|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tżtów nadal bardzo kochamy i na kolejne wspolne swieta cierpliwie czekamy♥ tżtó
Cytat:
ja bym nie pojechała do faceta którego znam przez neta i mieszka 300 km ode mnie
|
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tżtów nadal bardzo kochamy i na kolejne wspolne swieta cierpliwie czekamy♥ tżtó
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tżtów nadal bardzo kochamy i na kolejne wspolne swieta cierpliwie czekamy tżtó
Cytat:
|
|
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tżtów nadal bardzo kochamy i na kolejne wspolne swieta cierpliwie czekamy tżtó
Cytat:
właśnie dlatego nie kontynuowałam tematu w tym wątku bo wiedziałam jaka będzie reakcja. Możecie sobie myśleć o mnie co chcecie, nawet jeśli się z Nim kochałam (bo przelecieć to można dziwkę) to MOJA sprawa i Jego Dziękuję za uwagę.
|
|
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie na 1 spotkaniu którzy znają się przez neta uprawiają sex tyle ode mnie
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: tżtów nadal bardzo kochamy i na kolejne wspolne swieta cierpliwie czekamy
Cytat:
Po cholerę pytasz nas o opinię skoro masz w du.pie co ci napiszemy? Fajnie jak ktoś napisze "super, ekstra, baw się dobrze i korzystaj" ale jak już powie "źle robisz" to jest be i fuj. Albo pytasz nas o zdanie i je szanujesz jakie by nie było albo daj sobie spokójA i co do kochania się: ja kocham się z moim tżem z którym jestem od prawie 4 lat, którego znam, którego szanuję i który szanuje mnie i którego kocham przede wszystkim. Przelecieć kogoś jak dla mnie oznacza: "laska chce, facet chce, średnio się znają lub w ogóle ale będzie fajnie. Może się potem spotkają a może nie." Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2013-02-05 o 13:06 |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak samo Kocham się z moim TŻ z którym jestem prawie 4,5 roku ![]() a na 1 randce uprawia się sex skoro dwie osoby tego chcą
|
|
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
No przecież wy wiecie lepiej co mnie z kim łączy prawda?
![]() Zakończmy już ten temat ![]() Dziękuję, do widzenia
|
|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie samo zdanie jak Asia.
Ale dobra, dziewczyna robi jak uważa i Nasze gadanie nic tu nie zmieni. Tylko nie chciałabym, żeby za jakiś czas okazało się, że nic z tego nie będzie i wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok jest zakochanie od pierwszego wejrzenia ale zakochanie zauroczenie to jeszcze nie miłość ![]() my wyrażamy swoje zdanie a Ty przecież masz prawo żyć jak chcesz |
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że wyznaliście sobie miłość to oczywiście zmienia postać rzeczy ![]() Dobra, róbta co chceta, z kim chceta i takie tam. Ja chyba jestem za stara na takie przygody. I jestem tradycjonalistką i uważam że to facet powinien starać się o kobietę. A kobieta choćby nie wiem jak była zakochana, spragniona i inne takie powinna dać na siebie czekać. A facet ma zasłużyć na nią. A ona ma się szanować. Edytowane przez asiula1306 Czas edycji: 2013-02-05 o 13:16 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Imp, nie chodzi o to, że lepiej wiemy co Cię z kimś łączy, tylko z mojego punktu widzenia, to po prostu wskoczyłaś do łóżka gościowi, którego widzisz pierwszy raz na oczy i znasz może z 2 tygodnie i jeszcze się tym chwalisz na prawo i lewo.
Mi po prostu było by głupio i nawet bym się do tego nie przyznawała, bo tak na prawdę go nie znasz. Dobra dziewczyny, skończmy ten temat, bo Imp i tak będzie robić jak chce. |
|
|
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie wojna jak to napiszę, ale wydaje mi się, że takie pytania padają, bo ma się poczucie, że może więcej będzie komentarzy typu 'Super, zrób to, nie będziesz żałować' niż tych negatywnych... I to utwierdzi nas w Naszym zamierzeniu. A jak jednak jest więcej negatywnych komentarzy, to się ucina temat a i tak robi po swojemu, bo ma się zachciankę.
Dobra, tylu.. Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2013-02-05 o 13:22 |
