|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z Ewką Chodakowską ćwiczymy, rzeźbę sobie robimy, cz. 8
Jak wrócę postaram się zrobić chociaż 1/2 killera
3majcie kciuki, żebym nie wciągnęła żadnej czekoladki
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem to na co mam ochotę, ale zaczęłam codziennie, bez wyjątków gotować obiady
Do każdego obiadu dokładam sałatkę i jest zdrowiej Piję zieloną herbatkę, którą uwielbiam, oraz litry wody Do tego otręby do jogurtów, owsianka z owocami
|
|
|
|
#1113 |
|
Adwokat diabła
|
ja mam niestety z pieczywa słabość do świeżych rogali i słynnej bagietki czosnkowej
![]() ewwa, mają piec
|
|
#1114 |
|
Konto usunięte
|
To byłoby bardzo prawdopodobne w moim przypadku
, już raz tak pobiegłam po skakankę do Biedronki i się dziwiłam, że wszystko wykupili, mało tego sprawdziłam w drugiej Biedronce i też nie było , zapytałam jednej z pracujących tam dziewczyn, czy już się skończyły, a ona mi powiedziała, że właśnie nie przyszły w dostawie, a ona na buty do biegania czekała , dopiero tu mnie dziewczyny uświadomiły, że ta promocja dopiero za parę dniBardzo różnie tu cwiczymy, jedne dziewczyny cwiczą rano, drugie wieczorem, jeszcze inne popołudniami. Wszystko zależy od tego, kiedy mamy na to czas i warunki. Ja cwiczę bardzo różnie, albo rano, albo wieczorem, czasami zdarza mi się popołudniu (chociaż to najrzadziej ) . Każdy ma różne obowiązki i musi pore cwiczeń do nich dostosowac, nie odwrotnie .
|
|
|
|
#1115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak pisalam wyzej: w tym wypadku wole nie sugerowac sie opinia Ewy. |
|||
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już wiem, że jutro uda będę miała zakwaszone ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;39052393]To byłoby bardzo prawdopodobne w moim przypadku , już raz tak pobiegłam po skakankę do Biedronki i się dziwiłam, że wszystko wykupili, mało tego sprawdziłam w drugiej Biedronce i też nie było , zapytałam jednej z pracujących tam dziewczyn, czy już się skończyły, a ona mi powiedziała, że właśnie nie przyszły w dostawie, a ona na buty do biegania czekała , dopiero tu mnie dziewczyny uświadomiły, że ta promocja dopiero za parę dniBardzo różnie tu cwiczymy, jedne dziewczyny cwiczą rano, drugie wieczorem, jeszcze inne popołudniami. Wszystko zależy od tego, kiedy mamy na to czas i warunki. Ja cwiczę bardzo różnie, albo rano, albo wieczorem, czasami zdarza mi się popołudniu (chociaż to najrzadziej ) . Każdy ma różne obowiązki i musi pore cwiczeń do nich dostosowac, nie odwrotnie .[/QUOTE]Haha ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Też tak uważam Musimy szanować swój organizm |
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy to zawsze jem 2 kanapki czyli 4 kromki wieczorem staram sie zjesć jedna lub polowe bulki albo czyms innym zapchac ![]() W takim razie co do codziennych cwiczen mam jasna sytuacje - dzieki Dziewczyny
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
|
#1118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Melduję po przerwie: *Shred L1 D8 *Tiffoczki *Mel B abs *Tiffany pośladki. zmęczyłam się, jednak nie rozumiem dlaczego przez te kilka dni nic nie robiłam Melduję również, że żołądek odmawia posłuszeństwa, nie przyjmuje już jedzenia w każdych ilościach
|
||
|
|
|
#1119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet nie dałam rady zrobić killera w całości Mały trening siłowy + 1/2 killera zaliczone na dzisiaj
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Mogę się dołączyć ? ćwicze z Ewką dopiero od 9 dni ale to tak pozytywnie motywuje mnie dalej
![]() Zaczęłam od skalpela standardowo , podczytywałam dużo forum i postanowiłam się odezwać. Wczoraj sprobowalam turbo i tez fajnie ale mega mega wycisk. Po takich ćwiczeniach aż chce sie zyc ![]() |
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam chleba mogę nie jeść tygodniami, ale za to jestem uzależniona od wszelkiego nabiału - najbardziej mleka i jogurtów - oraz wszelkiego rodzaju sałat
A od jakichś 2 tygodni smażę na oliwie i potrawy nabrały takiego smaku, że już na pewno do zwykłego biedronkowego oleju na pewno nie wrócę Wolę wydać więcej, ale zjeść smaczniej i zdrowiej Mnie przy tych tiffoczkach dziś oglądał TŻ i tak się ze mnie śmiał, że co chwilę wyłączam filmik i sprawdzam, czy u mnie też się robią podczas ćwiczenia wcięcia w talii A klęłam przy tym... Swoją drogą w tych filmach Ewy brakuje mi timera, który by odliczał czas do końca ćwiczeń Mnie by to motywowało do ukończenia
