![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. II
Cześć Kochane
![]() ![]() madziocha- pełne mi się bardziej podobają, słuszna decyzja ![]() Któraś z Was wspominała o Nat King Colu z L-O-V-E, też myśleliśmy o tej piosence,ale w wykonaniu Michaela Buble. Ostatecznie skończymy z Crazy Little Thing Called Love Queen, jest więcej aranżacji na youtube. Szkoda mi trochę kasy na szkołę tańca, więc szukam jakiś lekkich i prostych filmików na necie ![]() z pogodą dziewczyny zobaczymy w samym wrześniu, u nas nic nie jest pewne, zwłaszcza pogoda ![]() ![]() z welonem to dość ciężka sprawa, najlepiej przymierzyć do kiecki ![]() ![]() Dziula, a nie myślałaś o sukni z odkrytymi plecami? są piękne! masz zabudowany przód i tył wolny...można trafić na cuda! http://www.bridelle.pl/?p=43442 , http://www.bridelle.pl/?p=42090,http...le.pl/?p=42051 poszukaj tutaj troszkę inspiracji. Mnie osobiście bardzo się podobaja takie suknie, ale ja jestem karakanem, więc wyglądam tragicznie. Natomiast na Tobie powinny bosko wyglądać ![]() powodzenia i daj znać co wybrałaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Raczkowanie
|
No hejo, byłam u przymiarki i powiem wam ze wszystko jest po mojej mysli, rezygnuje tez z lancuszka bo jednak to bedzie przesada , niestety nie zrobilam zdjecia nie bylo jak, ale poszperam pozniej na necie i wkleje cos na jej podobienstwo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Raczkowanie
|
My planujemy zrobić księgę gości w formie karteczek z pytaniami do gości, typu jakie imiona powinny dostać nasze dzieci, gdzie moj D. powinien zabrać mnie w 1 rocznicę ślubu, jakie jest Wasze najlepsze wspomnienie dotyczące nas....itp. Karteczki zostaną wykonane przez nas ręcznie, a później schowane do skrzyneczki ozdobionej metodą decoupage.
Też chciałam mieć drzewko, ale kila osób z mojej rodziny- głównie starsze ciotki, były przeciw, a jak ta farba nie zejdzie...ble ble ble ![]() Amelkowa, szperaj szperaj i pochwal się później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() ![]() Dzięki za miłe słowa odnośnie butów ![]() ![]() ![]() Ja mam pomysł, żeby jako księgę gości postawić takie drzewo... nie jest drogie więc... http://www.pakamera.pl/inne-drzewo-w...y-nr747684.htm Co myślicie? a może to zbędny wydatek... Kurcze, musimy się spotkać z para która bierze ślub po nas, żeby obmówić szczegóły wystroju Kościoła, no i wybrać firmę konkretną.... ALE NIE MAMY CZASU... AŻ DO KOŃCA MARCA ![]() jak tak dalej pójdzie to za chwilę będzie wrzesień... Aha pomocy... odnośnie pogody niepewnej wrześniowej - polskiej... zastanawiam się co narzucić na plecki me piękne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Raczkowanie
|
hey, miałam wrzucić interesujące mnie sukienki wiec załączam.
Bardzo proszę o opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Zadomowienie
|
A mnie się wszystkie bardzo podobają. Jeśli jestes wysoka i szczupła, to pierwsza na pewno bedzie pasowała. Proponuję przymierzyc i wtedy zobaczyc jak Ci leżą, w czym jest lepiej itd. Przy okazji sprawdzisz też, czy pasuje Ci koronka. U mnie np niezbyt to wyglądało... mimo, że bardzo podobają mi się koronkowe suknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem 1 lub 3, chociaż 3 pasuje mi dla kogoś kto ma bioderka, które trzeba troszkę ukryć, a pasek ładnie zaakcentuje talię. Natomiast 1 to sukienka dla wysokiej, szczupłej osoby, przekładane pasy w talii nadadzą kobiecej sylwetki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tych co Ty wrzuciłaś to najbardziej mi się trzecia podoba ![]()
Edytowane przez Maadzialenaa Czas edycji: 2013-02-04 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny, ja osobiście też jestem za nr 3 ale musze je wszystkie pomierzyc i podejme wtedy decyzje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
Dziula! bezapelacyjnie 3!!