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Wizażowe fora (albo ogólnie fora) mają to do siebie że szuka się potwierdzenia że dobrze się robi. Dlaczego odeszłam z wątku dla starych tżtówek? Bo tylko sobie słodzą a jak przychodziła krytyka to od razu wojna. A na forum też mogą zawiązać się jakieś przyjaźnie, dobre znajomości. A to zobowiązuje do mówienia prawdy, wyrażania szczerych opinii. Co to za przyjaciółka która mówi mi że wyglądam super w tej czerwonej kiecce tylko dlatego że chcę to usłyszeć bo ta kiecka bardzo mi się podoba? A tak naprawdę wyglądam jakbym ważyła 800 kilo i nie miała cycków?
|
|
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety, jest mnóstwo osób, które nie potrafią szczerze powiedzieć co myślą, tylko wiecznie będzie tak słodko
|
|
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ! Każdy tutaj może wyrazić swoją opinie .. Bo czasem obcy ludzie lepiej Ci doradzą Patrzą na różne sprawy z większą trzeźwością ![]() Miałam być w domu po pracy o 13 a wróciłam teraz przyjaciółka po mnie przyjechała do pracy i miałyśmy jechać na łyżwy się rozerwać ale akurat wszędzie przerwa techniczna . Później na kawa ploteczki i nasze problemy aż się lepiej czuje Między czasie wstąpiłyśmy do jubilera i już wiem jaki mam rozmiar pierścionka bo do tej pory nie wiedziałam . A i zakochałyśmy się w ślicznej bransoletce z YES Teraz muszę się ogarnąć i za 2 h na zumbę i ćwiczenia trzeba spalić tego kebaba . miłego dnia potem chyba się spotkam z Tż pogadać i rozwiązać problemy ! Trzymajcie kciuki
|
|
|
#4222 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyna jest dorosła i wie co robi.co z tego że każda z nas wypowie swoje zdanie nie koniecznie pozytywne jak i negatywne,jak Imp i tak zrobi po swojemu.True story.
Zamknijmy ten temat,po co wywoływać burze ![]() Głowa mi pęka Ma któraś wypróbowany przepis na pączki?
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wypróbowany przepis na pączki: pójść do cukierni i kupić osiem :P A tak serio- nigdy nie robiłam, w domu się nie robiło więc nie wiem. Wolę nie widzieć w jakiej ilości oleju się smażą- jak kupuję to jakoś mi lżej na sercu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wolę sama zrobić,wpadłam ostatnio w taki wir pieczenia że stwierdziłam że i spróbuję zrobić pączki No nic to muszę odpalić wujka Google i poszukać jakiegoś przepisu
|
|
|
|
|
#4225 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i za to Cię uwielbiam! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też uważam, ze wszystko co w tym temacie zostało powiedziane. Dziewczyna zrobiła to co ona uważała za słuszne. My wyraziłyśmy swoje zdania i tyle. Nic się nie zmieni. Uważam, ze pisanie po 500razy tego samego tylko w innej formie jest bezsensu. Cytat:
witam ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Im! To jest Twoje życie, Twoje wybory i Twoje decyzje. Nikt nie decyduje za Ciebie i nikt na Ciebie życia nie przeżyje! I wracaj szybko, bo wątek trzeba zakładać ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4226 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tam Marg?
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
A dobrze jest
gołąb chciał mnie zgwałcić dziś kawkę sobie popijam i obczajam co ja to się pouczyć muszę a Ty jak dupeczko? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Ach jak ja kocham zakupy
nie dawno wróciłam z Warszawy, wreszcie kupiłam sobie paletkę Inglota i 6 wkładów |
|
|
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się muszę wybrać w końcu na jakies zakupy ostatnio sobie taki fajny dresik wypatrzyłam |
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
pączki
ale te domowe najlepsze ! Marg nie mów mi o dresie :x w tym miesiącu przegiełam ![]() czasem się ciesze że jednak mam dwie prace
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:01.

jaka moja postawa? Wyluzujcie trochę...
jakiś problem?
ja bym nie pojechała do faceta którego znam przez neta i mieszka 300 km ode mnie

Po cholerę pytasz nas o opinię skoro masz w du.pie co ci napiszemy? Fajnie jak ktoś napisze "super, ekstra, baw się dobrze i korzystaj" ale jak już powie "źle robisz" to jest be i fuj. Albo pytasz nas o zdanie i je szanujesz jakie by nie było albo daj sobie spokój

. Później na kawa ploteczki i nasze problemy aż się lepiej czuje