniany produkt tylko po to zeby dostac za to kase. To jest fuj. Ale oskarżony jest niewinnym a jedynie podejrzanym do czasu ogłoszenia wyroku Wiec ja wszelkie spekulacje traktuje jedynie jako spekulacje. Moze i jestem naiwna. Ale o ile mi z tym lżej
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 10:13   #4388
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Opacznie zrozumiałam w takim razie

---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Nie wiem czy ja taka nieobyta, ale dopiero teraz wpadałam na http://www.youtube.com/user/allthepr...ure=g-high-lik piękne ma te oczyska
Kiedyś chyba wrzucałam do niej link, ma ładne i oczy i makijaże. No i lubię ją, jest taka spokojna, rzeczowa.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 10:15   #4389
Iraa
Raczkowanie

Cytat:
Alleluja za te słowa!

Dokladnie! Co z tego, ze na tym zarabia? Super! Poki osoba robi co lubi, sprawia tym przyjemnosc innym a jednoczesnie nie lamie prawa, nie kradnie, nie zabija, nie demoralizuje ludzi - niech na tym zarabia.

Wg mnie duuuuuzo pracy i poswiecen kosztowało - Szusz i każda inna YTberke, która "cos" osiągneła - dojscie do tego etapu na którym teraz są. Nie potrafie zrozumiec jak komus moze przeszkadzac ze czerpią z tego jakieś profity.

Sytuacja zmienia się jeśli ktoś 'sprzedaje' recenzje - wychwala gowniany produkt tylko po to zeby dostac za to kase. To jest fuj. Ale oskarżony jest niewinnym a jedynie podejrzanym do czasu ogłoszenia wyroku Wiec ja wszelkie spekulacje traktuje jedynie jako spekulacje. Moze i jestem naiwna. Ale o ile mi z tym lżej
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 10:21   #4390
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Kiedyś chyba wrzucałam do niej link, ma ładne i oczy i makijaże. No i lubię ją, jest taka spokojna, rzeczowa.
o tak, są bardzo hipnotyzujące, ładna dziewczyna, bardzo
Stary 2013-02-05, 10:44   #4391
mamm
Rozeznanie

Cytat:
Ale chyba tylko Szusz utrzymuje się z polskiego YT (nie pracując gdzie indziej)
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:04   #4392
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
a Karolina ze Stylizacji ?
w którymś z ostatnich filmików mówiła, że z pracą przenosi się do domu i teraz wrzuca przez luty codziennie po jednym filmiku.

może zrozumiałam ja źle, ale to zabrzmiało jakby też został jej tylko yt.

myślę, że wiele z yutubowiczek zarabia na yt, ale tylko szusz się tym afiszuje. dla jednych to odpowiada, dla innych nie.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:13   #4393
semantique
Zadomowienie

Mi tam to wisi, czy Szusz zarabia tylko na YT czy nie, ale zakładanie kolejnego kanału, robienie przy tym szumu, aby potem pokazać kanapkę z serkiem to lekka żenada i jeśli ktoś chce to oglądać, to pozdrawiam i współczuję.
Stary 2013-02-05, 11:20   #4394
monicar
Zakorzenienie

denko styczeń Nissiax http://www.youtube.com/watch?v=xHIToYbkMjc&featu re=youtu.be'
denko styczeń Margaaretkaa http://www.youtube.com/watch?v=q9yTw5e9Tkg

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-02-05 o 11:24 Powód: dopisek
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:21   #4395
isabelka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez semantique Pokaż wiadomość
Mi tam to wisi, czy Szusz zarabia tylko na YT czy nie, ale zakładanie kolejnego kanału, robienie przy tym szumu, aby potem pokazać kanapkę z serkiem to lekka żenada i jeśli ktoś chce to oglądać, to pozdrawiam i współczuję.
widać , że nie ma serca do gotowania tak jak Paei100
a Sarunia i jej kosmiczne makijaże?
Pan Olimpia i głupotki na temat mycia twarzy żelem??
zobacz ile wyświetleń filmiki ich mają
ludzie lubią oglądać taką żenadę
Stary 2013-02-05, 11:27   #4396
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PoisonQueen Pokaż wiadomość
No ale okej, kogoś inspiruje i podoba się wizja kanapki z bieluchem i serka z miodem, nie sądziłam, ale okej, współczuję
Cytat:
Aleście wszystkie empatyczne, też mi powód do współczucia. Chyba za bardzo się wczuwacie w rolę, niby Wam wisi, ale zająć stanowisko trzeba.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:29   #4397
lemka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamm Pokaż wiadomość
A jakie to ma znaczenie, czy pracuje gdzieś indziej czy nie? A np. Raadzka gdzieś jeszcze pracuje? Albo ile dziewczyn udało się zostać wizażystkami czy makijażystkami przez działalność na YT ? A FlorenceBeauty gdzieś pracuje?

Cytat:
Tylko że ona od początku mówiła, że to nie będzie taki tradycyjny kanał o gotowaniu a bardziej pretekst by porozmawiać z widzami np. o diecie, wyglądzie itd.

Czy ty obejrzałaś jej filmik w całości? Najpierw wypowiada się na temat odżywiania, potem jest zdaje się 5 posiłków (w tym obiad) a ty zapamiętałaś tylko serek .