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie dziewczyny jak to jest? Ja co prawda nie ćwiczę co dziennie więc to mi nie grozi ale zawsze czytałam i wy tu pisałyście, że turbo to interwałowy trenning a killer areobowy,ale jak ja spróbowałam ich (co prawda tylko po jednym razie , ale to tylko na razieZarówno w killerze jak i turbo jest jakby część cardio i potem te ćwiczenia główne, znów cardio i znów główne, ale dla mnie chyba killer i tubo to ten sam rodzaj treningu tylko inaczej skomponowany.
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Napiszę małe sprostowanie co do turbo i killera. Tak, Ewa odpisała mi, że jeżeli ktoś czuje się na siłach to może wykonywać oba ćwiczenia codziennie. Ważne jest jednak, żeby nie ćwiczyć dłużej niż te 45 minut z płyty, bo przez to może dojść do efektu odwrotnego od zamierzonego, czyli.. mięśnie będą na tyle osłabione iż zaczną się same spalać, a przecież nie o to chodzi
Oczywiście racjonalna dieta, pełnowartościowe 5 posiłków. Przy codziennych interwałach musicie dużo jeść! dużo i zdrowo! |
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
Ja również nie mam problemu z niejedzeniem chleba. Zastąpiłam go lekkim razowym i chyba powinno być ok? Czasem jem też chleb ciemny taki normalny pełnoziarnisty bo lubie
.
|
#1126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki
|
|
#1127 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co dziewczyny... tak was to czytam i czytam i zadziwiają mnie wasze osiągnięcia w podpisie.. na masakra. Powiedzcie mi czy po takiej ilości squatów widzicie efekt tych ćwiczeń? bo z ewką cwicze jakiś czas i zastanawiam się nad tymi własnie squatami....
pozdrawiam
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
a co laski robicie z Szok treningami? Rzeczywiscie wybieracie 3 szoki x3 powtorzenia jak zalecane?
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Też nigdzie nie widziałam, by było pisane, że killer jest aerobowy.
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest tak.. hop siup, machnę 50 przysiadów na dzień i w tydzień mam pupę jak ta lala.. na większe efekty trzeba dłużej poczekać, a przysiady wg mnie to są bardzo dobre ćwiczenia na pupę, brzuch i uda
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma się co bać robić killera czy turbo codziennie bo to nie są aż tak ciężkie treningi żeby się przetrenować
![]() Zapytajcie dziewczyn które ćwiczą insanity albo podobne to są bardzo ciężkie treningi które wykonuje się codziennie i żadna się nie przetrenowała jeszcze ;-) Także strach ma wielkie oczy ;-)
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne też z jakiego stanu (tu np. pośladków) się startuje. Osoby szczuplejsze szybciej zobaczą efekty, bo mięśnie nie będą musiały się długo przebijać przez warstwę tłuszczyku. Trzeba zacząć działać, to się przekonacie na własnej skórze jak szybko zobaczycie efekty
|
|
#1135 |
|
Rozeznanie
|
redeyes...dziękuję za odzew między innymi właśnie do Ciebie było to pytanie :P wiem, że na efekty trzeba czekac nawet więcej niż miesiąc, licze sie z tym. dlatego włąsnie pytam, bo taka ilość squatów chyba nie wyrobiłaś w mieisąc czy dwa tyle w dłuższym czasie? czy sie myle
dlatego możesz cokolwiek powiedziec o ich skuteczności ![]() nattiv!!! Ty to samo :0 podziw! Edytowane przez mysza88 Czas edycji: 2013-02-05 o 14:35 |
|
|
|
#1136 |
|
Zadomowienie
|
Ja mogę powiedzieć po tych 9 dniach, że chociaż to dziwne ja już widzę efekty. i To mnie mega motywuje. Wiadomo delikatnie ale znam swoje ciało i widzę poprawę
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nattiv co do 1 postu to moim zdaniem można zostawić tylko jeden link do ostatniej lub pierwszej części wątku To już ładnie skróci post
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
namówiłaś mnie
musze zacząc
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Ekstra!
Jak będzie trochę wolnej kaski to sobie zakupię
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzo lepiej juz są zrobione najnowsze domowe cwiczenia Ewy z YT, ktore mozna robic bezposrednio po sobie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

3majcie kciuki, żebym nie wciągnęła żadnej czekoladki

Do każdego obiadu dokładam sałatkę i jest zdrowiej 

w pracy to zawsze jem 2 kanapki czyli 4 kromki