![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ---------- mysle ze jest podobna do tej tylko wiecej na gorsecie, bez ozdob na tiulu i moze troszke mniej rozkloszowana a i zrezygnowalam z lancuszka ![]() Edytowane przez amelkowa123 Czas edycji: 2013-02-05 o 05:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Madziocha- niestety, ale tak jest- to co nam się podoba rzadko kiedy pasuje nam, przy sukienkach ślubnych widać to najlepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Też mi się podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Raczkowanie
|
Nie no informacje jak najbardziej już zbieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
to wszystko zależy od salonu, są salony w których wystarczy zgłosić się 5mcy przed. w moim przypadku musiałam na 7-8mcy przed naszym ślubem, bo materiały sprowadzają z usa....popytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, ja zamówiła swoja suknie w listopadzie, a ma byc gotowa w okolicach maja-czerwca. Rzekomo szyta w USA... Nie wiem na ile to prawda, ale Pani z salonu wtedy - w listopadzie mowila, ze to juz ostatni dzownek. Wracajac do zaproszen, czy Wy juz swoje wybrałyscie, zamówiłyscie? Nie wiem keidy mamy to robic, bo ja najchetniej już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
w tym tygodniu wybieram się do znajomej graficzki która prawdopodobnie zrobi mi projekt, co też pewnie trochę potrwa. a ja najchętniej już bym je chciała mieć ![]()
![]() |
#3173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez juz bym chciala zamawiać zaproszenia... ![]() Jaki ustalacie termin na potwierdzenie przybycia... Myslalam o 1 sierpnia, zeby zdarzyc zamowic winietki i pudelka na upominki w odpowiedniej ilosci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3175 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Także planujemy wpisać potwierdzenie do 1 sierpnia. Ja juz mam pudełka bo raczej wszyscy zaproszeni goście u nas przyjdą. A winiety robię sama, więc z tym tez nie będzie problemu. Ważne jest tez potwierdzenie, żeby określić co i jak z hotelem, bo u nas np 90% zostanie w hotelu no ale nie chcielibyśmy sytuacji, że w ostatniej chwili ktoś się rozmyśli a pokoje już będą zapłacone. Nie wiem czy Wy dziewczyny nocujecie gości, ale zwróćcie uwagę, że miłym gestem jest zapewnienie w każdym pokoju butelki wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Własnie dostałam maila od amelia wedding, napisali, zeby dodatki zamowic na 2-3 tyg. przed uroczystoscia. Takze mysle, ze w marcu zamówimy zaproszenia. Do Austrii wyślemy w kwietniu, a reszcie damy w maju. Do 1 sierpnia niech potwierdza.
Nie mam czasu, ani umiejętności aby robić winietki i podziękowania, wiec zdam sie na nich. Zresztą, będą w stylu zaproszeń. A nie każde z innej parafii ![]() U nas ok. 30 osób od strony Narzeczonego jest przyjezdnych więc będą spali w Hotelu Szafran http://www.hotelszafran.pl/ obok Restauracji - przejscie w podziemiach ![]() Jedyne co, to wyciągamy z barku alkohole i inna hotelową drożyznę, a wody pewnie są w standardzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Raczkowanie
|
My zamawiać będziemy w marcu, czekamy na próbki od amelii
![]() ![]() Madziocha, my podobnie musimy położyć 90% imprezowiczów, na szczęście w pokojach są butelki wody, więc nie musimy jeszcze tym zakrzątać sobie głowy. a jakie zaproszenia wybrałaś??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie kuzynka 6 kwietnia ma ślub i wesele w krakowie, więc może wtedy po cichaczu rozdam kilka zaproszeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Zakorzenienie
|
My zdecydowalismy sie jednak na te zaproszenia http://www.amelia-wedding.pl/belisa
Do tego będa winietki i pudełka na cukierki dla gości z tej samej serii. Zapytam jeszcze raz bo jakoś wszystkie zignorowały moje pytanie ![]() Zastanawiam się, z uwagi na niepewną polska pogode, czy nie kupić do mojej sukienki jakiejś narzutki/bolerka/szala, nie wiem, czegos co w razie chłodu, zapewni mi komfort termiczny ![]() Problemem jest ewentualnie bolerko, które ona ma już w komplecie, a stanowi "dekoracje" i sedno całej sukienki... Szkoda to zakrywać, ale jak będzie zimno? Zalaczam zdjęcia sukni |
![]() ![]() |
![]() |
#3180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.