Edytowane przez lemka
Czas edycji: 2013-02-05 o 11:32 Powód: dopisek
lemka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:35   #4398
bold12
Raczkowanie

Na fb Basia Callmeblondiee dodała zdjęcia z wycieczki do Amsterdamu i długo wyczekiwane zdjęcia ze ślubu siostry

bold12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:36   #4399
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że ona od początku mówiła, że to nie ma będzie taki tradycyjny kanał o gotowaniu a bardziej pretekst by porozmawiać z widzami np. o diecie, wyglądzie itd.

Czy ty obejrzałaś jej filmik w całości? Najpierw wypowiada się na temat odżywiania, potem jest zdaje się 5 posiłków (w tym obiad) a ty zapamiętałaś tylko serek .
no dokładnie tego serka się tak czepiłaś pokazała cały dzień - co je - od śniadania do kolacji, co w tym złego?

Tysiące blogów i pamiętników dietetycznych jest gdzie każdy wkleja swoje codzienne menu - od Vitalii zaczynając. Nie widzę w tym nic złego.

Strasznie się tej Szusz czepiacie. Nissiax i Nieesia też przecież nie jeden raz pokazywały co jadły. Nissiax to nagminnie - każde jedzenie fotografuje i wkleja. I co??? Mam wrażenie, że ona nie zje, dopóki nie cyknie fotki Wszelkie szejki, jedzenie w restauracji, swoje śniadania, swoją ulubioną czekoladę, no wszystko.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 11:38   #4400
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
A jakie to ma znaczenie, czy pracuje gdzieś indziej czy nie? A np. Raadzka gdzieś jeszcze pracuje? Albo ile dziewczyn udało się zostać wizażystkami czy makijażystkami przez działalność na YT ? A FlorenceBeauty gdzieś pracuje?

Tylko że ona od początku mówiła, że to nie będzie taki tradycyjny kanał o gotowaniu a bardziej pretekst by porozmawiać z widzami np. o diecie, wyglądzie itd.

Florence ma swój butik z ubraniami itp.
drzazga11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:38   #4401
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
Na fb Basia Callmeblondiee dodała zdjęcia z wycieczki do Amsterdamu i długo wyczekiwane zdjęcia ze ślubu siostry
Piękna pani młoda, prawda? Ogólnie tak prosto i z klasą, inaczej niż przeciętne śluby.
Stary 2013-02-05, 11:39   #4402
semantique
Zadomowienie

Cytat:

No i super, nazwa jej kanału to zdaje się szuszgotuje (sprawdziłam ), co sugerowałoby, że jest to kanał, na którym będzie gotować, a z gotowaniem nie ma wiele wspólnego. Filmik jakoś zmęczyłam, pokazała 3 rodzaje kanapek, makaron i serek wiejski odkrywcze, nie ma co.
Stary 2013-02-05, 11:40   #4403
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez bold12 Pokaż wiadomość
mogłabyś wrzucić zdjęcie ze ślubu bo mnie bardzo ciekawi jak wyglądała.

a Basia niestety nie załozyła jeszcze funpage i ... no na koncie prywatnym może mieć jedynie 5000 znajomych ....
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 11:41   #4404
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

a Basia niestety nie załozyła jeszcze funpage i ... no na koncie prywatnym może mieć jedynie 5000 znajomych ....
a ona ma fb prywatnego? dacie link?
Stary 2013-02-05, 11:43   #4405
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drzazga11 Pokaż wiadomość
Florence ma swój butik z ubraniami itp.
Od niedawna, reklamuje go w każdym filmiku i na blogu.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
a ona ma fb prywatnego? dacie link?
prywatny, ale pisała, że nie może dodać już więcej osób.https://www.facebook.com/addictedto.goodstyle

Stary 2013-02-05, 11:43   #4406
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość

też jestem ciekawa, lubię ślubne fotki
Stary 2013-02-05, 11:46   #4407
Selfish Girl
Life is a drink ...

Tak nie może dodac więcej znajomych ponieważ jest to jakby 'konto prywatne' i tam są ograniczenia. Niech założy funpage wtedy nie będzie miała ograniczeń co do 'liczebności' fanów

Zdjęcia są 'dla znajomych' więc ludzie których nie ma w znajomych ich nie zobaczą dlatego prosiłam o link docelowy do zdjęć :P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 11:46   #4408
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Od niedawna, reklamuje go w każdym filmiku i na blogu.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

prywatny, ale pisała, że nie może dodać już więcej osób.https://www.facebook.com/addictedto.goodstyle

dzięki Szusz też kipiała reklamą zaraz jak otworzyła swoja stronę,po prostu wykorzystują co mogą do promocji,akurat nie widzę w tym nic zdrożnego
Stary 2013-02-05, 11:50   #4409
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki Szusz też kipiała reklamą zaraz jak otworzyła swoja stronę,po prostu wykorzystują co mogą do promocji,akurat nie widzę w tym nic zdrożnego
Tylko, że całe zło to Szusz. A pod filmami Florence nie ma żadnego negatywnego komentarza.

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater działa?

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-02-05 o 12:03
Stary 2013-02-05, 11:54   #4410
Selfish Girl
Life is a drink ...

Heeee, już oglądnełam zdjęcia. Zwyczajnie normalnie bez przepychu i wielkiej sztuczności jak u Saruni.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości